Тошко Йорданов за Христо Иванов: Умният човек трябва много да внимава

Тошко Йорданов за Христо Иванов: Умният човек трябва много да внимава
Няколко часа, след като в ефира на bTV лидерът на „Да, България“ критикува проектокабинета на „Има такъв народ“, Тошко Йорданов от партията на Слави Трифонов му отговори, но в социалните мрежи. „Умният човек много, ама много би трябвало да внимава, когато говори публично и да мисли за последствията. Ако мисли“, написа Йорданов в официалния си профил в Туитър, съобщава бТВ.

 

Той дори смени профилната си снимка в социалната мрежа с фотография, на която са Христо Иванов и Бойко Борисов заедно от времето, когато е бил негов министър.

 

 

В друга публикация Йорданов пише също, че ако предложението премиер да стане Николай Василев е създаване на НДСВ 2, то „Да България“ е ГЕРБ 2, тъй като Христо Иванов е бил министър на Борисов.

„Не хващате ли реалността? Наблюдавам с тъга чудовищното късогледство и министерски мечти на т.нар. политически лидери“, пише Йорданов в друг туит.

 

 

Коментари

  • баба мара

    14 Юли 2021 16:58ч.

    1.итн отпада защото няма подкрепа 2.герб връща мандата 3.ген радев да даде 3 мандат на христо иванов на бсп няма да го гласуват да се прави правителство и да мирясат наи после да видим умните и красивите какво ще сътворят 41 процента изб активност

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Cicero

    14 Юли 2021 17:09ч.

    Тошко Демагошков

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цирк

    14 Юли 2021 17:22ч.

    Хич даже не ги следя, формулата всички срещу ГЕРБ сработи, второ служебно, втори мандат на военния, това са ни отредили. Интересно кога ще бъде референдума за президентска република, излизане от съюзите....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    14 Юли 2021 17:26ч.

    Голям срам, този субект. Той самият има една снимка с шефа си, като млад репортер, и интервюиращ го, на летище / предполага се Граф Игнатиево по времето на Радев / показана тези дни от Любен Дилов. Шефът му облечен в пилотски костюм на военната ни авиация и кубинки на краката 57 номер, стърчи над него, а Тошко с маратонки на бос крак и окъсяли панталони обикаля като игриво пале с микрофон в ръка. Не е пораснал явно от онуй време. .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    14 Юли 2021 17:36ч.

    Трифонов пилот, Тошко..... https://trafficnews.bg/bulgaria/lyuben-dilov-kam-slavi-ako-toshko-stane-kosmonavt-imash-216231/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тези думи на Тошко звучат като неприкрита заплаха!

    14 Юли 2021 17:47ч.

    А още не се е докопал до властови позиции. Пази боже да не се докопа!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Политиката не е вечерно шоу с тъпи скечове и танцьорки

    14 Юли 2021 17:54ч.

    Ако представата на Тошко за несистемност в политиката е арогантността, сбъркал е. Демокрацията, Тошко, е процедура, а също диалог и баланс на интересите на всички граждани. Още повече, че ИТН не спечели на тези избори 2,5 милиона гласа, получени чрез заблуда на референдума, а само около 600 000, което е 10% от гласовете на всички граждани с право на глас и 1/4 от онези на референдума. Така че Тошко да не се обажда повече, а да сядат със сценаристите (които и да са те! ) и да мислят как да оправят поразията, която сътвориха. И да осъзнаят, че в мига, в който екзотичната им партия се регистрира за избори, тя стана част от политическата система, сиреч - системна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • зелен чорап от НАТО

    14 Юли 2021 18:10ч.

    И защо да е бетонирал рухващото доверие към Масона? Повторното разпускане на НС ще е такъв шамар върху Льотчика, че доверието към него ще рухне още.Изобщо не е вярно, че иска да има служебно правителство Зеления чорап, затова ли скимтят и той, и Йотова да имало на всяка цена редовно правителство? За три месеца два пъти се провалят изборите, пълна криза, и вината е само у Тримореца.За три месеца, откакто хунтата му е на власт, 600 хиляди отказаха да гласуват.На третите избори още по-малко ще гласуват. Оставането на служебния кабинет ще довърши пуделчето на Херо. Тия двете партии, ИТН и ДБ, така и не заявиха точно партии ли са или лакеи на масона. Ще имат ли свой кандидат или не. Ако посочат свой кандидат, заслужават уважение, ако пък стоят зад натовеца, са боклуци. Това е критерият дали една партия е нормална, дали стои зад Радев. За клоуните от Мутрите на Мая е ясно, че са роби на Льотчика, но за ИТН и ДБ кога ще се получи яснота?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • „Умният човек много, ама много би трябвало да внимава, когато говори публично и да мисли за последствията. Ако мисли“

    14 Юли 2021 18:13ч.

    Ми внимавай бе, Тошко! А най-добре млъкни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дреалист

    14 Юли 2021 18:23ч.

    Тошко, заплашваш ли, майка? Я, по-добре вземи си търси нова работа. Щото лично ти оплеска всичко. ТИ лъга за ориентацията на ИТН. ТИ измами хората да гласуват за ИТН, като ги подведе!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бъдещето

    14 Юли 2021 18:25ч.

    Какво става след като военния спечели лелеяния мандат? Защо е толкова важно да бъде той?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дреалист

    14 Юли 2021 18:29ч.

    А ве, Тошко, ТИ какъв го играеш при Слави? ТИ, знаеше ли кой е кандидат просветен министър? А - кой за здравен министър? И т.н. че това е подигравка с народа, бе, Тошко. Ако тъпунгерът няма акъл, то ТИ поне трябва да виждаш безобразието? Или не ти пука? _______________Че, ... не те ли е срам?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До Бъдещето на 14.07.2021 в 18:25

    14 Юли 2021 18:32ч.

    Защото е не само добър политик, но преди всичко държавник и ще допринесе да станем нормална държава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тошко Йорданов за Христо Иванов: Умният човек трябва много да внимава

    14 Юли 2021 18:33ч.

    Тошко ще реже ли нещо? Звучи ми като някаква заплаха.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    14 Юли 2021 18:45ч.

    Липсата на идеи за каквито и да било политики и този спуснат клиентелистки кабинет, определено показва, че са зле работещи мъпети на ДС! Факта, че няма ЕКО министър издава, че тези сценаристи и Слави си нямат никаква представа за световното положение и че причината за цялата пландемия и безумство, големият рестарт, е именно екологията и зелените политики, което значи война срещу човечеството! Това е начина да извият ръцете на голяма част от научната общественост, която си дава сметка за манипулацията около пландемията, че е някаква форма на спасяване на планетата и това освобождава съвестта им да си мълчат и да си затварят очите! Много хора нямат проблеми да си споделят самоунищожителните наклонности с околните!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • observer

    14 Юли 2021 18:55ч.

    Селяндурът в стихията си. Все едно сме се върнали във времената на Щастливеца и неговия герой.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хахаха

    14 Юли 2021 19:30ч.

    тошката няма ли да сложи и снимка на славчо и барабойко от времето кога щяха да делят властта?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • няма да има отговор

    14 Юли 2021 19:54ч.

    Умният човек не отговаря на глупака.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бъдещето

    14 Юли 2021 20:02ч.

    Благодаря за отговора, но все пак ми е интересно по какво се разбира, че е добър държавник - факти? Той е представителна фигура, вероятно умее да лавира между Великите сили. Мъча се да си отговоря с факти, иначе, че ще помогне да станем нормална държава ми звучи така - и при Т. Живков живеехме чудесно.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи