САЩ предложиха санкции срещу Путин, ако Русия нахлуе в Украйна

САЩ предложиха санкции срещу Путин, ако Русия нахлуе в Украйна
Плановете на САЩ да наложат санкции срещу руския президент Владимир Путин са "крайна" мярка, която би означавала пълен разрив в отношенията между двете страни, заяви Кремъл, предаде изданието The Moscow Times.

 

Американските сенатори разкриха в сряда вечерта пакет от санкции, предназначени да ''опустошат'' руската икономика, ако Москва нахлуе в Украйна. Сред мерките има и санкции срещу Путин, както и срещу няколко други висши служители, включително премиера Михаил Мишустин и външния министър Сергей Лавров.

 

Санкционирането на държавен глава и други водещи служители би било рядък ход, тъй като САЩ ограничават пакетите си от санкции до служители на по-ниско ниво. ''Въвеждането на санкции срещу ръководителя на правителството или ръководителя на Русия е крайна мярка, която е сравнима с разрив в отношенията“, каза говорителят на Кремъл Дмитрий Песков пред репортери по време на брифинг, предаде държавната агенция ТАСС. ''Какво е готова да направи Русия? Русия винаги е готова и винаги ще прави това, което е в интерес на страната ни'', добави той.

 

Съгласно предложението, правителството на САЩ ще бъде задължено да разследва и публикува доклад за личното богатство и активи на Путин, членовете на неговото семейство и всички, за които САЩ смятат, че притежават активи от негово име.

 

Източник: segabg.com

 

 

 

 

Коментари

 • малоумията на Байдън

  13 Яну 2022 14:20ч.

  Глупости, Русия да наложи санкции на Байдън и на Харис и семействата им и да ги разследва какви са богатствата им и бизнеса им В Украина. И без това Байдън обиди Владимир Владимирович Путин, че бил убиец , така че с тези няма смисъл да се преговаря.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • реципрочност

  13 Яну 2022 15:01ч.

  МНОГО ИНТЕРЕСНО ЩЕ СТАНЕ, КОГАТО "РЕЦИПРОЧНО" РУСИЯ ПУБЛИКУВА РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА КОРУПЦИОННИТЕ АФЕРИ НА ТАТКО И СИН БОЙГЪН В УКРАЙНА И МИЛИОНИТЕ ПРИДОБИТИ ОТ ТОВА, ВЕРОЯТНО И РАЗНИ ДРУГИ РАЗСЛЕДВАНИЯ ЗА УПРАВЛЯВАЩИ И КОНГРЕСМЕНИ..... СМЯХ! ТЕЗИ АМЕРИКАНЦИ СТАВАТ ВСЕ ПО-ЖАЛКИ И МАЙ ВСЕ ПО-ОТЧАЯНИ? А КАКВО ЛИ ЩЕ Е АКО РУСИЯ И КИТАЙ СЛОЖАТ ЕДНИ РАКЕТИ И ЕДНИ ВОЙСКИ В КУБА И ВЕНЕЦУЕЛА, "РЕЦИПРОЧНО" НА ТИЯ В УКРАЙНА, ПРИБАЛТИКА, РУМЪНИЯ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Шринковете и психиатрите

  13 Яну 2022 15:21ч.

  В USA са за уволнение и отнемане на лицензите. Изобщо не си гледат работата, съвсем са ги изпуснали тия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Та, така с империята на доброто, с над 230 войни

  14 Яну 2022 7:42ч.

  http://skandalno.net/%D1%81%D0%BC%D1%8A%D1%80%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%B5%D1%87-%D0%BD%D0%B0-%D1%88%D0%B5%D1%84%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%B0%D0%B7-184173/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи