СЗО се обяви за отмяна на зелените сертификати

СЗО се обяви за отмяна на зелените сертификати
Експертите заявиха необходимостта от "отмяна или облекчаване на зеления сертификат", тъй като той не носи ползи и продължава да допринася за икономическия и социален стрес, изпитван от страните.

Снимка: БНТ

 

Световната здравна организация (СЗО) препоръча на световната общност да премахне или облекчи международните ограничения за пътуване. Организацията подчертава неефективността на подобни мерки, която е породена от опит да се предотврати международното разпространение на щама Омикрон чрез забрана за пътуване, съобщава БНТ.

 

Експертите заявиха необходимостта от "отмяна или облекчаване на зеления сертификат", тъй като той не носи ползи и продължава да допринася за икономическия и социален стрес, изпитван от страните. Що се отнася до изискването на пътниците да носят маски, да предоставят данни от тестове за коронавирус или сертификати за ваксинация, такива действия трябва да се основават на оценка на риска и да не създават финансова тежест за пътуващите, смятат от организацията.

 

Световната здравна организация смята, че не трябва "да се изискват доказателства за ваксинация срещу Ковид за международни пътувания като единствено средство или условие за влизане в страната", смятат експертите и добавят, че достъпът до ваксини в света остава ограничен, а разпространението им е крайно неравномерно.

 

На десетото си заседание преди седмица комисията заключи, че Ковид продължава да бъде извънредна ситуация за общественото здраве от международно значение.

 
 

 

 

Коментари

  • И сега ко’ прайм?

    20 Яну 2022 17:39ч.

    Джоката се овътря с три милиона. Копейкин на бял кон. Мангъра ще мачка каскета в Етичната комисия напразно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Айде, почна се!

    20 Яну 2022 17:42ч.

    Когато започнат масово да измират “ваксинирани” (щото освен в България, по другите места са тотално ваксинирани), балонът ще се спука и някой ще трябва да обяснява на много разярени хора цялата грандиозна измама. Успех в това!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ДИАЛОГ

    20 Яну 2022 17:45ч.

    "И сега ко’ прайм?" нЕ МОЖ да скриеш град навръх планина. А овцата си остава овца ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дреалист

    20 Яну 2022 17:50ч.

    "заключи, че Ковид продължава да бъде извънредна ситуация за общественото здраве " .... да-а-а... В превод от дипломатически : ......................... Ковид СПИРА ДА Е извънредна ситуация за общественото здраве. ........... Чакаме следващия номер в програмата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евразийски тъпанар вече на две шишета водка !

    20 Яну 2022 17:57ч.

    Тия калмуци пуснаха ковида, те ще го спрат, а после с Бийл Гейтс ще пуснат още по-заразен вирус или инфекция с още по-скъпи ваксини за още по-големи печалби !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Грациела Келешдимова дьо Тревиль

    20 Яну 2022 18:00ч.

    Невероятно! Агенти на "Възраждане" овладяха СЗО! Преди ден-два от организацията признаха, че бустерите не вършат почти никаква работа срещу Омикрона, а сега и сертификатите да се махнели! Жива да не бях! Абе вие чувате ли се, бе? Еми вие ще отнемете на ваксинираните комплексари единственото доказателство, че са каймака на обществото...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ех,

    20 Яну 2022 18:02ч.

    сега да имам пари да си купя едно хотелче в Нуренберг!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ПЛОСКОЗЕМЕЦ

    20 Яну 2022 18:07ч.

    И сега ще настане такава борба за връщането им от видни математици и изкуствоведи, че ефира ще свърши.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За безобразията спрямо българиге и страданията на народа ,трябва съд !

    20 Яну 2022 18:11ч.

    Ааа,не , не в България до сега цялата камарила с изключение на един двама достойни и почтени лекари искат задължителен зелен сертификат. Те мислят с онази си работа, като нацистките лекари през 1938- 43 година .Ограничени е на правата ,сертификати и тормоз. Без зелен сертификат не си човек, унтерменше си,нямаш права. Така те се грижат за здравето на нашите баби и дядовци и да не заразяваме другите. Представете си малоумие. Но ще дойде ден и подобни типове ще бъдат съдени за тормоза срещу народа и причинените вреди морални и материални. И няма да ги спаси това, ама ние за добро. Да видим сега какво песен ще запеят !? И да не забравяме ,на днешната дата нацисткото сборище от доктори в Берлин през 1942 година край езерото Ванзее са взели решение за задължителна стерилизация на европейските евреи. Изключения само за единични случаи за заслуги към третия райх. Толко са били загрижени тези доктори за здравето на хората,че виж ти какви измислили. И за евреите същите тези престъпници са измислили зелен сертификат, евреите не можели без него да посещават обществени места и пр. Проклетници.Вместо да лекуват хората, вместо здравеопазването да се подобри ,да се вдигне нивото ,да се лекуват хората а не да се тормозят ,заплашват и да им се ограничават правата и свободите. За жалост и България е била верен съюзник на нацистките престъпници и това е факт. Нацисткият начин на мислене и поведение е престъпен и противочовешки. Правилно Лечение трябва , лекарства трябват, кадри трябват, болници трябват , не хомот ,заплахи и тормоз. За това Българите се топят,защото здравеопазването е най ниското в Европа ,но за това мълчат . В Сърбия има три специализирани болници за ковид лечение и всички видове известни ваксини. А в България се вижда какво е. Ценности а?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сега ако Кирчо, Ангел, Радка, Пенка и разни пишман математици

    20 Яну 2022 18:18ч.

    не организират зеленосертифицираните и бустеризирани на протест под лозунга: "Искаме си сертификата", няма кога.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ввв

    20 Яну 2022 18:18ч.

    Къде го be GLASOVE ??? линк ? Няма такова нещо за сертификатите. Говорят за международните пътувания ?? Дайте линк, изглежда ми на фалшива новина !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ДАЧКОВ КРЪВ ПИКАЕ ОТ ЗЛОБА И ЯД

    20 Яну 2022 18:23ч.

    А случайно неуаважемия от мен и от много списващи цензур колаборационистът дачков дали знае, че в Англия изкараха документ в който е посочено НЕДВУСМИСЛЕНО, че който си е шибнал 2 'ваксини' срещу ковид има увреден имунитет до живот и всеки досег с кой да е грипен вирус може да е фатален? Дачков .. ко стана ква я мисли как се нахендри глупак смотан! Искрено ти пожелавам бустерче т.е. да пиеш с черпака от отва което искаше да сипваш на другите и за което АГТИРАШЕ от жалката си медия! Нещастник! Полека бре ще си счупите краката да го триете!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дърво

    20 Яну 2022 18:35ч.

    Еми сега. Протестиха ги уплашиха, видяха се клатещи се...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Живка Павлова

    20 Яну 2022 18:54ч.

    Не ми е направило впечатление Дачков да агитира за ваксините, може да е изразил е лично мнение, но не е агитирал. Предполагам, че симпатизира на доц.Мангъров, защото не пропуска да дава трибуна на "Възраждане" и отразява акциите им по повод ковид-мерките, на които почти винаги е и доцентът.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • също като борис от великобритания

    20 Яну 2022 18:55ч.

    С цел да запази властта, Борис отмени зелените сертификати - СЗО прави същото, за да спасят империята си, и своите хора на високите постове във всяко правителство при следващите избори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • РАДЕВ , нареждай на Кирето !!!

    20 Яну 2022 19:01ч.

    Радев, не се помайвай ! Великобритания и Чехия започнаха ! СЗО призна ! Нареждай на твоите назначенци - НЕЗАБАВНА ОТМЯНА НА СЕРТИФИКАТИТЕ !!! Възстановяване на нормалния живот в страната, Радев ! Не се помайвай !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това не е непременно добра новина

    20 Яну 2022 19:30ч.

    Подсказва донякъде, че войната е неизбежна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • софиянец

    20 Яну 2022 19:35ч.

    предполагам това е е новата мода, верочтно този път няма да се пуска в пайониииринг в Азия, Европа и Америка, първо в хафрика:https://www.rt.com/news/546613-deadly-virus-ravages-american-rabbits/ все пак ебола по зайците - бихте ли заподозрели едни хубави хора в едни хубави кабинети, на хубави заплати дето се борят на живот и смърт за нашето добруване... п.с. дали от форд дерик и портън директно, или пък покрай "напрежението" в грузия, украйна, казахстан и т.н. "партньорки" лаборатории, т.е. не в хафрика, поживем увидим...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • СЗО се обяви за отмяна на зелените сертификати

    20 Яну 2022 19:37ч.

    Ами сега?! Адана, Кунчев, Глоба, онези две странни същества обявени за участъкови лекари, глутницата математици, Радето, филоложката и нпо-психошожката, мустакатия пияница, гологлавия и вся остальная... от какво ще живеят?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жал ми е за дебилите от...

    20 Яну 2022 19:40ч.

    ...форумите. Желязко освен набодени ще се окаже и преебан?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До СЗОсе обяви за отмяна на зелените сертификати

    20 Яну 2022 19:45ч.

    Не се притеснявай , ще се борят с глобалното затопляне и там пара много.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ааа, не така

    20 Яну 2022 19:46ч.

    Срещу какво ще правят революции сега Възраждане?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • калин христов

    20 Яну 2022 19:46ч.

    Възраждане ви го каза,показа,протестира-ама вие не вдянахте!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пияния майстор

    20 Яну 2022 19:59ч.

    Ааа, така, така, Костадинов е следващият министър председател. Лошото е, че етапи в процеса не могат да се презкачат и трябва да се премине през Кирчо, Продуктово Позиционирани и цялата коалиция на колаборационисти от старуквото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лора Дан

    20 Яну 2022 20:12ч.

    Когато сутринта първа съобщих новината, два часа по-късно Гласове се погрижиха да изтрият двата ми коментара, пуснати под три статии. А малко преди това сгреших, като написах, че са свободна медия. И какво стана сега? Съобщават новината късно, вместо да бъдат едни от първите(((. Но нали Афера за кой ли път първа написа новината, Гласове завидяха, вместо да обединят усилията си в разгласяване на чудовищния експеримент с човечеството. Така не става, братко Яворе. Вдигнах рейтинга на сайта ти, но ти предпочете да изчакаш, колко удобно, нали? За онзи, който иска да чете оригиналния документ и търси линк - ето: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf?fbclid=IwAR3hLvgE6xFm9jDO-9dgfrleuSXEsfSVesKF4_7P8-LhGFXfDAv2ogMODqY Всички коронопривърженици да си подадат оставките! Голямо БРАВО на Възраждане!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чакайте бе хора, това е новия план, гледайте в детайлите и в световен план

    20 Яну 2022 20:15ч.

    С цел да запази властта, Борис отмени зелените сертификати - СЗО препоръчват същото, за да спасят империята си, и да спасят своите хора във всяко правителство при следващите избори. ... Няма чхуманно решение на СЗО, всичко цели да запази властта им --- та после да пуснат други вируси, когато бил геиййтс е готов с неговите лаборатории....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всички коронопривърженици да си подадат оставките! БРАВО на Възраждане!

    20 Яну 2022 20:18ч.

    Това само изгежда като стъпка назад за СЗО, не мислете че спечелихме битката -- нов протест ! - щото нашите ще се усукват доста време и ще продължават натиска за "витамините"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хора, бдете! Звярът ходи между нас.

    20 Яну 2022 20:21ч.

    Хубаво, ама да видим какво ще последва. Хора, БДЕТЕ! Не заспивайте духом, мислейки, че до тук беше.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да не мислите, че Борис

    20 Яну 2022 20:26ч.

    от великолайняния, не се е консултирал първо с господарите от Давос или които и да са, стощи в сянка? Това е заговор - Ще отстъпим малко в едно, да ги заслепим , и ще настъпим яко в други насоки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бустер III

    20 Яну 2022 20:40ч.

    Аз, какво да правя, пълен съм с тесарактни технологии. Дано ме добавят към ампулата за Ебола, чувам че ГейБил, говори за маларии, туберколози, хеморагични нещица, все неща, като досегашното, а именно атака на кръвта. Желязото става в трета+ валентност, хипоксия и самаряните в болниците приключват пътеката. В Италия решиха, че от 130 хил, имали 3 хил. починали от ковид, ами тук от 32 хил. да са две хилки, починали от грипни ваксини. Да ама не. Споко, антидотите се правят лесно, а уринотерапията, естествено разредена и приложена орално е най-бързият начин за създаване на антитела. Факт! За трилиони. Естествено осмян, охулен, обаче е толкова вярно, колкото, че Мъск е просто един Кокорчо умножен по 10 на 24-та. Амин. Шоуто продължава, а Паро от Берн засенчи Фреди Меркюри. Факт! Гроздобер Маааааро, гроздето узрееееее.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Земята вика Кукунчев

    20 Яну 2022 21:31ч.

    Мятай се на амбразурата. Че тези плоскоземни Ганювци от СЗО-то ни налазиха.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Васко Колмайер

    20 Яну 2022 21:51ч.

    Paul Craig Roberts Institute for Political Economy Опасни и смъртоносни: Над 1000 научни изследвания, отнасящи се до увредите и смъртните случаи от ваксинитв срещу Covid На тази уеб страница — https://www.saveusnow.org.uk/covid-vaccine-scientific-proof-lethal/ — можете да намерите връзки към повече от хиляда научни изследвания и статии, обсъждащи нежелани реакции от ваксините срещу Covid-19 . Всички проучвания са автори на учени и медицински специалисти. Всички те са публикувани в научни и медицински списания и публикации. Повечето от тях са били рецензирани от партньори. Всички те представят сериозна работа на сериозни изследователи. Консервативно се изчислява, че най-малко сто и петдесет хиляди американци - https://stevekirsch.substack.com/p/how-to-verify-for-yourself-that-over - са починали в резултат на убожданията за COVID . Истинското число вероятно е по-близо до триста хиляди.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • така

    20 Яну 2022 22:00ч.

    Значи всичко е по сценарии.Спиране на тока.Скриване на лекарства....и война.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • иванчо

    20 Яну 2022 22:08ч.

    сертификатът вече уби милиони, осакати десетки милиони и обрече на скорошна смърт стотици милиони; на този фон, "експертите" заявили, "необходимостта от "отмяна или облекчаване на зеления сертификат", тъй като той не носи ползи"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • По отношение на Доклад №42 от Великобритания учените обясниха защо ниският брой N-антитела срещу SARS-CoV2 не показва по-нисък имунитет и така тезата на Мангъров е опровергана!

    20 Яну 2022 22:31ч.

    Може да почетете, за да разберете, ако имате желание да откриете истината ---> https://nova.bg/news/view/2022/01/20/353887/%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B9-n-%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-covid-19-%D0%BD%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA-%D0%B8%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%82/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ако имате желание да откриете истината --->

    20 Яну 2022 22:42ч.

    Истината е навсякъде другаде, но не и в Нова Нюз

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Интересна работа

    20 Яну 2022 23:07ч.

    Тази "новина" e oт 19 януари: https://bntnews.bg/news/szo-ogranicheniyata-za-patuvane-sa-neefektivni-po-vreme-na-pandemiya-1182367news.html и се базира на: https://www.who.int/news/item/19-01-2022-statement-on-the-tenth-meeting-of-the-international-health-regulations-(2005)-emergency-committee-regarding-the-coronavirus-disease-(covid-19)-pandemic И се базира на препоръка на СЗО от 2 юли 2021 (т. 7) : https://www.who.int/publications/i/item/WHO-2019-nCoV-Policy-Brief-Risk-based-international-travel-2021.1 Та какво общо има заглавието с реалността? И какво е новото? Гласовете започнаха да издишат ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • нацисткият сертификат е плод на болен престъпен мозък

    20 Яну 2022 23:08ч.

    Да сертифицираш човек ,това е плод на болен нацистки престъпен мозък. Само нацистки урод може да измисли да дели човешките същества на сертифицирани и не сертифицирани. зелени и жълти звезди да слагат на хората. И от това да произтичат права и свободи за едни и затвор и репресия за други. Много нацистки лекари са успяли да избягат от съда в Нюрнберг, други престъпници в бели престилки са доживели спокойно старините си. това престъпление срещу човечеството няма да остане ненаказано. Четвърти еврорайх няма да има.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    20 Яну 2022 23:13ч.

    Залените сертификати са неефективни, особено пък българските с мерене на антитела:) Затова зелените сертификати започнаха да ги заменят с ваксинационни - първо в Австрия, след това Франция... Ние, както винаги, ще сме последни. "Израждане" доста ще се упражняват в "борби" на жълтите павета като антиковидисти срещу ... себе си като дУпетати. Яко раздвояване, нЕква шизофрения :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    20 Яну 2022 23:18ч.

    Още не сме купили новия ледоразбивач, каквито намерения обяви наскоро транспортният ни министър, а ледът вече се пропука, господа съдебни заседатели. Пандемията върви към закриване. Язък, наистина! Тамън се бяхме приготвили новият вариант след омикрон да се нарече о'нано, защото след микро следва нано, а после пико, фемто, ато, йокто и т.н., и изведнъж – ядец. А колко благозвучно е името о'нано и каква благодатна почва за майтап предлага! Всичките доценти, математици, инспектори, инкасатори и пр. като специалисти по о'нано, трябваше да се нарекат. о'..(сещате се, нали). Но ги досрамя и свиха палатката. Самият Бил Гейтс каза, че Ковид-ът се оказа едно недоносче. Едно недоносче. Едно недоносче. Сега трябвало да се снишим, докато отминела бурята. В последно време се създавали условия за „митингова демонстрация“. Ако другарят Бил би бил по-млад, той също би излязъл на площада и би развял знамето на антиковидизЪма. Ковидът не се оказа краят и конецът на вида ни, но другарят Бил бил оптимист. Идели и други, по-опасни, по-смъртоносни, по-кръвожадни, по-ненаситни и по-похотливи вируси. Така че господа съдебни заседатели, не се отпускайте, не се отчайвате. Веселието продължава. Да сме живи и здрави да му се наслаждаваме!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кака Милка архиварката,

    20 Яну 2022 23:32ч.

    Абе може на СЗО да не им носи полза, ама ние си ги харесваме зелените сертификати! Тъкмо им свикнахме и сега кво, дай си ми куклата на ти си парцалките! А и розови сертификати сме напечатили, сега кво ще ги правим? Предлагам за регион България сертификатите да си останат валидни поне още некоя и друга петилетка, некЪде до около 32 Февруари, 2032 !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @факт, ама друг път, този на 80% дебили на 21.01.2022 в 00:13

    21 Яну 2022 1:33ч.

    Дезинформазията трябва да се опровергава! Ако н е сте съгласни, вЕрвайте на конспирации. Олекват всякакви спекулации. Ползвайте само критичното си мислен, основано на образования висок IQ, което вярвам, че българите притежават и достоверни източници на информация. Ще споделя първото инфо на научно обоснованата рубрика с мед. доказателства по тема „Кои са храните, които помагат по време на CОVID-19“ ----> https://nova.bg/news/view/2022/01/20/353880/%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%83%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B8-%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D1%82-%D0%BF%D0%BE-%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-covid-19-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • неваксиниран

    21 Яну 2022 1:42ч.

    И все пак се надявам при ваксинираните да няма сериозни проблеми.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Факти

    21 Яну 2022 2:06ч.

    Изказването на СЗО съвпадна с новина за решението на Съда в Австралия срещу Джоокович. Техния мотив е, че не може хората да бъдат лишени от правото си да пътуват на база техния имнизационен статус, което си е нарушаване на човешките права и свободи. Много страни приеха правилото, че можеш да пътуваш само, ако имаш т. нар. "селен паспорт", марак вече да се доказа, че е безмислен. Защото вирса се разнася най-вече от имнизирани, а точно те са тези които пътват. По-интересно е, че Нов доклад, публикуван в сряда от Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC)/американска агенция?, разкри, че неваксинираните хора, които са се възстановили от COVID-19, са по-добре защитени от тези, които са били ваксинирани и не са били заразени по време на делта варианта. Абсурдно е, че разделят хората на база техния мироглед и личен избор. В Австралия , Австрия , Нова Зеландия, Франция вече ги третират като престъпници . А Англия е на коренната противоположност - премахнаха всякакви рестрикции. И не защото Борис Джонсън искал да си запази поста, а на база медицински изследвания, които големите теч компании отказват да публикват или трият, за да ен достигнат до потребителите им. За мен е интересен феномена, че Англия отменя всички мерки базирайки се на медицината, а в същото време няколко страни въвеждат задължителна ваксина, базирайки се на политически възгледи, които вече се доказа, че са доста неефективни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • СЗО се обяви за отмяна на зелените сертификати,

    21 Яну 2022 8:20ч.

    правителството на лъжливото овчарче - не.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Адвокат от САК

    21 Яну 2022 8:32ч.

    Всъщност само комплексирани и глупави хора са за сертификата, харесват кокорчовци и плюят възраждане. На 12 като излязохме, всички мисирки ни плюха, но властта знаеше, че сме прави и не ни биха. Защото те са знаели какво предстои и че тази глупост ще бъде изоставена. А че управляващите ще се съобразят с исканията на Възраждане и нормалните хора беше ясно, защото така поне ще имат шанс за мимикрия и оставане на власт. Засега.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    21 Яну 2022 9:52ч.

    Частната СЗО изглежда усетиха дебелия край и търсят как да се оправдаят ! Късно е, мандалото захлопна. Тедрос Гебрейесус и други от СЗО са в обвиненито внесено в Международния наказателен съд за престъпления срещу човечеството. Чорапа тепърва ще се разплита и не само за негодните тестове които се ползват и у нас, не само за вредните ваксини причиняващи смърт. Тъй де, няма причинно-следствена връзка, само има смърт на ваксинирани и не двеста- триста, много повече!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ами да

    21 Яну 2022 10:37ч.

    Защо изчезват коментари, това цензура ли е или платен комфорт на безумните управляващи, пардон меркантилни гастрольори?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    21 Яну 2022 11:41ч.

    Относно вредата от ваксините, някои западни държави, включително САЩ, имат система за доброволна регистрация на хора, които са получили тежки усложнения след ваксинация или са починали, в който случай ги регистрират близките. Дадено им е право да се регистрират, информацията също е публична, но медицинското съсловие не прави опити да анализира резултатите, тъй като те отдавна живеят в някакъв комунизъм, който ги финансира и крепи кариерите им само, когато обслужват идеологически Новия ред. За да се намери връзка между ваксините и тежките болести трябва да се финансират подобни изследвания и да се постави подобна задача, лекарят трябва да има правото да прави аутопсии и да записва наблюденията си, това трудно се прави на своя глава. Когато имаме опити за укриване на истина, твърдението, че няма доказателства, не е дори научно. Политиците отдавна работят за покриване на страничните ефекти от лекарства, в полза на фарма индустрията, има доказана корупция. Да го направят днес, за тези ваксини, няма да е нещо ново или нечувано. Между другото, във въпросните сайтове регистрациите са се удвоили. И прокуратурата по-добре да не доказва колко е зависима и отдалечена от правото. Нима не възниква паника, когато всеки ден се опровергават лъжите на ковид измамниците? Възниква паника, но истината спасява живот, възникнала е паника и когато са потвърдили, че радият е вреден и не е нормално да влиза във всяко домакинство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    21 Яну 2022 12:11ч.

    Предният ми коментар беше за под заглавието за Мангъров, а тук ще кажа, че има вече нанесена щета с ваксинацията, падналият имунитет на ваксинираните ще изисква още много ваксини оттук нататък. Когато махнат най-крайната мярка, против която има протести, те печелят време, но няма да се откажат нито от генната терапия, нито от световния комунизъм, който изграждат по модела на Китай, със социален кредит, според който всеки човек ще има индивидуална оценка на пригодност към Новия ред. Затова на човечеството тепърва му предстои битка, говоря за тези, които ще слушат съвестта си, а не за хипнотизираните. Има много направления, по които ще се действа, всички от които са в посока отнемане самостоятелността и независимостта на човека - отнемане на личната отговорност, подчиняване на бизнеса на държавни политики, отклоняване вниманието от нещата, които човекът управлява сам и предаването им на държавата, забрана на ресурсите, които дават независимост, като частната собственост, дома, природни източници на енергия и храна. Това ще се прокарва като нова форма на комунизъм, с лозунги за справедливост и равенство, но по същността си ще води до пълно робство и подчинение, чрез същата сляпа вяра в системата, която проявиха ваксърите до сега. Комунизъм е равно на пълно робско подчинение, в този случай това е подчинение на чудовища.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи