"Тренд", "Галъп" и "Алфа Рисърч": Васил Терзиев на балотаж с Ваня Григорова в София

"Тренд", "Галъп" и "Алфа Рисърч": Васил Терзиев на балотаж с Ваня Григорова в София

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Ваня Григорова отива на балотаж за кмет на София, след като с 19,3% е втора след Васил Терзиев, който взема 37,8%. Трети остана Антон Хекимян с 17,3%, сочат данните от екзитполовете на "Тренд", цитирани от Нова тв.

Данните на "Тренд" 

В София Васил Терзиев събира 38,7% от гласовете, Ваня Григорова от Местна коалиция „БСП за България“ – 19,3%, а Антон Хекимян от ГЕРБ-СДС - 17,3%, сочат данните на „Тренд”. 

В Пловдив кандидатът на ГЕРБ-СДС Костадин Димитров събира 33,7% от гласовете, а втори е Ивайло Старибратов от ПП-ДБ с 22,2%.

Във Варна Иван Портних от ГЕРБ е подкрепен от 28,5% от гласувалите, а Благомир Коцев от ПП-ДБ – от 26,6%.

В Русе разпределението на вота е следното: Пенчо Милков от "БСП за България" – 33,7%, Иван Иванов от ГЕРБ – 17,3%, Рена Стефанова от ПП-ДБ - 14,7%.

За кметския пост в Плевен на втори тур най-вероятно ще се борят Валентин Христов от ГЕРБ (20,4%) и независимият Георг Спартански (20,0%). Трети е Чавдар Попов, също независим кандидат, който спечели доверието на 18,3% от имащите право на вот.

В Перник вотът още на първи тур категорично печели Станислав Владимиров от "Движение за просперитет на Перник", за когото са гласували 71,5% от избирателите, сочат данните от exit poll-а на "Тренд". 

Данните на "Галъп"

Лидер след първия тур на изборите в София е издигнатият от ПП-ДБ Васил Терзиев. Според първите данни от exit poll-а за него са гласували 38,8% от имащите право на вот жители на общината. Втора е Ваня Григорова от Местна коалиция „БСП за България“ с 19,1% от гласовете, а трети - Антон Хекимян - със 17,0%.

В Пловдив Костадин Димитров от ГЕРБ спечели 32,1% от гласовете. Втори е Ивайло Старибратов от ПП-ДБ с 22,4%. 

Във Варна Иван Портних от ГЕРБ е подкрепен от 27,1% от гласувалите, а Благомир Коцев от ПП-ДБ – от 26,7%.

В Благоевград независимият кандидат Илко Стоянов събра 27,1% подкрепа, а издигнатият от ПП-ДБ Методи Байкушев – 24,6%.

Според данните от exit poll-а на „Галъп” в Кърджали не се очертава балотаж, тъй като кандидатът на ДПС Ерол Мюмюн е събрал 55,1%. Втори остава Никола Чанев от ГЕРБ със 17,9%.

Данните са от exit poll на социологическите агенции "Галъп" и "Тренд", поръчан от NOVA.

Ето как са гласували в столицата според данните на "Алфа Рисърч":

Васил Терзиев, ПП-ДБ/“Спаси София“ – 37%
Ваня Григорова, БСП – 20,7%
Антон Хекимян, ГЕРБ – 18,9%
Деян Николов, „Възраждане“ – 8,3%
Вили Лилков, КОД – 6%
Ивайло Вълчев, ИТН – 2,8%
Виолета Комитова, „Български възход“ – 1,5%
Карлос Контрера, ВМРО – 0,5%
Избирателната активност към 20 ч. е 38,7%.

 

 

Коментари

  • Някой

    29 Окт 2023 20:05ч.

    Софиянци си заслужават съдбата. Щом толкова много хора са гласували за този от ПП. Сякаш не виждат какви ги надробиха от ПП за няколко месеца на власт. Бе, народа си е виновен за положението! Да не се сърди на никой друг.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бензинджия

    29 Окт 2023 20:09ч.

    "Софиянци си заслужават съдбата." -- апцалутно. глупостта струва скъпо. но проблемът е, че покрай тия, за които не е открито лекарство, страдат и нормални хора.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    29 Окт 2023 20:10ч.

    Не кълни софиянци! Я не съм гласувал нито сега за ДеСе-джията, нито преди за учителката Фандъчкова! И технически, негласуващите решават кой ще спечели, което си е пълен оксиморон.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гледай си селото

    29 Окт 2023 20:13ч.

    Щом не си от София не те пита никой.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 29 Окт 2023 20:05ч. Софиянци си заслужават съдбата.

    29 Окт 2023 20:38ч.

    Тук софиянци сме малцинство. Тук мнозинство са пейзаните 0-во поколение в София.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    29 Окт 2023 22:22ч.

    Не мога да не коментирам! Софиянци са едно, а Столичани са друго. Със софиянци нямам проблем, но със столичани е съвсем друго. Куцо, кьораво и сакато се домъкна в София и както се казва момчетата и момичетата донесоха със себе си и селото!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ВИК

    29 Окт 2023 22:27ч.

    А, като са нормални защо не гласуват? Гъби нЕма! Или за сбирщината у София само п@ се припознават. Гнъс! Но не защото е п@ с, а защото е невнятен и кукла на конци като Учителницата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ВИК

    29 Окт 2023 22:32ч.

    Куци, софиянци не са жълтите павета. Там се знае кои са се намърдали, а ти не се гордея, че не си гласувал. Това е позиция на маргинална. И да, те определят в крайна сметка резултата, но той винаги ги пр@ ва и тях. На негласуващите, честито!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    29 Окт 2023 22:44ч.

    Я гласувам! Но накрая негласувалите (ми) подменят вота, тъй като от негласуването печелят партиите от статуквото с техните симпатизанти-сектанти, които подкрепят кандидатите им въпреки всичките скандали, гафове и предателства на вожда и партията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ей, момиче,

    30 Окт 2023 5:22ч.

    от дека си? - От София! - Аха, а иначе? - От Павликени...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доктор

    29 Окт 2023 20:07ч.

    Отвратително.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    29 Окт 2023 20:10ч.

    БКП отново спечели в София. Никой не може да ме убеди, че българите искат промяна. Не, те искат отново Държавна сигурност да е на власт. Чужда държава отново да ни диктува колко да сме бедни. А ние ще сме бедни. Това го запомнете. В България стандартът на живот никога няма да бъде като този в Белгия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев

    29 Окт 2023 20:22ч.

    Не знам какво точно имате предвид под стандарт на Белгия, но ако имате предвид доходи, то въобще не сме малко българите, които отдавна настигнахме и задминахме белгийците по този показател. Ако вие не сте успели, но търсете причините в себе си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • манна

    29 Окт 2023 20:28ч.

    Докторе, празни приказки не ни се слушат. Въздържай се да говориш, ако пак ще дрънкаш обичайните си простотии, базирани на измислени истории.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пешо

    29 Окт 2023 20:29ч.

    Първо БКП не е спечелило в София, а отроче на ПРЕДАТЕЛИТЕ на БКП, тия дето си бяха от БКП и си останаха от БКП отдавна ги няма, те ти направиха държавата маймуно проста за да се родиш. Никога няма да сме, като в Белгия по простата причина, че когато приключва Втората световна в Белгия има държава с ток, вода, медицина, индустрия, образование и КОЛОНИИ, а в България има кал, оборска тор, глад, мизерия, болести, детска смъртност в двуцифрени проценти, 1 университет със съмнително качество, лекари само в 2-3 града отново със въмнително качество и масово образование на ниво надкилийно. Когато се доближихме максимално до Белгия през 80-те разбирай с ток, вода, образование, науку, култура и медицина за всички царвуланковци като тебе и мене, то тогава ПРЕДАТЕЛИТЕ на БКП или бащата и чичото на Васил Терзиев започнаха да си предават едни куфарчета от ръка на ръка- "Здравейте другари милионери!" След тази фраза на надявам се пържещия се в пъкъла Луканов, ние тръгнахме в обратна посока от тази, в която се движи Белгия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ох, бонбончето ми

    29 Окт 2023 20:30ч.

    изпреварило белгийците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    29 Окт 2023 20:49ч.

    Мили ми д-р Косев, явно не виждате общата картинка. Метафората с Белгия е само извадка. Не става дума само за доходи. Става дума, че България ще си бъде далечната бедна провинция на Европейската империя - немци, французи или холандци или белгийци никога няма да ни сложат да седнем с тях на една маса. Ние сме в края на масата, и ни подхвърлят трохите от техните трапези. Така са действали винаги англосанскоската общност. Затова станаха богати. Имаме един център (преди Масква, сега Брюксел), където са богатите, имаме втори кръг-Средиземноморието, трети-Вишеградската четворка и последния-външния пръстен на галактиката - бедните територии - България. ЕС върви към упадък. Точно както СССР. По повод да търся причините в себе си...ами, не ги намирам. Но много скоро всичките ни сънародници ще ги намерят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев

    29 Окт 2023 20:58ч.

    С тоя начин на мислене винаги ще си бъдете беден и нещастен. Никой не уважава и не приема лузърите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    29 Окт 2023 21:08ч.

    Хахахаха, изключително смешно е, мили ми "докторе", човек да е "богат" в бедна държава. Истински богатият иска да живее в богата държава, каквато, уви, не сме. Можем с вас да сме "богати", но какво от това, ако обществото е бедно. А то ще бъде държано такова, защото всичко е геополитика.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев

    29 Окт 2023 21:20ч.

    Такава отчайваща комплексарщина е оправдана само ако сте 60+ и животът за вас на практика е приключил. Намерете си някоя градинка да работите или си вземете куче, може да живеете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ВИК

    29 Окт 2023 22:46ч.

    Пфу! Ами това зависи от самочувствието на човек. По това време се правеха много конференции, симпозиуми и т.н и т.н. И г- не, г - жо, самочувствието на българите( изключвам гъзоблизците) беше обосновано високо. Имаше ситуации, в които (30-35 годишните) се чудехме на претенциите и грандоманското поведение на " приятелите" от Запад. А, мне приятно вспомнять

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Добре, че махнаха машините,

    29 Окт 2023 20:12ч.

    Че се разбра, че изрожденци сте 7 % от гласувалите, от всички нямате и 3 %.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Галя посредничката

    29 Окт 2023 20:15ч.

    Погледнете резултатите от анкетата на Агенция Фокус още отпреди датата на изборите. Това е реалното положение в софийския вот. Другото е мошеническа далавера на посолството.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    29 Окт 2023 21:00ч.

    След краткото интервю на ДС, внуците на БКП и представителите на левия бряг е ясно, че всички останали трябва да подкрепят Ваня, защото тя е ЕСТЕСТВЕНА !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев

    29 Окт 2023 20:18ч.

    Е, това се очакваше. Хората в столицата се позамогнаха и искат нещо по-лъскаво. Лично на мен това лекенце, не ми е симпатично, но аз малко пребивавам в столицата и приемам избора на местните жители

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    30 Окт 2023 9:16ч.

    Лъскаво от кутийката, ляв прогресист, срещу десен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Hfhd

    29 Окт 2023 20:18ч.

    София бате, половината са боклуци

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Софан Стефиански

    29 Окт 2023 20:21ч.

    Сичките щях да ги отвея, само да бях участвал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гражданин

    29 Окт 2023 20:29ч.

    Ченгеджийска шарлатания, подплатена явно с пари.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    29 Окт 2023 20:29ч.

    Резултатът на Ваня е повече от отличен! Разбира се, ченгенцето ще спечели балотажа. Това е повече от ясно. Нека софиянци не се обиждат, но активно участват в изборите административните служители от министерства, разните агенции, дирекции и кво ли не + офисният планктон + реститути + рентиери etc. Няма как да допуснат да им се развали рахатлъка. И като добавим роднини, баби Гицки и други кандидати на славата, в София се получава така. Но Ваня направи сериозна заявка за лидер на лявото - Нинова да му мисли. Човекът на Възраждане, може би е свестен, но не е боец.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    29 Окт 2023 20:41ч.

    В механиката (физиката) има едно понятие: "инертност". Инертността на материалните обекти е свойството им да запазват състоянието си, демек да се съпротивляват на изменението му. То може да се измени по два начина: чрез работа на действащите върху обектите сили, или/и чрез импулс - шамароподобно действие на силите. Началото е поставено. Но инертността на това сборище на търтеи е голяма. Така че търпение и постоянство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • г-н никой

    29 Окт 2023 20:37ч.

    победата се очакваще при овладени медии и опростачаващо население

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    29 Окт 2023 20:38ч.

    Айде честито на софиянци, 15 минутен град и пълна дигитализация... много скоро ще разберат какво са си причинили ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еех, мъко рубладжийска

    29 Окт 2023 20:45ч.

    Какво стана с вашто Израждане ? Нали 90 % от народа бил с Матушката ви ? И накрая няколко процента.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • посолството

    29 Окт 2023 20:43ч.

    от къде ги взимате тия резултати като в сайта на цик няма НИКАКВИ резултати?!?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    29 Окт 2023 20:44ч.

    Пейзаните си гледайте глухата такована провинция. Работническо селската простотия няма място в управлението

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • посолството

    29 Окт 2023 20:46ч.

    внимавай с езика да не ви потъне континента

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    29 Окт 2023 20:52ч.

    Гадно ли ви стана? Ванчето отлита!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    29 Окт 2023 20:56ч.

    "Гадно ли ви стана?" Не. Вие Ваня не я заслужавате. Получавате, това което заслужавате - едно ревливо ченгенце.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    29 Окт 2023 21:07ч.

    Ние от псевдо синдикати и техните производни нямаме нужда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пълна трагедия

    29 Окт 2023 20:47ч.

    Много тъпи парчета излезнаха селяните в село София.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Cerrelius

    29 Окт 2023 20:49ч.

    Изборите винаги зависят от демографията. София привлича всички некадърни провинциални неудачници, които си мислят, че този порутен кокошарник е обетованата земя. В комбинация с местните жълтопаветни парвенюта и всякаква друга оцъклена сган, формират профила на избирателя. А профила на избирателя е точния профил на избрания. Вижте хомосексуалното Мазно Ухо и все едно виждате всеки един от неговите избиратели.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • cihocah

    29 Окт 2023 21:35ч.

    Щото арменеца е голям мъжкар. :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ВИК

    29 Окт 2023 22:50ч.

    Точно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уиуко Уауков

    29 Окт 2023 20:51ч.

    Някак си, като че ли, в училище не ме учиха, че българите са боклуци....само че от това, което виждам... Жалък народец с подарена свобода. Чудопоклоници, подиграващи се хорица....българите са жалки, съжалявам че го казвам, но е така.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Малей, какви провинциални комплекси се

    29 Окт 2023 20:55ч.

    избиват тука не е истина. Накрая ще излезе, че Горно Уйно е върха на цивилизацията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    29 Окт 2023 21:05ч.

    "В столицата (Париж) живеят хора, много добре облечени, а в провинцията са хората с характер" - Виктор Юго, чувал ли си го, цивилизований ти наш?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    29 Окт 2023 20:56ч.

    София не е това, което беше допреди 15-ина години, новите съседи, избирателите на последните двама кметове, също от селата, се погрижиха да я разсипят, както скапаха своите градове и села. Те гласуват за такива като тях, естествено. БИТКАТА С ПРОСТОТИЯТА Е НЕРАВНА!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    29 Окт 2023 21:09ч.

    Точно преди 15 години София беше тотал щета, като твоите мозъчни клетки

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хахаха

    29 Окт 2023 21:40ч.

    Ти да не си в интимни отношения с арменеца ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тралала

    29 Окт 2023 21:03ч.

    В държавата на безразличните и угодни хора се проведоха местни избори. Антибългаризмът и корупцията победиха.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    29 Окт 2023 21:07ч.

    И още нещо, защо т.нар. анализатори дрънкат, че ГЕРБ били загубили изборите в София - нищо подобно, нали дъртият хитрец си е комбина с Онези с двойните гражданства! И анализаторите ни като политиците!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    29 Окт 2023 21:12ч.

    Пасоля рече Терзийката - получавате терзийката, както виждате и ромеите на БОКО за него са гласували ? Пък и Варна пак си искала потника... дей тя ? Сега не гласувах, на мажоритаря ке видим!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    29 Окт 2023 21:20ч.

    "Пък и Варна пак си искала потника". Ъ, искаме го - колкото искаш хемороид. Дип, че съм инвариантен относно простотиите му, демек много малко завися от тях. Даже като се замисля - изобщо. Всъщност, имах един косвен контакт с него - написах му един мейл по повод на нещо. След 50 минути, с мен се свърза един от заместниците му и ми свърши работата. Но не ме интерват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    29 Окт 2023 21:22ч.

    Резултатите са следните - без машини, само ГЕРБ и ПП - пей сърце, на изиграните /ние/ - честито! ... Цанов работи за ГЕРБ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    29 Окт 2023 21:22ч.

    Браво на Ваня. Коцето ако не беше такъв егоцентрист трябваше да се съгласи на сделката София срещу Варна. Но както писах и Коцето и Корнелия не виждат по-далеч от обувките си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    29 Окт 2023 21:27ч.

    Сбогом на Ваня, а Коцето си свърши работата, догодина и къща на Касандра

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    29 Окт 2023 21:29ч.

    Ваня, столицата ви, ще я стяга в раменете - малка е за нея. "Не хвърляйте бисерите на свинете".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    29 Окт 2023 21:34ч.

    В събота минах през Варна като слязох откъм Каменар, вие не сте добре и не знаете къде живеете, мъка нечовешка

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хахаха

    29 Окт 2023 21:43ч.

    В Каменар при роднините си ли беше ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тарильома

    29 Окт 2023 21:30ч.

    София избира пожарникари, десари и тем подобна сволоч! После софиянци казват, че селяните и циганите са им виновни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шопите

    29 Окт 2023 21:38ч.

    този път са лошо приклещени. Да видим какво ке скопоса люлката на демокрацията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пък другата неделя

    29 Окт 2023 21:42ч.

    може да си мръдна гъза. Пардон! Правилно прецених, че днес не си струва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пак да попитам

    29 Окт 2023 21:44ч.

    има ли изрожденски кмет в някой град ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дръж се, Иванке!

    29 Окт 2023 21:50ч.

    Какви времена доживяхме! Европа сега цяла нази гледа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    29 Окт 2023 21:59ч.

    "и не знаете къде живеете". Живеем край морето, сичко което не е край морето е провинция (Хемингуей). Така че, плацикайте се в Панчарево.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    29 Окт 2023 22:02ч.

    Живеете в глуха безмагистрална тимаджийска клоака.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    29 Окт 2023 22:03ч.

    За кво са ни магистрали? Да не можем да се отървем от вас. Във Варна - през Бургас, където да ви филтрират.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нов Кмет

    29 Окт 2023 22:09ч.

    И мозък не ви трябва, но украинците ви оправят отлично.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ало , новия,

    29 Окт 2023 22:12ч.

    Кмете, баща ти сигурно още си пази цървулите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    29 Окт 2023 22:14ч.

    "И мозък не ви трябва, но украинците ви оправят отлично." А, мируват - ходят си на плаж, редят се на опашки за помощи. Тимаджиите, нали ги знаеш много, пипат здраво - сепак бивши барети са, и хохолките се държат като примерни ученички.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Потресваща простащина се лее

    29 Окт 2023 21:59ч.

    От всякъде. В изборните секции хората изглеждаха като зомбита. Нагли, груби, невнимателни, хитруващи, нелюбезни, дори враждебни. Селски тарикати, надути пуяци, които приемат ролята си в комисия, като полицейщина. Гласуването е вредно за вашето здраве, носи само негативни емоции. Особено ако не гласуваш за тези, които са назначени предварително с манипулации и корпоративен вот.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Еврокомисар

    29 Окт 2023 22:03ч.

    Алтернатива каква е? Някакъв сбъркан социален организъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поп Вечерко

    29 Окт 2023 22:02ч.

    Много сме зле, баси трагедията....псувам гъбарите, ама май и аз натам отивам...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    29 Окт 2023 22:16ч.

    Недей натам да отиваш, че после ще псуваш и себе си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ванчето

    29 Окт 2023 22:03ч.

    трябва поръча тоалета за празненството. Но нека видим колко ше гласуват за сумсука.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • BACHE KIKI

    29 Окт 2023 22:15ч.

    Абсолютна машинация. Съжалявам, че си направих труда да гласувам. Беше за последно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    29 Окт 2023 22:53ч.

    Никаква машинация няма! Сектантите от ПП-ДБ се мобилизираха максимално, но повече преки гласове трудно могат да вземат и това им е максимумът от слепи фенове. А и стартираха предизборната си кампания два месеца преди другите, покатервайки се на гърба на Спаси София, за да стигнат по-нагоре в резултатите. Боко на втори поредни избори играе умишлено за загуба и тоя път успя, благодарение на нефелния си кандидат. На втори тур зависи кого ще подкрепят ГЕРБ и Възраждане. Ако е Ваня, има шансове за обрат. Иначе ДеСе-джията ще спечели.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • cihocah

    30 Окт 2023 0:11ч.

    За съжаление няма шансове. За онзи безродник Васко ще гласува по-голямата част от гербаджиите, както и хората на Лилков,

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ше стане

    29 Окт 2023 22:24ч.

    едно добро преброяване. Хекимян щеше да обърка работата. Затова и беше вмъкнат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    29 Окт 2023 23:01ч.

    Жалка но обективна картинка за състоянието на столицата, ченгетата и мангасарите са репрезентирани подобаващо, а това е тяхната република, но изборите и резултатите са точни, просто това е положението, надежда всяка тука оставете!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • cihocah

    29 Окт 2023 23:44ч.

    Ти май съжаляваш , че представителя на обратните няма да е на балотаж .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ма столицата

    29 Окт 2023 23:44ч.

    е огледало на страната. Затуй столичани са горди. И не пропускат да го подчертаят и да ни трият сол на главата колко сме простички. Щото им търпим простотиите вероятно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    30 Окт 2023 8:12ч.

    "Анализаторите", престанете да говорите глупости, че ГЕРБ-аджийската сган била загубила! Комбина са, всичко беше номера на дъртите бандюги! На балотажа всички против индивида с Онези роднини!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи