Руски експерт прогнозира края на пандемията след година при песимистичен сценарий

Руски експерт прогнозира края на пандемията след година при песимистичен сценарий
При оптимистична прогноза пандемията ще приключи след шест месеца, но при песимистичен сценарий може да се проточи една година. Това прогнозира пред ТАСС Наталия Пшеничная, заместник-директор на Централния изследователски институт по епидемиология на Роспотребнадзор.

Снимка: ТАСС

"Още през април миналата година, въз основа на математически изчисления, учени направиха прогнози, които предупреждаваха света, че пандемията ще продължи поне една и половина до две години. Виждаме, че тези изчисления се потвърждават. При оптимистична прогноза пандемията може да продължи още шест месеца. По-песимистичният сценарий предполага, че пандемията ще приключи след около година", каза тя.


Според Пшеничная коя от двете прогнози наистина ще се сбъдне зависи от съзнанието на гражданите, които изпълняват всички изисквания за ограничаване на разпространението на вируса.


От началото на пандемията около 129 млн. души в света са се заразили с коронавирус, над 2,8 милиона са починали. В Русия, по данни на федералния оперативен щаб за борба с коронавируса, са регистрирани 4 554 264 случая на инфекция, 4 174 419 души са се възстановили, 99 233 са починали, съобщава още ТАСС.

 

Коментари

  • Виктор

    02 Апр 2021 10:47ч.

    Аз не виждам никакъв край по много причини! Част от най индоктринираните ковидисти, вече са го приели като кариера и призвание на "религиозна основа". Вижда се, че ковид е червеният килим по който вървят извратените мечти и фантазии, на цялата зла утайка(елит) на обществото! Изключително много млади са полъгани по инокулата заради смартфона( по цял свят), а той неминуемо ще ги промени и повлече в лоша посока! Тази психическа отрова и страх с която се трови човечеството, няма спиране, да не кажа че причината за "испанският грип" е мизерията глада и отчаянието на "голямата война"! Ковид правилата са точно такива, мизерия глад и отчаяние! Без работа, без самочувствие, без контакти, това са най страшните симптоми на истинското дигитално заболяване което превзема отдавна човечеството! Ковид е последната фаза за обезлюдяване и налагане на тотален дигитален контрол! Имайте предвид, че всички които реализират пландемията са изпаднали в транс и под силно влияние на съзнанието, нещо като роботи! Та дори инокулата да беше физиологичен разтвор, цялата лъжа измама хаос и психически тормоз са достатъчни да погубят много хора и да почернят бъдещето на света! Няма да им мине номера поради единствената причина, че освен война с тъпите доверчиви хора е война и с Бога и това ще им даде заслуженото на всички глобалисти!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 1+1=0

    02 Апр 2021 12:00ч.

    Има две хипотези за "края" на тази история. Това което описва руския експерт е оптимистичната хипотеза. Тя в общи линии твърди, че КОВИД е глобална финансова операция, която цели нулиране и рестарт. Най-вече цели нулиране на огромните, колосалните дългове. Както на държавите, така най-вече частните дългове , които се изразяват в някакви астрономически числа от десетки (??) трилиона... Това нулиране не може да стане чрез класическа война, както преди. С термоядрена война също не става, защото ще бъдат "нулирани" всички - и кредитори , и длъжници ! Затова са избрали варианта с глобална биологическа и най-вече психотронна операция да доведат света до психически колапс , икономиката до срив , и така да се нулират дълговете. Тук има голямо и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ тази хипотеза да излезе вярна. Светът ще трябва да мине през гигантска , никога невиждана преди, ХИПЕРИНФЛАЦИЯ . Т.е. подготвя се един глобален обир, грабеж, след който длъжниците няма да дължат практически нищо. А кредиторите (банките) ще пият най-голямата в историята студена вода... За този вариант има намеци, някои изявления на Кр.Лагард, някои телодвижения на борсите, действия от глобални корпорации. Ако се реализира тази хипотеза, операция "ковид" наистина може да приключи до една година, да приключи внезапно , така както започна... но хората ще се намерят тотално разорени и ЗАНУЛЕНИ ! Другата хипотеза е тази на Виктор , сатанистката, идеологическата. Тя е лошата хипотеза. А истината най-често е нъде по средата...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Анализ

    02 Апр 2021 12:32ч.

    Ако си мислите,че капитализма още е жив,значи сте големи наивници.В момента сме в буферния период на идващия със страшна сила нов икономически ред,в който има още неизвестни .През последните 12месеца,голяма част от европейските държави за удвоили златните си резерви,отделно е купено злато за трилиони от частни фондове ,а какво означава това?Война,може би не в топлия смисъл,а невиждана хиперинфлация,да не забравяме,че и световния дълг е увеличен само последната година с 40%,което означава инфлация,защото реалното производство,намаленото търсене на стоки и услуги,както и веригата на доставки е намаляло.Следващия етап е фалити и нулиране,което ще доведе до унищожение на частната собственост,дигитализиране на паричната маса.Всичйо това са само елементи от НСР,самия план е на окултно ниво,което ще рече унищожение на културата,образованието,моралните и социалните връзки,религията и образованието.Преформатиране на мирогледа,смяна на интерпретациите на понятията,превръщането на човека в трансхуманен киборг,не без помоща на ваксини и наночипове,както и 5G

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Желев Желязко-първи пост

    02 Апр 2021 12:34ч.

    '' Още през април миналата година, въз основа на математически изчисления, учени направиха прогнози, които предупреждаваха света, че пандемията ще продължи поне една и половина '' Още през март миналата година написах в форума на Сега,че епидемията ще продължи година и половина.И се направих на много умен- не написах защо.А бях прпчел публична прогноза на ЦРУ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Желев Желязко-втори пост

    02 Апр 2021 12:48ч.

    Тук би трябвало да коментира лекар.Но ми се струва,че преди ковид 19 само психично болните нямаха съзнание за болест и подлежаха на принудително лечение.От личен опит знам колко опасно е това и какъв грозен инструмент е в ръцете на власт имащите. Вече с ковид19 инструментариума на властващите се обогати неимоверно.Могат да те обявят за болен без да се оплакващ от нищо.При тривиално грипче да те сложат на ИВЛ и да те уморят гарантирано.Няма новичоци,няма плутонии.Ковид 19 ,връзват те като нещасника в Бургас и след ден два си гушнал чемщира.По тая технология изморих патета на майка.За гушата и да пият вода.Нямам точно спомени но повече от едно.Гледам управляващите -от инфантилност ли,от глупост ли или щото началниците казали но морят народа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Комодор

    02 Апр 2021 13:00ч.

    На 17.09.2019 става експлозия в руската лаборатория "Вектор", където се пазят опасни щамове на силно заразни болести и предизвиква пожар в изследователския център. "Вектор" се намира в Колцово, недалеч от Новосибирск. Взривът е бил причинен от изтичане на газ, има пострадали хора. Новината беше разпространена, но веднага обстоятелствата бяха засекретени и почти никой не обърна внимание на поредната авария в Русия. По време на Студената война биохимичния комплекс "Вектор" е действал като изследователски център за изследване на биологичните оръжия. Той е изграден през 1974 г. като затворен институт за изследване на ваксини и "защита срещу бактериологични и биологични оръжия". "Вектор" съхранява една от най-обширните бази от вируси на земята. В техните лаборатории се пазят щамове на вируса ебола, предава "Интерфакс". В "колекцията" им има още и щамове от едра шарка, птичи грип, различни щамове на хепатита, вирусът на СПИН. Много от тези болести се смятат за изчезнали, като например едрата шарка. През 2004 г. руска изследователка е починала след инцидент в центъра, след като по случайност се одира с игла, която е пренасяла вируса на Ебола. Тогава от лабораторията се забавят няколко седмици преди да уведомят Световната здравна организация за инцидента. Важното е, че преди тази дата, няма данни за този коронавирус. За пръв път коронавирус в Европа е открит в отпадните води на Милано и Торино през декември 2019 г., според учени от италианския Висш институт по здравеопазване (ISS). Изводът е направен на базата на изследвани 40 образци на отпадни води, събрани в периода октомври 2019 – февруари 2020 г. Резултатите са потвърдени от две независими лаборатории и показали наличието на РНК на коронавируса в пробите от Милано и Торино от 18 декември 2019 г. и в тази от Болоня – на 29 януари 2020 г. Следи от вируса са открити в проби на отпадните води на тези градове през януари и февруари, съобщи РИА Новости.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Християн-комунист до Анализ на 02.04.2021 в 12:32

    02 Апр 2021 13:53ч.

    Кое не е вярно?: "Следващия етап е фалити и нулиране,което ще доведе до унищожение на частната собственост,дигитализиране на паричната маса." //////////Не е вярно, че частната собственост ще бъде унищожена. Вярното е, че частната собственост на поробените ще бъде "унищожена", т.е. ще мине в ръцете на новите робовладелци. ОБЯСНЯВАМ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, ЧЕ В СВЕТА СЕ ИЗВЪРШВА ГИГАНТСКА КОНТРАРЕВОЛЮЦИЯ, С НЯКОЛКО ЦЕЛИ. ====== ЦЕЛ №1 Е ЗАПАЗВАНЕ ЗА "ВЕЧНИ ВРЕМЕНА” НА БОГАТСТВАТА НА СВРЪХ БОГАТАТА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА КЛАСА, ВЕЧЕ НАГРАБИЛА СЕ И ФАКТИЧЕСКИ СОБСТВЕНИК НА ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА ОТ СВЕТОВНИТЕ БОГАТСТВА НА НАРОДИТЕ. Това е възможно само чрез връщане назад в човешкото развитие до ниво РОБОВЛАДЕЛСТВО. Робовладелската обществено-икономическа формация се е доказала като хилядолетна, стабилна и устойчива, поради простия (1:1) характер на възпроизводството на стоки и услуги, и с ефективен контрол на робите, като им е отнет социалния лифт на капитализма, социализма, комунизма. Робите раждат роби и то толкова, колкото са нужни на "вечните" частни собственици - техните робовладелци. Затова 10-те сатанински заповеди, издълбани в гранита на GEORGIA GUIDESTONES, щата GEORGIA, USA, през 1979-1980 г. са не само на осем съвременни езика, но и на четири древни езика, с което еднозначно е направена връзката с бъдещото робовладелство, към което се стремят сатанистите - архитектите на Новия световен ред. Другата връзка с робовладелството е числото 500 000 000. Не повече от 500 милиона е населението на планетата по време на робовладелството, в продължение на хиляди години. РОБОВЛАДЕЛСТВОТО ПРАВИ НЕВЪЗМОЖНА ПРОЛЕТАРСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ, ЗАЩОТО РОБИТЕ НЕ СА ПРОЛЕТАРИИ (БЕЗИМОТНИ НАЕМНИ РАБОТНИЦИ), А РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ СА СВРЪХ БОГАТИ ЧАСТНИЦИ, НО НЕ СА КАПИТАЛИСТИ.========= ЦЕЛ №2 Е ЗАПАЗВАНЕ ЗА „ВЕЧНИ ВРЕМЕНА” НА ТЯХНАТА „ЗЕЛЕНА” ПЛАНЕТА, НЕ ЗА РОБИТЕ (БИОРОБОТИТЕ), А ЗА ТЯХ – САТАНИСТИТЕ – НОВИТЕ РОБОВЛАДЕЛЦИ. ========== Цялата еко-политика, ПЛАНдемия, стагфлация, зануляване на икономиките и финансите, цифровизацията, заедно с цифровите пари, АНТИ-КОМУНИЗМЪТ ( кой не скача е червен), НЕОЛИБЕРАЛИЗМЪТ, 5G, 6G, АНТИ-ХРИС ТИЯНСТВОТО, , джендър идеологията, содомизмът, садизмът, мазохизмът, ЛГБТИ, ТРАНСХУМАНИЗМЪТ, САТАНИЗМЪТ, всичките им юридически контрукции, конвенции, директиви, закони, институти, които ги налагат и прилагат, всички те са градивните материали на НОВОТО РОБОВЛАДЕЛСТВО, НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД, НА НОВОТО ПОРОБВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО И НА ЛИКВИДАЦИЯТА НА ЧОВЕКАКАТО ТАКЪВ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи