Уфологът Стивън Гриър: Повечето НЛО-та, които виждаме са антигравитационни устройства на тайното световно правителство

Уфологът Стивън Гриър: Повечето НЛО-та, които виждаме са антигравитационни устройства на тайното световно правителство

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Светът се управлява от таен комитет от 200-300 човека, които разпределят активи за стотици трилиони долари. Това твърди уфологът д-р Стивън Гриър - един от най-изтъкнатите световни авторитети по темите за НЛО, извънземен интелект и екзотични технологии. Съветвал е всеки президент от Бил Клинтън насам по въпросите за НЛО. Написал е пет книги и е продуцирал четири документални филма, гледани от стотици милиони хора. 

"Има тайно правителство, със собствени военновъздушни сили, собствен флот, свой механизъм на финансиране, което стои над закона."

Според документи и свидетелства, с които Гриър разполага, от 50-те години на миналия век, ЦРУ и военното разузнаване на САЩ разполагат с технология за използване на свободна енергия. Тайното знание е наследено в начална форма от опитите в Нацистка Германия. С негова помощ в целия свят са разработени стотици НЛО-та, създадени от хора, които притежават необясними за обикновените хора качества. 

Д-р Гриър цитира множество свидетелства на високопоставени офицери от Пентагона. Един от тях казва: 

"Знаех, а и вече съм убеден, че има тайна организация, която има технология, с която апаратите й си правят кръгчета около моя Б-2." ( B-2 Spirit, известен и като Стелт бомбардировач, е американски тежък стратегически стелт бомбардировач. Най-доброто оръжие на САЩ. бел.ред.)

30 години световноизвестният уфолог се бори за огласяване на цялата скрита информация около разработките на ЦРУ и военните, който не са достояние дори на американските президенти. Гриър е на мнение, че ако тайните разработки излязат на яве, цялото човечеството ще е обезпечено енергийно завинаги. Съпротивата на корпорациите и милиардерите е жестока, понякога водеща до отстраняване на неудобни хора, защото разкриването на истината ще ги лиши от приходи за трилиони долари и ще ограничи властта им, твърди Гриър.

Според него запазването за тайното знание, чието начало е дадено от Никола Тесла, не се щадят средства. Понякога се жертват и човешки жироти. Има доказателства, твърди уфологът, че американският президент Джон Кенеди и звездата Мерелин Монро са отстранени заради желанието си да разгласят част от скритата информация.

Предлагаме интервю на д-р Гриър в "Шоуто на Шон Райън" с български субтитри, а под него и стенограма от разговора.

Превод за "Гласове": Екатерина Грънчарова. Субтитри: Фондация "Документални" 

Д-р Стивън М. Гриър е основател на проекта „Разкриване, Центъра за изучаване на извънземния разум, Проекта „Орион“ и Sirius Technology Advanced Research.

Създател на движението за разкриване на информация, той председателства новаторското събитие за разкриване на информация в Националния Прес-клуб през май 2001 г. Повече от 20 свидетели измежду военните, правителствените, изследователските и корпоративните среди представят убедителни показания и доказателства относно съществуването на извънземни форми на живот, посещаващи планетата и реверсивното проектиране на енергийните и задвижващите системи на техните летателни кораби. Над един милиард души слушат пресконференцията чрез първоначалното излъчване по интернет и последвалото медийно отразяване по ВВС, CNN, CNN Worldwide, Voice of America, Правда, китайски медии и медии от цяла Латинска Америка. Уебпредаването е чакано от 25 000 души онлайн и е най-голямото в историята на Пресклуба по онова време.

Следва целият разговор с д-р Стивън Гриър:

- Д-р Стивън Гриър е един от най-изтъкнатите световни авторитети по темите за НЛО, извънземен интелект и екзотични технологии. Вече повече от 30 години д-р Гриър провежда брифинги на висши държавни служители от цял свят,провел е безброй медийни интервюта и е изнесъл стотици лекции.

Написал е пет книги и е продуцирал четири документални филма, гледани от стотици милиони хора.В момента работи по нов филм, който трябва да излезе в края на 2023 г.,наречен "Изгубеното столетие и как да си го върнем". Филмът говори за потисканите в миналото енергийните решения и как могат днес да се приложат в полза на цялото човечество напълно неограничено.

Дами и господа, от дълго време ви казвам, че ще задълбая в тази тема. Сега с нас е един от водещите експерти по извънземни и свободна енергия. Дами и господа, моля посрещнете д-р Стивън Гриър в "Шоуто на Шон Райън".

Ако все още не сте, моля натиснете бутона за абониране, бутона "Харесвам", оставете ни коментар и споделете тази информация с всеки, когото ознавате. Специално благодаря на всички наши благодетели за подкрепата за шоуто - то се случва благодарение на вас, приятели.

Искам да благодаря и на всички,които просто ни гледат и споделят. Ако не можете да ни подкрепите в "Patreon", напишете ни ревю в подкаста на "Apple",а после ни напишете и ревю в "Spotify".

Без повече суетене, моля посрещнете д-р Стивън Гриър в "Шоуто на Шон Райън".

Д-р Гриър, добре дошли в "Шоуто на Шон Райън".

- Благодаря за поканата.

- За мен е чест да седите срещу мен. Следя работата ви от доста време, гледах всичките ви документални филми и информацията, която изнасяте, е удивителна. Не мога да повярвам, че седите тук. За мен е голяма чест.

- И за мен е чест да съм тук. Благодаря на вас и на всички,които слушат служат на нашата страна. Благодаря ви, че го казвате.

- Малко информация за вас. В моето представяне отпреди секунди споменах, че сте съветвали всеки президент от Бил Клинтън насам по въпросите за НЛО. Имате трима лични приятели, които са били убити след 9 май 2001 г.

- Тези бяха преди това.

- 9 май 2001 г. е датата,когато вие за първи път организирате Национален пресклуб за проекта ви за разкрития във връзка с НЛО. По ирония на съдбата се случва само 4 месеца преди 11 септември 2001 г. Оттогава са се появили над 20 служители от разузнаването с информация относно НЛО. Изобличители.Основният ви двигател са изобличителите.Искате ли да започнем с това?

- Да, но ще започна от по-рано. Ето как се разви всичко в началото на 90-те. Започнах проект по този въпрос и бяхме създали протокол - къде сме имали контакт с непознати обекти. Той се озова на челната страница на вестника на Пенсакола, Флорида. Военното разузнаване и ЦРУ научиха, появиха се и започнаха да ме питат: "Какво правиш и как го правиш?" Това сложи началото на цял процес, в който имаше приятелски и неприятелски настроени хора от американската и други държави.

Приятелски настроените хора, които бяха замесени в някои проекти и знаеха, че се провеждат незаконно, започнаха да ме съветват. Аз никога не съм заемал държавен пост, никога не съм в армията или в разузнаването. Така че в началото не бях наясно с доста неща.

Аз съм лекар в спешно отделение, травматолог. В нашето отделение минаваха по шест хиляди души годишно. Наричахме го клуб "Пистолет и нож". През 1993 г. бях помолен да отида и да съветвам директора на ЦРУ по времето на Бил Клинтън - Робърт Джеймс Улси. Аз бях лекар на трийсет и няколко години. Получих едно писмо. Тук е ключовият момент, който искам да подчертая. Писмото е в моя архив, ще излезе съвсем скоро публично. В него пише: "Вие ще бъдете първият човек, който ще съветва правителството на Клинтън и директора на ЦРУ по тези въпроси. Защото те са искали справки
и им е бил отказан достъп."

Тук на всеки трябва да му светне огромна червена лампичка. Президентът на САЩ и директорът на ЦРУ са проучвали през свои канали нещо, което знаят, че се случва, но им е бил отказан достъп. Веднага разбрах, че или това е лъжа, или че цялата тайна дейност излиза извън коловоз.

Ръководена е незаконно и неправилно. Приех срещата, като официалната версия беше празнична вечеря,на която присъствахме: аз с жена ми, директорът на ЦРУ със своята жена, която заемаше висок пост в Националната академия на науките, и нашият домакин, който беше директор на мозъчен тръст на Пентагона.  И неговата жена. Бяхме шест души. Директорът на ЦРУ беше потресен, нямаше никаква представа. Предоставих му много информация. Занесох цяло куфарче с доказателства - сигурни доказателства: документи, снимки, различни неща.

Това беше преди 30 години. Беше на 13 декември 1993 г. В този момент цялата ми парадигма се наклони. Осъзнах, че в това има нещо много нередно. Тогава не знаех за нещата, които днес са известни - дълбоката държава, тайно правителство, незаконни проекти и т.н., и т.н. Бяха далечни неща за мен.

- По онова време не сте имали представа, че това се случва?

- Не. Дори имах един вид сериозен посттравматичен стрес от всичко това, защото целият ми свят беше сякаш напълно преобърнат. Мислих си за нашата страна и за всичко, което се случи. И така започнах да копая. Още работих на пълно работно време и завеждах отделение. Все повече навлизах в нещата. И още тогава отправих призив хора, които знаеха за тези неща, да ги огласят. По това време проектът "Разкрития" в онзи си вид се наричаше проект "Звездна светлина". Той представляваше процес по информиране на изпълнителната власт и след това на членове на Конгреса. Сглобявах цялата информация - показания на изобличители, документи...

Получих и строго секретни документи, които не бяха разсекретени. И ги публикувах. Стигнахме до заключението, че тези проекти са били провеждани в разрез с конституцията, поради което целият личен състав, всички доказателства и всички документи в тях не са защитени от Закона за националната сигурност. Не могат да бъдат секретни. Те трябва да попадат
под конституционния надзор на президента и Конгреса.

- Какво имаше в секретните документи?

- Имам един от военновъздушната база "Нелис" в Зона 51, където група раждани проникват, за да разберат какво става там. В документа се съдържа списъкът с разпределенията. Самият документ не е толкова важен заради пробива в сигурността. Но списъкът с разпределенията е важен, защото в него има кодови имена на проекти и кодирани номера. Този документ е от 90-те години и е един от тези,които дадох на хората на президента и за който после информирах директора на разузнавателното управление на Обединеното командване, адмирал Уилсън. Казах му: "Погледнете този списък. Проследете нишката." В случая с адмирал Уилсън, който бе директор на разузнавателно управление и адмирал, той поиска справка въз основа на портфолиото, което му бях предал, но му беше отказан достъп.

Има публични документи, които изтекоха, вижте ги. Също така е бил заплашван - лично и с понижение в длъжност. Всичко това стана преди да започна да инструктирам за Пентагона, което се случи през 1997 г. - повече от 25 години, вече 26. За него това беше много смущаваща случка. За мен не, аз вече бях закалeн, бях разбрал какво се случва. Той беше шокиран от това, че е бил заплашван и че му е бил отказан достъп до тези проекти.

Аз не бях. Казах му: "В добра компания сте - с министъра на отбраната, президента, директора на ЦРУ..." 

По това време се бях срещал с влиятелни конгресмени и хора от сенатската комисия по разузнаване - те също бяха отстранени и им беше отказан достъп. Тогава аз вече бях приел тази нова парадигма. Както каза сенатор Иноуи, цитирам: "Има тайно правителство, със собствени военновъздушни сили,собствен флот, свой механизъм на финансиране, което стои над закона." 

Цитирам почти дословно. Това е първото нещо, което повечето хора трябва да разберат. Имаме си работа не с разрешен или дори нормален "черен проект". Мога да го заявя уверено, защото сега работя с хора, които буквално управляват "черния бюджет" на Съединените щати. На тях също им е отказан достъп до информация. Те нямат представа, че това са прокарани свръхтайни проекти.

- Ще поговорим как е било направено това - структурно, организационно - каква е архитектурата. 

- Отне ми много време да го разгадая. Трябваше да мина през множество документи, свидетели, вътрешни хора, които се появиха. През 2001 г. вече бях стигнал до заключението, че нито Белият дом, нито Конгресът ще се заемат с това. Затова стартирахме глобалния проект "Разкрития", където събрах първите двайсетина военни и корпоративни хора, направихме събитието в пресклуба и то е гледано от 800 милиона души. Интересно беше, че през първия един час бяхме заглушени - имаше заглушаващи устройства в сградата на Националния пресклуб. Но накрая пробихме и използвахме всяка налична Т1 линия в града. Тогава стартираха цяло движение срещу нас, което тръгна много бавно. Американската държава се движи като айсберг.

- Това е комплимент.

- Но не можем да обвиняваме хората. Множество конспиративни теории са изцяло неверни. Вчера говорих с един конгресмен, който смяташе, че в партията му има хора, които крият нещо от него, защото знаят нещо. От случващото се сега в Конгреса голяма част не е засекретена информация - инструкции, за които знам. Но всъщност хората, които се опитват да стигнат до дъното на това, не знаят нищо.

Те още питат: "Това Тик-Так ли е?" Така наричат НЛО от един запис, където самолети F-18 го гонят край Сан Диего. "Това нещо китайско ли е?" Щом го видях, веднага го сравних със снимка от 1967 г., която имаме от тайната програма на "Локхийд Мартин" с т.нар. антигравитационни устройства.

- Значи е било наше?

-Да, американски апарат. По-скоро глобален. Част от активите на тайното правителство.За да имат хората поглед малко по-навътре, ще кажа за края на срещата с адмирал Уилсън.

Аз давам брифинг,който трябваше да продължи 45 минути, в конферентната зала на Пентагона.  Там беше астронавтът Едгар Мичъл - шестият, който е стъпвал на Луната. Също и моят военен съветник, неколцина изобличители. Брифингът се точеше вече два-три часа, а адмиралът отменяше срещите си, защото бе разтревожен.  Накрая казах: "Вижте, имаме нужда от вашата помощ, за да стигнем до дъното и да сложим тези бандитски, незаконни проекти под контрол." Той попита: "Какво мога да направя? Не мога да действам сам, освен ако министърът на отбраната и президентът не ме упълномощят да направя нещо подобно. Казах му, че няма да стане,че вече бяхме опитвали. Тогава той каза нещо, което беше много зловещо: "Как да се заема с организация, която има такива технологии, че обикалят около най-добрите ни самолети - Стелт Б-2? Това е най-доброто, което знам, че имаме на разположение. Знаех, а и вече съм убеден, че има тайна организация, която има технология, с която апаратите й си правят кръгчета около моя Б-2.

Потвърдих му, а той каза: "Те спечелиха мача. Въобще не знам какво да направя." Така завърши срещата ни - гробовно. Казах му, че има разлика. Има проекти, които се случват извън закона. Че законът и властта са единствените неща, които може да използва. Ако не използваш закона и властта, тогава позволяваш на социопати и престъпници да безчинстват. За съжаление, точно това се случва от края на 50-те години насам. По-късно открих, че още по времето на Айзенхауер, за съжаление - тогава той вече е стар, уморен, генерал с четири звезди, организацията на тайното правителство е иззела контрола над тези операции.

На практика конституционните правителства на Съединените щати не упражняват правилен надзор и контрол над тези операции още от края на 50-те години.

- Отпреди 70 години?

- Да, две трети от столетието. Това беше, за да дадем най-обща представа как се разви всичко. И стигна до едно много голямо събитие, което се случи преди около месец, месец и половина. 

Конгресът прие, а президентът подписа закона за финансиране на отбраната Закона за разрешение на националната отбрана, който позволява на хора да говорят свободно като изобличители по въпроси, свързани с паранормални явления и НЛО. Не само държавни служители, но и такива в частни компании - "Локхийд", "Нортроп", "Рейтеон", "Буз Алън Хамилтън", корпорация MITRE, SAIC. Всички тези компании са големи и са основни подизпълнители, работещи по реверсивно инженерство на извънземни материали, както и по изграждане на системи, базирани на тези и други технологии.

- Защо е било нужно толкова време да се приеме този закон?

- Когато преди пет години пуснахме филма "Непризнатото" в различни платформи, за първата половин година го бяха гледали 760 млн. души. Разбира се, беше разпространяван и пиратски. Все тая, защото аз не го правя за печалба, целта ми е обществото да знае. Изоставих медицинската си кариера, за да оправя този огромен проблем не само за нашата страна, но и за света и бъдещето на човечеството. Това предизвика големи вълнения. Предизвика серия от събития преди няколко години, довели до приемане на закон, че Директорът на Националното разузнаване трябва да докладва по този въпрос на Конгреса. Казах на хора, с които работя - не мога да разкрия кои са те, но са на най-високи позиции, че трябва да има ясен път, защото няма да стигнат до дъното вървейки по командната верига. 

Трябва да се появят изобличители и свидетели, които лично са виждали нещата. Дори да са видели някаква малка част. Може да е пазач на хангар, в който е седял някой от триъгълните обекти. Моят чичо работеше по лунния модул, отвел е първия човек на Луната. Отчасти оттам тръгна интересът ми към всичко това. Ако чичо ти е помогнал на първия човек на Луната да стъпи там, за едно момче това е много забавно.

Бях на 14 години,когато кацнахме на Луната. Беше страхотно някой от семейството да участва в това. Повечето хора подценяват колко е важен всеки малък детайл. Затова от 90-те години до 2001 г. и оттогава насам събирам заедно един пъзел, мозайка,  съставена от хиляди малки парченца с данни. Лесно е да разсъждаваш върху доказателства едно по едно, но е трудно да го правиш върху цял разузнавателен анализ.

Аз се специализирах в това - събиране на данни и свързване на всички точки: как някоя корпоративна операция взаимодейства с някоя военна база или даден SCIF. Това са центрове за съхранение на особено чувствителна информация. 

- Да, те са места, където има строго секретни документи, разговори, планиране на мисии - там се случва всичко. 

- Да. И аз се замесих в това, макар че не го целяхме. Ходил съм на различни места, макар че не съм държавен служител. Не бих приел условията за секретност и за неразкриване на информация. Всичко, което ви казвам, е благодарение на хора от системата. Един вид имам свой пропуск да говоря каквото искам и на когото поискам. Но имам свое правило. Да речем, че ти си бил участник в операция в базата Дъгуей, Юта, която има подземни помещения и е замесена в схемите. Там има активи направени от хора антигравитационни самолети с напреднала технология. Мои хора са били там и са ги виждали да излизат нощем и да се движат като големи черни триъгълници.

Те са наши, между другото. Има и извънземни такива, които са подобни. Представете си аеродинамичен профил, суперструктура, която са наблюдавали на нещо с извънземен произход, и са успели да създадат негово копие или нещо подобно. Това малко обърква хората и за съжаление, дава възможности операции под фалшив флаг. Пентагонът ги нарича "операции с подвеждащи признаци" или "операции под фалшив флаг". Да речем, че ти участваш в проекта там. Идваш при мен, казваш ми името си, показваш ми документ като доказателство, че си бил там. Казваш ми, че не искаш да разкриваме личността ти, но ще отидеш в SCIF и ще предоставиш информация на хората, които са ти дали възможност да я предоставиш законно. Аз ще уредя това да се случи. С това се занимаваме.

- Ще се обадя на момента. За всеки, независимо колко слабо или сериозно е бил замесен във всичко това през последните 70 години, има отворена врата, но не знаем докога ще бъде така.

- Много работа беше свършена, за да стигнем дотук. Много голям пробив е, че се създаде този законов механизъм, по който конституционното правителство на Съединените щати може да бъде адекватно информирано. Открих нещо много странно: от 1993 г. до сега всеки път, когато имам среща с високопоставен член на американската държава, който би трябвало да знае за тези неща, предвид ранга му или поста му... Например, инструктирах преди години директора на военното разузнаване, ген. Патрик Хюз. Той има три звезди и всеки знае, че във военните среди това е най-високият ранг във военното разузнаване. Тази служба е като ЦРУ за цивилните, но е военна. На него изцяло му беше отказан достъп.  

- На директора на военното разузнаване е бил отказан достъп?

- Да. Имах многочасова среща с него в кабинета му, заедно с моите най-важни хора. Беше поредната... Хората помнят нещата, които сега поменавам. 

- В коя вселена е възможно директорът на военното разузнаване, на ЦРУ, президентът или председатели на сенатски комисии по разузнаването да не знаят за такива неща?

- А в същото време ги финансираме. Изчислихме, че за последните 70 години между 8 и 10 трлн. долара са отишли в тези проекти, неотчетени. Спомнете си, за деня преди 11 септември имахме видеозапис на Ръмсфелд в Пентагона. Не знам дали е знаел, че е записван, защото съм шокиран, че го казва. Има го във филма "Непризнатото".  Вече минаха 21-22 години. 

Той казва: "Има 2,3 трлн. неотчетени долара в бюджета на департамента по отбраната."

Трилиона, не милиарда.

- Как е възможно да има толкова неотчетени пари?

- О, възможно е. Нека дам пример.

- Вярвам, че е възможно.

- Казват, че да се направи един самолет Б-2 Стелт трябват 2 млрд. долара. Реално струва 150 милиона, а останалото минава през задната врата и отива за проекти, за които президентът и Конгресът не знаят, да не говорим за американския народ. Приложете това за цялата система. Ще говорим за това след малко. Има и други "креативни" начини тази тайна, незаконна организация. 

Смятам, че тази група, която прави това, е най-голямата в света рекетьорска корупционна организация, като мафия. 

- Тя вече е станала в голяма степен недосегаема. 

- Не казвам, че трябва да я погнем агресивно и по негативен начин, но тя трябва да бъде разкрита. И трябва да имаме хора от Сената и конституционното правителство, които поне да са информирани за това, а те не са. Това, което най-много ме шокира дори днес, е, че всеки път, когато се срещам с някой на висок пост, като ген. Хюз от военното разузнаване, който има три звезди... Беше абсурдно. Седяхме си и си говорихме. Беше поискал справки по командната верига на военното разузнаване. Каза, че е открил само... Бяхме в конферентната му зала, където имаше лавица с книги. Там имаше малка играчка извънземно. Той я взе и каза: "Това е всичко, което имам от моите справки." Беше бесен. Казах: "Да, сър, същото се случва на повечето във вашето положение. Освен ако по някое време не са били установени като социопати, които биха нарушили закона, за да бъдат включени в неразрешена, незаконна операция, която тече от десетилетия." Да речем, че човек като теб е бил назначен в проект от тази схема. Ти не би могъл да знаеш, че вземаш участие в незаконна операция. Не би имал основание да го мислиш и би бил напълно невинен.

Така че всички, които сте били замесени в това и сега слушате, не подлежите на отговорност, защото не сте на нивото, задаващо политиката. Предумишлено сте били отклонени от Конституцията. Всеки полага клетва да пази и защитава Конституцията на Съединените щати от всякакви врагове - външни и вътрешни. "Вътрешни" с главни букви. Най-тежкото предателство, което може да се случи на държава, е отвътре. За това говорим тук. Искам да съм съвсем ясен. Може да прозвучи силно, но съм насъбрал толкова гняв през 30-те ми години работа по всичко, а то така се влачи.

Сега ме притеснява, че вече с този закон, а той е в сила само от месец и половина, ние трябва да минем много бързо през тази отворена врата. Не се знае кой може да я затръшне. Сега имаме възможност, която трябва да използваме.

- Мисля, че започнахме този процес.

- Това, което аз правя, е един призив към патриотизма на хората. Баща ми е бил в десантно подразделение през Втората световна война и страдаше от посттравматичен стрес, макар че тогава не знаеха какво е. Но чувствам, че трябва да се изправим пред това и предвид как то се случва, е наш патриотичен дълг да оправим този проблем. От гледна точка на върховенството на закона, на цивилизацията и Конституцията. Иначе какви сме ние?

- Без закони сме банда маймуни, които тичат из джунглата.

- Другият въпрос е, какво стои зад тази секретност?

- Това беше моят въпрос.

- На една от първите ми срещи с хора, тогава беше с директора на ЦРУ, след като 10 минути му показвах доказателства, той каза:  "Да, знам, че това е истина." Но искаше да знае защо е нужно това ниво на секретност.

- Кой го държи в тайна? Как го прави?

- Това всъщност е по-големият въпрос. Доказателствата можем да ги разберем. Ние успяхме, показахме го във филма "Непризнатото" и в книгата. Имаме книга със заглавие "Разкрития". Над 500 страници с преписи на строго секретни свидетелства на хора и документи. Всичко е там. Вземете книгата "Разкрития" или книгата "Непризнатото", която върви с филма - всичко е там. Описали сме също и как всичко това работи. 

Оказва се, че всичко това се прави по банални причини. В смисъл, че става дума за пари и власт. Да кажем, че имаш нещо, което може да се побере върху малка маса -  генератор. Той може да изтегля енергия от така наречения квантов вакуум  или нулево енергийно поле, чието съществуване е доказано още през 50-те години. Физиците описват това енергийно поле по следния начин. Ако вземем чаша за кафе, пространството в нея има достатъчно потенциална сила да изпари всички океани на земята.

Цитирам дословно. Същото казва и Тесла. Не фалшивата автомобилна компания, а самият Никола Тесла. Наричам тези коли "фалшиви", защото, ако трябва да ги включваш в контакта, значи не заслужават името. 

- Ще стигнем и до това.

- Това енергийно поле е навсякъде и можем да "бръкнем" в него. По този начин "бъркаме" в едно енергийно поле, което може да бъде превърнато в електричество или тласък.

- Това енергийно поле е всичко съществуващо между предметите?

- Не само между тях, а и вътре в тях. Да вземем стола, на който седиш или аз седя.  Той заема определено пространство. Когато слезем на атомно ниво, а после на субатомно, на ниво кварки, стигаме до едно плурипотентно...

- Като пяната по повърхността на дълбокия океан.

- Цялата материя тече през това нещо. Първите модели на "Локхийд", приличащи на НЛО, са наречени "флукс лайнери". Изтегляли са енергия от това квантово вакуумно поле.

- Физика за напреднали.

- Няма да приспивам аудиторията като задълбавам в тази физика, само искам да кажа, че това е овладяно преди няколко десетки години. Тази технология е позната от десетилетия?  Отпреди сто години има емпирични доказателства за това енергийно поле. Никола Тесла го нарича "безкрайно енергийно поле". Има и други, които са го открили в края на XIX век.

Не са разбирали физиката във всичко, което се случва, а просто са наблюдавали феномена емпирично. Правите високоволтова система и изведнъж навън излиза повече енергия, отколкото сте пуснали вътре. Наричаме го "свободна енергия". Защото "бръкнеш" ли в нея, тя просто потича.

Това означава, че във всеки дом, офис, кола, фабрика, село в Африка би могло да има устройство, което няма да бъде особено скъпо за масово производство, което да генерира цялата им нужна енергия и всички нужди на съвременната цивилизация. И би било чудесно, защото няма замърсяване, няма радиация, и веднъж щом се сдобиеш със системата,
вече нямаш разходи. Не трябва да я зареждаш с нещо. Лошата новина е, че ако си глобален олигарх, контролиращ макроикономическата система -петрола, големите глобални системи...

- Нека ви преведа какво значи, когато говорим за Близкия Изток и нашите "жизненоважни национални интереси" - говорим за петрол.

- Енергия. Проблемът е, че ако тази технология бъде разкрита... Сегашните енергийни активи са на стойност квадрилиони долари - нефт, газ, въглища, електропреносни дружества. Отиват в миналото, като пишещата машина, коня и каруцата. Това е, което пазят. 

- Значи цялата енергийна сфера, всичко, свързано с енергията днес, става отживелица?

- Да. И всички транспортни системи - двигатели с вътрешно горене, реактивни двигатели, ракети, шосета. Казвам "шосета", защото, ако вземем същата тази физика  и направим един вид контраротационно поле, получаваме т.нар. електрогравитационен ефект или антигравитация.

- Този популярен термин е ужасен, това не е антигравитация.

- Ние можем да създадем едно електромагнитно поле, в което обектът става на практика безтегловен и може да се движи... Ако погледнем радарните следи на тези обекти, те могат да се движат с 200 хил. мили в час по време на десен завой, а вътре има и пътници. Всеки пилот знае, че при силна гравитация мозъкът ни ще излезе през ноздрите - би било фатално. Но в този случай се получава една корекция на земното притегляне, създава се един вид балон в пространство-времето, в който обектът се движи на  практика без ограничения.

- Не се влияе от земното притегляне.

- Да, и отива право нагоре. Един от радарите, които имаме, в Белгия -нещо, което получих от белгийските ВВС, се вижда обект, който е малко над земната повърхност, и от там скача директно на 30 км. Събрали сме много такива случаи.

- Въпросът е, как се случва това?

- Знаем как. И тук е проблемът с разкриването на всичко това. Когато преминем повърхностното ниво - машина, устройството, това или онова, учените като мен биха попитали: Как се прави това? Стига да могат да мислят, което, разбира се, е прекомерно очакване, с тази образователна система, за съжаление.

- Бог да е на помощ на децата, които искат да се образоват в тази система.

- Но фактът е, че ще има такива въпроси. Интересното е, че Пентагонът официално каза, че обектите, които бяха публикувани, тези "Тик-Так" и другите НЛО, които са били записани със сензори на самолети и в Космоса - макар че не разкриват сензорите, но аз знам какви са, са физически обекти, движещи се по различни от познатите ни начини. Погледнете какво казват от Пентагона. Говорителят на Пентагона каза, че не знаем как се движат, но той не е запознат с "черните проекти" от паралелната вселена на тайното правителство.

Моята задача беше да събера документите и хората, които знаят за това и да свържа всичко заедно. И да го разказвам за хората. Предоставял съм всичко на всеки министър на отбраната на Съединените щати, Канада, Австралия, Великобритания. Не съм го правил с министрите на Нова Зеландия. Всеки път, когато се срещам с тези хора, независимо дали са бивши или настоящи министри на отбраната, те казват, че никога не са били запознати с това.

Нека разширя картината в глобален план. Допреди няколко години имаше един наистина забележителен човек, лорд Хил-Нортън, адмирал с пет звезди, с титла "Първи морския лорд". 

- Британците са страхотни.

- Той е бил министър на отбраната, което значи шеф на МИ-5 и МИ-6, техните служби като нашето ЦРУ. Но и председател на Военния комитет на НАТО Срещнах се с него в дома му в Хампшър, Англия, преди доста години. Той ме помоли да отида и да му занеса инструктиращия документ, който бях изготвил за президента. Мисля, че беше в края на мандата на Клинтън. Съгласих се. Жена ми и четирите ми дъщери отидоха да видят катедралата в Солсбъри, а аз отидох да се срещна с този бивш министър на отбраната.

Побесня. Каза, че това никога не е минавало през бюрото му, никога не го е знаел. А аз му казах, че имам файлове от собственото му министерство във връзка с кацането на един от тези обекти край военновъздушната база
"Бентуотърс".

- Без майтап?

- Да. Имам документите, трасето на кацането, показанията на хора от американските ВВС, които са били там. Към момента имам около 1100 такива файла.

-  Какво е трасе на кацане?

-  В този случай е извънземен апарат, а не направен от хора. Тях ги наричаме ИЗА, тези с извънземен произход, а направените от хора често биват наричани ВИА - възпроизведени извънземни апарати. Те симулират донякъде способностите за енергийно задвижване чрез изучените с реверсивно инженерство неща от 40-те години насам. Ще стигнем до това след малко.

-   Как е била предадена технологията от 40-те години до днес?

-   Ще го покажем в новия ни филм, "Изгубеното столетие и как да си го върнем". Министърът на отбраната беше бесен и малко бомбастичен. С пронизващо сини очи. Голям образ. Мисля, че беше наранен. Ако си имал такава отговорност и разбереш, че си бил изолиран от може би най-важния военен и разузнавателен въпрос на XX век и XXI век... "Но защо не са ми казвали?" Прие го много лично. Казах му: Нека ви отговоря с въпрос на въпроса. "Какво искаш да кажеш?" Мислеше ме за нахален янки. Всъщност мога да бъда. Но в случая просто търсех начин да илюстрирам идеята си. Попитах: "Какво бихте направили,ако бяхте разбрали, че има организация, проект, глобален, който се занимава с екзекуции, мокри поръчки, убийства на невинни хора?"

- "Мокра поръчка" е термин на ЦРУ, когато си поставен в списък за наблюдение, в какъвто съм бил. 

- "Занимава се и с всички видове престъпна дейност, включително търговия с дрога и присвояване на трилиони долари от западните икономики. Има технологии, които могат да спасят биосферата и да унищожат бедността, но в момента организацията е екзистенциална заплаха за света - за САЩ и за вашата страна Великобритания." Той почти скочи от стола си и извика: "Не бих го изтърпял и минута!" Просто избухна. И аз му казах: "Затова не са ви казали." "Какво искаш да кажеш?" "Вие не сте социопат." Вие не сте някой, който абсолютно доброволно, знаейки за това, би се съгласил с тези планове.

Аз съм лекар и наричам това "биопсия на душата". Те правят дълбоки психологически анализи, тестват хората в началото на тяхната кариера, дали биха направили правилното или грешното нещо. Ако си склонен да вършиш морално погрешни неща, за да се изкачваш - това е самата дефиниция за социопат, започват да те подготвят малко по малко. Казах му, че е бил оценен като замесен от друго тесто. Не за тесто тип астронавта Джон Глен, а за тесто от такова високо ниво. Казах му: "Вие никога нямаше да се съгласите с техните цели. И ако бяхте узнали какво правят, са щели директно да ви убият."

Точно както министъра на отбраната Форестал, който е бил хвърлен през болничния прозорец и убит. Ген. Джордж Патън е бил убит в автомобилна катастрофа, защото е искал да каже на обществото за антигравитационното устройство, което изглежда като чиния и сме взели от Германия през 1945 г. Откъде знам това? Защото Пол Мелън, един от няколкото милиардери в света, финансирали Адолф Хитлер,заедно с Прескот Буш, бащата на Джордж Буш-старши, Хенри Форд и Уотсън от Ай Би Ем. Пол Мелън е един от малкото милиардери в края на Втората световна война. Неговите внуци са в моя екип. Един от тях е син на сенатор Джон Уорнър - републиканския сенатор от Вирджиния, който наскоро почина.

Пол Мелън е казал на Джон Уорнър IV, че когато войната свършила, те отишли и взели едно нещо, върху което гениалните космически инженери на Хитлер са работили. 

- Не е самолет или ракета, а електрогравитационно устройство.

- Не са успели да го усъвършенстват. Работили са върху него, докато ние сме правили атомната бомба. Но нашите са го донесли тук и Джордж Патън е казал: "Това е невероятно! Какво би могло да направи за света!" Не, не!
Това минава в "черните проекти". Той не е бил съгласен и затова са го премахнали.

-  Инсценират автомобилна катастрофа.

-  Този вид измами се случват. И казах на министъра на отбраната: "Затова няма да ви кажат. Защото сте добър човек, патриот, честен, имате морал, човечност - никой подобен не може да отиде на върха на тяхната хранителна верига." Трябва да бъдете някой, който ще нарушава закона и ще прави всякакви възможни ужасяващи неща. Хората трябва да разберат, че е имало директори на ЦРУ, които са били замесени в това. Имах работа с един такъв, който ни помагаше, след като се пенсионира - Бил Колби.

-  Кога е бил директор?

-  В периода Форд-Никсън, много преди моето време. Беше възрастен човек, който искаше да ни помогне. Много от тези хора, когато остареят и наближи да срещнат създателя си, искат да изчистят съвестта си - променят се, щом ударят 70-80 години. Постът ти няма нищо общо. Хората трябва да го разберат. Президент, директор на ЦРУ, министър на отбраната, сенатор или конгресмен - ако знаеш, значи си бил посветен, защото си бил съгласен с целите. Може да си на същия пост, но ако не знаеш, е защото те са преценили, че няма да се съгласиш с техния дневен ред - незаконни операции. Това трябва да го разберат хората.

-  Може да се разплете, само ако хора, които не са...

-  Разбрах го още от първите ми дейности - с директора на ЦРУ, шефа на военното разузнаване и други подобни хора.

-  След малко ще стане дума за това.

-  В общи линии моята група беше открила, че Розетският камък може да контактува с тези обекти. Гледайте филма "Близки срещи от петия вид". Малко са откачени тези неща, но са реални.

Когато започнеш да осъзнаваш как е структурирано всичко, трябва първо да осъзнаеш това. Но ето и един ключов момент, моля ви, слушайте внимателно. Работихме по приемането на един законопроект, който сега дава възможност на изобличители да се появят. Те ще говорят пред хора, които ще ги водят в някой SCIF - всички тези строго секретни отделения. 

- Техните свидетелства може да станат публични, може и да не станат.

- Ако те искат, аз ще ги направя публично достояние. Защо? Слушайте много внимателно. През есента на 1997 г. ние вече бяхме заключили с военните ни съветници и целия ми "кухненски" кабинет... Всичко, което сме правили, е без да имаме офис, персонал и бюджет - все от любов към труда. Вложил съм може би 15 милиона в това.

- 15 милиона?

- Да. Доходи и всичко. Но не ме интересува. Когато осъзнах какво е заложено... Отказах се от медицинската си кариера, което беше много трудно.  Още сънувам, че съм в спешното, но тази страница е затворена. Освен това съм твърде стар, на 67 г. съм, а тази професия не е за възрастни.

Забавлявам се с планинско колоездене и сърфиране. По онова време осъзнах, вече бях минал през множество брифинги и срещи, че това е незаконна и неразрешена операция, а ако е незаконна, значи е противоконституционна. Следователно всички закони за националната сигурност и споразуменията за поверителност, които тези хора са подписвали, са нищожни, невалидни. И написахме писмо. Военните знаят термина "до второ нареждане". Аз написах писмо с оценка: Въз основа на следните срещи и данни, които сме събрали, смятаме, че всички разгледани проекти, свързани с НЛО,  сред които и човешките, и извънземните проекти, са били управлявани по незаконен начин, извън Конституцията, защото хората, които би трябвало да знаят поради своите постове, не знаят и са били умишлено лъгани и мамени.

Поради това, те не могат да започнат законно в никой съд наказателно преследване срещу който и да е информатор - никой с материали и документи. Дадохме си 90 дни да стигне до службите. Изпратихме го до всеки шеф на всяка важна институция - Министерство на правосъдието, ФБР - цялата азбука.  Всички бяха с обратна разписка, че са били получени.

Изчаках 90 дни и казах: "Добре, сега ще излезем публично." Преминах от правенето на едни частни инструктажи на конгресмени и хора от изпълнителна власт, към проект за публични разкрития. И по този начин проектът "Звездна светлина",  който беше тихата операция с висши държавни служители, се превърна в проекта "Разкрития". 

- А проектът доведе до събитието от 2001 г. в Националния пресклуб, за което спомена, от 9 май.

- Но искам хората да разберат, че беше процес. Трябваше да си изпипам  нещата до последната запетайка, за да дам на американската държава всички възможности да стори редното и да вникне в проблема. Но не го направи. Президентът беше сплашен, конгресмените не знаеха какво да правят, защото бяха индивидуално. Не се събраха, за да прокарат закона. Това отне още 20 години.

Опитвам се да разясня контекста на хората. След прессъбитието дойдоха първите около 100 души, които записахме с камера. 22-ма от тях бяха на събитието в Националния пресклуб. Някои от "по-дълбоките" източници не искаха да се разкрият, защото се страхуваха. Въпреки че знаеха за моето писмо, то беше писано от гражданин, който прави изявление, а те искаха официален начин. Казах им, че не контролирам Конгреса, мога само да съветвам хората и те не се решиха да го направят. Затова сега с този закон имаме такъв голям пробив. За хората, които слушат това шоу - има множество морски тюлени, хора от специални части, цели клонове на морската пехота, които са били в бази или участници в операции.

Имаме нужда да се свържете с нас. Ето и уебсайта: siriusdisclosure.com. Пишете на [email protected].

Ще работим много конфиденциално. Ако не искате да излезете публично, няма да излезете. Аз ще организирам да бъдете заведени при правилните хора във Вашингтон, които са най-добрите, които съм срещал. Те са бивши военни от специалните операции.

Ако бяха в армията, щяха да са генерали с по две звезди. Но те работят за Конгреса и ни помагат. Не са публично известни, не ги виждаме в медиите,  но ще придвижат информацията до хората, които трябва да знаят. Не мога да бъда по-конкретен, движа се по ръба на бръснача в момента.

Но ние правим това. Хората трябва да разберат, че това е патриотичен дълг, предвид залога. А ето какъв е залогът. На първо място – Конституцията и сигурността на конституционното правителство на Съединените щати, което е подринато от този проблем и хората, които го контролират.

Второ, бъдещето на нашите деца. Наскоро се роди 12-тото ми внуче. Какъв е нашият свят?  Все казвам на хората, че нямаме свободен пазар. Как ще е свободен, ако най-важните научни технологии за последното столетие
са безскрупулно потискани, хора са убивани и незаконно са засекретявани открития, за да може още да се гори дизелово и самолетно гориво. Нямаме нужда от това. 

- Искате ли да кажете повече по въпроса, защо се крият тези технологии за свободна енергия и връзката с комуналните услуги?

- Да, връзката са две думи - пари и власт. Повечето искаме да имаме толкова пари, че да изпратим децата си в колеж. Тези хора няма такъв проблем.

Говорим за огромна макроикономическа и геополитическа власт. Активи за стотици трилиони долари. Целият бюджет на американската държава е около пет долара. Голяма част отиват по предназначение - здравеопазване, пенсии...  Говорим за интереси, които искат да запазят статуквото в световната финансова, макроикономическа и енергийната система. Биха направили почти всичко, за да го запазят. Дори това да убие планетата.

В момента има три милиарда души на планетата, които нямат никакъв начин да си сготвят храна. Секат гори, скубят храсти в африканските пустини - нямат нито електричество, нито газ. Три милиарда. Данните са на "Икономист" - икономическо списание. 

И крайната бедност води до радикализация, тероризъм, негодувание срещу Запада. Има огромни последици от тази грешка, направена преди почти един век.  Немалко хора са наясно каква голяма грешка е това. Когато говорим за мотивацията, хора убиват за много по-малко от 900 трилиона долара. Нивото на корупция е обезпокояващо.

През 1992 г. ген. Албърт Стъбълбайн III, който е бил в специалните сили и военното разузнаване, Форт Хуачука, се свърза с мен едно огромно събитие  с контакт с НЛО във Флорида, близо до Пенсакола. Около месец след това лично ми предложи 2 млрд. долара, за да не продължавам да правя това, което правя и да стана част от неговия отбор.

-  Два милиарда долара?

-  Да, през 1992 г. Мислех, че е шега, не беше. Той ми описа нещо като "черен" фонд,  който имат от срива на СССР и Източна Европа. И ми каза, че ще имам пълен  достъп и контрол над него, но трябва да премина в техния отбор. Опитваха се да неутрализират това, което правех. И както много хора знаят, ЦРУ и подобни организации имат отдалечени наблюдатели, които използват съзнанието си да виждат отдалечени места или събития в бъдещето. Да, правени са изследвания с института "Монро". 

-  О, да!

-  Познавам Боб Монро и всички тях. Инго Суан е мой приятел. Така че те знаеха, че мога да създам неприятности. Хората трябва да са наясно и колко огромна корупция и подкупи се случват в момента. Освен заплахите. Специални проверки, фалшиви снимки и видеозаписи, за да те обезчестят. Наричали са ме как ли не. След това се опитват да те купят и ако трябва, се опитват да те убият. Ако вършиш неща на това ниво. Аз им създавах големи проблеми. Вече не е толкова трудно да повярва човек във всичко това. 

-  Всеки, следил дейността ти, знае какво може да се случи. Аз знам, но мисля, че голяма част от американците не могат да разберат.          

- За щастие или нещастие, например делото "Епстийн" и всичко около него... Имаше опит за убийство на съдия, знаем, че Епстийн не се е самоубил - всички тези неща. Започва да става все повече, макар че не искам да го казвам...

- Прието. 

- Да, неприятно ми е да го кажа, но все по-прието. Случва се и става все по-общоприето. Представете си залога в неща като това, което спомена, за което аз не знаех. Както и да е, хората са странни. Умножете този залог по милион като последствия за замесените лица, които искат да запазят своята хегемония, контрола върху глобалния военно-промишлен-финансов сектор. За такова ниво говорим, а не за обикновени войници или полковниците, които ръководят...  Заведох във Вашингтон един подполковник, който беше замесен в тези проекти. Той  години беше следил какво правя и е чакал да бъде приет този закон. Казвам, че сега наистина имаме нужда хората да се покажат. Дори ги умолявам. Работихме много усилено, за да стигнем до тук. Зная, че повечето хора, които излязоха са били участници за кратък период или са били в някой кабинет тук или там, военно учреждение или орпоративен изследователски проект. Те не познават непременно цялата картина. Те не са подсъдими, нямат вина, че са направили нещо нередно, защото са правили каквото им е било казано. И са мислели, че всичко е правилно, законно.

- Но не е било.

- Били са използвани. И мисля, че това е много важно. Не носят отговорност, а сега са защитени и от закона, и ако се наложи, ще се погрижим за сигурността им.

Аз имам такава защита. Но на този етап мисля, че подобни неща не могат да се случат, защото вече има широк отзвук. Имам доста знаменитости, които харесват какво правя, и ако нещо подобно стане в моя екип, милиарди хора ще научат за това.

- Нека поговорим малко за потискането на всичко това и за проекта "Присмехулник".

- "Присмехулник" е един проект,  всъщност е процес, който започва с пълна сила през  50 -те години. Целта му е вербуване на влиятелни медийни хора за двойни агенти. Били са в медиите, но са били на заплата също и в служби като ЦРУ. Имам документ, който беше публикуван през 1992 г.

 Документ от ЦРУ, в който се казва, че те имат хора във всяка голяма новинарска организация. Това се казва буквално. И те е трябвало да контролират, спират, изменят истории по нареждане на службите. Споменах един мит - че имаме свободен пазар и свободна икономика. Нямаме, те се направляват. Не можем да имаме свободна пазарна икономика, щом най-важните технологии в последните сто години безскрупулно се потискат. 

Другият мит, в който американците вярват, е че имаме свободни медии. Т.нар. четвърта власт, която гарантира, че няма да има ексцесии. Но големите медии, а сега и големите технологични компании, са всъщност активни участници в прикриването на историята или в извъртането й. Какво имам предвид? Хората, които виждате по Си Ен Ен или по "60 минути"  на Си Би Ес, тези, на които позволяват да говорят, са подбрани от тази тайната властова организация, за да кажат каквото им е казано, имат си сценарий.

- Имате ли такива примери?

- Разбира се. Ник Поуп, Лу Елизондо, Крис Мелън - всички тези хора. Знам със сигурност, че им се казва какво да говорят и ето какво говорят. Първата голяма лъжа - тези обекти са заплаха за националната сигурност.

- Имат предвид заплаха от Космоса.

- Това не е вярно. Цивилизации, които са стотици хиляди и милиони години по-напреднали от нас, щяхме да са ни  изпепелили, ако сме заплаха, още през август 1945 г., когато взривихме атомната бомба.

- Ще се върнем на това след малко.

- Второ, казват, че не знаем какви са тези неща.

- Може би са от Китай или... Дори членове на сенатската комисия по разузнаването го казаха. 

 - Защото някои от тези хора им нашепват в ухото цялата тази дезинформация. Аз зная кои са. В действителност, ние знаем какви са тези обекти, откъде идват, кои от тях са създадени от хора и кои са извънземни - ние имаме тези данни. Но ако някой като мен казва това, то ще бъде изрязано от всяко шоу. Преди няколко години бях в предаване, което слушаха 22 млн. души на живо.

Започнах да говоря за някои от висшите членове на комитета, който управлява тази тайна програма. В един момент говорих за адмирал Боби Рей Инман, замесен от десетилетия. После е в Съвета на Международната корпорация за научни приложения, която държи тези "екзотични" системи за задвижване и енергия. По време на втората предизборна кампания на Джордж У. Буш споменах, че един от най-висшите хора в организацията е Дик Чейни. Тогава излязохме в извънредна рекламна пауза в предаването. Един глас се появи, а водещият нямаше представа какво става: "Сменете посоката на този разговор или ще прекратим прякото предаване." Попитах: "Дори и с 22 милиона слушатели?" "Да. Не говорете за това."

До ден-днешен водещият казва: "Тук можем да говорим за всичко!" Както Джо Роуган ми каза: "Тук имаме свобода на словото." За да сключи сделка със "Спотифай", предаването му с мое участие беше свалено принудително от корпорация "Спотифай", защото излиза от допустимата линия. Трябва да го потърсите другаде. Всеки, който мисли, че медиите не прочистват изобличителите и това, което ние правим, е наивен.

"Присмехулник" е само едно от многото кодови имена на този процес. Имаме запис с човек от военновъздушното разузнаване. Има го в документалния филм "Непознатото", вижте го. Има го безплатно по всякакви сайтове. Служил е във въздушната база в Къркланд и признава, цитирам:

"Носехме торби с пари на хора в местни и национални медии."

 - Репортери.

- Да си осигурят сътрудничеството им за сваляне или извъртане на истории. Тази корупция и гнилоч е много сериозна в четвъртата власт, а сега и в технологичните гиганти. Вече е доказано от публикувани файлове, че хора са били заглушавани, алгоритми са били променяни. Публикувахме интервю с наш изобличител след смъртта му. Аз направих интервюто с него, той умря, жена му ми изпрати смъртния акт и след това го качих в Ютуб канала ми, който можете да разгледате. Името му е Паулък и той е бил участник в разработването на вградими радиочестотни чипове.

- Наистина?

- Да. И е знаел за употребата им в "симулации" на отвличания от извънземни, които са били правени от ЦРУ и военните. Ще говорим за това след малко. Колко дълбоко стига измамата! Качих това интервю и след няколко дни имаше  675 хил. гледания, но след това за една нощ броячът беше върнат на 6700.

Орязали са го ръчно, за да го извадят от алгоритъма за популярни клипове. Виждал съм това да се прави. На хората, които мислят, че такива работи не стават, ще кажа, че са просто много наивни. Още една причина да ни се налага да намираме креативни стратегии. Големите корпоративни медии се управляват от шепа хора. Те контролират всичко. Получава се проблем, когато се сблъскат тайните операции и корпорации. Малък урок по история. В края на XIX и началото на XX век се развива нещо, наречено фашизъм. Днес наричате "фашист" всеки, който не е съгласен с вас. Но дефиницията на фашизъм е: големи финансови и корпоративни интереси да контролират държавната политика и действията на държавата против интересите на народа. Това е фашизъм, можете да проверите. Томас Джеферсън предупреждава за това.Той пише за безконтролната власт на корпорациите да покваряват държавата.

Такова е положението днес, но в огромен, глобален мащаб. Това се случва с медиите, с държавните програми и в други сектори - финансовия и т.н.  Така че интересите на нас, на народа, са прегазени от интересите шепа могъщи корпорации и индивиди.

- Колко души смятате, че са замесени на това ниво?

- Има  200 или 300 души в този комитет. Един от клоновете му се нарича "MAGIC". Имам документ в книгата "Непризнатото". Таен документ, с който се сдобих и публикувах.  Не могат да ме накажат, защото заявих, че проектът е незаконен. Хората ме питат: Защо не те погват? Не могат. На един от ФБР му казах: Слагай белезниците и да почваме танца. Защото първо ще стигнем до съда, а аз ще бъда в състояние да докажа... Ще призова директора на ЦРУ, когото съм инструктирал. Ще призова сенаторите, които съм инструктирал. Ще призова шефа на военното разузнаване. Всички тези хора ще трябва да кажат истината или да излъжат под клетва, че наистина не участват. Не мисля, че искат подобен съдебен процес. 

 - Хората ще си кажат: Този е голям кучи син.

- Просто съм боец и не ме е страх. Предложиха ми два милиарда долара, а аз им казах да се шибат, извинете за езика. Да се разкарат. След това ме заплашиха. През 90 -те трима души от екипа ми бяха убити, почти убиха и мен. След това се погрижих за сигурността, която е невидима. Едни влиятелни хора искат да приключат с нас, защото знаят какво е заложено. Разрешихме използването на смъртоносна сила, ако някой от хората, с които работя, пострада. Така е от 1998 г. насам. Затова никой повече не е пострадал.

- Оттогава насам?

- Да, вече 25 години.

- Това е добре. Да поговорим за новия ви документален филм. Какво ще има в него?

- Отидете на сайта thelostcenturyfilm.com.  Филмът е финансиран с краундфъндинг. За всичките ни документални филми не сме искали корпоративно или студийно финансиране, финансирали сме ги с краудфъндинг.

- Можете ли да обясните защо избрахте този начин?

- За да не могат да бъдат опорочени.

- Знаех си.

- Контролираме цялото съдържание, нищо не може да бъде свалено. Контролирам всичко, което остава или се маха от филмите. Не могат да ги изопачат никое предаване или медиен директор, които са били подкупени за целта от тайното правителство или корпорация, действаща от името му. Много внимавам в това отношение. Опитвал съм да правя неща с други хора, но те вземаха материала, извъртаха го, осакатяваха го. Не, трябва да си го правим сами. Затова - с краудфъндинг. За последния филм, "Изгубеното столетие", имаме един спонсор със 150 хил. долара и куп хора, дарили по три долара. Няма значение. Вече сме събрали 421 хиляди от нужния бюджет от 500 хиляди - около 84%, ако правилно изчислявам. Аз съм ходещ калкулатор, като лекар в спешното трябваше да изчислявам много. Събираме ги, но имаме нужда от помощта на хората. Ще бъде супер, ако прескочим сумата, защото ще можем да му направим повече реклама. Филмът ще дръпне завесата на загубените 100 години, в които имаме тези технологии. Връща се по целия път назад, повече от 100 години, до земната батерия на Стъбълфийлд.

На една снимка Никола Тесла е застанал до възрастен фермер, чиято ферма е опасана с едни колове в земята, "потопени" в електромагнетичното енергийно поле и захранват цялата ферма. Това е 1902 година. Никола Тесла стои там, имам снимката.

- Този филм ще взриви...

- От там стига до апаратите на "Локхийд", които започват да строят през 50-те. Имаме свидетели и записи на разговори от въздушното представление в базата Нортън, Калифорния, която сега е затворена. Но е имало въздушно представление през 1988 г., на което е имало три от тези направени от човек НЛО - възпроизведени извънземни апарати. Просто са висели във въздуха в хангара. Имаме схематичните планове на вътрешността им.

- Наистина ли?

- Да.

- Да, и на външния им вид. Свидетелят, който е бил там, е бил аерокосмически проектант. Видял е, че компоненти на апаратите... 

- Това е 1988 г., т.е. късната епоха на програмата "Мъркюри".

- Програмата "Мъркюри" е от края на 50-те и началото на       60-те години. По капсулите е имало следи - били са в открития космос. Казали са им, че са били на различни места в Слънчева система. Това е в края на 50-те и началото на 60-те години. Без авиокеросин, без ракети носители.

- Ще го има ли във филма?

- Да, всичко това.

- Ще бъде шокиращо.

- Филмът е около час и 48 минути дотук, тъкмо го завършваме. Един страхотен човек е наш поддръжник, фронтменът на "Лимп Бизкит", Фред Дърст, той е разказвач във филма.

- Той ли е разказвач? Това е страхотно!

- Свършихме в студиото с него преди няколко дни, монтирахме пистата с разказа. Страхотен човек, много умен, подкрепя всичко, което правим.

- Чудесно. Какво друго ще има във филма?

- Ще има много... устройства от 20 -те, 30-те, 40 -те, 50 -те години, които не са летателни апарати. Ще ви дам пример. Има един изобретател на име Флойд Суит. Той е направил устройство, малко по-голямо от пакет цигари, което се прикрепя към електрически двигател, да кажем на кола. Не се включва никъде, но стартира, използва квантовото енергийно поле и задвижва двигател с  300 конски сили. Представете си такъв двигател във вашата "Тесла" или пикап и да не ви трябва 400-килограмова литиево-йонна батерия.

- Литиево-йонните батерии наистина унищожават околната среда. И никога не трябва да зареждате. 

- По онова време той се среща с хора от "Дженерал мотърс", които уж имат интерес, всъщност се опитват да разберат какво има той. След тази среща той умира внезапно и подозрително.

- Как?

- Покосява го инфаркт. 

- Звучи правдоподобно, защото е бил възрастен.

- Но преди това срещу него е имало опит за убийство. Качвал се е по стълби и снайперист се опитал да го застреля. Спъва се, а в същото време куршумът минава над главата му. Имаме показанията на подполковник, който е участвал в този случай. Той също е физик.

- Тези неща ще са шокиращи за хората.

- Някои хора не приемат тези мистериозни смъртни случаи като убийства. 

- Е, ето. Говорихме за Епстийн и други подобни, като създателя на задвижваната с вода кола.

- Да. Работил съм с такива хора. Ако можете да ми припомните, нямаше ли още някой, който изчезна, а после се оказа, че е бил на едно от местата с масовите стрелби?

- Има много хора, които са били"оправяни" по този начин. В една от скорошните масови стрелби в Ню Йорк е имало човек, пресъздал "горивната клетка", задвижваща колата с вода. Много странни неща. Един от проблемите с всички тези изобретатели.

- Но не е съвпадение.

- Не, това са си убийства. Проблемът е, че ако си блестящ електромагнитен инженер, но не разбираш каква бариера ще пробиеш със своята технология и какво са готови да направят те, за да те спрат, си обречен на провал. Една от причините да направим този документален филм, е да осигурим сигурност и хората, които имат такива устройства, да дойдат при нас, защото имаме стратегия, която накратко излагаме във филма, за решаване на този проблем.

- Как? 

- Голямата грешка, която хората правят, е, че се опитват да патентоват. Имаме държавно отхвърляне на патент на едно от тези устройства, на изобретател, когото познавам. Не е теория на конспирацията, имаме документ от Службата за патентите. Те няма да го позволят и устройството е конфискувано. Имаме патентен изпитател, доктор по физика, който свидетелства, че конфискуват подобни неща. Това също е във филма. Там питаме: Как да оповестим информацията? Ако се опиташ да работиш потайно, си много уязвим. Едно от нещата, които аз направих за собствената си безопасност, беше да децентрализирам всичко, което имам. Казва се "детаргетиране". Защо да имаш мишена на задника си, ако можеш да разхвърляш цялата си информация и данни, както направих аз. Тя пак ще е там.

- Или да се застраховате в случай на вашата смърт.

- От 90-те години аз имам данни, които не разкривам. Ако нещо се случи с мен, те излизат в интернет и знаменитостите, които ни подкрепят и с които можем да стигнем 1 млрд. души, ще получат материалите, ще ги публикуват в Инстаграм и край. Не биха искали тези неща да излязат наяве. Имам имена, неща, които не съм пускал публично - къде, кой. Питат ме защо не ги публикувам. Ами, това е една от застрахователните ми полици. Изобретателите не разбират, че нямат план за сигурността си. Мислят си, че като са изобретили по-добър капан за мишки, светът ще допълзи в краката им. В действителност убийците са тези, които идват. Или им конфискуват изобретението. В повечето случаи изобретателите са толкова луди, че мислят, че могат да държат изобретението си в тайна, никой няма да знае как работи и просто ще го покажат на света, без някой да доказва нещо. Ако обявявате нещо сериозно, като това, че навсякъде около нас има чиста енергия, трябва да бъде дадено за научна рецензия, да бъде възпроизведено от множество лаборатории и хора с нужните умения, и трябва да бъде с отворен достъп - да е налично за всеки. Може би на втори етап да го патентовате, когато вече целият свят знае.

Ние предлагаме на първия етап при излизането на дадена нова технология, да оставим нещата да се движат сами, защото може да е ракетна установка. Но ако е нещо за дома, колата, лодката, камиона, трябва да се оповести, както се е правило преди 100 години. Начинът да се направи, и го подчертаваме, е да го разкрием публично в блокчейн защитени системи, масово, с множество знаменитости. Първите 20 от тези устройства, които ще възпроизведем, ще захранват дома на Деми Ловато, Лео ди Каприо, Дейв Грол от "Фу Файтърс" или който и да е от всички заинтересовани от темата. Защо? Защото медиите могат да заглушат всичко, но не могат да заглушат десетки знаменитости с милиарди последователи. Разбирате ли? Това са добре премислени нетрадиционни стратегии. Ако на пътя ти стои лодка, а ти си водата, просто протичаш около нея.

- Да, има логика. 

- Дори и да се опитат да го потиснат, като вземат устройството или клипа, но вече е разгласено и много хора са го видели... Трябва да изтрият акаунтите, преди да плъзне. Трябва да спрат целия интернет. Нашият план е да имаме мултинационална, многостранна блокчейн защита на схемите на тези устройства, как работят и всичко, за да може всеки да го възпроизведе. Ако може, де. Аз, например, не мога.

- Колко души, според вас, биха могли да възпроизведат такива технологии?

- Стотици. Може и повече. В годините е имало хиляди устройства, които са се появявали и са изчезвали. Много от тях хората са ги отнесли в гробовете си, защото не са разбирали какво трябва да направят. Сключвали са финансова сделка с някой, който представлява определени интереси, той е купувал устройството и го е покривал. Постоянно се случва в корпоративния свят. Имате конкурентен продукт? Създавате ново дружество, то придобива контролен дял в конкурентната фирмаи спирате конкурентния продукт. Знам за много устройства, които буквално биха "спасили" човечеството и планетата, но им се е случило това. Не може така, защото законовите и финансовите капани са реални. Злоупотребата с патентното право е реална. Филмът "Изгубеното столетие" ще докаже всичко това. Час и 48 минути е, но всичко е там. Ето още нещо, за което молим хората. Ако вие или човек, когото познавате, има такава система, донесете ни я. Имаме стратегията, имаме контактите, за да я извадим на бял свят. Второто ниво... Хората ми казват, че правя всичко това, за да изкарам пари. Това е втората фаза. След като направим публичните разкрития... Малко е като DARPA, която създаде интернет. Всички го използват и никой не го притежава. Но цялата тази платформа създаде компании за десетки милиарди и трилиони долари. Същото трябва да се случи и тук. Защото, ако имаме късмет, ще ни трябват 20 години, за да направим този преход.

- Защо?

- Заради степента на рушене на биосферата и геополитическите проблеми пред нас, с този нарастващ брой население в отчаяна бедност. Заради начина на работа на енергийната и финансовата ни система. Няма начин да променим това. Ако всичките 8 млрд. Жители на планетата живеят като вас и мен, с климатик, пикап и т.н., цената на горивото ще бъде 100  долара за галон. Системата, която имаме сега, изисква геополитическа и военна нестабилност - това е естествено следствие. Когато разговарях със сенатор Бари Голдуотър, сенатор от Аризона и кандидат за президент през 1964 г., а Джон Маккейн заема сенатското му място.

Бях в дома му в Парадайз Вали през 90 -те, където ми каза: "Беше ужасна грешка тогава и е ужасна грешка сега, че това се пази в тайна." Имахме дълъг следобеден разговор за последствията от потайността, но също и за прекрасните последствия от поправянето на грешката. Говорим за съвсем нова епоха в човешката цивилизация. След 20 години няма да има бедност на планетата, няма да има замърсяване, ще бъде невероятно изобилие. Ако нямате разходи за енергия, транспорт, производство и т.н., създавате децентрализирана глобална икономика, в която всяко село, дом и т.н. се самоиздържат. Мечтата на либертарианеца, но и на природозащитника. Това пресича целия политически спектър, ако разберете какъв е залогът. С едно движение ще се разрешат сериозни проблеми с околната среда, геополитическите проблеми с нефта и доставките - Близък Изток, Русия, газ. Светът ще бъде освободен от сегашната система и ще разцъфти, без да бъде раздробен на множество централизирани точки, богати на енергия. Такъв е планът. За да го изпълним, ни трябва нещо, което работи. Много хора идват, носят една черна кутия и казват: Повярвайте ми. Не, за толкова важно нещо не можем да разчитаме само на честна дума. Трябва да имаме планове, трябва да можем да го възпроизведем и трябва да има трети страни, които да могат да го възпроизведат. И да работи така, както сме казали, че работи. Повечето изобретатели не искат да го направят, защото не разбират от наука.

- В науката е нужно независимо потвърждение и доказателство.

- Това е друг проблем. Някои хора имат изобретения, но държат същината в тайна. Никой няма да им повярва.

- Тъй като съм ходил в лаборатории и съм тествал, знам, че ги има, но хората не искат да издадат тайната си на обществото. Защото са параноични. Във филма използваме сравнение с Ам-гъл и безценния му пръстен. Те се опитват да го защитят, но не разбират, че ако го дадат на света със свободен достъп - говорим за общото положение, във втория етап могат да патентоват конкретен продукт.

- Защо? Обществото ще го иска.

- Научната общност ще го държи, а обществото ще го търси. "Искам това нещо да задвижва пикапа ми, за да не харча по 100 долара да го зареждам." Ако, например, сте дърводелци като баща ми. Това е наистина много силно решение на проблемите ни. Днес харчим трилиони долари за фалшиви мерки за опазване на околната среда. Знам, че сте прав, защото наскоро правихме епизод за околната среда и решения на проблеми, като пожари, глад и много неща. Но те не получават никакво внимание. Хората са ги представили пред Конгреса, пред Сената, но никой не им е обърнал внимание.

- Ако някой има нещо подобно, има причина да се свърже с нас.

- Работил съм с изобретатели от 1991 г. насам, които са имали някакви варианти, модификации на такива устройства. Повечето правят определени фатални грешки, които посочих. Затова се опитвам да създам стратегия, която отчита тези грешки. Малко е необичайна, защото повечето хора смятат, че трябва да пазят изобретението си в тайна, да го патентоват... Не, не. Вадите го бързо на бял свят. Защото най-опасният момент е да имате нещо работещо, но да нямате милиони хора, които вече знаят за него. Това е моментът, когато то може да бъде конфискувано, лабораторията може да бъде взривена, устройството да бъде откраднато, вие можете да бъдете арестувани, убити и какво ли не.

- Това не е умно.

- Повечето хора не знаят, че има 200 -килограмови горили, готови да ги смачкат при заповед. Мислят си, че няма проблеми, докато не бъдат ударени.

- Колко такива устройства сте виждали лично?

- Десетина през годините, които са били изправни.

- Можете ли да опишете как изглеждат някои от тях?

- Едно такова ще бъде във филма. То е от пустинята Аризона. Бях там през септември 2022 г. и един възрастен мъж го имаше такова. Изглеждаше като кутия за обувки и си работеше. Беше работило две години и правеше по три киловата/час мощност. Едно средно домакинство има средно потребление от киловат и половина.

- Какво има в него?

- Имаше фалшиви електрически вериги, за да не може някой да открадне малката му тайна, като пръстена на Ам-гъл във "Властелинът на пръстените". Имаше някакви специализирани платки от магнезиева сплав. В общи линии резонираше с магнитното поле, нещо като кулата "Уордънклиф" на Тесла, но много по-високотехнологична версия.

- Какво е "Уордънклиф"?

- Устройство, което Никола Тесла е имал на Лонг Айлънд, за безжичен пренос на енергия, използвайки мощността на магнитното поле на земята, като го преработва в електричество. Накрая всичко избухва, но Тесла е имал изумителни пробиви. Едно от нещата, които ще покажем във филма и не е градска легенда, е как ФБР е претърсило апартамента му, когато е умрял, и е конфискувало всичките му тайни бележки. Имам писмо от Министерството на отбраната до ФБР, с което изисква ФБР да му предаде бележките. Ще бъде във филма.

- Всичко това ще бъде във филма?

- А кутията издава ли някакъв звук? Как се свързва към...

- Звук издават само нещата, които работят - климатик, лампи и т.н. Никакви жици не влизат да го захранват. Батерията за включване беше малка 3-волтова, която може да се извади, след като вече работи.

- Как се свързва? Към какво?

- Към климатика, другите уреди... С обикновен кабел, с напрежение 110 или 220 волта.И по този начин може да захрани всичко - къщата, колата...

- В електрическо табло ли беше свързал устройството?

- Не, не искаше да се включва в мрежата. Когато го е включвал, от компанията са разбрали, че нещо става, мислели са, че има соларен панел, вързан към мрежата, което е незаконно, защото трябва да имаш разрешително. И го беше отвързал. Имаше отделена работилница в своя имот и там го беше пуснал независимо от мрежата, с всички кабели към климатик, хладилник и всичко.

- Има логика.

- Но неговата стратегия е да го пази в тайна. Каза: Ако някой го намери и се опита да разбере какво е, вътре има верига, която може да се задейства и да се самоунищожи. Параноичният изобретател. Разбирам я, вложил е много време и пари, това е делото на живота му. Но го попитах: В гроба ли ще го отнесеш? Той беше възрастен. Това го виждам всеки път и е много разочароващо. Десетки случаи, в които стигат до определен етап, никой не знае как точно го правят, пазят го в тайна, после някой го купува, изобретателят умира или нещо друго, и изобретението се изгубва завинаги. Трябва да прекъснем този безумен цикъл.

- Виждали сте десетина такива устройства. Всички ли са сходни?

- О, не, има сигурно 18 различни начина да се постигне този ефект.

- Сериозно? Всички ли са малки, с размер на кутия за обувки?

- Не, някои са големи въртящи се системи. Ще видите във филма. Там показваме десетина такива, които са съществували - имат снимки, клипове, тестови резултати.

- Филмът ще бъде интересен за хората.

- Искаме да разкрием тези системи чак до реверсивното инженерство и летящите апарати на "Локхийд", "Нортроп" и "Рейтеон". 

- Ще бъде... Нямам търпение да видя този документален филм. През юни ли излиза?

-  6 юни.

- После имате събитие на 12 юни?

- Да, ще направим събитие в Националния пресклуб, "Разкрития 2.0", във Вашингтон.

- Бих се радвал да съм там.

- Поканен си. Имаме нужда от множество медийни хора и хора от подкасти. Това е в понеделник, а уикендът преди това, 10-11 юни, ще направим отворена конференция, на която ще отворим архива с данните, които сме събрали до момента - 5-6 терабайта.

- Огромно е, не е за вярване. 

- Десетки хиляди държавни документи, снимки, клипове, чертежи и показания. Имаме към 109 останки, събрани от катастрофи на НЛО катастрофи.

- Да.

- Ще видите чертежите, нещата, които военните описват, и събирането им - всичко ще е там.

- Хората, които ви носят информация и които вероятно ще са много повече заради вашия призив, откъде идват - от Съединените щати или от цял свят?

- Има и от Канада, Австралия, Великобритания... Имаме голямо руско досие от епохата на КГБ, което ми дадоха и също е в архива. Много интересни случаи - кацания... Марина Попович, жената на Павел Попович - и двамата са космонавти, са имали среща с НЛО. Кацане на извънземен апарат. Ние имаме цялата информация. Ходих при нея през 1995 г. за събирането на проекта "Звездна светлина" - първото събиране на изобличители и свидетели. През 1997 г. го направихме отново за членове на Конгреса неофициално, в Джорджтаун.

- Имаше председатели на комисии...

- По онова време още не се беше оформило в движение, за да стигнем до тук, където сме сега. В 2001 г. направихме събитието Националния пресклуб. Беше процес на еволюция.Питат ме: Кога ще е краят на всичко това? Отговарям: През 1993 г. Преди 30 години с оптимизъм и наивност мислех, че ако събера най-добрите доказателства наедно, както правихме за президента Клинтън тогава и директора на ЦРУ... Най-добрите доказателства - така съм обозначил някои от документите в архива. Ще публикуваме всички тези документи.

- Снощи на вечеря обсъждахме част от тези неща и споменахте, че имате видеозапис на дисекция на извънземно.

 - Снимка. Тя е много странна, от 20 -те години на XX век е. Произходът на тази снимка е много интересен. Една жена се свърза с мен. Нейната баба е работила по проекта "Манхатън" и първия ядрен опит. После се преместили в Розуел и майка й била там, когато са паднали три апарата. Намерили сме два от тях, третият е намерен чак през 1951 г. Между другото, тогава е използван ранен вариант на оръжие с концентриране на енергия. С него са свалени трите апарата. Хора казват, че са се разбили заради буря. Убеден съм, че ако обикаляте междузвездното пространство, ще се справите със земна гръмотевична буря. Имам документ, който е в книгата "Непризнатото". Агент пише на Дж. Едгар Хувър относно т.нар. Розуелски инцидент, казвайки, че тези летящи чинии, макар че ги наричат "дискове", са се разбили, защото сме включили новата "радарна система". За хората, които не знаят, "радар" често е евфемизъм както за система за засичане на обекти, така и за някои активни електромагнитни бойни системи. Имали са ранна версия на такава електромагнитна система, която е била в "новата радарна система". Агентът Гай Хотел пише на Дж. Едгар Хувър. Имам документа. Когато го пуснах, наложи се и ФБР да го публикува, и стана най-гледаното нещо на сайта на ФБР. В него директно се казва какво се е случило. Бабата по някакъв начин след проекта "Манхатън" се озовава и в Розуел.

- Защо?

- През 1947г. във военновъздушните бази в Розуел, преди сформирането на ВВС, стои единствената атомна ескадрила в света - 508-а. В цялата планета. Тя е следвала тази операция - от началото на атомната бомба - белите пясъци и т.н. - до Ню Мексико. Когато това събитие се случва, явно някой си е спомнил - това е моя догадка - за архив на предишни срещи с такива обекти, случили се преди време. И някой във фотолабораторията е направил снимка на снимката - доказахме, че е такава. На снимката е извънземно на дисекционна маса с група лекари и сякаш някакви костюмари в дъното на кадъра. Най-добрият медицински историк в света разгледа оборудването, костюмите, ръкавиците и ги датира между 1922 и 1929 година. Останалото не го знаем. Не знаем какво се е случило и къде. Опитваме се да проследим персонала
там, но говорим за преди 100 години.

- Как изглежда извънземното, има ли ръце, крака?

- Ръце, крака, а главата му е покрита с кърпа, очевидно е била обезобразена. Има нещо като гръбнак отпред, където ние имаме гръдна кост. Вижда се нещо подуто. Ръцете и ходилата му също са различни.

- Две ръце?

- Две ръце, два крака. Не е малко, мисля че е около 150 см. Трудно е да се прецени по снимката. Имаме много подобни материали, които ще бъдат показани.

- В документалния филм?

- Не, в архива. Търсим и човек, който да направи уебсайт, където да се подреди архивът. Аз предавам суровия материал на американската държава, но искаме да го организираме по-добре, сега са просто стотици хиляди неща. Не знам дали хората осъзнават какво количество е 5- 6терабайта данни.

- Огромно.

- Но това, което искаме да направим, е да създадем нещо достъпно за хората и за медиите. Единствените неща, които няма да са там, са тези, които трябва да редактирам - имена и поверителна информация.

- Да, разбирам.

- Освен ако вече не е била разкрита чрез "Разкрития" или някъде другаде, информацията за тях ще бъде защрихована в черно, както сте виждали в документи. Но нещата, които знаят, ще бъдат вътре.

- Информацията, съдържанието...

- Например: Бях в базата "Нелис" и участвах в събирането на останки от извънземен апарат. Или: Направен от човек НЛО беше свален, не работеше, ние го събрахме... Такива неща. Но няма да има имена на хора, самоличности и т.н. Нямам търпение да се навърже всичко това.

- Ще излезе, надяваме се...

- Не мога да обещая, не съм по технологиите. Даже жена ми включва компютъра вместо мен, аз съм идиот. Цифров малоумник съм, признавам. Ако намерим някой, който да създаде защитeн уебсайт, в който може да се търси и е добре организиран архивът, се надяваме да стане готов до 1 юни. Нямам търпение да стане всичко. Това е една от най-големите идеи, които съм срещал.

- Имаме нужда от много помощ. Хората мислят, че имаме огромен бизнес, имаме офис и персонал. Всъщност с жена ми го правим от всекидневната си, с доброволци и няколко души на договор, които помагат с различни неща. Това е много скромно начинание, вършено с любов. Но това е положението. Аз не съм добър в бизнеса, добър съм в идеите, науката, стратегията. Трябва ни помощта на бизнес магнат, но все едно. Стигнахме дотук, но имаме нужда от хора с умения. Има и друг проблем, не са само документите. Сигурно имаме стотици хиляди държавни документи от цял свят.

- Изумителни неща.

- Но имаме и видеозаписи на всички хора, които са се разкрили публично. Хората не са виждали повечето от тях. В Националния пресклуб и в документалните филми можем да покажем върха на айсберга, а в сайта може да стои всичко. Във филмите използваме само две-три минути от дадено интервю, но там ще ги има целите - по час, час и половина. Много по-задълбочено.

- Говорите за мрежа със свободен достъп до всички тези хиляди и хиляди документи, снимки, клипове, интервюта. Зная, че имате вътрешни хора тук в Съединените щати, но имате ли хора в други държавни служби по света?

- О, да, в Министерство на отбраната на Великобритания, МИ-6   , Австралия...

- Някой в Китай, Русия?

- В Русия - да. Имахме един посланик от Китай, с когото работих. Работил съм с хора от японски правителства. Интересното е, че когато отидем в държавите от Г-20, да речем, големите индустриални държави, и им кажа "САЩ се влачи, но можете вие да поведете, ще ви прехвърля всичко", те пребледняват и казват: Не можем да изпреварваме САЩ в нещо толкова деликатно. Затова е толкова голям пробив, че американският Конгрес най-после прие онзи законопроект и президентът го подписа. Интересното е, че имахме сериозна подкрепа и от двете партии да стигнем до дъното на този проблем, да стигнем до отговорите. Въпросът не е партиен и не трябва да бъде. Затова винаги се опитвам да се изразявам ясно: Тази информация е вълната, която ще тласне всички кораби. Освен кораба на "Ексон Мобил".

- Да минем към убийствата на Джон Кенеди и Мерилин Монро. По-забавните неща.

- Да.

- Какво знаете по тези въпроси?

- Много. Преди години получих от човек от Агенцията за национална сигурност един плик с голямо старо фотокопие на документ. Препис от подслушвателно устройство, поставено при Мерилин Монро няколко дни преди да я намерят мъртва. Подписано от служител на ЦРУ на име Джеймс Джизъс Ангълтън III.

- Той е известен фанатичен ловец на шпиони от началото на 60-те години - истински фанатик. 

- Подслушвали са телефона на Мерилин Монро. Тя се е обадила на Боби Кенеди и на свой приятел на име Ротбърг - търговец на картини, и им е казала, че ще даде пресконференция, за да каже на целия свят това, което Кенеди е казал на нея за "извънземните обекти от 40-те години, намерени в Ню Мексико". Явна препратка към Розуел и още две събития, станали там. Било е само едно, между другото, не две. Разбива се извънземен апарат през 1945 г., веднага след като сме детонирали първата атомна бомба. Документирано е от моя добра приятелка и изследовател Пола Харис. В забележителна книга.

- Има и материал, свързан с това. 

- Мисля, че братята Кенеди са се били дистанцирали от нея заради аферата, която е имала с Джон Кенеди и която е започнала да добива прекалена популярност. Тя е била ядосана и затова е заплашвала, че ще изплюе камъчето на пресконференция пред целия свят. Преди да го направи, агентите за мокри поръчки я убиват и правят да изглежда като свръхдоза. Но не е. Един от приятелите й по онова време е един възрастен, симпатичен мъж, Бърл Айвс - актьор и певец. Беше в моя изпълнителен комитет до смъртта си. Интересен човек, 33-та степен масон. Не знаеше нищо по тази тема. Отидох в дома му в Анакорт, Вашингтон, и му занесох копие на този документ. Той погледна стенограмата и каза: Сега знам защо я убиха. Казах: Разбира се. И разбира се, Кенеди е бил бесен. Имал е чувства към нея, въпреки че са се раздалечили по политически причини. По онова време той е работил върху изпълнителна заповед, която е щяла да закрие Управлението и много от операциите, за които говорим.

- Имате предвид ЦРУ?

- Да. Преди заповедта да влезе за разглеждане, той е убит. Не е било свързано само с въпроса за НЛО, имало е цял набор от въпроси, заради които е бил убит. Спомнете си, той встъпва в длъжност веднага след Айзенхауер. Последната реч на Айзенхауер пред света - а той е генерал с пет звезди, изкарал два мандата, републиканец, е тази, в която ни предупреждава да се пазим от военно-промишления комплекс. Той е срещу военните, антифашист. Има сблъсък между това, държавата да защитава интересите на народа, и да защитава егоистичните интереси на корпорации и богаташи. Точно за това говори той. Хората трябва да са наясно с това. Защото иначе се политизира. Това е имал предвид Айзенхауер. Имам свидетел, Стивън Ловкин, адвокат, който по онова време е бил в свързочни войски, който е бил в Белия дом с Айзенхауер и го е виждал да си драска картинки на НЛО и такива неща. Говорили са си и Айзенхауер е споделил, че вече не му казват за тези неща, изгубил е контрол върху тези проекти. Много интересно четиво, има го в книгата "Разкрития".

- Това е тревожна ситуация.

- Успях да навържа президентското ниво на всичко назад до Рузвелт. Между другото, името на рок групата "Фу Файтърс" идва от - след като Дейв Грол е бил в нирвана - начина, по който са наричали НЛО през Втората световна война. Тогава са се появявали едни обекти, подобни на плазма, които са се завъртали около самолети. Нацистите са ги мислили за тайно оръжие на Съюзниците. Ние сме мислили, че е тайно нацистко оръжие. В моя екип има един възрастен лекар, хематолог и патолог от Денвър. Ген. Джими Дулитъл е бил негов чичо, оттам знам тази история. Ген. Дулитъл е бил пратен от Рузвелт да разбере какви са тези "фу файтърс". Генералът докладва, цитирам: "Сър, това са "междупланетни апарати"." Още оттогава съществува тази информация. Удивително.

- Говорите много за сем. Рокфелер.

- Най-вече за Лорънс, философът. Той е брат на Дейвид Рокфелер от "Чейс Манхатън", която сега е "Джей Пи Морган Чейс". Лорънс искаше да помогне за оправянето на този проблем. Той ни прие в ранчото Рокфелер в Титон. Помагаше ни задкулисно за разни неща, а по-късно покани и сем. Клинтън там, под претекст за лятна почивка, за да ги запознае с материалите, които събрахме - най-добрите налични доказателства. Ако правилно си спомням, той ми каза, че Хилари не е искала да слушат повече за това, защото било твърде опасно. Но ние с него се опознахме добре, сърцето му бе на правилното място. Оказа се, че около него има хора, които са служители от разузнаването под прикритие. Не искам да казвам имената им, но един от тях - бях му на гости в Горен Ийст Сайд - е бил посланик във Франция при Рейгън, и в Съвета на "Морган Стенли". Каза ми, че той и Уилям Бъкли, журналистът консерватор, са били вербувани, докато са били в "Йейл", от ЦРУ, за да бъдат внедрени в корпоративния и политическия свят. Той и жена му са били нещо като дует, който е насочвал сем. Рокфелер в обратната посока – да спре да се занимава с тази инициатива. Хората трябва да знаят, че контраразузнаването работи отлично. И че има служители, които могат да влязат някъде и да обърнат нещата наопаки. Това са 1993-95 г., т.е. отдавна. Големият проблем е, че хората въртят нашироко конспиративни теории. Повечето млади Рокфелер подкрепят разкриването на нещата. Лорънс подкрепяше. Обаче Дж. Рокфелер, който беше председател на сенатската комисия по разузнаване, и Дейвид, братът на Лорънс, са били в тайния комитет. Веднъж излязохме на верандата късно вечерта с Лорънс Рокфелер по време на събирането в ранчото им, преди Клинтън да отидат там, и той ми каза: "Семейство ми ми лази по нервите." Причината беше, че говори с мен и прави всичко това. Казах, че съм сигурен, че е така, защото искат да запазят потайността. Ето че някои от семейството му бяха вътре, но Лорънс - философът и филантроп, който не беше банкер или председател на сенатската комисия по разузнаване като Дж. Рокфелер... Има хора, които са били в системата и знаят, но лъжат колегите си. Ето друг шаблон, който трябва да разберете. Всеки говори за хората в "Билдерберг" и т.н. Казвам им: Повечето от тях нямат представа от този въпрос.

- Има и хора, които знаят.

- Понеже са част от елитен клуб, например Сената или Съвета по национална сигурност, казват: Това го проверихме, няма нищо интересно. Някаква глупост. Имах човек от Бохемската гора, който дойде при мен, след като направихме проекта "Разкрития". Каза ми: Да, там е имало някой.

- Защото историята плъзна по медиите. 

- Каза, че е участвал в държавни комисии, работещи по този въпрос, и се оказало, че всичко било я блатен газ, я погрешна интерпретация на изгрев на Венера, я метеорологичен балон, който се е разбил в Ню Мексико. Тъй като той беше един от тях, хората смятаха, че е така. Има едно място, близо до Кълпепър, Вирджиния, наречено "Фермата", където обучават хора в дезинформация - в общи линии как да лъжеш добре и да се окопаваш в лъжи.

- Знам къде е това.

- Ако някой от слушателите е бил там, знае за какво говоря. За жалост, те са много добри във внедряването на хора на важни места и в даването на фалшива информация към братята и сестрите си в организацията. Заради личността им, думите им се приемат за истина. Ще кажат: "Защо слушате тоя стар лекар? Аз знам как стоят нещата." Гледам това от 30 години - един цирк. Много, много хитър. Това стана и с Лорънс, отклоняваха го хора, на които той имаше доверие и които бяха в неговия кръг от години. Накрая той се обърна. По дяволите!

- Времето ни намалява, затова нека се спрем на още няколко неща. Нека поговорим за квантите мисъл. Въпреки че няма връзка с темите, които обсъждаме, темата е много интересна и искам да влезем малко навътре в нея. Това е съвсем друго нещо и е страхотно.

- Винаги казвам на хората, че този технологичен разговор трябва да се започне от генерирането на енергия и електрогравитацията. Най-изумителната информация е свързана с това, което квантовите физици наричат "заплетена" вселена. Айнщайн го нарича "призрачно действие" - когато една частица може да бъде на две места едновременно заради това, което се нарича "нелокалност". Ние разсъждаваме от гледна точка на правата линия - от точка А до точка Б във вселената са в пространството тук. Всъщност има един аспект на Космоса, който е взаимосвързан - всяка точка в пространството и времето е тясно свързана с всяка друга, но не чрез разстояние, а постоянно. Нарича се "заплетеност". Най-заплетеното поле или нелокално поле, е съзнанието. Бащата на модерната квантова механика Ервин Шрьодингер. Уравнението на Шрьодингер, казва през 1908 г.: Общият брой съзнания във Вселената е едно. Това е сингулярността. Хората говорят за нея, но това е тя. Тя е свързана с полето на съзнанието.

- Ивънземните цивилизации имат за комуникационните си системи...

- Те няма да използват телефон - нещо, което използва скоростта на светлината - и да се обадят, да кажем, от галактиката Андромеда, намираща се на 2,5 млн. светлинни години от тук. Твърде бавно.

- Това е със скоростта на светлината.

- С нея ще отнеме 2,5 млн. години сигналът да стигне до там и после още 2,5 млн. години, докато някой отговори и каже: Аз съм добре, ти как си?

- Това са 5 милиона години.

- Знам го от 18-годишен, защото имах контакт, че тези цивилизации имат способности за виждане от разстояние, но и технологии, които си взаимодействат с това квантово поле на ниво един квант мисъл. Не просто каква да е мисъл, а насочена, сякаш гледаш устройството и мислиш за него, а то прехвърля до друг възел, до друга точка. Знаем това от ЦРУ и други служби от десетилетия. Когато започват изучаването на устройствата, не само на системата им на задвижване и енергията, но и как извънземните комуникират, осъзнават какви са устройствата. За мен това е едно от най-интересните изследвания, за които не се говори. В "Близки срещи от петия вид", нашият документален филм за контакта и използването на тази техника, там сме показали основата. Науката за съзнанието и науката за квант на мисълта си взаимодействат не само една с друга, но и излизат извън линейното пространство-време. Наричаме това трансизмерителна физика, физика през измеренията. А едно от измеренията е т.нар. реалност на мисълта.

- Много е интересно.

- Сега, вземете това познание, може би малко мистика, Индия, Ведите, медитацията... Преди да стана лекар, бях учител по медитация и съм изучавал всичко това. След като преживях онзи контакт, се питах: Какво е това, как се случи? Започнах да изучавам древните Веди, санскрит и медитация, преди да отида в медицински колеж.

- Интересно кариерно развитие, а?

- Необичайно. Но научих, че това е начинът, по който тези цивилизации комуникират в реално време, през разстояния от милиони светлинни години.

- Чували ли сте за Теорията на струните?

- Да. От това, което съм чувал, китайците твърдят, че могат да комуникират със сателитите си чрез Теорията на струната. Възможно е. Аз знам, че нашето "черно" разузнаване има системи, които си взаимодействат чрез тази технология.

- И ние го имаме също?

- За Бога, от много време! Усъвършенствано е между 1956 и 1965 г.

- Можете ли да опишете Теорията на струните?

- Ще оставя физиците да го направят.

- Някои не я смятат за точна.

- Аз мисля, че по-точната идея за нея е т.нар. нелокалност. Тоест вплетеността, взаимовръзката. Затова Бен Рич, директорът на тайната програма на "Локхийд", казва... Имам трима свидетели, които са го чули да го казва на лекция в Техническия факултет на Калифорнийския университет, някъде през 1995 г., в края на кариерата му. Той заема мястото на Кели Джонсън, който основава тайната програма на компанията. Някой го пита как комуникират извънземните цивилизации. Той отговаря: Всяка точка в пространството и времето е свързана с всяка друга точка - постоянно. Така комуникират: чрез съзнанието, чрез мисълта.

- Аудиторията, пълна с инженери, е скочила: Какво, по дяволите?

- Но това е истината. Най-много съм осмиван за работата си върху контакта и съзнанието. Хората не осъзнават,че това е най-дълбоката тайна.

- Ако го разберат, могат да прескочат всяка система и да гледат от разстояние, и да влизат в контакт с тези цивилизации, могат да се обучат.

- Аз обучавам хора и имаме приложение, казва се "СE5 Contact". Милиони хора го използват. Обучителна програма за виждане от разстояние, медитация и т.н. Но основата на всичко е технологичният интерфейс. Аз го нямам. Имат го секретни проекти и други цивилизации. Говорил съм за корпорация "Макдонъл Дъглас", която стана част от "Боинг". Един от старшите й аероинженери е в екипа ми, д-р Уудс, вече възрастен. През 60-те години е назначен да се занимава с този въпрос. Открива случаи на хора, които са имали контакт с извънземни апарати и със съществата, които ги управляват. Съществата са имали по тялото си някаква черна триъгълна кутийка. Не са си говорили вербално, както ние сега, а чрез вид телепатия, но подсилена чрез тази технология, обхващаща и двете посоки. Хората само са получавали, обаче съвсем ясно. Съществото вероятно е можело и без устройството, което е било усилвател. Наричам това "технология, подпомогната от съзнанието". Има и технология за подпомагане на съзнанието - технологията създава способност да виждате от разстояние. Има го за двете посоки.Това е принципът в системата за навигация на междузвездните апарати. Съществата застават пред конзола и я докосват или мислят през нея, и така навигират. Така го правят, знаем го.

- Удивително.

- Да, това е най-страхотното за мен.

- Другите работи са въвеждащи, това е, което истински ме вълнува. Елон Мъск се опитва да създаде интерфейс между ума и машина, но го прави с жици и неща в мозъка, а тук не говорим за това. Неговото е през призмата на скоростта на светлината, аз говоря за скоростта на мисълта. Това вече е друга вселена, страната на чудесата. За мен е наистина изумителна наука.

- Удивен съм.

- Знаеш ли как наричат тези неща в ЦРУ и в старата компания на чичо ми? WSFM - странна наука и откачена магия. Замених нецензурната думичка. В компанията на чичо ми я наричаха PFM -шибана чиста магия. Наистина е изумителна наука.

- Какво знаете за института "Монро" и неговите изследвания съвместно с ЦРУ?

- Много. И съвместно с военното разузнаване. Нямах представа, че и военното разузнаване го използва. Генерал Стъбълбайн го прави.

- Откога ЦРУ употребява виждане от разстояние в работата си с института "Монро"?

- Мисля, че започват този проект през 60-те и 70 -те, институтът "Монро" идва по-късно и не е толкова навътре. Използват техниката си "хемисинк", която е работила донякъде при някои хора. Много хора са минали оттам. Намира на 20 минути от вилата ми във Вирджиния, в Блу Ридж.

- Наистина ли?

- Там се намира. Той свършва много работа, но като спомагателно звено. Инго Суан, един от най-известните виждащи от разстояние - беше мой приятел, преди да почине, съжаляваше за нещата, които е правил. Искаше да се занимава с нещо позитивно като мен, а не нещата, които правеше в ЦРУ. Беше най-точният и много интересен човек. Веднъж бях в дома му в Ийст Вилидж в Ню Йорк. Там имаше един пищен художник гей, с огромно присъствие. Прекарахме си страхотно и той ми сподели много от нещата, които е преживял в операции на ЦРУ с виждане от разстояние точно прихващане на неща в СССР и дори в Космоса. Виждаше обекти в близост до Сатурн,за които не се знаеше, че съществуват, доказаха го по-късно. Наистина впечатляващо.

- Нещо от това документирано ли е?

- Той има две книги, в които може и да споменава нещо. Но тези хора често са споделяли лични неща с мен. Не зная дали го има в книгите, трябва да погледна. Едната му книга се казва "Проникване" и там се говори много за такива неща.

- Смятате ли, че със СE5 наистина осъществявате виждане от разстояние?

- Със сигурност. То е по-напреднала версия за целите на обучението. CE5 Contact е за хора, които искат да развият способността си да се свързват с тези цивилизации заобикаляйки държавата. Едно от нещата, които осъзнахме, разбираемо, е, че можем да го проследим до военните и разузнаването, защото е технология и искаме да знаем как работят тези неща. Но управляването по този начин е огромна грешка за отношенията между хората и другите цивилизации. Искам да подчертая това. Когато взривихме първата атомна бомба, а после и следващите, при експлозиите...

- Всеки знае какво е електромагнитен импулс. 

- Но това, което не се знае, е, че има т.нар. надлъжна вълна която е по-бърза от светлинната скорост и която смущава тъканта, комуникацията, задвижването и навигиращите системи на НЛО. Това е причината те да идват толкова масово през 40-те и 50-те години. И поради това всеки един склад за ядрено оръжие, производствен завод, полигон и кораб се наблюдават от тези извънземни апарати. Защото когато се използват такива неща, се получава като разкъсване на пространствено-времевата тъкан. Жак Вале го знае, както и няколко физици. Пилотът на разузнавателен самолет U2, когото докарах във Вашингтон, се тревожи точно от това, че военните тотално погрешно разбират притесненията на тези цивилизации. Те гледат на тях като на заплаха, а всъщност ние сме заплахата. Имах интервю с Гордън Крайтън, който е бил човек от британското МИ- 6, но сега е покойник. Каза ми: Да, ритнахме гнездото на стършелите, смутихме цялата им система. Спомнете си за вплетеността. Ние мислим за праволинейната светлинна скорост, но електромагнитният пулс няма да стигне до никоя звездна система.Само че надлъжните вълни са точки, които вървят в права линия без вълновата функция. Те са много пъти светлинната скорост и са силно разрушителни. Сенаторите и президентът не знаят тези неща. Нужно е цялостно научно информиране за това, как стигнахме дотук. И понеже информацията е била погрешно направлявана, сега съществува екзистенциална заплаха за цялата планета. Има хора, които не разбират, а би трябвало, а хората, които го разбират, използват системите като оръжие. По този начин сме свалили десетки извънземни апарати. Използваме енергийни оръжия. Не тези със светлинната скорост, а тези с надлъжната вълна. Такива оръжия има на земята, в морето и в Космоса. Имаме сателити с тези неща по тях. Можем да засечем извънземен апарат, когато се появява трансизмерително, т.е. още не е триизмерен, а се движи през другите измерения и предстои да се "материализира". Получава се едно разпръскване на неутрино светлина. Най-модерните ни сателити, които са нашите очи. Имат детектори на неутрино светлина, които прихващат апаратите и ги удряме или се опитваме. Това е много опасна игра, за която президентът не знае. Аз знам, имам хора в екипа ми, които управляват тези системи. Тази лудост е буквално заплаха за цялата планета. Искам да напомня на хората за нещо, има го в книгата "Непризнатото".

Писмо от първия директор на ЦРУ до "Ню Йорк таймс" от 1961г. като Айзенхауер напуска Белия дом. Това е адмирал Роско Хиленкьотер. В пасаж от писмото той казва: "Въпросът предизвиква насмешка, но се приема сериозно по високите места." Ето и ключовия момент: "Потайността около НЛО е заплаха за националната сигурност." Видял е колко лошо става положението. Това е 1961г., преди 62 години.Затова отново отправям своя апел към патриотите, към всеки, който слуша и е участвал дори бегло в нещо такова. Ако имате пряко знание за съоръжение, операция, направени от човек устройства, извънземни устройства, разузнаване, радари - каквото и да е, свържете се с мен на info@siriоusdisclosure.com. Трябва дa oправим всичко това, защото в тази дълбока потайност има екзистенциална заплаха за планетата заради лошото управление. Залогът е голям.

- Така е.

- Е, докторе, знам, че имате да ходите на още много места. Наистина оценявам това, че отделихтеот времето си да дойдете тук.

- Благодаря.

- Наистина се надявам да се видим отново.

- Със сигурност ще се видим. Надявам се да се видим на събитието в Националния пресклуб.

- Ще бъда там. 

- И на конференцията преди това.

- Благодаря много. Всеки гост на предаването
получава подарък.

- Благодаря.

- Страхотно.

- Гумени мечета. Вървят във всички 50 щата.

- Наистина ли?

- О, да!


Превод за "Гласове": Екатерина Грънчарова

Субтитри: Фондация "Документални" 

 

 

 

 

 

 

Още от Култура и общество

Коментари

 • Идиот

  01 Апр 2023 8:59ч.

  Поредната американска лъжа, в стил нека света се страхува от нас.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Борислав

  01 Апр 2023 17:35ч.

  Не знам за частта НЛО, но за частта свободна енергия е прав. В мрежата има модели на различни приложения. В Европа от 30 год. е известен модела "Тестатика" в Швейцария и може да се види. Там е работил нашия Стефан Маринов, който е бил ликвидиран 1997 год. по подобен начин. Но има доста противоречия в тезите на автора. Което ме навежда на мисълта дали не е подставено лице за контрол над всеки, който потърси помощта му. Нека да видим филма.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Спиноза

  01 Апр 2023 9:30ч.

  Глупости, предназначени за оглупяване и ошашавяне на стадото!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Оле Отвори Очички

  02 Апр 2023 23:21ч.

  И не само, самия "разкривател на тайни" казва за себе си, че още от 18 годишен "контактува" с други същества. Определя се като учител по медитация и приятел с масони и окултисти. В началото се описва като лекар от смешното на когото спешно позвънил шефа на ЦРУ с отчаяна молба за помощ... по-нататък следва тюрлю гювеч обилно поръсен с приказки за нови източници на енергия от "нищото" с едно изключение - водата наистина гори при висока температура. Останалото е в стил ниско бюджетен конспиро-фантасмо-пънк с насоченост да копнеем за новия чудесен свят на фокусите на антихриста.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • очичките,

  04 Апр 2023 7:46ч.

  Пий жен шен , за да си концентриран и да можеш да прочетеш цял текст като този. Иначе става «Пастернака не читал, но осуждаю»

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Тръмп

  01 Апр 2023 10:43ч.

  Хм... Много интересно интервю.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • След "епидемията" и войната наред са извънземните

  01 Апр 2023 11:32ч.

  Още в първите дни на Ковид спектакъла бяха започнали да се появяват по разни планински места някакви тайнствени метални обелиски, после явно решиха да не играят две пиеси едновременно и ги обраха от медиите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ///

  01 Апр 2023 13:52ч.

  Не прави по-широки допускания от проф. Л. Филипов. И все пак интересно интервю за жанра...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ГОСПОДИНЪТ Е ПРОФЕСОР ВЪВ "ФЕРМАТА" - ТАЗИ, ВЪВ ВИРДЖИНИЯ, КЪДЕТО ГИ ОБУЧАВАТ КАК ДА ДЕЗИНФОРМИРАТ И ЛЪЖАТ

  01 Апр 2023 15:52ч.

  Чудя се какво прави това интервю в Гласове:-)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  01 Апр 2023 16:22ч.

  Айде стига вече холивуд...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Обичам да чета научни публикации

  01 Апр 2023 17:01ч.

  Но ми се видя дългичко. Такива теми трябва да се представят кратко, за да могат ценителите да ги схванат по-лесно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зодия Прасе

  02 Апр 2023 9:42ч.

  Между научните публикации и популярните публикации на научна тематика има разлика. Това не е нито едното, нито другото. По-скоро принадлежи на жанра "Забавни алибалистики"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отговор

  07 Апр 2023 15:54ч.

  Моето беше сарказъм

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зодия Прасе

  02 Апр 2023 10:07ч.

  След въвеждането на "свободната енергия" на Земята настана благоденствие: промискуитет, ядене и пиене на корем, тревата стана по-зелена, функциите по-гладки, а Зеленски се замонаши и отиде в манастир. Но това не трая дълго. Изведнъж в орбита до Земята се появи обект с пирамидална форма. Той бе населен с навъсени и гневни извънземни, чиято галактика бе изчезнала наскоро и внезапно, всякаш изсмукана от апарат за липосукция. Тези извънземни бяха дошли сега на Земята да търсят сметка за изчезналата си галактика. Бяха издигнали плакати с надпис "Мъст!" и "Върнете ни слънцата и статуите от Великденските острови".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Calligari

  03 Апр 2023 10:40ч.

  Този е по-луд от Кирчо. Много по-луд!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Шурла бурла

  03 Апр 2023 23:06ч.

  Луд по цялата глава, от петите, чак до кръста и нагоре.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ама лекувайте ги тия хора

  03 Апр 2023 23:09ч.

  Тоз по-луд и от Путин. Господ трябва да си прибере вересиите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ценител

  07 Апр 2023 15:57ч.

  що не го сравни с некоя от либ.ерастките ти икони? или до тях не докарва? ш.е.бе.ци соро.соидни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • извънземен туземец

  04 Апр 2023 5:47ч.

  Много яко го щипе щъркела!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи