Симеон Миланов: "Луковмарш", Расате и "София Прайд" се крият...в БСП

Симеон Миланов: "Луковмарш", Расате и "София Прайд" се крият...в БСП

Автор: Симеон Миланов, Фейсбук Следвайте "Гласове" в Телеграм и Инстаграм

Все по-скандални са фактите, които започват да изплуват на повърхността за похищението на най-голямата лява партия у нас. И тук не говорим просто за това, че днес да си бивш седесар в БСП е гаранция за кариерно развитие, а хората, които са трето и четвърто поколение социалисти биват изключвани от партията. Оказва се, че лица, които са свързани поне косвено със скандалния неонацистки "Луковмарш" са се инфилтрирали на най-високите етажи в "Столетницата" и дирижират задкулисно събитията там. Нещо повече, от ЛГБТ мероприятието "София Прайд" също имат своите лобисти в БСП, въпреки реториката на партията в защита на семейството и българските ценности. 

Това, че г-н Калоян Методиев е бил лидер на младежкото СДС, а днес дирижира процесите в БСП е най-малкият проблем.
 По-притеснително е, че този неприкрит привърженик на неоколонизаторката и пазарна фундаменталистка Маргарет Тачър, все още не е дал обяснение какви връзки има с Боян Расате и неонацистката някогашна партия "Гвардия", която под името "БНС" организира "Луковмарш". Става въпрос за това, че на местните избори през 2007 година Методиев е подкрепен за кмет на София от радикалния националист, антисемит и бандеровец Боян Расате и тогавашната му партия "Гвардия". Може ли г-н Методиев да обясни какво общо има с Боян Расате? Все още ли поддържат връзки? Споделят ли общи идеи и възгледи? 

Боян Расате, както е известно, не само, че е антисемит, антикомунист и крайнодесен, но не крие, че подкрепя неонацисткото формирование "Азов", което от 8-9 години коли и беси в Украйна, включително и издевателства над местните българи. Расате също така не се свени да призовава за кръв и саморазправа срещу всички леви хора в България. На псевдо-патриотите прочее, явно не прави впечатление, че всички велики български революционери и родолюбци - от Христо Ботев през Гоце Делчев и Яне Сандански, та до Смирненски и Вапцаров, са били леви, но както и да е...

Тук е редно г-н Методиев, който днес е меко казано влиятелен в БСП, да каже публично и открито какво мисли за полка "Азов" и неонацистките изстъпления срещу малцинствата в Украйна - българи, руснаци, унгарци и други? Също така, да даде обяснение за грозните си нападки и подмятания относно произхода синдикалистката и лидер на "Солидарна България" Ваня Григорова. Може би с Боян Расате са били не само партньори на местните избори 2007, но и съмишленици, съдейки по подобни изказвания? 

Тук възниква въпросът, дали Калоян Методиев споделя възгледите на Боян Расате, че левите хора у нас трябва да бъдат преследвани и избивани? Да се надяваме, че не, но БСП започна да се срива и запада твърде бързо и някак си координирано. 
Разривът между "Столетницата" и президентската институция в лицето на Румен Радев вероятно също идва по линия на Калоян Методиев и неговата воля, която тласка БСП към бездната. Или поне така твърдят запознатите хора в общественото пространство. Остава да се запитаме дали г-н Методиев не е отговорен и за позорната коалиция, която най-старата и горда партия у нас сключи с ПП и ДБ? Коалиция, която втрещи червените хора у нас, защото БСП за първи път се прегърна с някогашните си душмани от СДС и ДСБ (представени днес от ДБ) - с приватизаторите, рентиерите и наследниците на фашистите, които избиваха нашите предци партизани, ятаци и антифашисти през 40-те години! Тази коалиция окончателно раздели много социалисти, включително и авторът на тези редове, от социалистическата партия. 

Още по-ироничното в цялата тъжна ситуация е, че поддръжниците на "София Прайд" също са намерили силно лоби в БСП, която винаги е защитавала българските семейства и нормални ценности. Никому неизвестното лице Цветелина Пенкова, която днес е в евролистата на БСП (оглавявана от видния приятел на Украйна, г-н Вигенин) има прекрасни снимки от гей парада в София. Г-ца Пенкова може би трябва да обясни на социалистите у нас, как това се връзва с ценностите, които масата от тях изповядват? Също така не би било зле да обясни как е станала член на БСП СЪС ЗАДНА ДАТА, а в интернет свободно циркулира видео от кастинга за ИТН, на което тя седи пред Слави Трифонов и Ко, тръпнеща от желание да се включи в новия проект? Г-ца Пенкова трябва да разкаже на социалистите и как е зам.-председател на клуб "Милениум", който участва със собствена листа на едни от евроизборите под името коалиция "Път на младите", използвайки регистрацията на НДСВ. Интересна и със сигурност богата е биографията на младата и симпатична дама, която включва образование в Американския колеж и работа в Кралската банка на Шотландия (Роял Банк ъф Скотланд). Макар и да не съм убеден колко доверие буди такава биография у левите и ляво-патриотични хора у нас....

Както е казал един мъдър държавник, кадрите решават всичко. Виждаме какви кадри се опитват да обсебят лявото днес. Но, разбира се, няма да успеят. Българските социалисти имат безпогрешен нюх и инстинкт и отдавна са надушили кафяво-розовата мъгла, която се опитва да задуши родното ляво в полза на евроатлантическата либерална десница.

 

 

 

Коментари

  • Курнела

    07 Юни 2024 15:24ч.

    Аз крия Боян Расате под полата си и го пускам навън ако е послушен! Истината е,че Боян и Калоян Методиев са интимна двойка и живеят под полата ми на семейни начала! Скоро е гей прайда,ще ги пусна да се забавляват заедно с пеперудката Цветелина!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    07 Юни 2024 17:21ч.

    Обществените отношения са толкова оплетени, че трябва да се анализират по нива. Луков марш е спомен за Националната ни сила и копнежа за Българското обединение. Провеждащите го не мислят за приватизации, за обществени врътки, за сглобки или за участие в педалски прояви. Познавам лично Боян, имали сме съвместни участия и той не се е продал до сега. Специално ме учудваше пълното му неглижиране на ев рей ския фактор при Украинската война. Пожелавам му успех на 9 юни, един прекрасен ден през 1923 г .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Курнела

    07 Юни 2024 19:05ч.

    Тоест разкри,че си най обикновен нацист каквито са и луковите глави участващи в Луковмарш - добре че си призна най после

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БКП е на власт

    07 Юни 2024 19:51ч.

    Пенчо Кубадински прави ВМРО през 1988г. Каракачанов му е роднина. В записките на анархиста, Костадинов или Господинов беше, дето взривил паметник на Сталин. Пише как Румен Воденичаров прави партии още през 1988г., крайно десни партии, той прави и Атака. Като тогава много от дс-ченгетата казвали - че и те ще се запишат. БКП, БКП Е НА ВЛАСТ, независимо от ролята на всичките си пипала, и днес управлява с помощ на Вашингтон и в подкрепа на всичко дясно и антикомунистическо и русофобско. КАПИТАЛИСТИ!! Още през 1980те всички филми са антикомунистически и дясно пропагандиращи. Мао казва, че новата буржоазия са партийната номенклатура, и ще искат буржоазна диктатура. БИТИЕТО ОПРЕДЕЛЯ СЪЗНАНИЕТО! Живков си прави нудиски плажове и луксове за него и номенклатурата и децата им. Прокопиев баща е близъко ченге на Живков. АБЕ ВЪВ ФЕРМАТА НА ЖИВОТНИТЕ НА ОРУЕЛ ГО ИМА, ТАКА Е СТАНАЛО И С НАПОЛЕОН И ФРЕНСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БКП е на власт

    07 Юни 2024 20:18ч.

    Расате дали е племеник на Румен Воденичаров? АлфаТВ кани Расате. а УЖ те са към руснаците? Директорът на АЛФА е бил кандидат за вице президент а Расате кандидат за президент, президентска двойка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Гошо

    07 Юни 2024 20:42ч.

    Ти си за кабинета на д-р Гълъбова!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дачков съвсем е изперкал

    07 Юни 2024 21:04ч.

    Повтаря глупавите опорки на Кирил Добрев (срещу заплащане ли?) Нищо по-умно ли не може да измисли? Ако наистина е против СДС, трябва да погне Иван Костов, който унищожи България и продължава да я досъсипва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Томов, изрод ли си или си гнусен фашист?

    08 Юни 2024 0:42ч.

    Всъщност, фашистите са изроди. Кое ти харесва във фашиткия кървав преврат от 09.06.1923 г.? Това че законно избраният министър-председател Александър Стамболийски, с мнозинство от 80% за БЗНС ( 85% от българите са били селяни през 1923 г.), е зверски измъчван от фашисти от фашисткото крило на ВМРО, като жив е дран и рязан на парчета, а отрязаната му глава, турена в конски чул е занесена на кървавите буржоазни ( гражданя) превратаджий - фашистите от "Демократичен сговор" и от военния кръг "Звено", - излъчил за узурпатор министър-председател кръволока проф. Александър Цанков ..? Отрязаните ръце на великия българин Александър Стамболийски превратаджийте-фашисти предават на жената и дъщерята на Александър Стамболийски. Дъщерята на героя не издържа фашистката гавра и полудява... Ти си исзроб, бе! Никой ли не ти го е казвал досега!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Грешката е вярна, Томов!

    08 Юни 2024 0:48ч.

    Освен, че си изрод, си и роб на фашизма, като открита диктатура и последно пещерно и първобитно убежище на фалиралия капитализъм. Смърт на фашизма! Свобода на народа!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сабрут, дядото на Венко

    08 Юни 2024 6:53ч.

    Тихомир Томов е прав! Расетиту е долнопробен нацист.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    08 Юни 2024 18:28ч.

    Колелото на историята се върти и когато застане на правилната позиция всички ще се врътнали на 180 градуса ! Аз поне повоювах в Камбоджа 1992-93 г и Сараево през 1995 г и не можете да ме впечатлите с нищо ! Това което става в Палестина е провал на Фюрера ...............................

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    08 Юни 2024 19:56ч.

    Убийците на Евгения от Перник - съпруга й и баща му Пламен Владимиров, които я нарязаха на парчета и изхвърлиха в куфар ФАШИСТИ ли са ?!! Бащата е бил в ДС- агент РИЛА и после служител на ДАНС - комунист !!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тарильома

    07 Юни 2024 16:04ч.

    Не трябва да изпускаме значението на ценностите, които се споделят. Глутницата на расате изповядва евроатланнтическите, с някои от които бсп проформа и с половин уста изразява несъгласие, а на практика следва главната линия- оръжия за украйна, например. А другарката пенкова е финансист, което ни напомня за крал Юбю и канибалския му апетит към финанциите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цветито Пенкова е ясна - на тати щерката

    07 Юни 2024 17:18ч.

    Партийност по наследство. Като не е могла да се уреди за евротунеядството сама, тати е пуснал връзките на Позитано. И понеже само с едни връзки не става, вероятно е подкрепил подобаващо и набирането на средства за кампанията. Когато рухне кака Корнела, Цветито ще изплува още по-нагоре в битността си на сертифицирана еврохайверена модерна лява. А вие си дерзайте, другари...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • интервюто на Цветелина

    08 Юни 2024 13:32ч.

    - Вие бихте ли се върнала в България, ако да - защо и ако не - защо? - Честно казано, аз се движа от възможностите за развитие, които имам, никога не съм отричала тази да се върна в България. В следващите две години не виждам конкретно нещо, което би ме спряло или би ме накарало да се върна. https://dnes.dir.bg/obshtestvo/tsvetelina-penkova-edna-uspyala-mlada-balgarka-rabotya-za-badeshteto-na-evropa

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Асен

    07 Юни 2024 17:33ч.

    БСП -- Дядото я създаде, Бабата я унищожи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кой дядо, или кои дядовци? Лилов и Луканов ли имаш предвид?

    08 Юни 2024 1:00ч.

    Ето какво казва Димитър Благоев за социалдемокрацията" "Социалдемокрацията е катранник в колата на капитализма." Димитър Благоев създава партия, която е революционна партия - партия за смяна на капитализма със социализъм чрез социална революция. БСП не е революционна партия, а е смазка в каруцата на капитализма. Създадена е на 04.04.1990 г. от антикомунистите Александър Лилов и Андрей Луканов, с помощта на Нора Ананиева и тем подобни номенклатури. За съжаление, сглобките на Мая с Ваня и сглобките в Левицата са същото. Подлоги на капитала. Даже по-лошо - соросоидни подлоги на капитала.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    07 Юни 2024 17:38ч.

    don’t wait for salvation… платените от американското посолство доларжии (ПРЕСтитутки и социоЛЪЖЦИ) усилено зомбират хората, че изборите вече са спечелени от партиите на войната - ШАЙКАТА крадци на боко барселонски + КОХОРТАТА измамници на р.радев-мустафа. и целта им бе съвсем прозрачна: да откажат умните хора от гласуване и да "насърчат" идиотите да скочат в капана на войната...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ирена Пулемьотчица

    07 Юни 2024 18:02ч.

    Ти ли па че ми кажеш!? Он че ми каже!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • как не се разбира

    07 Юни 2024 18:32ч.

    Много от отдавна твърдя, че крушовската биволица е инсталирана на този пост за да унищожи БСП и да й признаем се справя отлично.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не познавам автора на горният материал

    07 Юни 2024 18:50ч.

    но ако е верен жалко за хилядите привърженици на тая славна някога партия!Не долюбвам Нинова но не може да и се отрече факта че в определен момент разкара доста неприятни меко казано комсомолци от тази партия. Имам предвид типове като Станишеф,Димитър Дъбов,оня тип де го хванаха с куфар валута на сръбската граница и чиито баща срути партията и я постави на колене пред Иван Костов!Сега същите се опитват да си възстановят лидерските позиции там но…. сегашните комсомолци не пускат кокала!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    07 Юни 2024 20:18ч.

    Най-силните политически кукувици успяват да си снесат яйцата във всички гнезда. Всъщност и сред най-тежките политически врагове понякога има повече прилики, отколкото разлики, ако се излезе от тясната реторика по определени теми. Те са обединени от склонността си постоянно да преформулират и доуточняват ценностите си, в съответствие с променящия им се интерес, което означава, че изобщо нямат ценности, а по-скоро говорене, което към даден момент им носи дивиденти. Оста приятел-враг няма особен смисъл извън временните ежби. Доколкото аз свързвам лявото с опитите да промени де що има добра вечна традиция или така наречените общочовешки ценности, всъщност не откривам никакви консерватори или десни в политическото пространство към днешна дата, при това в световен план. Изобщо няма битка между добро и зло, има етикети и рекламни стратегии, виждам в тази статия един куп етикети, които са измислени да подклаждат илюзията за многополюсен модел, че този се бил борел против онзи и понеже другият бил ама много лош, то нашите са добрите. Зад етикетите често стоят еднакво корумпирани души или пък еднакво некорумпирани и нуждаещи се от толерантност. Наричанията и създаването на страхове от тези етикети ще го виждаме и занапред. С етикетите ще се отрича човешкото право на уважение към опонента, който е също човек и политик и ще се оправдава нечовешко поведение, когато някой се озлоби. Ставаме първосигнални - комунист, фашист, нацист, джендър, а всъщност цялото население се вкарва в тези шаблони и е за нещо си мразен от половината свят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Митето

    07 Юни 2024 20:31ч.

    Извинете,ама кой е този Симеон Миланов?А колкото до БСП:за мен промяната на БКП в БСП е една от най-големите измами но Прехода.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Симеон Миланов

    08 Юни 2024 13:34ч.

    Ако следиш "Поглед.инфо" ще разбереш кой е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Един

    07 Юни 2024 21:11ч.

    Що за простотии?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мери

    08 Юни 2024 12:25ч.

    Голяма акция срещу лидерката на БСП в последните дни... Днес се мотах по нашия пазар, навремето един от най-хубавите - колкото искаш сергии, магазинчета и един маркет и... нелоши кръчмета. Верно, около 30 ликвидираха през последните 5 години, но останалите се държат "мъжки".... ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМЕ.... ме питат хорицата. НЕ ЗНАМ, ВАША РАБОТА - ГЛЕДАЙТЕ СИ РЕЗУЛТАТИТЕ! НЕ МОГА ДА НОСЯ ЧУЖД ТОВАР, ЩОТО И МОЯТ НЕ Е ЛЕК!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи