В Конгреса на САЩ разговаряха за извънземните

В Конгреса на САЩ разговаряха за извънземните

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Свързани статии: Уфологът Стивън Гриър: Повечето НЛО-та, които виждаме са антигравитационни устройства на тайното световно правителство

Бивш офицер от американското разузнаване заяви пред комисия на Конгреса на САЩ, че властите крият доказателства за съществуването на извънземни, съобщиха световните осведомителни агенции.

От десетилетия съществува програма за откриване и изучаване на НЛО, обяви бившият член на американското разузнаване Дейвид Гръш на изслушване в Комисията по надзор и отчетност на Камарата на представителите.  „Като част от задълженията си научих, че има програма, насочена към възстановяване на останките от неидентифицирано устройство и анализирането му, за да се разбере неговата функция“, каза бившият шпионин и добави: „Взех решение, базирайки се на данните, които събрах, повече да не мълча и да съобщя за това нагоре по йерархията, както и на няколко членове на общата инспекция“.

Бившият агент, притиснат с въпроси по време на изслушването, посочи, че не може да дава публично допълнителни подробности относно класифицирана информация. Според него правителствата в САЩ крият информация не само от обществеността, но и от Конгреса.

Гръш призна, че му е бил отказан достъп до програми за работа с НЛО, но той лично е разговарял с официални лица, които са били наясно с наличието на летящи обекти от „нечовешки“ произход. В някои от тези обекти е бил открит „биологичен материал“. „Това беше извънземен биоматериал и такава оценка му беше дадена от хора, които са пряко запознати с тази програма и които все още работят по нея“, подчерта Гръш. Той добави, че се надява на повече прозрачност в изследването на НЛО, което в днешно време вече се квалифицира като НАФ – „Неидентифициран аномален феномен“ („Unidentified Anomalous Phenomenon“).

Запитан за възможността за съществуване на извънземен живот, координаторът на стратегическите комуникации към Съвета за национална сигурност в Белия дом каза в сряда, че няма позиция по въпроса. „Ние смятаме, че има неидентифицирани аномални явления, които са били обсъждани и докладвани от пилоти на флота и военновъздушните сили“, каза Джон Кърби, добавяйки: „нямаме отговори какво представляват тези явления“.

Ръководителят на службата към министерството на отбраната на САЩ, отговорна за разследването на тези явления и рисковете, които те представляват за националната сигурност (AARO), увери през април, че не са идентифицирани признаци на извънземна дейност. Службата „не е открила никакви достоверни доказателства за извънземна дейност, неземна технология или обекти, противоречащи на законите на физиката“, увери тогава Шон Къркпатрик.

В началото на годината американското разузнаване съобщи, че наблюдава нарастване на броя на съобщенията за неидентифицирани летящи обекти и отбеляза важността на техния подробен анализ от гледна точка на сигурността. До 30 август 2022 г. в националното разузнаване на Съединените щати са получени общо 510 доклада за „неидентифицирани аномални явления“. 

Източник: segabg.com

 

 

 

Коментари

  • Народен съд 2.0

    27 Юли 2023 19:14ч.

    Дългоочакваната парлама с извъземните вече е тук. Скоро ще ги има по телевизията, и ще се говори само за това, естествено ще ги “виждат” само американците. Всичко за да се скрие фалитите на банки, потъването на Европа и зле прикритото заробването на света от СЗО с тяхното “Единно здраве” и т.н. ала-бала.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дойде ли ред на извънземните, след "пандемията" и войната!?

    27 Юли 2023 19:15ч.

    Те направиха малък фалстарт пролетта на 2020 г., когато започнаха паралелно с раздухването на ковидната истерия да пускат репортажи за внезапно изникнали на разни пусти места блестящи обелиски (явно кореспондиращи с черните обелиски от "Една одисея в Космоса" на Артък Кларк).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аха!

    27 Юли 2023 20:01ч.

    И тях ще легализират! Както легализираха онези - болните!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пак дъра бъра и пиратки в талаша.

    27 Юли 2023 19:15ч.

    Сега ще стоварят вината за сегашното планетарно тресавище върху извънземните. А нашичките – у бЕло.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не сме хора , това българите

    27 Юли 2023 19:26ч.

    Нито на пандемия кълвем, нито на извънземни :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • интересно

    27 Юли 2023 19:28ч.

    Някъде пишеше, че честотата на наблюдаване на подобни обекти се повишава на места с военни конфликти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лео и Реми

    27 Юли 2023 19:31ч.

    Трябва непременно да се сдружим с тях! ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • alien

    27 Юли 2023 19:54ч.

    американци извънземните са гладни и искат да ви изядат

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • BACHE KIKI

    27 Юли 2023 20:00ч.

    Какво да им ядат на тия, ще се отровят от ГМО. И кучетата ги не искат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • alien

    27 Юли 2023 19:55ч.

    американци те извънземните вече ви ядат

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джони инглиш

    27 Юли 2023 19:56ч.

    Те пак , като не са започнали да си говорят със извънземните.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • марксист

    28 Юли 2023 8:52ч.

    Фалшивите новини засилват нашите вярвания Фалшивите новини не убеждават другата страна, че светът е еднопосочен. Това отвежда хората от едната страна и още повече затвърждава техните вярвания. Той играе на възгледите на нашите филтърни мехурчета и по този начин усилва и прави нашите предварително съществуващи вярвания. Да си умен го прави още по-зле „Оказва се, че колкото по-добър сте с числата, толкова по-добър сте в въртенето на тези числа, за да отговарят на вашите вярвания.“ Умните хора не са по-рационални мислители. Всъщност те са по-склонни да оставят пристрастията да замъглят визията им за света. Тъй като умните хора са по-добри в конструирането на разкази, които подкрепят техните вярвания, те намират по-креативни начини да рационализират и рамкират данните, за да отговарят на техните предварително съществуващи гледни точки. Помага да признаете, че може да грешите „Колкото повече осъзнаваме, че залагаме на нашите вярвания (с нашето щастие, внимание, здраве, пари, време или някакъв друг ограничен ресурс), толкова по-вероятно е да смекчим твърденията си, приближавайки се до истината, докато признаваме рискът, присъщ на това, в което вярваме. Когато признаем, че не сме сигурни в нещо, ние сме по-отворени да актуализираме нашите вярвания. Когато сме по-отворени да актуализираме нашите вярвания, ние развиваме по-точен поглед върху света с течение на времето. Това ни позволява да подобрим качеството на нашите решения и в дългосрочен план резултатите, които постигаме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи