Спират временно водата в част от ж.к. „Дружба“ 2 и ж.к. „Младост“ 1

Спират временно водата в част от ж.к. „Дружба“ 2 и ж.к. „Младост“ 1
На 29 октомври 2021 г. (петък) във връзка с монтаж на спирателен кран до бл. 511, ж.к. „Дружба“ 2 се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в бл. 501, бл. 510, бл. 511, бл. 512  и пазар „Родео“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред бл. 511.

 

 

На 29 октомври 2021 г. (петък) във връзка с изместване на уличен водопровод по ул. „Григорий Горбатенко“, ж.к. „Младост“ 1 се налага спиране на водоподаването от 10 до 18 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на ул. „Григорий Горбатенко“, фирма „Ниттера телепорт“, фирма „Булмаг“ и пощенски клон.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Григорий Горбатенко“ пред бл. 153.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

 

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Коментари

Напиши коментар

Откажи