Тошко Йорданов: Зеленият сертификат убива бизнеса

Тошко Йорданов: Зеленият сертификат убива бизнеса
Зелените сертификати трябва изцяло да отпаднат, тъй като убиват бизнеса. Това заяви депутатът от "Има такъв народ" Тошко Йорданов от трибуната в Народното събрание, съобщава Нова телевизия.

Снимка: архив

 

„Говоря от свое име, а не от името на парламентарната група. Един здрав човек, макар и неваксиниран, не е опасен за никого, за разлика от един носител на вируса. Зеленият сертификат трябва да се махне по принцип. Това е моето мнение”, заяви Тошко Йорданов.

 

"С дискусиите за зеления сертификат караме гражданите да не искат да се ваксинират", каза от своя страна Георги Свиленски от БСП. „Това, което се опитваме да направим - да поставим зелените сертификати като норма за влизане в парламента, само кара българските граждани да не се ваксинират. Дебатите работят в обратна посока. Предложението депутатите без зелен сертификат да заседават дистанционно, е дискриминация”, категоричен бе той.

 

Бившият здравен министър Костадин Ангелов коментира, че хората без сертификат, непреболедувалите и неваксинираните поставят под риск живота и здравето на всички.

 

„Въвеждането на зелен сертификат при по-малко от 25% ваксинирани е дискриминационно отношение. Но дори децата ни, които ходят на училище имат сертификат. Тези, които нямат не ходят. Не е наша работа да преценяваме дали това е деискриминация или не, има си комисия по този въпрос”, допълни Ангелов.

 

Коментари

 • Антиковидист

  09 Дек 2021 13:49ч.

  Айде ИТН и Възраждане да се обединят срещу зелеВия сертификат и да го ликвидират. Ще ги поменавам винаги с добро, ако го направят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Невежеството е сила!

  09 Дек 2021 13:58ч.

  България ще бъде изолирана от целия свят като планетата на маймуните, начело с чалга-невежеството:)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • „Въвеждането на зелен сертификат при по-малко от 25% ваксинирани е дискриминационно отношение. Но дори децата ни, които ходят на училище имат сертификат. Тези, които нямат не ходят.

  09 Дек 2021 13:59ч.

  Празните мисли на един празен човек. Поне 80% от децата нямат зелен сертификат. Резултатите от тестването им досега категорично потвърждават версията, че децата не са основен приносител на инфекцията и прекъсването на учебния процес със подобна мотивировка е диверсия спрямо тях.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • България ще бъде изолирана от целия свят

  09 Дек 2021 14:01ч.

  Де тоя късмет, де...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Желев Желязко

  09 Дек 2021 14:06ч.

  Зеленият сертификат убива хора.Майната му на бизнеса.Предназначението на ВСЯКА ваксина е да ПРЕКЪСНЕ веригата на разпространение на заразата.Алгоритъма за справяне с епидемии го има във всеки учебник.Защо се процедира в разрез с азбучни правила не е ясно.Но това доведе до много беди.И някой трябва да отговаря.И отговорноста е тежка щото касае живота на милиони.Към днешна дата НЯМА ваксина която да прекъсва веригата на разпространение на ковид19.Има ''ваксини'' които ''облекчавали'' болеста.Но да се допуснат слабо симптомни ваксинирани заразоносители да щъкат сред уязвим контингент е безумие.Премълчава се че и 100 бустера да шибнат на хора над 60г все тая.Имунитет няма.И като правим ваксинация насред епидемия произвеждаме нови щамове.Резултата в страни с висока ваксинация е очевиден.Обратен на очаквания.Пълни безумия на безумни хора.И те трябва да бъдат обуздани.Ако трябва да се бият и в усмирителни ризи.Буквално убиват хора.И това трябва да се крещи.Пасивноста им съдейства.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За зеления сертификат е вярно! А след това....

  09 Дек 2021 14:11ч.

  Вашата жалка организация съсипа 2 парламента , като профукахте милиони, които не са ваши! 20 години се подигравате с българите, пробутвайки им само простотии!... БИТКАТА С ПРОСТАЩИНАТА Е НЕРАВНА! Нямате място в Народното събрание, крайно време е да го разберете, Йорданов!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Eisblock -Желев Желязко на 09.12.21 в 14:06

  09 Дек 2021 14:31ч.

  Точен си! А ако добавим курсиращото вече разкритие, по-точно изясняване, как вкараните графенови хидрооксидни нано-частици във "ваксините" е равносилно на умишлен ГЕНОЦИД! Напъните те да си бият задължително и повсеместно - тогава, какво е това? И след като всичко изскочи наяве - за неминуемата бърза или по-бавна 100% смъртност след вкарване на графеновият хидрооксид в тялото, продължаването на това безумие вече е тежко криминално престъпление. Не може да има никакъв спор дали едно-атомно дебело острие реже стените на кръвоносните съдове или да! От там и самото "заболяване", забраната на СЗО за подробни аутопсии, истеричните напъни за тотална "ваксинация" вкл. от 5 г. и децата ... и пр. сме визави с такива "странични загадки" сервирани на плебса! Дали пък самият той не гори от желание да изчезне въобще?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тошко

  09 Дек 2021 14:39ч.

  Един здрав човек, макар и неваксиниран, не е опасен за никого, за разлика от един носител на вируса. Така е. След като стана ясно, че ваксината не предпазва от заразяване, няма по-страшно от ваксиниран, със зелен сертификат, ходи с фалшиво чувство на сигурност навсякъде и сее заразата наоколо. Това обяснява и защо колкото е по-голям процента на ваксинирани, толкова повече ги затварят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • България ще бъде изолирана от целия свят

  09 Дек 2021 14:41ч.

  Дай Боже, Амин!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • НАй-вярното решение

  09 Дек 2021 15:01ч.

  Ако са толкова умни, колкото са им претенциите, ще направят България остров на нормалния живот. Както беше даден пример, цяла Европа е изпратила евреите си в Германия, ние не. И се оказахме прави. По повод ваксинацията, която е толкова хубаво нещо, а ние глупаците не искаме да ни обсипе тази благодат, познат с две ваксини беше прекарал леко ковид, обаче един съсед, ваксиниран и той с две дози и то не толкова отдавна, изкара цял месец болница и с кислород. Зелен сертификат се дава на всеки ваксиниран, а се оказва, че именно част от тях се разболяват и заразяват. И тъй като са ваксинирани, не се пазят, ходят навсякъде и заразяват наред. Зеленият сертификат е едно нищо. . Някой си Гаджев от Герб каза, че всички граждани и депутатите трябва да се третират равнопоставено. Ами, тогава депутатите да минат на средната за страната заплата, това е отлична възможност да ни покажат, че не са богоизбрани, защото той твърдеше, че не са. За едно да сме равноправни, пък за повечето неща не. И в 2 часа приключиха, че много се измориха горките. От едно решение как да гласуват депутати в карантина, още не са затворили точката. И приключиха за днес. Абсолютни хрантутници. Това ме убеждава не само да не се ваксинирам, нои да не си плащам данъците. ТЕ отиват за едни нищоработещи, които са се нарекли депутати.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ввв

  09 Дек 2021 15:13ч.

  Тошко африканеца - сетила се мара да се побара. Пак прах в очите на хората, след малкия мук и подкрепата станбулската конвенция - никой за нищо не вярва на слави-чалгата. Много бързо ви паднаха картите, следващия чакам 3-4% с късмет ! ПП пък ще са най-губещите след измяната дето готвят сега за РСМ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ваксинираните заразяват

  09 Дек 2021 15:25ч.

  Тоест зеленият сертификат е правно безумие

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Браво Тошко :-)

  09 Дек 2021 15:28ч.

  Може да си карикатура, но когато право думаш - право си е ! Проблемът е, че това Tи го казваш. От твое име, а не като позиция на парламентарна група. Така че не чини кой-знае колко...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • диктатура

  09 Дек 2021 15:35ч.

  Зеленият сертификат няма никакво значение от гледна точка на медицината. Виж, погледнато от някои други страни - икономика, социален контрол, огромни пари за свързани с фармацията, отнемане на елементарни човешки права, ликвидиране на малкия и среден бизнес, е доста работещ. Точно дискриминационен си е отвсякъде и скапващ определени браншове за сметка на едни други, дето процъфтяват по време на "пандемия".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тоест зеленият сертификат е правно безумие

  09 Дек 2021 15:48ч.

  Естествено. А т.н. "политици" го налагат от страх, че ако не го налагат, ще загубят веднага властта си, ще им изкарат компромати, ще им унищожат кариерите, а в някои случаи (като президентите на Хаити, Танзания...) директно ЩЕ ГИ УБИЯТ. Т.е. политиците тероризират населенията си от страх за собствената си кожа ! Сатанистка история...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи