Слави: Лена Бориславова клевети Каримански

Слави: Лена Бориславова клевети Каримански

Днес в две телевизионни интервюта председателят на Народното събрание Никола Минчев и началникът на кабинета на правителството Лена Бориславова заявиха, че кандидатът на управляващата коалиция за гуверньор на БНБ е Андрей Гюров. 

А това е лъжа - управляващата коалиция няма единен кандидат. Има двама кандидати, написа във Фейсбук лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов. 

В предаването "120 минути" по БТВ началникът на кабинета стигна още по-далеч, прекрачи своите правомощия, и изрече внушения и клевети по адрес на Любомир Каримански.

Внуши, че господин Каримански има съмнителни петна в своята биография и ако той бъде избран за управител на БНБ, а не Андрей Гюров, ще има "второ КТБ". 

Тъй като моята работа в момента е да пазя стабилността на коалицията, няма да отговарям аз. Вижте отговора на г-н Каримански, написа в заключение Трифонов и публикува видео с отговора на Каримански. Той каза по адрес на Бориславова, че е направила "внушения и опити за клевети, които са ултиматум към БНБ". Според него е недопустимо да се вмешателства в институция, като БНБ, както е недопустимо и да се казва той е точният кандидат.

 

 

 

 

Коментари

  • рукола Z

    04 Апр 2022 9:50ч.

    Ти ся остави ленчето, тя собствена мисла няма, няма и да има, ам дай отговор на един въпрос: Кой виждаш, като се огледаш в огледалото? /верно си грозен, ама все пак се случва да си оправиш гримчето ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    04 Апр 2022 9:51ч.

    Тоз койнарски селянин, какво ще направи за Северна България? ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Каквото и досега

    04 Апр 2022 12:41ч.

    ще я весели.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • КОМПИр

    04 Апр 2022 11:38ч.

    Слави да не се ослушва, ами да си декларира имуществото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    04 Апр 2022 11:46ч.

    Краимански сам се клевети с "визията му" за еврозона- тоест и БНБ да бъде убито и препарирано като всичките ни други институции, сякаш тука не са останали хора и бъдеще И ЛЕВ, ами музейни експонати, и восъчната Славуца в музея на мадам Тюсо... Ленчето е мило момиче, като блатно кокиче!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    04 Апр 2022 11:48ч.

    П.П И другият глупак дето и името не му знам с доктарантурата, говори за еврозона, тоест и той е ясен, какво мисли да направи с БНБ! А никой от двамата не говори за новите електрони пари, за социалнокредитната система, за големият рестарт, ами не са в час и двамата, как може да си ръководител а да бягаш след случките?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абсолютни и относителни стойности

    04 Апр 2022 11:46ч.

    Мила селска пръчко, вземи и се скрий! Бръснеш се, та поне не се виждат явно сламките от обора, но продължават да стърчат от ушите ти. Същият глупчо си като Бойко, който се гордееше, че някой "парле ву франсе" му е пристанал. Чрез Каримански опитваш да компенсираш очевидната несъстоятелност на кочината си. Това, че Гюров е още по-смешен като кандидат, не значи НИЩО!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Богдана Тотева

    04 Апр 2022 13:01ч.

    Защо триеш неудобните за сарайското нищожество Каримански и учиндолската му марионетка коментари бе, Дачковия сарайски ибрикчия?! Страх ли те е?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 008

    04 Апр 2022 13:03ч.

    Каримански в грамите на Байърли е наречен дясната ръка на топ перача Кюлев. Славуца след като го защитава така яростно ме съмнява дали и неговите пари не се били в схемите на топ перача и дясната му ръка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи