Ваня Григорова за Борисов: Чух, че съм по-добрият кандидат – няма как да не се съглася

Ваня Григорова за Борисов: Чух, че съм по-добрият кандидат – няма как да не се съглася

Следвайте "Гласове" в Телеграм

„Аз разговори за подкрепа не съм водила. Не съм чула „Възраждане“. Аз приемам подкрепа от гражданите и водя разговори с гражданите. Чух това, което е казал Борисов, че съм по-добрият кандидат. Няма как да не се съглася с него“. Това каза кандидатът за кмет на София от БСП и „Левицата“ Ваня Григорова в предаването „Лице в лице“.

„Не аз, а „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ са в сглобка с ГЕРБ. Вече имаме резултатите от първи тур. Аз няма с какво да съм ангажирана извън това, което завявам аз. На първо място трябва да е интересът на работещия, на малкия човек в София“, коментира тя.

„Кметът и общинските съветници са политически лица. В нашата листа има хора със специфична експертиза в различни области – транспорт, медицина, култура. Ще реша в последния момент дали да гласувам с хартия или машина. Аз съм била част от секционни избирателни комисии в продължение на години. Когато излизат да гласуват 36% от избирателите, вотът им ще бъде уязвим. Основното зло е алчността и апатията“, добави Григорова.

„Кметът може да намали неравенствата. Трябва да се отделят повече средства за здравеопазване, за образование, превенция на болести, грижа за хората с увреждания. Всяка политика минава през бюджета. Бюджетът е толкова, колкото е. Трябва да бъде прекроен. Трябва да спре изтичането на средства от бюджета. У нас корупцията е законна. Когато едно действие не се извършва от общинска фирма, то се извършва от частна. Тя прави печалба, натиска работниците си, често не сключва трудови договори, прави компрометирани ремонти“.

„Минимум ще вземем комуналните услуги. В края на август беше удължен договорът. Това върза ръцете на кметовете през следващите два мандата. Когато и ако компанията даде причина договорът да бъде развален договорът, той може да бъде развален“, коментира кандидатът за кмет.

„Категорично гражданите трябва да имат правото да участват в заседанията на Столичния общински съвет. Районните кметове в диалог с гражданите да решават кое е приоритет за техния район“, допълни тя.

„Социалните услуги в столицата са тежко недофинансирани и насочени към неправителствени организации. Трябва да имаме домове за възрастни хора. Сега едно семейство трябва да отдели 2 хил. лева на месец – сума, която е непосилна. Трябва да има достатъчно домове. Столицата няма домове за психично болни хора. Ако Благоевград има пари, очевидно е, че столицата има“, подчерта Ваня Григорова.

„Болниците са само една част от здравеопазването. Знаете ли, че има райони без ДКЦ? В Горна баня няма личен лекар“, допълни кандидатът за кмет.

„Задръстването идва от натоварването на нашия живот – детска градина, работа, спорт за детето, връщане вкъщи, намиране на личния лекар. Трябва да има на възможно най-достъпно разстояние“, обясни тя.

„Кварталните училища трябва да станат достатъчно елитни. Това ще стане с подобряване на материалната база. Когато трябва детето да влезе в кабинет, който не е ремонтиран от 15 години, когато влезе в салон без отопление – това достатъчно добре ли е за нашето дете? На нас са ни важни всички деца. Затова говорим за ключови кадри като инженери, заварчици. Превърнахме столицата в пазар“, каза още Ваня Григорова.

 

Източник: бТВ

 

 

 

Коментари

  • Ghost

    31 Окт 2023 20:06ч.

    1. И единствена. Гражданинът не е роб с чийто глас търгува некакав си "лидер*

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    31 Окт 2023 20:20ч.

    Боко намекна с повелителна интонация коЯ да бъде подкрепеН !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Томов може да е знак

    31 Окт 2023 22:07ч.

    към Васката и Кирето да му клекнат :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На чорапа на софиянската "демокрация" тръгна бримка ?

    31 Окт 2023 20:11ч.

    Дръжте се, софияндурници, никой не мое ви вземе жълтеникаквите павета ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Богдана Тотева 2

    31 Окт 2023 20:12ч.

    Тази неделя ще трябва да избираме между "Циганската любов" и любовта към "Държавна сигурност"! Късмет!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ами

    31 Окт 2023 20:27ч.

    ДС обича "Циганската любов", защото Иван Такев - трето поколение "червена буржоазия" издига кандидатурата й за кмет, Станишев/Моника Йосифова й прави ПР, чийто бивш съпруг Венцислав Йосифов направи с едно от куфарчетата Първа частна банка, да крадат от всеки инициативен българин, който се пробва да направи частен бизнес след 10-ти. А всички тези бяха обслужвани от репресивния апарат на ДС, който държеше по време на соца овчото стадо да им работим и да ни свалят кожите, а след 10-ти да не надигаме много главата над водата, като отново ни свалят кожите. А сега задкулисето подготвя "Циганската маша" да ни ръчка "Дайте да дадете" и изпразва джобовете, докато ни се усмихва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ееее..Е! И двамата сте надробили манджа с грозде

    31 Окт 2023 21:34ч.

    Вечното недоволство от всичко и от всеки = ниска култура, егоизъм и интелигентност. Като не ви харесва и не спирате да мръкате, да търсите все под вола теле - ми трайте си; като правите личното си интимно светоусещане достояние на другите какво постигате, ъм? понеже на вас ви е гадно искате "съпричастност" и на всички други да им гадно. Ми това е диагноза девиантно поведение. Не е хубаво това.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ВИК

    31 Окт 2023 22:05ч.

    Точно

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Платен Гербаджия и Либрелаен соросоид

    31 Окт 2023 20:21ч.

    Избор между Вакса Григорова и Васко Младенов . Пардон ,Терзиев ! Явно в политическо отношение Ванчето и Боко делят едно легло ,може и физически ,като познаваме Боко .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Платен Гербаджия и Либрелаен соросоид

    31 Окт 2023 20:22ч.

    Който и от двамата красавци да изберат е ясно едно .София ще си е същата кочина .Ясно !?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ееее... де, ето още едно мрънкало

    31 Окт 2023 21:37ч.

    И за двата ти поста 20:21 и 20:22 Като си вкиснат и ти гадно, искаш и на другите да им е гадно. Диагноза девиантно поведение. Не е хубаво.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    31 Окт 2023 20:22ч.

    Трябва да се гласува за Ванчето, най малкото невменяемите променкаджии и шарлатани да мирясат, защото тази тяхната олигофрения не се трае! А който има расови съображение като мен, да се успокоява че София и сега си е катун и свръх голяма махала в която всичко се краде, дет се вика хубавото Ванче, нищо вече не може да съсипе, само ще зарази софиянци с дръзновение и патос, белким си изчистят пред входа!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • внимавайте с употребата на някои понятия

    31 Окт 2023 20:50ч.

    Викторе, много глупости си позволяваш да говориш напоследък и нерядко жежко се излагаш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    31 Окт 2023 21:03ч.

    Какво искаш от мен, да кажа на черното, бяло ли?! или че 2+2 = 5, от кога дойде в България политическата коректност на обезумелия запад, (на която плюя)!? Ваня е простовата и емоционална, какво да се лъжем, и да си слагаме розови очила, просто предупреждавам за да няма после разочаровани, както винаги става в българската политика!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тя и Фандъкова има фасон

    31 Окт 2023 21:15ч.

    Плюс това е българка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор е прав

    31 Окт 2023 21:38ч.

    Терзиев трябва да загуби, за да изхвърлим Кирчо и Кокорчо по-бързо. А Ваня Григорова говори надъхано и дотам. Иначе си е нечий продукт, и няма начин да е друго, уви.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор - недоволството какъв проблем ти решава

    31 Окт 2023 21:48ч.

    Почтено ще е да дадеш пример за личност подходяща за кмет на София. Няколко имена поне можеш ли да посочиш? Иначе мрънкането и отрицателните емоции отлично знаеш, че тровят всички. Давай имена достойни за кмет на София:

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    31 Окт 2023 22:03ч.

    Предпочитам да ти дам друг пример, с красивият като Траволта, харвардец Кики, който по моето скромно мнение по линия на татко му и баба му си чист циганин! Ето той с подобен патос и горещи обещания(лъжи) успя да помами не малко количество хора, след което си показа циганската същност, прикрита зад симпатична обвивка... П.П За да не ме смяташ за тотален расист, едно време се определях като Костовист, а знаех със сигурност че е циганин, въпреки това ми се струваше извънредно интелигентен и подходящ за командир....ето времето успя да ме опровергае!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • явно ти липсва усет за някои хора

    01 Ное 2023 10:54ч.

    Не преигравай: Ваня няма нищо общо с Кики. Виж, за него с чиста съвест мога да кажа, че простотията и продажничеството му го издават като типичен небългарин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Двата клана на БКП един срещу друг

    31 Окт 2023 20:25ч.

    този на Петър Младенов и Луков в лицето на Терзиев и този на Тодор Живков в лицето на Вакса ,подкрепена от Боко . Така е и в национален мащаб

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Двата клана на БКП, единия лансиран от амбасадата на САЩ

    31 Окт 2023 22:50ч.

    жалки станахте.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ваня Ваксината

    31 Окт 2023 20:32ч.

    Опозиция ? Really ? Тази която подкрепяше ваксините ли .ЯЯЯ Си припомнети зомбита ,които вярвате че е някаква алтернатива .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Добре бе, стига рева

    31 Окт 2023 21:51ч.

    Завиждаш друго няма. Айде от нас да мине ще натиснем бутонче за Васката, да се радваш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ти им казваш истината

    31 Окт 2023 22:13ч.

    те те обиждат и обвиняват .Соросидите и те са такива ,по нищо не се различавате от тях ,едни Викачи и полирани промити мозъци .Неспособни да разберат че всичко е фалшиво .ВСИЧКИТЕ СА МАСКАРИ .ЗАТОВА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ПУСНИ де !!!

    31 Окт 2023 22:14ч.

    това ще е поредната глупост

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ВСИЧКИТЕ СА МАСКАРИ .ЗАТОВА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА

    31 Окт 2023 22:52ч.

    Я напук на маскарите спри да дишаш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    31 Окт 2023 20:33ч.

    Доколкото познаваме Баце от "клозерният запис" не му е проблем да е опраскал и Васко и Хекимян. При това едновременно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    31 Окт 2023 20:47ч.

    ...ваксината... ваксата... вие щото сте снежнобели и със сребърна лъжичка в устата родени... ти да видиш... доста по-адекватна е каката от клишето терзил васиев с неговото крехко юмруче...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всичко е пунта мара

    31 Окт 2023 20:54ч.

    Толкова сте елементари ,това че пиша срещу единия не означава че обичам Мазил Терзиев Младенов

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    31 Окт 2023 21:36ч.

    ...не сме елементарни, ама хич...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков, не им се връзвайте на мрънкалата

    31 Окт 2023 21:55ч.

    Такива човеци са недоволни от всичко и от всеки. Не мож им угоди. На тях им гадно и искат и на другите да им гадно. Егоистично поведение. Девиация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • това че пиша срещу единия не означава че обичам Мазил

    31 Окт 2023 22:53ч.

    Дреме ми кого обичаш, пуяк с пуяк.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • заслужава да бъде кмет

    31 Окт 2023 20:48ч.

    Впечатлен съм за пореден път от дълбоката компетентност и многостранна професионална управленска ориентация на Ваня Григорова, съчетани с харизма и реторична убедителност. Очевидно е, че е с цели класи над останалите кандидати за кмет.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Като име тиквата зад гърба си

    31 Окт 2023 20:56ч.

    естествено че заслужава .Това не ви ли тревожи впрочем ,привържениците на Ваня ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баба

    31 Окт 2023 21:02ч.

    А "тиквата" застана ли зад гърба и? Кога?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баба

    31 Окт 2023 21:03ч.

    По-скоро "тиквата" е против другия кандидат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    31 Окт 2023 21:43ч.

    ...тревожи ни... но се държим мъжки... не го показваме... да не разбере врагът...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баба

    31 Окт 2023 21:00ч.

    Нека да е "вакса", нека да "циганка"! И какво от това? Важното е, че Е АДЕКВАТНИЯТ човек за кмет на столицата! Успех, Ваня!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Баси

    31 Окт 2023 21:13ч.

    Арменец не може, циганка може.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гледах и двамата при Ризова

    31 Окт 2023 21:24ч.

    Ваня определено говори много по-добър български от Терзиев. И, ако е от ромски произход мога само да се възхитя от това.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А Фандъкова говореше още най-добре и си владееше емоциите

    01 Ное 2023 0:08ч.

    Във Ваня има само страст и нерви, които избиват в логорея без съдържание и злоба към всеки опонент, който не е на нейното мнение. Вижте й маймунските мимики напр. в лаишкото й представяне в спор с икономиста Георги Ганев ( https://lupa.bg/news/lyut-skandal-v-efir-zaradi-gaza-video_192769news.html ). Ами, такава персона е неспособна да води разумен ЦИВИЛИЗОВАН диалог, а как тогава ще организира работната комуникация в партньорства с различни, често противоречащи мнения на общинските съветници от целия политически спектър?! Приема кметстването като профсъюз и се хвърля "на живот и смърт" да защитава столичани от невидим "враг". Т.е. много въздух под налягане и накрая всичката пара в свирката:) А за кметстването не се иска заядливи приказки, с които да затапиш опонента и особено кухи партийни лозунги като нейните, а преди всичко работа и експертиза, с която тя доказано не разполага. Васил Терзиев е човек на делата, не на празните партийни лозунги. И е доказал да намира съгласие в екип с разнопосочни мнения, както и да прави разумни компромиси, т.е. приема съвети от по-опитните опоненти. Най-категоричната разлика е, че Васко може да си позволи да няма зависимости от задкулисието, с каквито Ваня вече се е ангажирала.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • логото

    01 Ное 2023 10:51ч.

    Просто жената не може да търпи шаблонни хора и мнения. За разлика от повечето си събеседници, тя не уповава на мнения, тя говори истини. И стига с тия расистки обиди, вие не можете да предопределяте отвън това, която тя знае за себе си отвътре. Такива хора понякога носят кармите на цял един грешен народ. При всички случаи хора с култура и хъс като нея не се срещат под път и над път. А приличащите отвън на варосани гробници, те си знаят какво е казал за тяхната вътрешност самият Господ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    31 Окт 2023 21:03ч.

    Добре че има частни училища и болници, за да не се засичаме с твоите поддръжници

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А, ако Чирков

    31 Окт 2023 21:29ч.

    беше жив, сигурно щеше да обърнеш света, за да те оперира. Това грубите материалисти сте голям мазол в социума.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Та Чирков не е циганин

    31 Окт 2023 21:36ч.

    Много хора у нас са просто с произход в далечното минало от араби да речем, от всички възможни бивши републики на СССР, ако щете и китайци. Но тъмната кожа не те слага кюпа на циганите. А и цигани на времето са наричали просто малоимотните хора, хора, които не са имали земя и са работели сезонно местейки се от място на място. изобщо вземете циганите на Котел да речем и циганите от Факултета. ........ Никаква прилика,ама никаква! Така че отдавна тая тема трябва да се прерагледа в съзнанието на хората.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Та и Костов не е циганин

    31 Окт 2023 21:59ч.

    "Но тъмната кожа не те слага кюпа на циганите." Смешни сте. Поне като сте критични - кажете вашето предложение за достоен кмет на София, имате ли имена?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чирков беше циганин от Лом, лека му пръст

    31 Окт 2023 22:44ч.

    Първото му име е Фарук.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Костов не е циганин? Ми защо краде тогава

    31 Окт 2023 22:45ч.

    дори и каквото не му трябва?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чирков беше немски възпитаник, дисциплиниран и възприел европейска ценностна култура като етика и поведение

    01 Ное 2023 0:23ч.

    Да не говорим, че беше и скромен, всеотдаен, трудолюбив, творец и постоянно се учеше, професионалист, но постоянно актуализираше знанията си и четеше и друга литература, ценеше класическата музика, обогатяваше културата си, мъдрец. А Ваня е всезнаеща оттук-оттам само на думи "артистка" с дразнещо самочувствие, без покритие, стремяща се как да ограби богатите, които са такива благодарение на името и авторитета, който са си изградили в обществото. Тя не уважава частната собственост и хората, които са я придобили с труда и името си за разлика от д-р Чирков, за когото името беше запазена марка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До 0:23 ч.

    01 Ное 2023 2:58ч.

    Има частна собственост, придобита с труд и име, но има частна собственост буквално открадната с богат спектър от мошеничества, корупция, дори насилие. Ваня говореше за втория вид, чието съществуване отвращава всеки нормален с принципи човек. Време е да се научим разликите, и да не слагаме всички в един кюп. Колкото до Терзиев, преди 4 години е искал да се кандидатира за кмет на София от листата на.....БСП. Голям мерак интересно защо като е толкова богат? Не ми пишете, че иска да направи нещо за обществото, излишно е, само напразно бля, бля.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • гузен негонен бяга

    01 Ное 2023 11:00ч.

    Някои - но не всички! - още отсега треперят за "частната си собственост", защото много добре знаят по какъв мошеническо-далавераджийски начин са я придобили. И продължава да не се прави разлика между лично и частно. Частната собственост е вторично производна на екзистенцията категория, тя не е нещо само по себе си ценно с оглед на едно лице, защото ангажира публично съучастие. С личната нещата се свеждат до необходимата достатъчност и обикновено не намесват чужди мъки и тегла.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Софиянци

    31 Окт 2023 21:31ч.

    Столичани няма да станат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    31 Окт 2023 21:53ч.

    Селянино, не повече от ралото!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поп Вечерко

    31 Окт 2023 21:32ч.

    "Превенция срещу болести"....много натрапчиво взе да става, а г-н Дачков, щото било глупости момата кви ги е ръсила през годините.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • sesis gemi

    31 Окт 2023 21:33ч.

    Se podkŕepya vanya grigorova sis dvete si rice isis cyaloto si sirce tova e spasenieto za sofiya

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • братът на Иван Георгиев от Попово

    31 Окт 2023 22:01ч.

    Приканвам всички, които наблягат на етническия произход на петдесетпроцентовата Ваня Григорова, да си спомнят за един стопроцентов ломски циганин-проф. Александър Чирков, светла му памет. И да си помислят дали биха го отхвърлили като вариант заради произхода му, ако, не дай Бог, им се беше наложила сърдечна операция. Сигурен съм, че могат да се дадат и много други примери...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    31 Окт 2023 22:08ч.

    Дай да си припомним Костов, (на който бях привърженик)?! Или Меди Доганов, или Кирил Петков...за Тодор Живков-Замфиркьов може и да е спекулация!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    31 Окт 2023 22:11ч.

    Ма вие сериозно ли сведохте политиката до елементарен расизъм? Шматки, половината от вас съседа ги прави. На другата половина сега им помага.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    31 Окт 2023 22:18ч.

    Гоуст, моля те изгледай тази реч на новият шотландки министър председател Хумза Йосуф(смелото сърце) - youtube.com/watch?v=uUTDBsH7MzU Да в съвременната политика става дума за невероятен расизъм, и човек да си вменява полит.коректност и да си слага розови очила е проява на наивитет, които не отива на истинските българи! Плюс това ние никого не сме поробвали, напротив освободени сме две години след американските негри, което ни дава право и ние да се чувстваме свободно като другите онеправдани мургавелковци и да си казваме нещата наистина!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ваня е най-нормалният избор

    31 Окт 2023 22:25ч.

    Има харизма в тази жена. Компетентна е. Знае как функционира общината. Не пада от Марс. Запозната е с проблемите на града. Какво повече? А, гурото на машинките и IT глупостите да си гледа компютърджийството и да не се занимава с неща, които нито са му ясни, нито ще му станат ясни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гледах и двамата

    31 Окт 2023 23:34ч.

    И двамата ми харесаха. Ще се допълват чудесно. Но предпочитам Терзиев пред Григорова. Заради екипа, който е събрал. Само заради това.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ваня Григорова е неомарксистка и новият перфиден рашистки проект в България

    31 Окт 2023 23:37ч.

    Веднъж ни излъгаха с Румен Радев, втори път не трябва да допускаме! Защо е руски проект ли? Вижте кой я издига - Румен Петков, номенклатурата у нас на руското външно разузнаване и Малинов, номенклатурата на Лавров. Вижте и кой я финансира - Георги Гергов и Кирил Добрев, които са символ на понятието мафия и задкулисие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • О, какво съвпадение

    01 Ное 2023 2:40ч.

    И аз разбрах същото за Терзиев, още по-завоалиран и перфиден рашистки проект.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бъдещият кмет

    31 Окт 2023 23:48ч.

    Бъдещият кмет ще се казва Ваня Григорова. Истинско удоволствие беше да я гледам и слушам тази вечер по БТВ, въпреки агресивния тон на Цветанка Ризова спрямо нея и коренно противоположното отношение и обгрижване на Терзиев. Харизмата на Ваня Григорова отдавна ме накара да следя всяко нейно участие, няколко години преди да реши да се кандидатира. Красива, умна и харизматична жена с богат опит, безспорно заслужава кметското място.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ваня Григорова - умна?!

    01 Ное 2023 0:52ч.

    Мечтите са безплатни, но не й приписвайте характериситики, които тя е доказала, че няма, в случая - ум и експертиза:) Никой кмет не би трябвало да се избира по външен вид и форми. Виж, ако е за работа на пилон, признавам - става, но можете да си я поканите у дома срещу по-висок хонорар, доколкото чувам - приема и не ни занимавайте със сексуалните си мераци тук:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хаха

    01 Ное 2023 11:05ч.

    Ясно е че сте жена и Ви дразни, че е умна и освен това... Ако пък сте мъж, значи не я понасяте по партийна линия...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хубава работа, но циганска:)

    01 Ное 2023 0:26ч.

    Не става само с ядене и приказки, трябва и акъл.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • туй заглавие се отнася за написалото го

    01 Ное 2023 11:04ч.

    Стига с тия грозни обиди. С нищо не сте по-забележим(а) от нея, сигурни сме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    01 Ное 2023 0:46ч.

    Общинската работа е да се строи инфраструктура, болници, училища, детски градини, паркове, да се модернизира и въвеждат високи технологии в здравеопазване, образование, туризъм, почистване, да се намират и сключват преспективни за града партньорски инвестиционни договори, да се обогати културна, спортна и др. програми, да се развива озеленяване, зелени пояси за чист въздух, да се управляват и разкрие богатството на минералните води за столичани, да се повиши сигурността и т.н.... А не да се окрадат тези производители и творци с най-висока добавъчна стойност, за да се раздаде на мързеливите и необразованите. Или да се прогонват и диксриминират чужденците мигранти, които са намерили в столицата своя дом и своята професионална реализация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чочо

    01 Ное 2023 4:34ч.

    Кака Ваня е човек на Станишев т.е. Сорос.Избирайте:ДС или Сорос.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Най- големите паразити на обществото са синдикатите.

    01 Ное 2023 6:24ч.

    Те не са работили никога нещо смислено. Издържат се от нашите пари и от празни приказки. Довиждане! Като общински съветник съвсем ще забравиш какво е работа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кочо

    01 Ное 2023 7:26ч.

    Българите и в частност софиянци са само привидно хомо сапиенс! Това са субекти без ценностна координатна система които си избират да бъдат управлявани от индивиди от шлаката на обществото като измамници, шарлатани, крадци, мафиоти и от цялата палитра на ппестъпния свят! Чули са че е модерно да си гей и почват да участват в паради на гордостта! Ако ги лъжат и мамят гласуват за такива, ако някой им казва истината и се опитва да ги отрезви го намразват от дъното на душата си! Всъщност това са ходещи бройлери които се направляват от сценаристите на този театър чрез нагледни материари като билбордове и реклами по ТВ! Балотажа за кмет на София е показателен за нравствената същност на избирателите, масата избраха да гласуват за хора с нестандартна сексуална ориентация или от етнически малцинствени групи! Всъщност тези са съграсни да ги управряват хора които са откровени дегенерати или изрезли от гетата! Няма какво да се добави!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • изборите в Ориента са цирк - и не заради Ориента, а заради цирка

    01 Ное 2023 11:08ч.

    Погледнете отново резултатите от анкетата на агенция Фокус. Това са реалните резултати, останалото са социологически сводки, пуснати парашутно от посолството и представяни за легитимно реални от ЦИК.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи