Слави Трифонов обяви кастинг за политици

Слави Трифонов обяви кастинг за политици
Водещият на телевизионно предаване и инициатор на референдума за промяна в избирателната система Слави Трифонов обяви имейл, на който българските граждани в страната и чужбина могат да разкажат за себе си, ако искат да заменят политическата класа в България.

 

"Ако сте добър професионалист във вашата област, ако сте образовани и наистина искате да промените страната, без да сте зависими от някого, покажете се", призовава Трифонов. "Изпратете ни подробна информация за себе си и контакт за обратна връзка на имейл: [email protected]", обръща се той към българите в писмо до медиите.

 

"Уважаеми българи, които сте в България и по света, вие имате историческата възможност да участвате в една безпрецедентна промяна, която да направи България прекрасно и желано място за живеене. Нормално място за нас, за децата ни, за родителите ни. Ако искате да бъде така, ако наистина искате - сега е моментът", пише още в писмото на Трифонов.

 

В средата на септември стана известно, че Трифонов ще търси "талантливи, квалифицирани и морални българи", които могат да управляват страната. Малко след изпращането на прессъобщението водещият публикува в профила си в "Туитър" лаконично предупреждение: "Ваканцията свърши. Започвайте да се притеснявате."


Профилът му в микроблог мрежата бе току-що създаден и това бе първата му публикация.

 

 

 

 

 

Коментари

 • "В средата на септември стана известно, че Трифонов ще търси "талантливи, квалифицирани и морални българи"..."

  25 Sep 2017 15:27ч.

  ...досуш като него!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • vlado 157

  25 Sep 2017 15:38ч.

  Желателно е да да не са Бойкодавци!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи