Тръмп каза, че има отлични отношения с Путин

Тръмп каза, че има отлични отношения с Путин

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп каза, че има много силни отношения с руския президент Владимир Путин, въпреки че не са разговаряли от известно време. Бившият ръководител на Белия дом каза това вчера в интервю за Fox News, съобщава ТАСС.

"Имам отлични отношения с Путин. Не съм говорил с него от известно време, но имаме много силни отношения", каза Тръмп. Той също така заяви, че разговорът му с Путин е отложил началото на специалната военна операция с няколко години.

Според него Русия не би започнала специална военна операция в Украйна, ако той беше останал на президентския пост на САЩ. "Той не би го направил, ако бях аз. Направи го, след като си тръгнах", каза Тръмп.

Бившият американски лидер смята, че може да постигне споразумение за украинския конфликт за 24 часа. „Щях да постигна споразумение 24 часа след като всичко започна. Щях да кажа нещо на Зеленски, щях да кажа нещо на Путин... (...) Щях да сключа сделка много бързо. Загиналите щяха спрат, разрушенията щяха да спрат", каза Тръмп.

Източник: ТАСС

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

 

Коментари

  • читател

    20 Юни 2023 18:44ч.

    А дали Путин смята, че има отлични отношения с Тръмп ? По времето на Тръмп като президент, ФАЩ много яко са финасирали украинската армия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи