След два опита Народното събрание не успя да си избере председател. 6 гласа не стигнаха на Рая Назарян

След два опита Народното събрание не успя да си избере председател. 6 гласа не стигнаха на Рая Назарян

Следвайте "Гласове" в Телеграм и Инстаграм 

След два опита Народното събрание не успя да си избере председател и депутатите излязоха в 30-минутна почивка по предложение на ГЕРБ.

Борисов: Предлагаме Рая Назарян за председател на парламента. От гласуването ще стане ясно ще има ли правителство

Четирима бяха номинирани. ГЕРБ издигна юристката Рая Назарян. Тя събра подкрепа от 116 от ГЕРБ, ДПС и 1 от БСП. Против гласуваха 69 от ПП-ДБ, 1 от "Възраждане", БСП и "Величие". ИТН и 37 от хората на Костадин Костадинов бяха въздържали се.

"Възраждане" номинираха Петър Петров, но той бе подкрепен само от 38-те си колеги от групата.

От ИТН издигнаха Силви Кирилов, но той събра само 17 гласа - 16 от своите и 1 от ПП-ДБ. 

Професорката по наказателно право Юлияна Матеева бе издигната от "Величие". Тя получи подкрепа само от своите 12 колеги.

След резултатите от гласуването се видя, че няма избран на първи тур и се пристъпи към балотаж между Рая Назарян и Петър Петров.

Петров събра подкрепа от 41 депутати - от "Възраждане" и трима от ИТН.

Рая Назарян събра 116 гласа подкрепа, 69 против и 53 въздържали се.

 

 

 

Коментари

  • Toм Сойер

    19 Юни 2024 10:41ч.

    Абе изберете малкото генералче Наско-Хаяско, бори се за пенсия човечето на Костов

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    19 Юни 2024 12:21ч.

    Опитите бяха 4 -ри !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Том Сойер

    19 Юни 2024 10:43ч.

    А Наско-Хаяско, малкото генералче?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Cicero

    19 Юни 2024 10:44ч.

    Мутрата Боеко пак ще плаче, че никой не ще чумата ГРОБ/ДПС.🤣

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Демократа с Тротинетката

    19 Юни 2024 12:08ч.

    А ма я виж какви мацки такова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    19 Юни 2024 10:52ч.

    Гледах парламентарните изказвания на партиите със задължителните за тях клишета. Направи ми впечатление претенцията на ПП-ДБ в лицето на Денков, че народният вот им е отредил да бъдат опозиция. Ако разсъждаваме върху тази претенция смятам, че ПП-ДБ не могат да имат тази претенция, защото конструктивна опозиция е тази, която след всеки избор, ако не бележи ръст то поне запазва позициите си пред обществото. ПП-ДБ получиха звучен шамар от народа въпреки съмненията от машинното Ала-Бала. Ето защо е най-добре да се скрият, а най-добре да изчезнат от политическия ни живот. Колкото до Данчо ментата, няма изненадани от неговите призиви за евроатлантизъм и помощи за Украйна!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Радио Точка

    19 Юни 2024 11:05ч.

    На мен пък ми направи особено лошо впечатление това момче от бсп с голямото дупе. Говореше несвързано, с клишета, объркано, абе.. неграмотно. Аз дори не успях да разбера той какво искаше да каже.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    19 Юни 2024 12:24ч.

    Костадинов говори и не само той за Държавата България. Няма такова понятие, като Държава, уви! Не може при съществуването на Държава всички предприятия произвеждащи блага да са частни! Това явление поражда противоречия, които рефлектират и върху междучовешките взаимоотношения. Ако всички предприятия произвеждащи блага преминат в частни ръце ще се стигне до унищожаване на Държавата, като образувание. Така самата Държава или по-точно хора застанали на върха на Държавата движени от собствената си алчност осъществяват унищожаването на образуванието наречено Държава. Лишена от приходната си част, Държавата не може в пълна степен да изпълни социалните си функции, като образование, здравеопазване, култура. Така "продава" и тези си изконни задължения на частни лица! Получения "омагьосан кръг" спомага за по-бързото унищожаване на образуванието наречено Държава! А няма нищо по-добро измислено от Държавата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    19 Юни 2024 10:56ч.

    Няма да събере! За председател на НС е необходим сериозен човек с опит и авторитет. Банкянския заявява, че нямал да направи крачка назад. Като няма да направи на следващите избори ще са свлече съвсем, докато изчезне от политическата сцена! Българите са търпелив народ, но до време. Сега не гласуваха 70% на теези си мислят, че са легитимни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    19 Юни 2024 11:03ч.

    Никоя отделна електорална единица в Мамковината няма право да казва кой трябва и кой не трябва да присъства в парламента.Има си народ той решава. Дали ще е тиква, прасе или жълто паве тва си е работа на българските избиратели! Хората са ШАРЕНИ.Харесват различни неща.Едни искат война, други мир а на 70 % въобще не им дреме..... :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    19 Юни 2024 11:06ч.

    Гледам Канал 1 (да ми прости Господ), некъв доцент Стойчев, не разбрал, моля ви се, защо така се получило, че не се приел "по-облекчен" вариант за балотажа - повече гласове, а не повече от половината. Ми, гусин доцент, така пише в оня досаден документ, наречен Конституция на РБ - повече от половината. Ся, дали от списъчния състав, дали от регистрираните - както е написано. Бахти доцента!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ветрилото

    19 Юни 2024 11:07ч.

    Магията е развалена и не действа! Чарът и харизмата на честния и изпран повелител на чекмедджетата и резиденцията в БарЦелона са повредени! А, какви времена само бяха?! Ех, помните ли? Излезе на сцената, пукащ се по "шевовете" от гордост без предразсъдъци и заяви, че е провел уникален и успешен социален експеримент. Предложил МАГАРЕ за Президент и то било избрано. За да се разсеят съмненията относно обекта, посочи челото на седящото да него магаре. ТОЙ беше в стихията си, управляваше бурите и ветровете, дори светкавиците, да не говорим за съдбите ни, божествено неотразимо и резултатно го вършеше! А днес не може да прокара една председателка на НС, хубавка женичка, при това! Животът е несправедлив! Някога го гледаха предано, с надежда и умиление, опитваха се да предугадят желанията му, за да ги изпълнят преди огласяването им. Надяваха се, взорът МУ да падне благосклонно и обещаващо върху тях. А днес, какво?! Днес даде тихомълком в аванс златните перли в короната на властта - регионалното, селскостопанското, финансовото, социалното, вътрешното ! Изрече безмълвно - аз моето го направих, давам ви възможност и вие да станете милиардери, само ми оставете външно и войната, че Галя е нещо много нервна! А какво стана?! За срам и позор, върза му сал един кандидат-милиардер - Делян Ага! Той обаче, нещо си падал малко токсичен и много неприличен, та трябва поне още един мераклия, който да държи гъсто ветрило от паунови пера и палмови клонки пред срамотиите на БХ и Агата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    19 Юни 2024 11:11ч.

    " хубавка женичка, при това" Абе малко инатеста и урсуз ои се вижда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Сгодна" (сещате се за какво) женица,

    19 Юни 2024 13:58ч.

    на която накой (сещате се кой) и е обещал да е Председател на НС. "Суета, суета, всичко е суета, суета на суетите".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    19 Юни 2024 11:11ч.

    Нямам представа коя е тази жена и не ме интересува. Друго е по-важно - уважението към институцията на Българския парламент. Тези, които я предлагат за тази най-висока позиция в българската държава в момента, дали знаят кои са били председатели на Народното събрание след Освобождението, с каква биография, с каква политика и с каква любов към България, която мнго пъти изправят на крака и превръщат в нормална държава. Дали и госпожата знае?! Друг ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ - водещите по телевизиите и много от участниците т..нар. анализатори са ГОЛА ВОДА, пълна трагедия, или там както се казва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    19 Юни 2024 11:19ч.

    Е, ако си спомним Гиньо Ганев ... Че и акад. Николай Тодоров, Стефан Савов, Огнян Герджиков, Георги Пирински. Йордан Соколов и Ал. Йорданов ги пропускам

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ветрилото

    19 Юни 2024 11:21ч.

    Извини ме, Мери! Уж съм голямо момче, редно е да знам, че има ли други жени наоколо, абсолютно недопустимо е да се коментира в тяхно присъствие, че НЯКОЯ-СИ била хубавка! Извинявам се! Налага се да направя уточняващо допълнение. Вие сте забравили за онзи фамозен случай с Ана-Мария Борисова (случайно съвпадение на фамилията), с която ТОЙ разменил няколко думи (случайно) на бензиностанция и след това накарал да я издирят и я направи министър. Работа с Райчето е много сходна. Той всъщност в момента провежда един специален ТЕСТ. Логиката е проста - когато отидеш да заредиш гориво, каква е вороятността да станеш заради това министър? Правилно отгатваш! НИКАКВА е вероятността! Е, има едно единствено изключение! Може, но трябва да срещнеш Бог! Та сега и с Райчето е горе-долу така! На него въобще не му пука за Райчето, той тества своята БОЖЕСТВЕНОСТ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • картечар

    19 Юни 2024 11:12ч.

    Ще опущим работата, ей! Калинка, Хараланчо и мадам В., скачайте на амбразурата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    19 Юни 2024 11:20ч.

    "Фенер" пред първата, на 30 юни "фенер" и пред духовната власт? А ние какво, клиенти или работодатели ще сме "суверен и паство"?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    19 Юни 2024 11:22ч.

    А, моля, моля - И рибар съм, и гъбар съм

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ще дойдат и

    19 Юни 2024 11:26ч.

    ловците, за вреден дивеч, споко! Големият Доньо Донев /? / има една прекрасна анимация филм, "Умно село". Вижте го, може и да се открие някаква идея! За мисъл,.....?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Динята

    19 Юни 2024 11:25ч.

    Айде да избират правителство ГЕРБ-ДПС-ИТН и да се държат като нормални хора. Какви са тия детински алабализми.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кочина

    19 Юни 2024 11:25ч.

    От къде я изкопа тиквата поредната калинка и защо ли на всяка цена трябва да е тя и сямо тя?! Аман от налудностите и схемите на престъпниците Боко и шишо

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ФЪРКАТИЧКО

    19 Юни 2024 11:34ч.

    КАлинката задоволява отслабналия МУ бабуински полов нагон.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Веска

    19 Юни 2024 13:51ч.

    Ами млада е! Мома е, само с едно детенце.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    19 Юни 2024 11:34ч.

    @ thenewone 19 Юни 2024 11:19ч. Чудех се дали за ти отговоря, но тъй като нямам много работа в момента, ще те попитам дали прочете внимателно поста ми - кои са били председатеи на Българското народно събрание СЛЕД ОСВОБОЖДЕНИЕТО, Кои са били репортери и журналисти - БЪЛГАРИ И ЧУЖДЕНЦИ, които са обичали България повече от някои днешни юнаци. Между другото, имам приятели чужденци, които са влюбени в България от години... Срам ме е да им вдигна телефона, защото ме питат....Какво правите! Не искам да си сменям телефона!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    19 Юни 2024 11:51ч.

    Аз председателите на Събранието, непосредствено след Освобождението, съм ги извадил пред скоба - не ги обсъждам. Не искам нищо лошо да кажа и за председателите след демокрацията, затова изброих и онези фигури. Недоумявам, как може да портретите на възрожденците - председатели на Събранието, да нареждаме портретите на Цецка Цачева, макар че сега и тя ми се вижда титан, и на знайни и незнайни момци и моми.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мем/Пич,

    19 Юни 2024 14:12ч.

    Далеч си от Радой. Но и от Мунчо е така!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бая Хакумян

    19 Юни 2024 11:47ч.

    Пачата прилича на хостеса в крайпътен ресторант в Нова Загора. Отговаря на 100% за членство в гроб.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    19 Юни 2024 12:06ч.

    Че в Нова Загора младички няма ли? Или съвсем са го закъсали в крайпътните?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доц. Карачибук

    19 Юни 2024 11:51ч.

    Днес се видя как народният художник Тиквун безгрижно рисуваше, седнал на първия ред в парламинта. Любопитно щеше да е ако можехме да надкинем в скицника му. Сигурен съм, че ще има много мералклии, желаещи да закупят неговите графики от цикъла "Първите 60 минути от 50-ия". Аз бих се купил скицата от 3-та страница. Композиционно тя напомня "Спалня в Арл" на Ван Гог. Стая, маса, стол, легло. Върху масата ваза с цветя. До вазата глава на жена. Брадичката й е опряна върху дланта на ръката, подобно на "Пиячката на абсент". Косите са романтично разпилени, погледът - томителен, тялото - голо. Върху леглото уморено са поллегнали части от бельото й - парламентарни гащи и сутиен. Завивките са намачкани като след бурна шахматна партия. Под скицата авторът е поставил надпис: "И виждам те унесена в мечти / за мен, подпряла чело на ръцете… / Во стаичката пръска аромат / от теб оставената китка цвете. /"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • иии

    19 Юни 2024 12:03ч.

    Госпожица Назарян не е подходяща, въпреки че Борисов й е обещал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    19 Юни 2024 12:23ч.

    @ доц. Карачибук 19 Юни 2024 11:51ч. Не си спомням някога да съм МУ ОТДЕЛЯЛА ОТ СКЪПОТО СИ ВРЕМЕ, днес обаче случайно видях да дращи по някакъв лист. Да си купиш 3-та страница, много ме разсмя. Мислиш ли, че знае какво е скица?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МАНОЛОВ

    19 Юни 2024 12:28ч.

    Колко много коментари и колко никакъв смисъл. Сексизъм, мизогиния- това значи женомразство, превеждам за по- необразованите, обикновена тъпотия и страшно, ама страшно много обикновена българска злоба и необикновена българска завист. Първо и преди всичко- няма НИКАКВО значение как изглежда Назарян, на колко е години и прочее. Има значение опитът й. Експертиза, професионални постижения. Такива неща. Председателят на НС е първият човек в страната според Конституцията ни. Трябва да е фигура обединяваща, авторитетна, солидна. Не знам дали Назарян е такава фигура. Но това не означава да я заливаме с лични нападки и обикновена простотия на тема външен вид и пол. Мен лично повече ме тревожи фактът, че имаше вариант Фандъкова да се предложи за този пост. А всички знаем колко некадърна е тая проста учителка по руски. Тя съсипа София. Така че дано изберат шеф на НС. Разбира се, ако Борисов отстъпи от идиотската си фиксация да се избере жена на всяка цена. Няма лошо. Нека да е дама. Но квалифицирана. Професионалист. А не такава, за която знаем само, че обича красиви рокли и е послушен функционер на лидера си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    19 Юни 2024 12:39ч.

    А може ли да коментираме пола и външния вид на Баце, че е заприличал на матрак 190х190? Или не може, щото ще е мъжемразство? Тогаз как ще го зографисва Комарницки?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фигурата на Назарян не е обединяваща нито авторитетна

    19 Юни 2024 12:58ч.

    Е, като си нЕма ни авторитет, ни опит, по логика се пита к'во пък друго притежва, та да е толкоз незаменима - сексапил или ум!? - нормално питане на нормални хора, а Вашите песни за "сексизъм" и "женомразство" са детски и нелогични.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    19 Юни 2024 13:17ч.

    При такива като г-жа Назарян, нещата вървят по обратния ред: висок пост -> обществен авторитет. И тук общо-взето обсъждаме начина на достигането на високия пост и по-точно, начина на достигане до предложението за заемане на висок пост и не конкретно за Назарян, а като утвърждаваща се практика. Например, каква беше тази госпожа, която наследи Росен Желязков? Или преди нея г-жата от Кърджали?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Манолов,

    19 Юни 2024 12:50ч.

    какво искаш да кажеш? Че едната става, другата не става? Ами нали вие избирахте Фандъкова няколко раза? Не е била назначена. И за капак влезе в парламента, като етиенчо. Ма тоз парламент не е градски тоалет. Сега да кандисаме на БХ да тактиса една кукла. И от какъв зор? Да му е хубаво. Ма както си е постлал в годините, нищо добро не го чака. Не че само той е крив, мекерета много се навъдиха, но той ще опере пешкира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да разкара патката,

    19 Юни 2024 12:52ч.

    ако не и стига мозъка да се оттегли.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Обещал и е: Казана дума - хвърлен камък.

    19 Юни 2024 14:05ч.

    И разиграва театрото: "правя всичко възможно, ама не те искат". И нови избори...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рая

    19 Юни 2024 13:04ч.

    Рая е само на 6 гласа от рая.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МАНОЛОВ

    19 Юни 2024 13:07ч.

    Не можем и не трябва да коментираме пол, външен вид, килограми, сексапил или липсата му, фигура. Лични неща НЕ можем да коментираме. Нито за Назарян, нито за Бойко, нито дори за Пеевски. НЕ може. Грозно е, елементарно е, невъзпитано е. Приличните хора не правят така. Културните и възпитани хора не правят така. Точка. Някой си може и да изглежда като матрак сто на триста. Това не го прави тъп. Или непрофесионалист. Кикето изглежда като манекен. Но е крадлив, безотговорен и нагъл. Това е проблема. А не размера на костюма. Разберете най- после. Трябва да се интересуваме тия хора какво предлагат и какво могат. Дали крадат и как работят. Не как изглеждат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Исках да кажа

    19 Юни 2024 13:15ч.

    другарят Борисов да си оттегли другарката, ако тя не се сеща.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    19 Юни 2024 13:26ч.

    Що да не може да коментираме? Това са публични личности. Кат искат частен живот да не се бъркат в моя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • то е ясно

    19 Юни 2024 13:27ч.

    Тя играта е ясна. Вече я гледахме три пъти. Три пъти ГЕРБ печели изборите и следват разни простотии дни наред, а накрая - хоп цялата власт на ПП/ДБ, защото така са наредили от посолството. И сега ще е така. Днес ще кажат едно, утре друго, в други ден - трето. Накрая пак ще подарят властта а ПП/ДБ чрез някаква сглобка. Щом има балъци да гласуват за ГЕРБ, а ГЕРБ да я подаряват на най-мразените хора в страната. ГЕРБ, ДПС и ИТН си имат ПЪЛНО мнозинство да управляват както си искат, но се молят на ПП/ДБ да управляват с тях - е, извинете, но това си е вече психично отклонение, получено или от удар по главата с бухалката Магнитски или от страх от такъв удар.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    19 Юни 2024 13:44ч.

    1-ви мандат ГЕРБ. Няма да стане 2-ри мандат ДПС-тотално неприемливи. Дори за сценаристите. Е тогава е Радев. Кого ще избере? Ако КС се размърдат задниците и спрат да се ослушват кат мишка в трици и отменят кърпежите, а не да изчакват всичко да премине, ППДБ ще видят мандат през крив макарон. А с Възраждане ДПС трудно ще сглобят и експертно правителство. Общо взето Мамин се провали на изборите. Взе твърде много за да сложи в скута ППДБ, взе твърде малко да управлява само с ГЕРБ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • dabedabe

    19 Юни 2024 13:46ч.

    В краен случай изтрайвам д есента, но без киро и облещения. На тоз етап и с туй ще се задоволя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МАНОЛОВ

    19 Юни 2024 13:50ч.

    Вярно е. Публични личности са. Но дори публичните личности имат лично пространство и имат право да не бъдат нападани по расов, възрастов, полов и прочее признак. И всеки елементарно възпитан човек е наясно с това. Трябва да се интересуваме как работят и какво правят. А не с кого спят или как изглеждат. Странно е въобще да се обсъждат подобни неща в 21 век. Не сме примитиви. Или сме? Повечето от нас май все още да!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    19 Юни 2024 13:57ч.

    Когато с един закон(а преправят стотици( оплескваш живота на милиони за да наредиш тотото за стотина(понякога и само един) наистина не бива да се подбира по пол, занятие и възраст-всички подред. Но тъй като сме кротък народ се ограничаваме само да ги псуваме. Но сте прав-спрели сме се на Рая, щот е актуална, а трябва по азбучен ред

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    19 Юни 2024 14:09ч.

    Целият Парламент, след като извадим "не подкрепям никого" и малките-под четири процента, не можа да събере и четвърт от гласовете на Суверена. Претенцията на която и да е парламентарна партия е открита диктатура. И призиви за политкоректност , щото било 21 век са ирелевантни към действителността. Що се отнася до навика да събира министри и депутати по кръстовища, разговорът на двете каки(с хубави всеки може), клозетният(не ги назначаваме девствени) са публично известни и неоспорени като фактология. Търсеха кой ги е правил. В този смисъл призивите за възпитание е като да не наричаме жена в публичен дом проститутка, а да ползваме евфемизми" дама с укоримо социално поведение" са си лицемерие , но ако държите -няма грижи, уважаеми Манолов

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сабрутко Сабрутков от сабрутковците на Киро и Кокоро

    19 Юни 2024 14:11ч.

    Около Тиквоний банкянски са само прости. След ПКП е ред на новата "звезда" ПВП.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пор Ошенко

    19 Юни 2024 14:14ч.

    И както казваше тогавашния главатар на еничарите "ПКП става за скандиране!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пунта мара

    19 Юни 2024 14:19ч.

    Мутрата Буда, опитва с принуда - Или е Рая, или аз не играя!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    19 Юни 2024 14:22ч.

    @МАНОЛОВ 19 Юни 2024 12:28ч. Когато пишете, не мислите ли, че ще обидите хора с почтени, трудни и достойни професии, напр.: Пишете "прост пожарникар" или "проста учителка по руски", без да си давате сметка, че професията на пожарникарите е тежка и изпълнена достойнство и ако ги няма, сме загинали, а учителките ми по руски в гимназията бяха перфектни и като учители, и като хора. Манолов, не обиждай хората с почтени и тежки професии, а индивидите, които цитираш, нямат нищо общо с тях.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • МАНОЛОВ

    19 Юни 2024 14:37ч.

    Скъпа Мери, пийте си хапчетата и не се вълнувайте толкова. Горещо е, ще стане някоя беля. НЯМА професия, която не е достойна и трудна. Ако се работи, както трябва. Недостойни са хората, не профисиите. Аз съм внук на пожарникар. Баба ми беше хирург, другата- учителка по пиано. Въпреки което ПАК ще кажа, че Борисов е ПРОСТ. Не защото е пожарникар, а защото е еднокнижен, малокултурен и сияйно неграмотен в широкия смисъл на грамотността. Същото важи и за Фандъкова. ПРОСТА учителка по руски, която за толкова време на такъв важен пост не смисли да отдели една седмица време да иде на логопед! И да спре да фъфли като отвори уста! Ето това е прост човек. Който не може да съобрази средата и себе си в нея. И това няма нищо с професията. А с други достатъчно важни неща.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сега, като се заформи една битка

    19 Юни 2024 15:02ч.

    на живот и смърт, глей к' во става. БХ е достатъчно прост, за да се заинати, макар че издиша отвсякъде. Искам да го направи и да насрочваме новите избори, с които плаши гаргите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Щото омръзналата сбирщината

    19 Юни 2024 15:06ч.

    в парламента няма да свърши нищо. Същите ухилени самодоволни мутри. Поне половината за нищо не стават.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Осемнаесе + червено

    19 Юни 2024 15:18ч.

    Тая Назарян я избирам от раз. Па ако ще и от Възраждане да съм и Коце да ме изключи немедлено. Кой ли господин я... държи в този добър вид? Некой "едър" бизнесмен ще да е. Човек на Боко. 100%. За Ко. Нинова разбрахме - онова момче, от СДС , дето мишките от БСП му се оттепаха за отмъщение, че са мишки . Тоя свет се движи само от секса. Бизнес интересите са нещо вторично.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доц. Карачибук

    19 Юни 2024 16:04ч.

    Навред, където липсват ясни правила, скоро започват да бесуват крамоли и неразбории. Те само чакат месечината да отрее мегдана и извиват там голите си похотливи хора. Подрипват, приклякват, друсат цици и керестета, подвикват "ихуу" и подпръцкват - чак, докато пропеят трети петли. Така става и с избора на парламентарен началник. Уж има препоръки как това да се "случва", но те се оказват безполезни и единственото, което постигат е да повишават либидото на народните представители. Затова е нужно да този избор да става по нов начин, чрез ясно и демократично правило, даващо шанс на всеки избраник да се изяви и стане шеф на събранието. Едно справедливо решение е за председател да бъде обяваван най-тежкият народен представител. Тегленето ще се извършва един път месечно от сертифицирана медицинска комисия. Ще се отчита живото тегло на депутата, без дрехи и без никакви бижута. Най-масивният сред равните веднага ще бъде обяваван за председател и ще му връчва председателския жезъл и корона. Обърнете внимание, че царуването му може да свърши още при следващото премерване върху парламентарния кантар. Това безспорно е свръхдемекратично правило, даващо шанс на всеки избраник при правилно хранене да израства кариерно. Кой ще отрече, че този метод е по-справедлив дори от алгоритмите, предложени от проф. Хеър и доц. Ниймайер? Тази нова процедура елеминира нобходимостта от дебати и е с гарантиран изход. Ако има повече от един депутат с максимално тегло, то председателят ще се излъчва чрез публичен жребий.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това наистина е един обективен критерий,

    19 Юни 2024 20:27ч.

    но варианти много са възможни. Примерно канадска борба. Или чупене на тухли с ръка. Може и теглене на локомотиви. Може и надуване на балон.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алексей Петров

    19 Юни 2024 22:06ч.

    И защо всяка проститутка предложена от Боко трябва да е избрана?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи