Снимка показва Тенчо Тенев в компанията на Бойко Рашков и сочения за контрабандист Стефан Димитров

Снимка показва Тенчо Тенев в компанията на Бойко Рашков и сочения за контрабандист Стефан Димитров

Нови снимки около разследването за контрабандата, което разтърси държавата и митниците. Сайтът „Епицентър” публикува снимка на бившия началник на столичния КАТ Тенчо Тенев. На него той е в компанията на бившия вътрешен министър Бойко Рашков и обвинения за участие в престъпна група за контрабанда Стефан Димитров от Хасково.

Това става два дни, след като в ефира на „Събуди се” Тенев отрече да е виждал Стефан Димитров в дома на Рашков, когато му ходил на гости. Пред NOVA Тенев обясни, че е виждал Стефан Димитров няколко пъти в КАТ. След интервюто на Тенев във Facebook вътрешният министър Калин Стоянов написа,  че „лицето Тенчо Тенев също е бил редовен гост на вечеринките при Рашков” и добави, че там Тенев получавал задачи да го дискредитира.

След новата снимка, разпространена в сайта „Епицентър”, потърсихме за коментар Тенчо Тенев. „Вие не виждате ли, че тази снимка е чист колаж? Аз никога не съм ходил на гости на министъра по домашно облекло. Второ, сложили са пред бутилка с уиски - аз през живота си не съм пил алкохол, пък камо ли там да седна да пия. То е смешно. Половината ми глава я няма, половината глава и на контрабандиста я няма. Каква е тая снимка, какво е това чудо? Явно някой се опитва по този начин да дискредитира и мен, и г-н Рашков”, коментира бившият началник на столичната „Пътна полиция”.

 

 

 

 

 

Коментари

  • Ghost

    23 Апр 2024 18:37ч.

    Има обосновани предположения че семейство Димитрови и Паскал движат контрабанда. Вероятно има и куп "черни" папки в ДАНС, Митница, МВР...но няма даже висящи дела, не говоря за присъда. До четена такава Паскал и Димитров &Сонс са невинни и всичко е предизборна кампания. След нея дето е текло пак ще шурти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доц. Карачибук

    23 Апр 2024 20:08ч.

    Появи се нова редакция на оспорваната от о.з. комисар Тенчо изобличителна снимка. Присъстващите в коригираната версия лица са същите като от оригиналната фотография. Внесени са обаче доста корекции. По настояване на комисар Тенчо е сменено облеклото му. Той вече е във фрак. Бутилката Jack Daniel's, настанена пред трезвинека, е премахната и заменена с мандолина. Както е известно Тенчо е дългогодишен член на мандолиния оркестър на пътните димитровградски полицаи. Тук може да видите как той прочуствено изпълнява неаполитанската мелодия "Хей, шофьоре, карай по във десно да не ти се види шосето тесно!" - https://www.youtube.com/watch?v=5FlNBuS7YgM. В новата версия е добавена и липсващата половин глава на Тенчо - нещо което неимоверно го бе вързмутило. Сега главата на Тенчо е реконструирана, като едната й половина е неговата, а другата е взета от Леонардовата Мона Лиза. Редактирана е и трапезата върху масата. Премахнати са чинии те с провокативни ракиени мизете - кисели краставички и царска туршия. Те са заменени с домашен кекс, целувки и пасти добуш. Остранен е и танцуващият на заден план контрабандист. Той е заменен с униформен пътен полицай, извръшващ проверка на водач, спрян заради превишена скорост и шофиращ по бархетна пижама.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    23 Апр 2024 21:19ч.

    Посред бял ден по бархетна пижама , и то относително трезвен, си е углавно пресръпление!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи