Сидеров: Ще сваля правителството, ако подкрепи санкции срещу Русия

Сидеров: Ще сваля правителството, ако подкрепи санкции срещу Русия
Националистическата партия "Атака" ще работи за сваляне на правителството в София, ако то подкрепи нови санкции на Запада срещу Русия заради анексирането на Крим, заяви лидерът й Волен Сидеров в ексклузивно интервю за „Ройтерс”.
<p>Агенцията уточнява, че &quot;Атака&quot; държи баланса на силите в парламента и заплахата й е ярък пример за вътрешния натиск, който изпитват европейските правителства при заемането на позиция в най-тежката криза между Изтока и Запада на континента от края на студената война.</p> <p>&quot;Ако сегашното правителство подкрепи нови санкции, аз ще заема твърда опозиционна линия спрямо него и ще работя за свалянето му. След това ще трябва да си отговорим на въпроса какво правителство и какво мнозинство ще последва, дали ще бъде същото или то може да бъде променено&quot;, казва Сидеровп и допълва: &quot;Това е проблем за избирателите, които трябва да се пробудят и най-после да разберат, че правителството на България трябва да води независима политика и да сложи край на колониализма, в който бяхме вкарани насила.&quot;</p> <p>Агенция &bdquo;Ройтрес&rdquo; отбелязва, че &quot;Атака&quot; е открит критик на САЩ и членството на България в НАТО, както и че е единствената българска партия, открито подкрепяща руската интервенция в Украйна. За да изтъква българските връзки с Русия, Сидеров е монтирал на стената на кабинета си стари оръжия, някои от които са от руско-турската война срещу Турция, помогнала на България да сложи край на 500-годишно османско владичество, разказва агенцията.</p> <p>&nbsp;</p>

Коментари

  • ММ

    02 Апр 2014 3:52ч.

    И този изрод беше гл. редактор на в-к \&quot;Демокрация\&quot;?А сега е един от най-богатите \&quot;политици\&quot;в тази бедна и нещастна страна?Хора,бягайте колкото си може по-скоро от тази държава,ще става все по-лошо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Hunter Douglas

    02 Апр 2014 3:53ч.

    Само Русия! Никакво НАТО, никакъв ЕС!!! Това са деградирали и изкуствени структури, в които малка държава като България е само донор - без грам суверенитет и независимост! Напред с нашите славянски и православни братя! НЕ на юдомасонството, педерастията, извратенящината и фалша на Запада! Навремето ни лъгаха колко зле било при нас, а колко добре при тях - е, вече всичко лъсна. Цялият им бутафорен блясък се дължи на заграбване на ресурси от останалия свят. Всичко излезе една голяма измама!!! За съжаление, изгубихме 25 години от живота си за да го разберем.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дичо

    02 Апр 2014 4:14ч.

    Защо Сидеров няма снимки направени в курортите на Русия, а е обикалял само Западна Европа? Аре, бегайте всички в Русия и ни оставете ние да мрем от западен капитализъм, педерастия, педофилия и т.н.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?1

    02 Апр 2014 6:24ч.

    Дачков, защо за България е Съединение на Източна Румелия с Княжество България и се чества ,като национален празник , а за Русия е анексиране , каква е историческата истина ?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • georgieff/vienna

    02 Апр 2014 9:08ч.

    bravo Mr,Siderov! we all *re supporting you! fuck off USA,NATO and EU! but above all:fuck off this lusty American whore negotiating with your corrupted politicians for declaring a war to Russia! RUSSIA ON THE TOP! VIVA RUSSIA! VIVA!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Starija hush

    02 Апр 2014 13:12ч.

    Au kak se upla6ih.Dori o6te trepera 4e siderov moze da svali pravitelstvoto....Abe toa glupav president za6to s edin ukaz ne go li6i ot deputatski post?Sega nema imunitet I edna provokacia ot nekoi grazdanin moze da go nabuta v pandiza legalno.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Борисов

    02 Апр 2014 18:00ч.

    Браво Сидеров, ще гласувам за теб.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи