Тома Биков: Нашето усещане е, че Кирил Петков и Асен Василев в един момент ще си тръгнат

Тома Биков: Нашето усещане е, че Кирил Петков и Асен Василев в един момент ще си тръгнат

На настоящата власт бих писал отсъствие, вместо оценка. За да има оценка би трябвало някой да е отговорил на някакви въпроси.

В случая не виждаме какво може да се оцени, освен това, че бяха пропуснати всички предизвикателства, пред които е изправена страната, да започнат да се решават. Това коментира в студиото на „Събуди се” по NOVA депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

„Не е вярно, че няма промяна. Не затова считаме, че това правителство трябва да подаде оставка, а точно обратното. Промяната е факт, друг е въпросът, доколко е към добро и доколко дава някаква перспектива за развитие на обществото”, добави той.

Относно вот на недоверие Биков уточни, че това е един от инструментите, които могат да се използват. „Моето лично мнение е, че вот на недоверие трябва да бъде внесен тогава, когато видим, че и част от управляващата коалиция има подобно усещане”, каза депутатът.

„Нашето усещане е, че Кирил Петков и Асен Василев в един момент ще си тръгнат и ще отидат някъде другаде. Където са решили - или откъдето са дошли, или някъде на друго място.

А тук ще останат тези, които системно се занимават с политика. Тогава те ще трябва да дават обяснение за всичко, което Петков и Василев са правили”, допълни Биков.

 

Източници: "24 часа", NOVA TV

 

 

 

Коментари

  • Богдана Тотева

    27 Март 2022 10:44ч.

    А нашето усещане, долна политическа проститутко от "Околовръстното" край Банкя е, че не само ти, а цялата ви престъпна, до безбожие корумпирана и просташка герберастка пасмина много скоро поема при бай ви Ставри, където циганите ще ви сцепят ненаситните на пари и власт задници, та свят ще ви се завие!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • helleborus

    27 Март 2022 13:03ч.

    Според теб, включването в Плана за развитие на финансиране на частен бизнес, не е корупция? Не е корупция, когато кръговете инсталирали Петков и Василев, заемат всички бизнес „зелени“ ниши в България, в които държавата ще налива пари от нашите данъци, по-зле и от Мариците, за да „спасяват“ планетата?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Особеностите на българското ибрикчйство

    27 Март 2022 11:27ч.

    Най-меко казано :Имам кофтият пресантиман, че някои ще го играят момента в Кремиковското тпо.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • а нашето усещане е, че живеем в последните дни на българската държава

    27 Март 2022 11:36ч.

    И управляващите на нейно превъзходителство и опозицията на нейно превъзходителство са без всякакво значение за съдбата на протектората.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Владимир Владимирович Путлер

    27 Март 2022 12:08ч.

    Герб може да свърши нещо полезно, а не да дърдори празни приказки. Да внесе в НС Проект за решение за военна помощ за Украйна, нали Тиквата бсе перчеше пред Порошенко. И тогава ще се види кой е реално срещу Путлер и кой се крие като мишка и лъже за 84% отхвърлящи военна помощ. Това е най-гадната лъжа на Кирето след оная за гражданството.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • helleborus

    27 Март 2022 13:11ч.

    Повече ме притеснява, че вие ще поемете по техния курс. Със сигурност и вашите поддръжници ще поискат да се настанят някъде на сигурно, където бизнесът няма да се мори с конкуренция и фалити, а ще захлебва от държавно финансиране. Икономическата теория е толкова пробита, че е намерила оправдание да заобиколи пазара, чрез държавни поръчки. Позеленяването и оджендъряването са реална опасност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи