Страх от възмездие е обхванало радикалите в Украйна

Страх от възмездие е обхванало радикалите в Украйна
Активистите от Майдана и радикалните бандеровци започна да ги обхваща страх за бъдещето си, става ясно от изявления на двама техни представители, предава БГНЕС.

 

Първата е Марина Берлинская, ръководителка на доброволческата организация „Център за подкрепа на въздушното разузнаване“ в зоната на АТО. Това е конфликтната зона в Източна Украйна или зоната на АнтиТерористична Операция.

Тя сподели своите страхове след убийството неотдавна на известната в Украйна чеченска активистка на Майдана и доброволка на АТО Амина Окуева. Според нея война има не само в Донбас, но и по цялата територия на Украйна. „Преди около месец, в центъра на Киева, ме разпознаха няколко сепаратисти. Щом тук дойде Путин, такива като тебе ще бесим в редица на „Крешчатик“, сподели тя, цитирана от сайта NewInform.

„Крещатик“ е главният булевард на украинската столица, той минава през прословутия Площад на независимостта.

С нея е съгласен и скандалното известния Артьом Скоропадски, говорител на крайнодясната организация „Десния сектор“. Той заяви, че всичко казано от жената е чиста истина и „всички нас ще ни убият“.

 

 

 

 

 

Коментари

 • Мунчо

  08 Ное 2017 9:19ч.

  Съд и справедливи наказания зз НЕОНАЦИСТИТЕ в Украйна , незаконно завзели с преврат държавната власт и избили ( по последни данни ) 10 000 невинни цивилни граждани в Източна Украйна - Донбас и Луганск. И , моля ви се не жалете за Амина Окуева - доказан терорист - главорез. С такива като нея се постъпва , като с раково образование .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи