Шестгодишно дете простреля учителка в класната стая в САЩ

Шестгодишно дете простреля учителка в класната стая в САЩ

Шестгодишно момче бе задържано в САЩ, след като откри огън по учителката си в началното училище и я рани тежко, съобщи полицията, цитирана от Франс прес и Асошиейтед прес. "Стрелецът е шестгодишно дете, в момента то е задържано", заяви пред репортери началникът на местната полиция Стив Дрю. Той уточни, че изстрелът не е произведен случайно. 

Няма други пострадали при стрелбата в началното училище "Ричнек" в Нюпорт Нюз, Източна Вирджиния, на близо 200 мили южно от столицата Вашингтон.

Пострадалата е млада жена на около 30 години и животът ѝ е в опасност, казва той.

"В шок съм и съм деморализиран", казва началникът на училището в Нюпорт Нюз Джордж Паркър. "Нуждаем се от подкрепата на нашата общност, за да сме сигурни, че децата нямат достъп до оръжия."

Според данните за насилие с огнестрелни оръжия, миналата година в САЩ са регистрирани над 44 000 смъртни случая, причинени от огнестрелно оръжие, като половината от тях са самоубийства, а другата половина - убийства, злополуки или случаи на самозащита.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

Коментари

  • Haho

    07 Яну 2023 9:44ч.

    Ето това е върха на демокрацията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • nan

    07 Яну 2023 9:58ч.

    щом 4-ригодишните могат да си сменят необезпокоявани пола, защо 6 годишните да не могат да застрелят някого...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ТОВА Е ВРЪХ на

    07 Яну 2023 10:15ч.

    ЗАПАДНИТЕ ЕВРОатлантически ЦЕННОСТИ!!!!ЛЪСКАВИЯТ "силноРАЗВИВАЩ"се запаД се движи усилено КЪМ НЕЧУВАН "ПРОГРЕС"!!!МОЖЕ БИ СКОРО И пеленачетата им ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА "застрелват" НЕВИННИ ХОРА!!!!А КРАВИТЕ ИМ ЩЕ "станат" ВСИЧКИТЕ МЪЖКИ!!!ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА,А РЕЗЕРВАТ НА УБИЙЦИ!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • едно дете не би помислило да стреля по учителката си

    07 Яну 2023 10:51ч.

    при това млада, ако тя не му е "досаждала" с разговори за алтернативни стилове на живот, с каквото ги занимават там в училище, и вместо да ги занимават с четене, аритметика, писане, рисуване, музика им обясняват че всеки ден от седмицата може да си сменят пола и да ползват другата тоалетна... Или пък се учи от телевизията, където може да види как взривяват някой мост или някоя подводна тръба на конкуренцията. Не ти харесва който си иска да си строи тръбопровод в международни води и - бум! Сancelled! Отречен си! Мри!...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • волк

    07 Яну 2023 11:12ч.

    Типично за американците, никой не е учуден. Първо стреля, после пита. Същевременно цялата им нация е на акъла на едно 6-годишно дете и поради това всички са длъжни да се съобразяват с тях... Аман вече!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • malart

    07 Яну 2023 11:40ч.

    От тея ни казваха да се учим

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • по-лошото е,

    07 Яну 2023 16:27ч.

    че продължаваме да се учим и до днес, след като пренесохме у нас 1:1 тяхната система на социално неравеснтво и извиване на ръката за всичко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Фройд

    07 Яну 2023 11:42ч.

    Е пак добре, че не я е изнасилило преди това...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Тръмп

    07 Яну 2023 14:00ч.

    Двоумял се е, но преди стрелбата още не се е самоопределил.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Педро Филев Либерастов

    07 Яну 2023 11:48ч.

    Децата все по-плътно се включват в обществения живот при Новия Световен Ред ! След като станаха пълноценни сексуални участници и партньори, защо да не носят и оръжие и да гърмят с него ? Очаквам да популяризират порно шоу с бебета, фестивал на човекоядството, театрални вечери на содомията, евтаназия за всеки с множество фъксини ... Колко вълнуващо се живее при НСР !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Карачибук

    07 Яну 2023 12:05ч.

    Само преди два месеца аналогичен случай имаше в градчето Топава, щата Аризона близо до Тусон и границата в Мексико. Той не получи гласност. Петгодишният Диего в час по история изважда от раничката си Smith & Wesson Model 1. Без никакви обяснения стреля в учителката си по история Изабел. Шумът от изстрела, стенанията на ранената учителка, и писъцъците на съучениците му привличат помощник-учителката Гвендолин. Тя отваря вратата на класната стая и преди да припадне от гледката е смъртоносно простреляна. В револвера на Педро остават още четири патрона. С един от тях убива появилия се любопотен директор на училището Джорджо Паркър. Преди да издъхне той успява да изрече: "В шок съм , деморализиран съм и се чувствам много зле". Следващата жертва на невръстния стрелец е началникът на местната полиция Стив Дрю. Изпълнявайки дълга си той влиза твърде непредпазливо в класната стая, посрещнат от точен изстрел - куршумът се забива между очите му, отварйкитам игрива дупчица. Извиканите специални сили установяват, че само две деца и трима учители в този ден не са носили оръжие. Странно е, че повечето мексикански вестници се отнасят ласкаво към постъпката на Диего и не одобряват само избора на оръжието му марка Smith & Wesson.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Звън, този път не позна

    07 Яну 2023 12:34ч.

    Тази история с Диего е абсолютно невъзможна, защото латиносите не възпитават така децата си. При тях има вяра в Бог , семейството е ценност, училището е свещенодействие... Едва като пораснат, латиносите могат да станат калпазани. Но не и на 5 г. възраст да прострелят учителката си. Сменяй либретото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Карачибук

    07 Яну 2023 12:59ч.

    Случката с Диего става в 32 аризинско училище "Надрусаното зайче"Диего е син на мексиканката Долорес, шивачка на повикване и мексиканеца Фернандес, гробокопачн на щат в гробището на Тусон, Аризона. Петгодишният Диего, поради чиновническа грешка всъщност се оказва 8 годишен и от малък участва в каубойски кръжок "Извади го бързо и стреляй пръв". Диего е по-скоро продукт на американската култура, а неговата мечта винаги е била да се сдобие с автомат М16 и да застреля цялото училище, включително и членовете на отряда за съдействие на местната пожарна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Верно е Кара

    07 Яну 2023 13:42ч.

    Това го пишеше и в ,, Бесарабски фронт". Ако някой не вярва да потърси в ,,Доиче веле".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Тръмп

    07 Яну 2023 14:12ч.

    "Нашите" депутати са поканили две групи от детска градина "Херо Мустафа" в парламента на 10. 01. 23г. Дечицата, основно синчета и дъщерички на изявени соросоидни образувания ще изнесат кратка музикално - артистична програма. Откриващата песен ще е: "Хей ръчички, хей ги две. И двете стрелят те добре!".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • mathur

    07 Яну 2023 12:22ч.

    Най-престъпната държава е тва.....Кравария....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не малко значение за това има генът

    07 Яну 2023 13:12ч.

    За Америка за заминавали най големите авантюристи, склонни към насилие. Не случайно са започнали да избиват и местното население. Преди доста време гледах американски филм за заминаването на тези преселници и там доста добре беше показано към какво са склонни за да забогатеят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ибрикщийте

    07 Яну 2023 13:38ч.

    И ние искаме такава американска мечта у нас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • задунайска уфсъ с евразийски манталитет

    07 Яну 2023 14:21ч.

    САЩ-общо убийства за 1 година на 100 000 жители-6.52, от тях с огнестрелно оръжие-4.12, с хладно оръжие-0.6(за по-лесно сравнение записваме го 6.52/4.12/0.6). Същата информация за РФ-7.33/0.72/4.32 https://wisevoter.com/country-rankings/murder-rate-by-country/ Блазе им на колхозниците, убиват ги повече отколкото краварите, и предимно с хладно оръжие

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • При колхозниците

    07 Яну 2023 14:54ч.

    Всичко се замита под килима.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хамалин

    07 Яну 2023 15:36ч.

    шизофриниятъ Колхозник ни проштавъ (тиъ 1878 и 1945 мужици мнооогу бългъре мъжки женски съ изнъсилили маму младъ тъ днес и сига им сърбъми генетичнътъ увредъ) днес е уййикинд и отръзявъ нашито призрение към мама ни и тате ни,драги ми Колхозник > народ отъ идиоти

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • задунайска уфсъ с евразийски манталитет

    07 Яну 2023 15:56ч.

    шизофренният Колхозник иска не само Украйна да не съществува, но и други съседи на РФ и даже България, която да се подели-на Сърбия западната част, на РФ крайбрежието и директни коридори до Сърбия и Гърция, останалата част да се даде на Турция. Така, че рашистките дебили в БГ, които искали да живеят в РФ (но не ги пускали, горките...) да не губят време, а да се изнасят към българското черноморие https://www.putin-today.ru/archives/170038?fbclid=IwAR0JIqaQVhTzQ4RCSX_JUBmrba0-T_eJiWtDiBjyaVbkwHj9jN9DdW-NQGI

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • токсичната Матрасия

    07 Яну 2023 17:38ч.

    Жълтопаветници с пословичното се малоумие, изразяващо се обикновено в изместване на темата и пускане в употреба на куп лъжи, отново са налазили форума.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи