Служебното правителството: Приветстваме решението на САЩ за мощната подкрепа за Украйна

Служебното правителството: Приветстваме решението на САЩ за мощната подкрепа за Украйна

Приветстваме решението на Камарата на представителите в Конгреса на САЩ за мощната подкрепа за Украйна, съобщиха на Фейсбук страницата си от Министерския съвет.

Пакетът от американската военна помощ е важна стъпка в решаващ момент, която ще донесе повече сигурност в Черноморския регион, Европа и цялото евроатлантическо пространство.

 

 

Вчера Камарата на представителите на Конгреса на САЩ прие законопроекта за допълнителните бюджетни кредити за сигурността на Украйна.

Пакетът предвижда близо 61 млрд. долара за подпомагане на Украйна и други регионални държави в борбата с Русия - приблизително същата сума, включена в законопроекта на Сената. От тази сума около 23 млрд. долара ще отидат за попълване на американските оръжия, запаси и съоръжения, а повече от 11 млрд. долара ще финансират текущите военни операции на САЩ в региона. Близо 14 млрд. долара, включени в законопроекта, ще помогнат на Украйна да се сдобие с модерни оръжейни системи и друго отбранително оборудване.

Дмитрий Песков, говорителят на Кремъл, заяви за ТАСС: "Това още повече ще обогати САЩ и повече ще разори Украйна, ще донесе и повече загинали украинци по вина на киевския режим". Според него това ще има "непоправимо накърняване" на имиджа на САЩ, което ще принуди много инвеститори "да спасяват средствата си". По думите му одобрението е било очаквано и предвидимо.

 

 

 

Коментари

 • Богдана Тотева 2

  21 Апр 2024 8:42ч.

  Все си мислех, че в България има и умни хора?! Но да приветстваш решение, което ще доведе до избиването на толкова много невинни хора, е пълна гавра на западните ни подлоги! Господин Главчев най-вече е известен като човек, който е от "умряло куче до парашутист" и нищо повече от това!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дон Корлеоне

  21 Апр 2024 8:57ч.

  Да, умни хора има в България, но за голяма съжаление те не са сред управниците ни!Не можеш да приветстваш и да се радваш нещо, което ще убива хора, ако твоето дете е том пак ли ще приветстваш помощта, а???На всяко нещо му идва края- на парите за помощта, на предателствата, на сервилността, на всичко...и идва време за възмездие, разбира се, под различна форма.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зелените чорапи

  21 Апр 2024 9:01ч.

  Кой бомбардира ката ден Украйна, ма лельо ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • геополитик вс. недоубит атлантик

  21 Апр 2024 9:09ч.

  Е как кой, Разширяването на НАТО за чужда сметка я бомбардира, ти какво още се правиш на улав?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Соня

  21 Апр 2024 10:05ч.

  И ще продължи да бомбардира, лелиното, накрая и помен няма да остане, всичко ще е Русия…. Както винаги е било. Свиквай :)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зелените чорапи

  21 Апр 2024 10:23ч.

  Ма то след ислямска държава все нещо остава. Фашистка измет.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • АБС

  21 Апр 2024 10:24ч.

  Всички свинщини на правителствата ни срещу освободителката ни Русия някой записва в тефтера си . Въпроси много - отговор един ! Както пише по филмите - краят остава за вас ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ФАКТ за проспалите истината

  21 Апр 2024 10:27ч.

  Както и на гаргите вече е известно Украйна де факто няма да получи нищо от помощта от 61 милиарда и откраднатите още 6 от Русия . Тези пари ще бъдат употребени за производство на оръжия или просто сложени в някой джоб , но записани в СМЕТКАТА НА УКРАЙНА , която после всички евроидиоти ще възстановяваме. Това е четворна кражба и четворна измама за украинци , руснаци , евроидиоти и обикновените зомбирани американци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Апер

  21 Апр 2024 10:31ч.

  От Луи дьо Финес очаквах малко повече акъл, но всъщност той още с махането на първоначално избрания външен министър показа, че е кизяшка марионетка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван

  21 Апр 2024 11:03ч.

  Видяла жабата, че подковават коня и тя навирила крак! Тези нашите евроатлантически подлоги дават ли си сметка, че ставаме за смях пред целия свят и не са ли чули, че когато атовете се ритат, магаретата трябва да стоят по на страна за да не отнесат те ритниците!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Страхил Ангелов

  21 Апр 2024 11:21ч.

  Помощник държавния секретар на САЩ, Джеймс О'Брайън посети България и уволни външния министър на страната ни поради недостатъчен ентусиазъм по отношение на подкрепата за Украйна https://svobodnoslovo.eu/komentar/pomoshtnik-darzhavniya-sekretar-na-sasht-dzheyms-obrayan-poseti-balgariya-i-uvolni-vanshniya-ministar-na-stranata-ni-poradi-nedostatachen-entusiazam-po-otnoshenie-na-podkrepata-za-ukrayna/132154

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ммммм

  21 Апр 2024 13:02ч.

  Ха цалуфки, ха милуфки, ммммммбац, бац, бац.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Жалки хора, жалък Главчев!

  21 Апр 2024 8:46ч.

  Дали и други така се излагат! Какво приветстват тия глупаци? Че Зеленски ще прави лятна офанзива малко преди изборитв в САЩ? Че ще мобилизира поне 300 000, за да угоди на лобистите в САЩ? Що за колосална глупост!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Жалки хора, жалък Главчев! 21 Апр 2024 8:46ч.

  21 Апр 2024 11:25ч.

  жалък Главчев е кукла на конци на стиснатия за топките от Галя от ПосолствоТо Боко Тиквата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А какво беше това "Украйна"!? Нещо като "Европа" или "Америка". Исторически географски топоним без съвременно съдържание.

  21 Апр 2024 8:47ч.

  Фалиралилият колективен Запад с голяма дунанма и реклама реши да напечата още малко фиктивни "пари". С фиктимни пари не може да се стреля. Изобщо, цялата история е едно "последно двайсе" за карето кланове в политическия белот зад дедо Джо. Дано да спечели изборите отново и заедно с баба Уши да ни освободят от остатъчните следи от западна "цивилизация".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Украинският народ се надяваше САЩ да не дават повече заеми

  21 Апр 2024 8:48ч.

  Уви, и народът им загива, а останалите потъват във вековен дълг.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мунчо

  21 Апр 2024 10:45ч.

  Печалбари от смъртта !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  21 Апр 2024 8:50ч.

  аз не подкрепям помощ която води към смърт спрете се наи после преговори и мир стига са се избивали млади хора заради печалбите на сащ нито един глас на изборите за военнолюбците да ги изхвърлим веднъж завинаги от живота ни

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • грибоед

  21 Апр 2024 8:53ч.

  Кой го назначи това поредно колониално недоразумение? За такива като тия ли пак ни агитирате да ходим да гласуваме? Не ви ли омръзна шепа мошеници от корпорациите да ви правят на будали?! Та кой разумен човек в днешния ден и на тоя бял свят е с нацистката бандитска хунта в Украйна? Не ви ли е срам от себе си??!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ще помогнат на Украйна да се сдобие с модерни оръжейни системи и друго отбранително оборудване

  21 Апр 2024 9:00ч.

  Даването на ракети АТАКМС не е отбранително оборудване.Това са оперативни ракети с обсег до 300 /и повече/ км. Т.е. на укрите са дава възможност да удрят дълбоко навътре в руска територия, нещо от което те веднага ще се възползват ! За да сме конкретни, това значи че ВСУ ще започне немедлено да обстрелва руски градове като Орел, Курск, Воронеж /Белгород вече го обстрелват с настоящите системи/ , Ростов , Краснодар ... Целият руски югозапад ! Какво се цели с такава ескалация ? Без съмнение се цели изостряне на руския отговор и ескалиране на военните действия ! Американците ръчкат допълнително Баба Меца.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бастис

  21 Апр 2024 9:12ч.

  Стига с туй "модерно", когато става дума за грозните нефелни западни образци оръжия, това е медийно клише.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За хохлите

  21 Апр 2024 10:56ч.

  АТАКМС е модерно оръжие. Нищо че го използваха още срещу Саддам Хюсеин ... Най-вече това е терористично оръжие, може да удря цивилни цели дълбоко в руска територия. Военните ще се опазят. Те имат С 300 , С 400, "Панцир" и други защити. Но цивилните нямат възможност за всичко това ! Не можеш да прикриеш десетки малки и големи руски градове с гора от ПВО системи , все нещо ще прескочи и ще удари населението. На това се радват в Куев.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  21 Апр 2024 9:01ч.

  Счетоводител!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зелените чорапи

  21 Апр 2024 9:02ч.

  Днеска излязоха данните за китайския дълг - 311 % от бвп- то. Руския и др. Путин не знае колко е.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • син пърдиен серетар

  21 Апр 2024 9:11ч.

  36 трилиона вече сте вътре сороспиите, изведнъж няма да има кой да ви плаща грантовете. Пресолена манджа даже на боклук като теб няма да ти се яде.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 03.04 2024

  21 Апр 2024 9:22ч.

  Российский госдолг сейчас находится на безопасном уровне и составляет около 17% от ВВП, сообщил премьер Михаил Мишустин, отвечая на вопросы депутатов в Госдуме. Тролчета, това е положението!:)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • @Зелените чорапи

  21 Апр 2024 10:15ч.

  е, и? Китай има реална индустрия, САЩ нарисувана. САЩ увеличват дълга си с 1 трлн. напечатани доларес на всеки 100 дни. Гледам едно клипче от Грузия, как на поредния опит за цветна революшън народът. арабар с полицията "поздравяват" с ритници некъв грузински нео-нацист. Скоро и вас.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кръстьо Костов

  21 Апр 2024 9:17ч.

  В международното право омразният дълг е правна теория, която твърди, че държавният дълг, натрупан от диктаторски или тоталитарни режими за лично облагодетелстване на управляващите във вреда на интересите на нацията, не следва да бъде изплащан. Приема се за личен дълг на режима, а не дълг на държавата. Разглежда се като договор, подписан по принуда. След смяната на политическия режим новата власт не отговаря за дълговете, натрупани от предишната, и един вид наказва кредиторите, подкрепили бившите недемократични управляващи. Най-често смяната на властта става с военна намеса или преврат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Възраждане

  21 Апр 2024 9:23ч.

  Мръсни соросоиди

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • печатницата пак се разбуботила

  21 Апр 2024 9:25ч.

  Дайте да погледнем истината в очите. Никой няма да ги върне тия пари на США, това са безмерни разходи с нулев ефект. Просто США си плащат, за да отложат с още малко неминуемия си крах. И не може да говориш за "помощ", а все по-дълбоко да затъваш в дългове. Тези изпразнени от стойност пари няма да произведат почти нищо реално, освен нови трупове.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Santana

  21 Апр 2024 9:25ч.

  Очевидно САЩ тласкат ситуацията към световна война. За тях това е животоспасяващо. Но не осъзнават, че нямат шанс да я спечелят. Въпрос на елементарно логично мислене.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бравос!

  21 Апр 2024 9:26ч.

  По този повод българите имат поговорка: Бързата кучка, слепи ги ражда. А съдбата на сателитите винаги е била незавидна!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рис

  21 Апр 2024 9:54ч.

  Служебният МС не е избиран, нито назначаван от легитимно избрано народно събрание. Значи принципно няма пълномощия да прави изявления от името на България във външната политика. Който е нарушил, трябва да отговаря.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  21 Апр 2024 9:59ч.

  "Барабар евроГаньо с мъжете!" Какъв евроатлантически комсомолски плам струи от тази публикация на служебните натегачи! За награда, Галя от ПосолствоТО ще даде по една кучешка бисквитка на послушните български "lapdogs".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зелените чорапи

  21 Апр 2024 10:24ч.

  Барабар копейкаджиите с Мали и С. Корея.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  21 Апр 2024 10:30ч.

  Ленче, спри да разпространяваш тази дезинформация за "копейките"! Гледай си там "парапетчето" и не ни занимавай с психозите си. П.П. Search for "lapdog slang meaning", cause it suits you perfectly!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ИДИОТИ,

  21 Апр 2024 10:07ч.

  ми се струва най-подходящата дума за това "ДЕЙСТВИЕ"!...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нов Кмет

  21 Апр 2024 10:08ч.

  Мед ми капе на сърцето! Истинско българофилско правителство.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мишо

  21 Апр 2024 10:16ч.

  И това правителство е като предишното ,продажници.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван

  21 Апр 2024 11:20ч.

  Те всичките наши правителства се редят отр Посолството независимо на кой се водят! Останалото, което го гледате по телевизора е един пошъл театър за наивници, които все още вярват в "демокрацията"! Спомнете си, как Борисов се откупи от Тръмп с 3,5 милиарда за 8 изстербителя Ф-16 на цената на Ф-35, които още не са дошли. После правителството на Радев, който всички жълтопаветници обвиняват, че е русофил се откупи със закупуването на още 8 изстребителя Ф-16, без да са пристигнали предишните 8. После следващото правителство на Дебили против България, обяви закупуването на бронетранспортьори "Страйкър" стар модел за още 3,5 милиарда. Сега купуват ядренно гориво, при това нелицензирано уж на "Уестинхаус" и сега отработеното гориво, трябва да го складираме в тунелите под жълтите павета в София за радост на жълтопаветниците-евроатлантици и т. н. и т. н. Незавидна е съдбата на неоколониите, като България!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Su38

  21 Апр 2024 10:28ч.

  Тази Schadenfreude ми напомня за един, който искаше да се представя за кастрат и да мине за трубадур. Толкова му бяха и успехите там...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • лошотия

  21 Апр 2024 10:45ч.

  Решението за финансовото подпомагане на Украйна го приветстват нашите подлизурковци мазни.Народът едва ли го приветства,защото за нас това означава още повече мизерия.Вн продажниците от властта.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Веска

  21 Апр 2024 11:00ч.

  Този главчев изглежда е бил спаринг-партньор на сина си, мма-боец? Това се е отразило и е видно не само по формата на главата му, но и по приказките най-вече.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Плонж

  21 Апр 2024 11:02ч.

  Приветствали?!! Ама, кой ви пита и кой се интересува? Това е логичният въпрос, който изниква при толкаво възпалена и проактивна реакция, случила се, апропо, буквално на междата при смяната на събота с неделя!Този факт заостря вниманието и води след себе си разни логични въпроси. Нещо важно "налага" случването на нещата сега, а не в 9.00 в понеделник, когато е "естественият" момент. Вече разбрахме, че Главчев има маниера да звъни по нощите. Представям си спешаването на отбора: "Бързо събирайте гарнитурата, пишете приветствие! До два часа искам събран състава на Външно на сцената на Народния театър, къодето лично аз ще дирижирам изпълнението на радостна оратория, под звуците на тържествени фанфари. Будете и духовата секция на симфоничния оркестър на БНР! На сцената искам да се просне пластично и много гладко фолио, което да бъде залято със сапунен разтвор. Полк. Митева ще изпълнява плонжове на възхита и възхвала - срамота е да имаме на разположение такъв ресурс, а да не го ползваме, при все че тя няма да може да свърши друга работа в министерството. Ей, и да не ме изложите, защото главичките ви ще откъсна! Вие мен питате ли ме, как ме мачкаха Зам.Секретарят О'Брайън и него Тиквено Величие, фон дер Банкя Първи?! Искам представлението да е толкова грандиозно и покъртително като послание и въздействие, че Радев да загуби ума и дума и да бъде поставен в невъзможност да изкаже нови възражения! Аз ще съм министърът! Вие не разбрахте ли бе, идиоти, че нашето министерство се нарича Външно само за приличие пред еврогейците. В действителност ТОВА Е МИНИСТЕРСТВОТО НА ПЛОНЖОВЕТЕ!" Край на цитата!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Барек Николаев

  21 Апр 2024 11:04ч.

  Ако съм на мястото на ЦРУ, бих взел един непригоден психически младеж на 42-43, без особено образование, без перспективи, без биография и непригоден морално за друго, освен за дребни схеми и амбулантни далавери, и през един слабо подготвен президент като Румен Радев, бих го инсталирал за няколко месеца като премиер на държавата. За да осигуря 100% успех на операцията, бих ползвал и една – две бухалки като Магнитски, за да вържа ръцете и да деморализирам статуквото. Един такъв безочлив, неграмотен, невъздържан и неконтролируем глупак, лъжец и наивник би съсипал остатъците от държавата в най-кратки срокове. Все едно да хванеш макак в дивата природа и да го пуснеш в магазин на Шанел.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Много просто!

  21 Апр 2024 11:16ч.

  Днес по върховете на бг полит управленци върви играта: По-по-най - ...! Не е лошо и бг тото да се включи с подходящи залози!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Я па и ти

  21 Апр 2024 11:45ч.

  Това наш Кирчо като него баш.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гола вода

  21 Апр 2024 11:08ч.

  Натегачи, ибрикчии, чикиджии.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Оценката

  21 Апр 2024 11:08ч.

  Уникална простотия, уникално падение, голям срам!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мария...

  21 Апр 2024 11:17ч.

  Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нов Кмет

  21 Апр 2024 12:33ч.

  Не се вълнуваме особено какво мислите в глухата провинция, изтръска ли си сламата преди да пишеш?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Т.н. служебно правителство е служебна колониална администрация на Боко Тиквата и неговия огледален образ Шиши

  21 Апр 2024 11:18ч.

  А Боко Тиквата е в ръцете на САЩ с едни 4 500 000 000 долара, които изнесе през ВИП-а на аерогара София в кашони, сакове и всякакви такива упаковки. Господарите на Борисов – американците много добре знаят в кои банки и офшорки, и по кои банкови сметки стоят тези пари, незаконно изнесени от подмандатната на САЩ територия. И само да щракнат с пръсти ще му ги вземат и Тиквоний СИКаджийски ще остане с пръст в …, то е ясно къде. Отделно Мутрата от Банкя има и незаконно изнесени долари в арабски банки – американците и за тях всичко знаят. Та същата работа. Борисов няма къде да им мърда – затово стои мирно , наведен, надупен, промълвява тихо ЙЕС, СЪР/МАДАМ и прави каквото му каже Галя от ПосолствоТО

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • colibri

  21 Апр 2024 11:25ч.

  Каква неистова радост на служ.правителство, политици и някои медии - поводът решението на Конгреса на САЩ! Осъзнават ли, че тези пари ще донесат на У. още повече разрушения, осакатявания и смърт?! С такива ''приятели'' не ти трябват врагове.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • CMEXXX

  21 Апр 2024 11:54ч.

  Трайте си боклуци продажни, че един ще има да се оправдавате с какви ли не глупости!!! Тъпанари!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мнение

  21 Апр 2024 12:01ч.

  Изумен съм,че това правителство приветства убийствата и по същество стават съучастници.Позор.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Най-позорното "приветстване" на българско правителство!

  21 Апр 2024 12:10ч.

  Поздравления за всички коментиращи противопоставящи са на БЕЗУМИЕТО да се изпраща "помощ" за нещастната Украйна, "помощ", която ще убива и разрушава! Ще разрушават включително и цивилни граждански цели дълбоко в Русия, за да я принудят да капитулира или да използва ядрено оръжие! ..... Това ли иска правителството на България, като пуска на обществото текст написан от чужди недобронамерени интереси, факт НЕдобронамерени - в последните 30 години България достигна всички възможни дъна, тоест жестоко натисната с милиарди, БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ДЪЛБОКО ПОТОПЕНА и вече се работи по закопаването. Позор! Позор! Презрение към антибългарите предатели от всички нормални истински българи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Of Зелените чорапи

  21 Апр 2024 12:21ч.

  Пита се защо руснака бомбардира ката ден Украйна, и да ти обясня! Защото американеца се гласи да завоюва Украината, както нас ни нагласи! Подли предатели!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виновен е Винету, а не Главчев!

  21 Апр 2024 12:23ч.

  Ей Тиквоча да беше прочел за Белчо и Сивушка, а не за Винету, че чак така да люби войната! А тоя пък неговия хроникьор демократ полуунгарец Георги Марков всеки ден мечтае в ПИк, че Тиквоча щял да има 65 депутата! Пълна шизофрения - сравнява го с Орбан, който не дава подкрепа за Украйна, а нашето Главчево служебно недоокомплектовано заради Винету правителство - пълна подкрепа! Тия нещо не си пият редовно хапчетата! Аман!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отвратен

  21 Апр 2024 12:23ч.

  ПОЗОР и СРАМ! Да приветстваш война и оръжия .... Боже, дано по-скоро се отървем еничари, които се самозабравиха!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зад кулисите на разговорите на Камерън с Тръмп! Какво искат ултраглобалистите от човечеството?

  21 Апр 2024 12:24ч.

  Какво искат ултраглобалистите? "Няма варианти, при които Тръмп да се вслушва не в себе си, не в своите избиратели и не във феновете си в Камарата на представителите, които са против 60-те милиарда долара за ВСУ, а в група хора, които го „нарекоха земен червей“ и искат да заложи на БЕЗНАДЕЖДЕН КОН (тоест на Украйна) и да се присъедини към буквално всичко, срещу което плю на митинги и в интернет. ... Има само един нюанс, който ни пречи да се трогнем от тази сцена, когато излъскан сноб от Лондон и наш (на Русия) заклет враг идва да се остърже и унижи пред човек, когото явно смята за глупак и недоразумение. Този нюанс е знанието, че !!! за твърде влиятелните хора във Вашингтон, Брюксел и Лондон въпросът за връщането на властта на упорития изолационист и мръсник ТРЪМП, е ВЪПРОС НА ЖИВОТ и СМЪРТ, за който те са готови да направят много." ... Какво искат ултраглобалистите? ..... Ето тук - https://pogled.info/svetoven/svetovnoto-pravitelstvo-izprati-beznadezhden-pratenik-na-tramp.168042

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  21 Апр 2024 12:29ч.

  До Мария... 21 Апр 2024 11:17ч. Поздрави за Мария, именно! Ти го каза по-добре от мен!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Визията на Лондон за дневния ред, след Дж.Камерън при Д.Тръмп?!

  21 Апр 2024 12:30ч.

  Следните изводи се налагат сами по себе си: 1. Британското крило на глобалистите, нетърпеливо ? да отмъсти на Съединените щати и следователно подкрепящо Демократическата партия, която УНИЩОЖАВА АМЕРИКАНСКАТА ДЪРЖАВНОСТ американската държавност, вярва във възможността Тръмп да дойде в Белия дом - и следователно проучва реакцията му по някои важни въпроси за Лондон предварително. 2. Тези въпроси за Лондон са: ... https://pogled.info/svetoven/zad-kulisite-na-razgovorite-na-kameran-s-tramp.168076

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Е, сега вече

  21 Апр 2024 12:33ч.

  Зеленски ще си купи и огромна Хасиенда, където на спокойствие ще отглежда кока. Вероятно ще останат пари и за местенце на луната, а за госпожата му поне 10 млн. за бижута.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 2. Тези въпроси за Лондон са:

  21 Апр 2024 12:34ч.

  1) — войната с Русия в украинския театър на военните действия; 2) — подпомагане на натиска върху Израел да спре активните действия срещу Хамас и по този начин да консолидира британското влияние върху ислямския свят; 3) - получаване на съгласие от Тръмп, че ако спечели, няма да иска по-голямо финансово участие на Лондон в проектите на НАТО - той и сега вече харчи много; 4) — изграждане на отношения с Тръмп — на тези преговори и в бъдеще — според правилата на Лондон; 5) — намаляване, ако е възможно, на степента на съпротива на Тръмп .. срещу Демократическата партия и Байдън по отношение на помощта за Украйна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 60 млрд.долара за Украйна - превръщат ВПК на САЩ с 1 млн.служители и няколко милиона членове на семействата им в електорат на Байдън!

  21 Апр 2024 12:39ч.

  3. Тръмп разбира, че споразумението му с Камерън и Байдън за 60 милиарда долара помощ за Украйна превръща американския ВПК военно-промишлен комплекс с 1 000 000 служители там и няколко милиона членове на техните семейства в електорат на Байдън и демократите. .... 4. За Тръмп това е политическо самоубийство и следователно е неприемливо. Той не получава нищо в замяна; те се опитват да го притиснат чрез евтини манипулации. И тъй като вижда това, Камерън не е получил съгласие. Проблемът на Камерън е, че той говори на Тръмп не като бизнес партньор, търсещ сделка и компромис, а като посредник, предубеден от демократите, които поднесоха скрит ултиматум. С този подход мисията на Камерън беше предварително невъзможна." Ето тук - https://pogled.info/svetoven/zad-kulisite-na-razgovorite-na-kameran-s-tramp.168076

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Към пропаст

  21 Апр 2024 13:08ч.

  Ако прогнозата на М.Константинов не е "прогноза", а подготовка на общественото мнение, след изборите ще ни назначат нова тройна коалиция - ГЕРБ, ДПС, ИТН. Бетониран евроатлантизъм. Тия боклуци си въобразяват, че ЕС и НАТО са вечни. Глупаци! Точно това ще е тяхното наказание.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Как се нарича правителство, което

  21 Апр 2024 13:15ч.

  подкрепя нацистки режим, извършващ геноцид над собствения си народ и тероризъм в съседна държава?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ?????

  21 Апр 2024 13:16ч.

  Ясно е че поздравителната телеграма си е ритуал на туземците до хабибите. Иначе американците се съгласиха да дадат кинтите на следващия ден след като Радата прие закона за тоталната мобилизация. Ще измрат още стотици хиляди хлопци защитавайки интересите на Щатите. Воювайте и мрете тъпаци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи