Тома Биков: Няма да вкараме „Възраждане” в управлението. ПП са некомпетентни

Тома Биков: Няма да вкараме „Възраждане” в управлението. ПП са некомпетентни

Последвайте "Гласове" в Телеграм.

Няма да вкараме „Възраждане” в управлението и няма да има такава коалиция, за каквато опозицията си мечтае. Не е време нито за игри, нито за закачки. Това каза Тома Биков от ГЕРБ пред Нова телевизия. Той обясни, че ще се положат максимални усилия, за да има кабинет с първия мандат, възможност е и правителство на малцинството.

„Казахме още в началото, че ще положим всички усилия да има правителство. Аз не виждам чисто интелектуален потенциал в част от останалите формации, за да има някакво адекватно управление на страната”, добави той.

По думите на Биков, следващи избори означават още по-сложна ситуация. „Тогава затъваме в кризата и вървим към разпад на политическата система”, подчерта политикът. След свалянето на кабинета „Петков” е можело да не се ходи на предсрочен вот, ако Кирил Петков и Асен Василев не са били премиери, както предлагали от ИТН, смята Тома Биков. 

Лично за себе си той беше категоричен, че няма да подкрепи кабинет на „Продължаваме промяната”. „Не знам партийната позиция. Тези хора са некомпетентни. Те са абсолютно сбъркани и те не трябва да управляват страната. ПП е една радикализирана левица. Тези хора трябва да бъдат въдворени с усмирителна риза за известно време, за да се успокоят и да почнат да бъдат полезни”, каза още депутатът в 47-ото НС. 

Тома Биков уточни, че не са предлагали управление на ПП, а разговор. „Те са втора политическа сила. Реализирането на кабинет с втория мандат винаги е злополучно. С третия може и да се създаде правителство, но то няма да е проевропейско или антикризисно. То ще бъде компромисно, нещо за зимата, за пролетта. Ние не предлагаме това, а с нашия мандат искаме да се осъществи проевропейско и антикризисно управление”, обясни той.

Целия разговор гледайте във видеото. 

 

Източник: Нова телевизия

 

 

 

Коментари

  • рукола Z

    10 Окт 2022 9:05ч.

    Те "ВЪЗРАЖДАНЕ" сеги ще скочат от моста в ужост ??? как ще вкараш някого, който не те иска бе?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БИК

    10 Окт 2022 9:28ч.

    ТОМА БИКОВ ПРЕЗИДЕНТ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • майор Майор

    10 Окт 2022 9:29ч.

    Гирбирастити земаа парите от краварити и се засилиа. А интелектуалци там бол. Ще ме умОрат от смех.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Неотразим чаровник е Томата! Всичко в него красиво трепти и еманира дискретен чар: пленително еректирал алаброс; вежди-гайтани; очила модел "Строг логопед"; поглед на бунтовен мастурбатор; бузките - обръснати до гладкост на бебешко дупенце.

    10 Окт 2022 10:22ч.

    Ами волево стиснатите устнички- ах тези сочни малинки, ах тези палави партийни целувачки! Биков и Боко са братя близнаци! Казваме Боко, разбираме Биков! Казваме Биков, разбираме Боко! Шашки вън и ах, летете ескадрони!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "разпад на политическата система"

    10 Окт 2022 10:31ч.

    Колко добре звучи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отново гербасжийско нахалство. Абе Томчо, не вие няма да вкарвате Възраждане в управлението , а Възраждане ви отсвири и то яко. ?

    10 Окт 2022 10:45ч.

    На 07.10.22 в Евродиков, Осман Октай разкри, как Боко е търчал при Коцето и му давал 10 млн евро, за да купи няколко депутати. Коцето му казал, я си глей работата, аз не се продавам. И сега ГРОП вият на умряло. Никой не иска да играе с вас, къш от пясъчника.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи