Трифонов обвини "Промяната", че са откраднали изборите: Вие не познавате Кирил Петков, но аз го познавам

Трифонов обвини "Промяната", че са откраднали изборите: Вие не познавате Кирил Петков, но аз го познавам

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов написа пост във Фейсбук, в който обвинява "Продължаваме Промяната", че са откраднали изборите. Към публикацията си той добавя и видео с изказване на депутатът от БСП Георги Свиленски.

Ето и целия му пост:

"Вижте това видео. В него депутатът от БСП Георги Свиленски обвинява доскорошните си коалиционни партньори от “Продължаваме промяната” и “Демократична България”, че са откраднали изборите. Нали чувате добре? Обвинява ги, че са откраднали изборите!

По думите на Свиленски, Кирил Петков е отишъл при него и му е казал, цитирам: “Оттеглете закона и ще Ви дам кодовете (на машините).”

Това изглежда като някакъв майтап, но всъщност е изключително скандално. Защото бившият премиер е предложил на практика престъпна сделка - да позволи на БСП да манипулират машините, ако се откажат от хартиените бюлетини.

Склонен съм да вярвам, че Кирил Петков наистина е казал това. Вие познавате Кирил Петков само от телевизора и всъщност не го познавате. Но аз го познавам. Неговата представа за власт е абсолютната власт. Познавайки добре натюрела му, той може да си е фантазирал, че има абсолютна власт и че може да държи и да се разпорежда с кодовете на машините за гласуване. А може наистина да е имал такава власт и заедно с Асен Василев да са се разпореждали с кодовете. Все пак Асен Василев има известен опит с кодове.

Едно е сигурно - това е грандиозен скандал. Защото Кирил Петков, “Продължаваме промяната” и “Демократична България” могат и са манипулирали резултатите от изборите чрез машинния вот. Не го казвам аз, казват го депутати от БСП, които само допреди няколко месеца за Кирил Петков бяха “почтени” и той искаше да продължи да управлява с тях, защото са “почтени”.

Е, Кириле, щом са почтени, може да им вярваме на това, което казват. Нали така?

Но изказването на Свиленски не е единственият скандал. Онзи ден Корнелия Нинова сподели, пак от трибуната на Народното събрание, какво й е казал Кирил Петков. Казал й е, цитирам: “Ще върнем хартиеното гласуване за над 60-годишните, за да може да си приберете избирателите".

Тоест, Кирил Петков е предложил на Корнелия Нинова мнозинството им в предишното Народно събрание да приеме противоконституционна промяна в Изборния кодекс, за да се облагодетелства конкретна партия. И “да си прибере избирателите”.

Е, уважаеми медии, това не е ли тежък скандал? Не ви ли интересува дали наистина Кирил Петков се е опитвал да търгува с влияние и то с поредно погазване на Конституцията? Ех, ако не се казваше Кирил Петков, а Петър Илиев, как щяхте да го смачкате…

Онзи ден Кирил Петков не остана по-назад и също извади една кирлива риза. Пак от трибуната на Народното събрание, той сподели какво му е казала преди време Корнелия Нинова. Тя му е казала, цитирам: “Ще гласувам с ДПС, с ГЕРБ, даже и с Дявола, ако това ще ми донесе още 15 депутати".

И пак изниква въпрос - ако това е вярно, защо в онзи момент Кирил Петков и “Продължаваме промяната” не са имали проблем с това, а имат чак сега? Аааа, защото тогава имаха изгода един от друг, за да са във властта. Тогава се определяха за “почтени” и за “борци срещу мафията”. Тогава всички си бяха “бели”, както казва Христо Иванов.

Но днес, когато не са във властта, са си черни. Че чак ще си избодат очите.

Още тогава ви казах, че това е коалиция на лицемерието. Е, не знам колко от вас повярваха на това, което казах тогава. Но сега те самите се разобличиха като лицемери. Лицемери, в името на постовете и на властта."

 

Коментари

  • КОКО

    26 Ное 2022 13:32ч.

    Славчо, ти не говори защото и ти като Кирчовците си оср@н до ушите. Ти събори три парламента за да угодиш на мутрата и ДПС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • еха

    26 Ное 2022 13:40ч.

    Точно казано.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КОКО

    26 Ное 2022 15:19ч.

    Чалгаджийчето Славчо попречи да се актуализират пенсиите и осигури много депутати на фесовете от Турция.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    26 Ное 2022 21:39ч.

    Не съм фен на чалгаря Слави, но въпреки това съм му мниого благодарен, че събори това предателско правителство. За 6 месеца тези измамници почти събориха всякакви остатъци от държавност у нас. Всичко а което бяха инсталирани във властта от Козяк те изпълниха. 1. Вдигнаха ветото срещу С. Македония за ЕС. 2. Изостриха до краен предел отношенията ни с братска Русия, като изгониха 70 техни служители от посолството и блокираха превода на пари в руското посолство. 3. Прекъснаха договора с Газпром и започнаха да купуват газ с посредници ( като комисионните явно бяха за тях) от което България загуби почти 1 милиард лева, а вероятно ще са много повече, когато Газпром ни осъди да платим 80% от газа, който не сме взели от тях! 4. Подписаха договор с ЕК да затворим 40% от въглищните централи до 2026 г. ( сега ни обясняват, че никъде не пишело да се затворят, а само да намалят емисиите от въглероден двуокис, което е фактически същото). Сключиха договор с някаква никому неизвестна офшорка, която да поеме управлението на нашата енергетика и да внедряла в у нас модулни атомни реактори с което направо избиха рибата (техните безмозъчни неграмотни избиратели). Не ми се продължава още, защото само като си спомня договора им да правят електрически тръбанчета у нас батерия за над 1 милиард евро направо настръхвам! А гореизброеното са само най-известните на обществото им далавери! Тези, ако управляваха само още 6 месеца от България нямаше и помен да остане!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КУКУ, КУКУ....

    27 Ное 2022 10:30ч.

    Намерил си си и ти теория. Теория на глупостта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • логично според предложението на Киро към Корнелия

    26 Ное 2022 13:44ч.

    "ще ви дам кодовете" -- на това се крепят изборите, на "кодовете"... според Киро, това е ключът, който "изборно" отваря вратата на НС и те пуска вътре

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • само ако се гласува електронно, НЕ с хартиени бюлетини!

    26 Ное 2022 21:14ч.

    само тогава "кодовете" отварят вратите на НС за хакерите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анита

    26 Ное 2022 13:48ч.

    В Дания имало нещо гнило. В България екосистемата отдавна е блатиста. Въпросът е колко и кои са безгръбначните, охлювите, плъховете и чаплите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всичките вече са за палене на тръстиката.

    27 Ное 2022 10:33ч.

    Така са се нагоили, засмукали, потънали в тинята, че не могат и да шавнат. Дори хипопотами като Хр Иванов Дебелото и Корнела няма да сварят да избягат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • разбирасе, че ще й даде стария код

    26 Ное 2022 13:48ч.

    на всички е ясно, че никой няма да получи точния код на машините, освен "свише" посочените да управляват

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban

    26 Ное 2022 14:01ч.

    Машините са част от технологията за мек преврат.Чудех се защо им трябваше на САЩ мек преврат и абсолютна власт в България.Все пак Борисов беше техен ''кучи син'' ,а Радев ''техният човек във ВВС''Войната в Украйна подреди пъзела. Най- дефицитната част от въпръжението на ВСУ е от България.България е и най-важния ВОЕНЕН КОРИДОР.Затова им бяха Кокорчовци.Да изпълняват 100% без оговорки.И бушон.Ползват ги година две и власта пак при кучите им синове.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban

    26 Ное 2022 14:07ч.

    С.Трифонов бе част от технологията за мек преврат.Единственият въпрос пред мен е ''Кой е САЩ кординатора''Логиката сочи-човек с поне 10г. престой в САЩ посолството.С богат опит.Знаещ езика.50+ годишен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Що да Вида

    26 Ное 2022 14:16ч.

    Възраждане са за машиния вот, поне с половин уста.И преди изборите пак бяха.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Възраждане нямат доказателства

    26 Ное 2022 14:29ч.

    относно машините, затова мълчат. Ако се обадят без доказателства, всички ще им скочат на врата

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Възраждане нямат доказателства 26 Ное 2022 14:29ч.

    26 Ное 2022 15:28ч.

    Възраждане относно машините мълчаливо се съгласиха да си предоставят част от гласовете на янки Янев и Кирчо§Кокорчо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Майката на костов

    26 Ное 2022 14:17ч.

    Единственото свястно нещо извършено от Трифонов, е че събори правителството! До сега щяха да са ни ликвидирали нацистите от ПП и ДБ/ЛГБТ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Така е

    26 Ное 2022 14:55ч.

    Освен това, въпреки че им подложи крак, от американското посолство отново го ползват - този път за президентска република. Защото главната кукла на конци, която дърпаше и трябва, в синергия с интересите на САЩ, да продължи да дърпа конците на по-малките кукли, е президентът Радев. А с промяна на Конституцията, целта е, главната кукла на американските конци да бъде курдисана за президент за още два мандата - нещо като балкански Путин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сабрутко Сабрутев от сабрутчетата на киро и кокоро

    26 Ное 2022 15:19ч.

    Че славчовците не са цвете за мирисане е ясно, на вонята, миазмите, смрадта, които кировците и бойкикевците излъчват е неописуема! И добре че свалиха негодниците от власт!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    26 Ное 2022 14:30ч.

    Да де, такова беше, коалиция на лицемерието в която и ти се включи... случайно, а? ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • йах

    26 Ное 2022 14:34ч.

    Сатанист трифоноф, тошко йордан0ф дори след раздялата ви с пепетата и с дебетата пак говореше за обединение отново със същите - пепетата /лъгъбътъ/ и с дебетата /лъгъбътъ/! Т.е. вие винаги бяхте готови на коалиция със същите лицемери и мафиоти, но да сте във властта!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До майката на Костов

    26 Ное 2022 14:37ч.

    все пак има поне едно и то никак маловажно, ами хич или пък противното, което свършиха Кирчовци и с което кой знае до къде щяха да ни докарат...Добре че се махнаха! И да не ги допускаме да припарят повече до власт!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вуйчето

    26 Ное 2022 14:40ч.

    Кирчовците и ДБ направиха това, което никой не успя досега - да обединят различни формации и разностранни хора в България. Разбира се срещу себе си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • паф

    26 Ное 2022 14:51ч.

    САЩ са най-голямото зло за човечеството - те въртят и войната в украйна и изборите в нас и само путин ще разобличи тия лицемери и търгаши на запада!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    26 Ное 2022 15:03ч.

    Само искам да добавя никой в Габрово не би гласувал за Радостин Василев... Само Салви е способен да подбере такъв като Руди и да го вкара в управлението на държавата! Това е доказателството че изборите са наредени, щом Кики може да се отплати с депутатско място на такова нищожество! Габровци дебилни ли сте да не отрежете на Руди гела опашката?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • габровец

    26 Ное 2022 18:02ч.

    Никой не е гласувал за него! Точно Габрово е доказателството за подменения вот!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сабрутко Сабрутев от сабрутчетата на киро и кокоро

    26 Ное 2022 15:09ч.

    А зашо мълчи оня мухльо с юмрука, който ни натресе харвардския изтърсак на мустафат с думите " ако в България имаше още двама-трима като кирил петков, държавата ще се оправи много бързо!" И докога ще тупка незаконно топката? Хареса му на тримореца да управлява сам държавата! С малко помощ от американските му "приятели"-господари!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Организира се подписка срещу решението за предоставяне на военна помощ на Украйна

    26 Ное 2022 15:14ч.

    BIG5 АКЦЕНТИ Протести в редица градове срещу решението за изпращане на военна помощ на… Организира се подписка срещу решението за предоставяне на военна помощ на Украйна Общобългарски поход за мир и неутралитет е организиран днес в 20 града в страната, както и пред българското посолство в Лондон, чрез социалните мрежи. В София протестиращите се събраха около паметника на Цар Освободител. На място се организира подписка срещу решението за предоставяне на военна помощ на Украйна, предава БНР. Ето какво заявиха участници в похода в столицата: „Не искаме да стане късно и тогава протестите ни да ни спасят от такива решаващи събития и грешно взети решения.“ „Не виждам абсолютно никаква логика в това да изпращаме оръжие за Украйна. Не виждам никакви напъни от нашите политици за дипломатическо решаване на конфликта.“ Около 20 граждани и представители на различни политически партии се включиха в протеста в Ямбол. Протестиращата Жени Димитрова заяви: „Ние не желаем да се изпраща оръжие на която и страна да е било. Ако искаме да имаме България и тя да е нашата родина, ние, българите, трябва да се събудим. Може и да не се изпраща жива сила, но може и да се изпраща. Кой ще ни гарантира?“.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точно това казвам още от 3 октомври насам , след като видях да се валят на пода в нашата секция двете СРЯЗАНИ пломби на машините,

    26 Ное 2022 15:44ч.

    Точно това казвам още от 3 октомври насам , след като видях да се валят на пода в нашата секция двете СРЯЗАНИ пломби на машините, и се шашнах какъв огромен брой хора са гласували за ПП, а и за ДБ, и колко малко за Възраждане. Защото машините в нашата секция в 23 МИР София са били отвяряни през нощта преди изборите, и кодът им е бил настроен така, че огромна част от гласовете за Възраждане да се променят за ПП, и доста по-малко - за ДБ. Но никой не ми вярва, защото пропуснах да вдигна шум и да настоявам да се състави протокол за срязаните пломби, а допуснах да бъдат предадени на ЦИК в чувалите заедно с машините с бюлетини и с разписките... IT-експертите на СиелаНорма участваха в това престъпление срещу всички нас. Срещу заплащане. Най-лошото е, че Костадин Костадинов дори не вярва какъв огромен % от тяхните гласове бяха откраднати, а счита, че като са преброени разписките (а те не във всяка секция бяха преброени дори, защото членовете на комисиите бързаха да се приберат по домовете си час по-скоро) значи всичко трябва да е било честно... Другият проблем е, че гласуващите дори не поглеждаха дали разписката им отразява верно техния избор, просто я взимат от машината и я пускат в урната...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сабрутко Сабрутев от сабрутчетата на киро и кокоро

    26 Ное 2022 15:50ч.

    В Сиела, в Сиела и в Козяк е заровено кучето!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    26 Ное 2022 16:04ч.

    Защо бе, хора, не се намери един достатъчно просветен и разговорлив Ай-Ти, който да обясни на разбираем и разговорен език: 1. Какво точно значи думата "кодове", която се твърди, че е ползвана от простокиро?; 2. Кой има право да притежва тези "кодове", как биха могли да стигнат до простокиро и какъв е юридическият и техническият смисъл на тяхното "даване"!; 3. Получилият "кодовете" как и на кое място трябва да ги приложи, че да има някаква полза?; 4. Очевидно е, че с "кодове" не могат да се подправят секционни протоколи (так има ХАРДКОПИТА), а те лесно се сборуват! 5. Не се ли усеща абсурдността на цялата ситуация?! Масово се раздават и получават "кодове", накрая се получава така, че този път социолозите практически познават в аванс резултатите??!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    26 Ное 2022 16:05ч.

    6. Ако приемем, че "кодовете" са ползвани в интерес на ПП и ДБ (друга логика няма), откъде са взети гласове и са прехвърлени? 7. Защо простокиро ще прехвърля гласове и на г-н Отан (това по нареждане на козяк ли е?) или г-н Отан е получил "кодове" от друг източник? Ако искате да знаете моето мнение - цялата тази приказка с "кодовете" е някаква пълна глупост, или доказателство за поредната проява на неадекватност на кирчовците! Смахнати хора, които говорят като изпуснати на главите си ... ама от много високо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    26 Ное 2022 16:13ч.

    Дигиталният свят не е моят свят, но дори и аз без никакво напрагане и предварителна подготовка се сещам за няколко начина, чрез командироване на един-двама човека до цик, да хвана лъжи и манипулации с изборните резултати, АКО ДЕЙСТВИТЕЛНО Е ИМАЛО ТАКИВА! Даваните примери за някакви секционни протоколи, където имало разминавания с по една-два бройки (доколкото действително това е истина, а не постановка), трябва да има просто и логично обяснение. Машината не може да сгреши. Човекът греши! Нещо като - техническа (човешка) грешка при броене. Липсващ подпис. Липсваща чавка в изб. списък. Лошо положени подписи - броят един подпис за два, или пък обратното - два подписа са се слели в един. Разписка от машината се е лепнала вътре в кутията и не е преброена. Може да има и други!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ключ, код, пин, парола - все едно ка се наричат

    26 Ное 2022 16:38ч.

    Ролята им е да се осигури достъп до машинния софтуер, а след това начините за манипулации колкото повече - толкова повече. Най-безпроблемният, за който се сещам е машинна команда за прехвърляне на гласове от патрии А, Б и В към патия Г, която да се самоизтрие с приключване на изборния ден. Освен това може резултатите от машината в реално време да постъпват в център за анализ и обработка и да й се задава команда през мобилен оператор. След като може смартфон да препредава от машина към център за манипулации, защо да не може самата машина директно, през мобилен оператор, да бъде програмирана да работи като приемо-предавател? След като може да има вградена антена в смартфон, защо да не може да има такава и в машина за гласуване? Чии са мобилните оператори в банановата република България?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    26 Ное 2022 17:27ч.

    Тези машини нямат връзка с Интернет и нямат връзка с мобилни оператори. Развитите хипотези от вас предполагат, отваряне на машините, инсталиране на някакви допълнителни модули, качване върху тези модули на някакъв външен, зловреден софтуер. После запечатване по начин, който ги прави неотличими от обикновени машини. След изборите това упражнение трябва да се повтори в обратен ред. И така .... 12500 пъти. Практически това е нереалистично!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да ти имам съжденията! :)))

    26 Ное 2022 18:01ч.

    Разбирам, че си представяш машинките за гласуване като долапа на баба ти или може би като хладилника у вас, който отваряш слагаш, взимаш и консумираш... Машинките ИМАТ ВРЪЗКА С ИНТЕРНЕТ. Чети внимателно! Връзката с интернет се осъществява през мобилен оператор, по същия начин, по който през мобилен оператор осъществяваш връзка с интернет, като използваш "мобилни данни" на смартфона си. Дали връзката е пряка с центъра за обработка (фалшифициране) на данните или опосредствена, през смартфон (функция препредаване на мобилни данни - мобилна точка на достъп и тетаринг), това е само подробност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    26 Ное 2022 19:55ч.

    Анонимен, язък ти за самочувствието! Ако си въобразяваш, че разбираш нещо от комуникационни технологии и едноврменно с това си в час с машините за гласуване в "българското" изпълнение, ти си пълен провал!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абе пуяк

    27 Ное 2022 10:46ч.

    В САЩ регистрираха, снимаха от екрана как сто хиляди гласа влизат на сметката на Байдън посред нощ (мисля в Мичиган). ХИЛЯДИ хора бяха готови ПОД КЛЕТВА да свидетелстват за забелязани манипулации на вота (ако в САЩ ПОД КЛЕТВА излъжеш, може да изгърмиш за десетки ходили в затвора). Ти си седнал(а) да умуваш как аджеба можело да се промени информацията в един компютър... С космически лъч.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ПС-PS

    27 Ное 2022 10:49ч.

    Сто хиляди гласа за Байдън пъкват ЗА СЕКУНДА, това е необичайното, не само появяването им в 2 или 3 сутринта

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Eрджан Ебатин - депутат от ДПС

    26 Ное 2022 16:40ч.

    С други думи нямам никакво съмнение, че изборите са откраднати с тези точно машини. Само за една от повече от 12 хиляди секции секции ще дам следния пример – по индивидуалните разписки от машините ДБ имат само 7 гласа , протокола изготвен от машината отчита за същата партия 77 гласа – в повечето секции тези засечки не са правени – приема се протокола изкаран от софтуера на машината. Сега стоя и се питам колко ли фалшиво избрани народни представители от тези две партии има в Народното събрание?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И при господарите на нашата подмандатна територия дерьмократите на Байдън откраднаха отново изборите:

    26 Ное 2022 17:12ч.

    In Arizona the Election Was Slowly Stolen Day by Day Paul Craig Roberts Many Americans are easily intimidated and let the presstitutes control their beliefs. But Trump supporters are not easily intimidated. This is why Democrats hate them and demonize them as “Trump Deplorables,” “white supremacists,” and “domestic terrorists.” Democrats are determined to stamp into the ground those Americans whose belief they cannot control.. https://www.paulcraigroberts.org/2022/11/17/in-arizona-the-election-was-slowly-stolen-day-by-day/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    26 Ное 2022 17:12ч.

    "Господи, Дай ми спокойствие Да приема нещата, които не мога да променя, Смелост да променя онези, които мога да променя, И мъдрост да виждам разликата между тях..." Има ли неща, които можем да променим, а начина на гласуване ни пречи? Не съм мъдър, не виждам такива неща, за да мога да видя и разликата между всички неща и променяемите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да, има

    27 Ное 2022 0:47ч.

    Можем да направим подписка да се откажем да използваме тези дискредитирани машини, които в ЩАС се наричат "Доминион", а нашите - кой ги знае, СиелаНорма, и да се организира производството на БЪЛГАРСКИ ТАБУЛАТОРИ, по проекта на БАН, с участието на акад. Сендов. Ще се пропилеят 142 милиона лв. (платени за тези машини) което е равно на сумата, която държавата ще отдели за по 70лв. коледни добавки за всеки пенсионер. И какво? И без коледни добавки ще съмне утре... Сефте са пропиляни някакви (милиони) бюджетни средства...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Протестът е началото на всяка промяна

    26 Ное 2022 17:39ч.

    а едва после се търси кое да се промени. Затова освен умуване, трябва и лудуване.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Копейкин

    26 Ное 2022 17:40ч.

    Ние пък познаваме тебе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Информационно обслужване

    26 Ное 2022 17:45ч.

    при мен е заровено кучето..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Майкрософт оставя ли в своите операционни системи

    26 Ное 2022 17:45ч.

    вратички за нерегламентурано хакване на когото трябва? Кой може да отговори със сигурност, ако не самата компания Майкрософт? Защо Китай ограничава използването на ОС на Майкрософт и на интернет трафика? Същото се отнася и за производителя на машинките за гласуване Smartmatic (USA+Niderlands). Председател на борда на директорите e Malloch Brown, т.е., кафявият дявол (Молок е име на дявола), до възкачването му като президент на фондацията "Отворено общество" (към ада), от януари 2021 г., на мястото на Джордж Сорос. (In 2014, he was appointed chairman of the board of directors of election technology manufacturer Smartmatic's holding company. In December 2020, he was chosen to serve as president of Open Society Foundations starting in January 2021. https://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Malloch_Brown) Тоест, Smartmatic, най-вероятно, е в състояние да разбие всеки код на своите машинки или да даде възможност за това на своето прокси - българския оператор Сиела Норма. Следователно, машинните избори са като игра на покер, с белязани карти, в която правилната партия е посветена. Проблем в системата възниква единствено, когато правилната партия става неправилна. Но и за това има цака - средствата за масова дезинформация и най-разнообразните зависимости.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    26 Ное 2022 18:09ч.

    Във Венецуела машините са били в мрежа. В България машините нямат връзка по никаква технология с никакви външни устройства.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ха-ха! Съждителю!

    26 Ное 2022 18:23ч.

    Кой ти зарежда батерията да бълваш такива съждения и увереност? - Сматматик или Сиела Норма? Или харвардските лъжци и измамници Кирчо и Кокорчо? Или работиш за президентска република и нови два мандата за триморския ни синергетик с интересите на САЩ в България и по света?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    26 Ное 2022 20:48ч.

    Анонимник! Пълна трагедия си! Горе в 18.01 ч. призоваваш да се прочете. Нещо, което очевидно ти не си чел! На какво отгоре, след като ти дори не знаеш за какво става дума и очевидно не си се докосвал до тази тематика. Какво правиш тук?! Градиш анонимна биография ли?! Нищо не градиш и обяснението е просто - сам много добре знаеш, че си пълна трагедия и те е страх и срам дори да си сложиш никнейм. Обясни на публиката как става вързката с мрежата на мобилен оператор, след като вътре в машината въобще липсват подобни хардуерни елементи. Чувал ли си за специални сим карти, за антени, за мрежови карти? Хайде сега да прочетеш доклада за оценяване на съответствието на изделието и да обсяниш на публиката, къде ги намираш тези елементи и как функционират. И доколкото очевидно си пълен трагик, дори ще ти дам адреса, защото сам ще си негоден да си го намериш! https://e-gov.bg/wps/wcm/connect/e-gov.bg-18083/5b580e25-0a8a-41b1-ad5e-2483b03b6811/%D0%94%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B4%2B%D0%B7%D0%B0%2B%D0%9E%D0%A1%2B%D0%BD%D0%B0%2B%D0%A2%D0%A3%D0%9C%D0%93%2BV.2.7.0_%2Bfinal%2B%281%29.pdf?MOD=AJPERES&CONVERT_TO=url&CACHEID=ROOTWORKSPACE.Z18_PPGAHG800HDT40Q9L5OQ9M3000-5b580e25-0a8a-41b1-ad5e-2483b03b6811-nSQoN7g

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ха-ха! Неанонимни Съждителю!

    27 Ное 2022 2:31ч.

    Забравил си да си напишеш ЕГН-то и автобиографията ;)! Напразно се потиш с цитиране на доклади на пропагандата за изпържените мозъци. Но изпърженият ти мозък друго и не може. Жалко за теб.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • остава ДБ до се осъзнаят

    26 Ное 2022 18:05ч.

    Но Ристьо и дребният са като кърлежи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Онлайн узаконено

    26 Ное 2022 18:06ч.

    беззаконие

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Боже, наистина ли ви е интересно всичко това?

    26 Ное 2022 18:16ч.

    Наистина ли ви е интересно какво се случва в бълбукащата помиярска локва, наречена България (това не ме радва, но е факт)? Защо не се интересувате от ОНЕЗИ, КОИТО СЕ РАЗПОРЕЖДАТ С БЪЛГАРИЯ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • paradigma

    26 Ное 2022 22:03ч.

    Аз се интересувам. Да се чува нещо за жълтите камъни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban-СЪЖДИТЕЛЬО

    27 Ное 2022 0:57ч.

    Много пишеш,малко знаеш!Остават съмнения че се опитваш да манипулираш! Всъщност защо си смени ника!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    27 Ное 2022 7:26ч.

    Трифонов с ръка на сърцето да каже, че точките на референдума си ги е измислил сам. Държавите с подобно устройство, каквото той искаше да направи, водят новините, там първо се случват нещата, които кукловодите искат да се случват. Да каже и защо не е направил изявление относно вредата от признаването на българско малцинство сред преобладаващо българското население в Македония.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • слави да не се прави на невинен

    27 Ное 2022 10:35ч.

    Беше в коалиция с тези б--клуци, участва в правителството с двама супер некомпетентни и корумпирани министри - на спорта и на енергетиката, последният затънал в аферата Джемкорп, депутати - предатели и ренегати! Това, че помогна за свалянето на престъпниците от ПП не може да го оправдае за предишните золуми!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • съждител

    27 Ное 2022 11:49ч.

    Анонимниците и желебановците, изключително удачна илюстрация на несведущи манипулатори. Нямат елементарна представа за машините и цялата организация на машинния вот! Обаче, имат огромното желание да ерозират общественото доверие! Вие сте античовеци, които събарят социуса и вашата истинска цел е да сеете хаос и смут! Кой се стреми да сее хаос и смут и за кого работите вие? Няма никакво значение, че се пишете формално за привърженици на това или онова. Вие сте агенти за оказване на натиск и влияние. Действията ви го показват! Задал съм конкретни въпроси, публикувал съм оф. държавен документ за съответствие. Тях ги коментирайте! Формулирайте тези, доказвайте ги! Не можете, защото сте обикновени негодници!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ха-ха! Публикува ли си ЕГН-то и автобиографията?

    27 Ное 2022 12:32ч.

    И трите имена от свидетелството за раждане! Публикувай ги, и тогава се пеняви и раздавай квалификации. Или се скрий, откъдето си изпълзял.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рошавата гарга

    27 Ное 2022 14:12ч.

    Смешник, дай нЕкой код! Аз си купих нов смартфон и искам да променя резултатите от изборите. Нали може?! В коя дива гора те хванаха, откачалко!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи