Руският представител в ООН: Конфликтът в Украйна не може да бъде решен за един ден, както обещава Тръмп

Руският представител в ООН: Конфликтът в Украйна не може да бъде решен за един ден, както обещава Тръмп

Конфликтът в Украйна не може да бъде решен за един ден. Това заяви постоянният представител на Русия в ООН Василий Небензя, коментирайки многократните обещания на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп за разрешаване на украинската криза до 24 часа, ако бъде преизбран на поста, предаде ТАСС.

„Украинската криза не може да бъде разрешена за един ден“, каза Небензя на пресконференция по повод поемането от Русия на председателството на Съвета за сигурност на ООН през юли.

Тръмп многократно е заявявал, че възнамерява да постигне бързо разрешаване на украинския конфликт, ако спечели президентските избори тази година. На предизборния дебат с президента на САЩ Джо Байдън на 27 юни Тръмп обеща, че ако бъде преизбран, ще може да сложи край на конфликта дори преди официално да встъпи в длъжност на 20 януари 2025 г.

Ситуацията в Палестина ще бъде в центъра на вниманието на Съвета за сигурност на ООН през юли, няма признаци за подобряване на ситуацията и не се вижда перспектива за установяване на примирие, заяви постоянният представител на Русия в световната организация.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • ЗИП

    02 Юли 2024 7:35ч.

    Тва митичния анализатор отдавна го каза. Който си мисли, че Оранжевият клоун ще спре впйната е чисто и просто ИДИОТ! Войната може да я спре един единствен човек - ПУТИН. А той нема такова намерение защото войната му носи само и единствено ПОЛЗИ! :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Войната могат да спрат тези

    02 Юли 2024 8:09ч.

    Които са над Путин, Байдън и Тръмп. Идеята че Путин е Бог или Божи наместник на земята, е формен идиотизъм... Путин да вземе първо да превземе Краматорск и Славянск, щото от Одеса и Харков официално се отказа !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    02 Юли 2024 8:20ч.

    А защо да ги превзема ? Ето в Херсон се говори, че има холера.... :((

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • защо да ги превзема

    02 Юли 2024 10:08ч.

    Как защо ? Защото само преди дни сам Той предложи примирие, Запада и Украйна да признаят за руски 4-те области + Крим в административните им граници ! Това значи с град Херсон включително ! Ти какво искаш да кажеш, че Путин не знае какво говори ? Че си прави само вятър на езика ? Искаш да кажеш че президент Владимир Путин не си държи на думите ?🤡

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ? Ето в Херсон се говори, че има холера.

    02 Юли 2024 10:16ч.

    Какво искаш да кажеш ? Че руската медицина, водеща световна медицина, не може се справи с едно огнище на холера ? Тази медицина , която изобрети чудодейните Спутник 5, ковивакс и не знам още какви мумиета…тази медицина която се бори (все още) с чумата на всички времена Цовид, тази медицина опираща се на могъщото Роспотебнадзор, на гениите на Анна Попова , Голикова , Мурашко, и пълната подкрепа изотзадзе на СЗО и другаря им Генресус… тази медицина се страхува от някаква си холера ? Не может бьiть !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Курило

    02 Юли 2024 11:50ч.

    Копейкин пропаднал,българската медицина трябва да се справи с теб и подобните ти пациенти,притеснени сме обаче,че нещо много се оплете в опорките и май от ДПС ще ти спрат надника,а как ще ти осигуряваме хапчетата тогава.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    02 Юли 2024 10:20ч.

    Холерата е в ГРАД ХЕРСОН, който се държи от хохлите! :)) Кво общо има Русия тука ? :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Курило

    02 Юли 2024 11:51ч.

    Абсолютно нищо общо няма Русия,но пропадналият Копейкин днес не е във форма и май ще му спрат надника....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател 13

    02 Юли 2024 12:13ч.

    Почти всяка година в Одеса си имат холера и е така от много десетки години, още по времето на соца имаше лятото поява на заразени.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЦИП

    02 Юли 2024 12:43ч.

    Че нали ти питаш за къф … им било на руснаците да си връщат Херсон като там имало холера ? Значи няма проблем военен и политически да си вземат Херсон, както е по директивите на Путин ! Единствено ги възпира …холерата ! Аз викам, как някакво огнище на холера , може да е пречка за Русия , при нейната могъща медицина ?😃 Как може да се търсят медицински извинения да не се изпълнят задачите спуснати от Лидера ?🤡

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • По-митичният анализатор

    02 Юли 2024 10:33ч.

    Войната ще спре, когато се структурира окончателно БРИКС, когато се създаде единна валута там. След създаването на нова глобална финансова система, фалита на Европа и САЩ, пренасянето на бизнеса в тихоокеанския район всичко ще се кротне. До към 2045 г.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кадиров

    02 Юли 2024 10:45ч.

    Руските специалисти изучиха цялостния механизъм на действие -насочване , взривяване, както и гориво и взривно вещество, на американската ракета ATACMS. Крайно становище на руските инженери: «Секретов в нем для нас не осталось никаких»

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Катил

    02 Юли 2024 10:47ч.

    Вчера ,01.07.24г. са опраскали 8 бр.ATACMS, насочени към Севастопол.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Валентин Христов

    02 Юли 2024 10:53ч.

    Никога Тръмп не е казвал,че за един ден ще реши проблема с Украйна и Русия.Пак са изведени думи от контекста на изказванията му.Но виждам страй при Руснаците и знаете ли защо???Не защото се трахуват от военна загуба,а се старуват от ИКНОМИЧЕСКА ЗАГУБА АКО ТРЪМП СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ.ПРИ СЪНЛИЯВИЯ БАЙДЪН ВСИЧКО ВЪРВИ ПО ПЛАН ЗА ПУТИН,СВРУХ ПЕЧАЛБИ ЗА НЕГОВОТО ОБКРЪЖЕНИЕ НА ГЪРБА И С КРЪВТА НА РУСКИЯТ И УКРАИНСКИ НАРОДИ.ТОВА ПРОЗИРА ЗАД ТОВА ИЗКАЗВАНЕ НА РУСИЯ В ООН.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    02 Юли 2024 11:22ч.

    Е как да не е казвал.Каза, че на 20.01.2025 войната ще спре.Щел да се обади на Зеленски и Путин. :)) Кремъл се надява Тръмп да спре помощта и след тва Путин да гепи ЦЯЛА УКРАЙНА! Путин си го каза чистосърдечно : Ако Америка спре помощта войната ще свърши за неколко седмици. :)) За всеки с два грама мозък е ясно вдичко отиде прекалено ДАЛЕЧ и няма връщане назад....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател 13

    02 Юли 2024 12:11ч.

    Първия мандат на др. Тръмп бе провал. Той не можа да извърши най-важното - да прочисти администрацията от хората на Обама и после що народ смени от собствения си отбор им загубих броя. Тръмп наистина може да спре войната но само със спиране помощта за Украйна. Между другото трябва дебело да подчертая, това отново е печеливш ход за САЩ. Сега как да е украинската държавна машина скърца но работи. Със спирането на помощта САЩ пестят разходи и получават една държава потънала в хаос на границите на Европа и Русия. Това са разходи и проблеми и за двете, какво по-хубаво за САЩ от това?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чочо

    02 Юли 2024 15:31ч.

    Тръмп обича да се изселва.Явно има благословия от господарите да е президент. Ще видим тогава какво ще направи да спре войната в Украйна…

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чочо

    02 Юли 2024 15:32ч.

    …изсилва…

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи