Русия: Режимът в Киев свали самолет с 65 украински военнопленници за размяна. Това е тероризъм

Русия: Режимът в Киев свали самолет с 65 украински военнопленници за размяна. Това е тероризъм

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Режимът в Киев извърши терористичен акт като свали руски самолет Ил-76 в Белгородска област, превозващ украински военнопленници за размяна, заяви руското министерство на отбраната.

"Днес в 11:15 ч. киевският режим извърши терористичен акт, в резултат на който беше свален руски самолет на военнотранспортната авиация, изпълняващ полет по маршрут летище Чкаловски - Белгород за превоз на украински военнослужещи за размяна", заявиха от министерството.

По данни на министерството ВСУ са поразили Ил-76 с украински военнопленници с помощта на зенитно-ракетен комплекс от Харковска област. Радарните съоръжения на руските ВВС са регистрирали изстрелването на две украински ракети, които са били използвани за свалянето на Ил-76 в Белгородска област.

Руското министерство на отбраната съобщи, че екипажът на самолета е загинал, както и всички останали на борда. "На борда на самолета се намираха шестима членове на екипажа, 65 украински военнослужещи за размяна и трима руски военнослужещи, които ги придружаваха. Екипажът и всички пътници на самолета са загинали", заявиха от Министерството на отбраната.

Украинското ръководство отлично знаеше, че според установената практика днес щеше да има транспортиране с военнотранспортен самолет до аерогара Белгород на украински военнослужещи за размяна. Според по-ранна уговорка това събитие трябваше да се състои следобед на контролно-пропускателния пункт Колотиловка на руско-украинската граница. И все пак нацисткият киевски режим предприе тази стъпка в стремежа си да обвини Русия за унищожаването на украинската армия. С тази терористична атака украинското ръководство показа истинското си лице, като пренебрегна живота на своите граждани, се казва още в съобщението на руското министерство на отбраната.

Самолетът Ил-76 е изпълнявал полет от Чкаловски до Белгород за превоз на украински военнослужещи за обмен, съобщиха от министерството.

Източник: ТАСС

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

  • ЗИП

    24 Яну 2024 15:00ч.

    Хохлушките ще родят още... Само дет по последни данни Украйна е на последно място по раждаемост в света.... :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рев на нашите гробища по БГ демография

    24 Яну 2024 15:01ч.

    неа за кога?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    24 Яну 2024 18:19ч.

    Това е ликвидиране на свидетели .......................

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не е режима, директна заповед от ПЕНТАГОНА е.

    24 Яну 2024 15:00ч.

    Тех ги не боли, близки там нямат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Калпазанче

    24 Яну 2024 15:09ч.

    След сваления Ил 76 е имало друг, с още 80 бр. пленници за размяна, договорена за днес 24. 01.2024г. на границата след обяд. Вторият самолет своевременно е отклонен и 80 укри спасени от руснаците!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Т.е. спряха размяната на пленници

    24 Яну 2024 17:05ч.

    Американци и англичани си намериха тъп народ за целите. .......... И българските политици не са по-различни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    24 Яну 2024 15:29ч.

    хаиде сега межд съд да видим какво ще измисли за това варварство пращаите оръжие на украина и сега броите труповете съд за хунтата в бункера в киев роднините на загиналите украинци сега да видим как ще реагират

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    24 Яну 2024 15:36ч.

    Ами никак няма да реагират. При "авторитарнототалитарните" режими няма място за протест Налягаш си парцалките и викаш в общия хор. Всичко ще свърши, кат през ПСВ и ВСВ. Превъзходството в ЖИВА СИЛА ще реши войната! Нито един чужд войник не стъпва в Германия през ПСВ, но щом Щатите влизат и Германия е обречена заради недостиг на жива сила. Тук Украйна в обречена. Първо защото никой не е луд на Запад да умира за некфи хохли. И второ дори теоретичнно да има таквиз луди държави ро веднага се сещат за руската ядрена тояга . Така, че войната ще свърши, когато се изчерпи хохолската жива сила.Кога е е тва зависи от ИНТЕНЗИТЕТА на бойните действия.... :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тази сметка е много проста

    24 Яну 2024 16:14ч.

    Общо мъжкото население в Украйна, което подлежи на ГВС при Тотална Мобилизация , каквато все още няма, е около 5-6 милиона. Толкова е всичкото мъжко население от 16-70 г. До сега за две години СВО, укрите са загубили около 500 000 убити и още толкова или малко повече осакатени. 1,1 милиона фира за две години ! А сега сметнете, при същата интензивност на бойни действия - за колко време ще стигне живата сила на Украйна ? Поне за още 8-9 години ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Още по-проста сметка

    24 Яну 2024 16:39ч.

    Преди две години населението на Украйна беше над 40 милиона, сега е под 20 милиона.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хей хей

    24 Яну 2024 16:40ч.

    Но ти не сметна 1 милион мъже в Европа, и мъжете в ДНР, ЛНР, Херсон, Запорожие и Крим, не сметна мигрантите от Украйна в Русия. Не знам с какво оставаме ако сложим трите групи по 1 милион поне мъже и ги прибавим към твоя 1.1 милион.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зелен потрошач

    24 Яну 2024 16:56ч.

    Точно преди разпадането на СССР в Украйна живееха и работеха 52-53 милиона от целия СССР. За 10 години паднаха на 42-43 милиона. Сега в Украйна са налични 23 милиона - 20 милиона са избягали в Русия,Беларус,Европа и света ... и загинали.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Калпазанче

    24 Яну 2024 16:57ч.

    Някои експерти прогнозират, че войната спира ,когато се премине границата на търпимостта за "човешки загуби" като се дава пример с капитулацията на Германия през ПСВ , която губи 1,5 млн. при население около 75 млн. т.е.2% от общото население. За 404 подобна граница никой не прогнозира, но при 25-30 млн.текущо население , горната граница вече е достигната или скоро ще бъде достигната при темп на загубите от м.06.2023г. до 31.12.2023г. - 20 000 загуби месечно. Анализаторите на войните крият въпросните данни, защото де факто РФ вече е спечелила войната!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До сметкаджиите от по-горе

    24 Яну 2024 18:55ч.

    Сметките ви са без Кръчмаря, обаче! Украйна щяла да издържи още 8-9 години............ шегаджии сте, не сметкаджии.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • войната спира ,когато се премине границата на търпимостта за "човешки загуби"

    24 Яну 2024 20:35ч.

    Това касае нации с някакъв остатък от колективен разум. Дори нацистка Германия е имала останки от разум и съответно граници на търпимост. У хохлите разум няма. Това е нация от завършени идиоти. Който не е такъв, отдавна си е бил камшика... Така че завършек няма , и ако не е ДОГОВОРНЯКА , войната може и да отпраш още 8-9 години... Но няма. Скоро ще я замразят в полза на климато-фашизма или извънземните.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • около 5-6 милиона

    24 Яну 2024 22:18ч.

    От останалите 15 млн в Украйна, 5-6 млн са мъже, които подлежат на ГВС? Ти сериозно ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • много са хубави тези възклицания

    25 Яну 2024 8:36ч.

    "Ти сериозно ли?" - а вие също така сериозно ли ? При 20 милиона актуално население, и забрана от много време за мъжете да напускат страната /емигриралите са в болшинството си жени и деца/ - колко са мъжете в Украйна ?? Махнете от тях старци над 70 и млади под 16 /които все пак не подлежат на мобилизация/. Колко остават ? Колко е тогава мобилизационният резерв на Украйна при ТОТАЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ ??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • malart

    24 Яну 2024 15:38ч.

    Очакваме опорки от западните куратори как руснаците са виновни

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Естествено, всеки знае, че руснаците предпочитат да пускат снаряди по

    24 Яну 2024 19:01ч.

    детски градини, старчески домове, санаториуми, болници и поликлиники, родилни домове................ ааа, и да свалят собствените си самолети много ги бива. Боб редят да го правят това. Виж само едно още не са правили - да разбомбят някой неделен, оживен пазар. Това го правят само нацистките хохли!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    24 Яну 2024 16:00ч.

    Хей шарани, кой превозва 65 човека в самолет поемащ 60 тона? Хангара не се отоплява и е минус 60 градуса, кой ще оживее при такъв полет. Видяхте ли взрива при падането на самолета, от керосина ли е?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • това са военнопленници, не са принцеси

    24 Яну 2024 16:10ч.

    Кой ти каза, че хангарът не се отоплява бе? И това, което се взриви, не беше детонации от взривяване на боеприпаси. Стига си смърдял.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Глупости

    24 Яну 2024 16:23ч.

    Ил 76 има безброй версии, много от тях са за превоз на хора - десантчици и др. В такава конфигурация побира над 120 човека на борда,

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    24 Яну 2024 16:27ч.

    ...хей, паламуд... голем експерт ще да си... вътрешността на самолета се вика хангар, казваш... -60 било у него, викаш, нема как да оживее човек... а как ли се използва за десанти в такъв случай или до тази мисла не си стигнал, а?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До forsvaret 24 Яну 2024 16:00ч.

    24 Яну 2024 16:52ч.

    Продължавай да развличаш форума със смешките си!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нямаш представа

    24 Яну 2024 17:00ч.

    Аз съм се возил С-130. Шумно, грубовата,седалки от ленти, но за военни е нъпълно нормално. Нямаш представа какво е военнотранспартен самолет.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • “ Ил 76 има безброй версии”

    24 Яну 2024 17:03ч.

    Военен самолет е. Превозва военна техника и войници. Все пак военната техника без войници не струва. До 5 танка. Понеже военната техника е тежка, вътрешният обем е малък и побира до 90 пътници/войници и в този случай пленници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    24 Яну 2024 18:23ч.

    Хангар ли? Имаш ли представа какво е "хангар"?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • По официални данни

    25 Яну 2024 8:41ч.

    Побира до 125 човека , десантници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    24 Яну 2024 16:31ч.

    Товарен самолет с екипаж и трима охранители плюс 2 ракети срещу 65 военнопленници, дето вместо тях руснаците ще предоставят други 65. Кон за кокошка. А терористични актове са срещу цивилното население на Донецк, Белгород и др.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    24 Яну 2024 16:32ч.

    Този случай още веднаж доказва ,че е правилно провеждането на СВО. Колкото повече прасета се изтребят в така наречената усрайна толкова по-добре.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • прочетете новината

    24 Яну 2024 16:35ч.

    Щабът на армията на Израел заповяда войските да разстрелват пленени израелтяни. - https://masterok.livejournal.com/10229213.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Калпазанче

    24 Яну 2024 16:47ч.

    Загубите на Израел в ивицата Газа вече достигна 20 000- войска, в т.ч. полеви командири, ударени на съвещание и низши чинове на "поле боя". Ранените са поне още толкова. Цивилните палестинци надхвърлиха 50 000. до сега, при 1 млн. население. Питам се какво е геноцид? Трагедия е там. И за палестинци и за евреи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Bda

    24 Яну 2024 16:41ч.

    ЗИП-е, заща руснаците не са прихваноли украинските ракети, свалили самолета? Все пак самолетът е летял над руска територия гранична зона, която със сигурност е била наситена с противоракетни системи?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • топ 10

    24 Яну 2024 16:54ч.

    Не знам какво разбираш под прихващане на зенитна ракета, но ако е възможно такова мероприятие, то може да стане ако страната, която се защитава, има предварителен поне звуков достъп до командите, които се издават в кабината на станцията за насочване на ракети с основните данни за стрелбата - тип цел, азимут, ъгъл на място, избран тактически метод на стрелба, брой изстреляни изделия, точно време на изстрелването и т.п. Прихващат се обикновено балистични или крилати ракети, главно заради спецификата и скоростта на движението им към целта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • топ 10

    24 Яну 2024 17:00ч.

    Извинявам се за грешката, допусната по инерция на поста, на който отговарях. Точната дума е прЕхващане.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • “ заща руснаците не са прихваноли украинските ракети”

    24 Яну 2024 17:05ч.

    Зенитни ракети не се прихващат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Калпазанче

    24 Яну 2024 17:06ч.

    Отговора е прост. 1.По същото време ПВО отразява атака на БЛА срещу Белгород.2. Украинци и руснаци са се договорили за размяна на пленници на границата за 24.01.2024г. - след обяд!!! Никой не подозира че нацистите ще стрелят по своите, които са докарани от далеч.3. Стрелбата е водена от много близко разстояние- максимум 50-60км. от някакво село в Харковска област. Времето за реакция е било не повече от 10-15 секунди, в т.ч. презареждане на ПВО или пренасочване на РЕБ. Втория самолет с 85 пленници на борда все пак е отклонен и спасен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • топ 10

    24 Яну 2024 17:14ч.

    Единственото, което обикновено може да се направи относно изстрелване на зенитни ракети, е постфактум, на базата на ускорено компютърно обработени данни от радарни постове на РТВ, да се установи точният пункт, от който са били изстреляни ракетите с неговите наземни координати.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • С.А.М.

    24 Яну 2024 17:17ч.

    "ЗИП-е, заща руснаците не са прихваноли украинските ракети, свалили самолета? Все пак самолетът е летял над руска територия гранична зона, която със сигурност е била наситена с противоракетни системи?" ---- ------ ----- Какво значи "прихващане" на ракета? Каква е разликата между способността за маньовър и скорост на една относително малка ракета сравнена с един товарен самолет? И ще ви издам една "военна тайна" - ПВО и ЗРВ се учеше адекватно в бившето училище "Г. Димитров" - 2-ри и 3-ти дивизион. Специалистът по тези неща преди 30 години се казваше полк. Митрев, не знам дали е жив и здрав сега.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • топ 10

    24 Яну 2024 17:24ч.

    Да направиш прехващач на прехващача (имайки предвид, че зенитната ракета е създадена за това - да бъде свръхбързо и свръхманеврено средство за противовъздушно прехващане) - ето това е вече някаква супер революция във военното дело, която до този момент е била само частично описвана в учебниците по ПВО.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Липсата на РЕБ от руска страна е непростима

    25 Яну 2024 8:26ч.

    Няма никакво значение какво било "договорено". Това е фронтова зона - 50 км от фронта, системите трябва да въздействат върху вражески ракети при всякакви условия ! Просто в руската полоса е имало "дупки" , които са използвани от бандеровците... Да не говорим че такъв огромен самолет /лесна мишена/ , трябва самият да е снабден със системи за РЕБ , топлинни капани и т.н. Руската "халатность" е пословична. А на война трябва да бъде като ...на война !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тази опорка на руснаците издиша

    24 Яну 2024 16:42ч.

    Защо им е на украинците да свалят самолет с украинци. Ако не са знаели, че военнотранспортният руски самолет е пълен с хора, свалянето му е било съвсем легитимно действие на самоотбрана в хода на водената срещу тях агресивна война. Май, май руснаците са уплашени, че в Украйна има нови ПВО системи, които покриват и пограничните руски области. Както изтеглиха военните кораби от Крим, ще им се наложи да крият самолетите зад Урал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И кой го е свалил тогава..

    24 Яну 2024 16:49ч.

    Сигурно според евроатлантическата логика, руснаците сами са си го свалили.. Да не си бил и ти на харвардския курс, дето го е водел Кирчо.. Сходно разсъждаваш..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    24 Яну 2024 16:57ч.

    Нищо ново! Според малоумните евроатлантически твари руснаците преди се самообстрелваха в Запорожката ядрена централа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тази опорка на руснаците издиша 24 Яну 2024 16:42ч.

    24 Яну 2024 16:57ч.

    Ти си забравил, че жидо-бандеровските нацисти свалиха и малайски Боинг над Украйна през лятото на 2014 г. ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до писалия на 24 Яну 2024 16:42ч.

    24 Яну 2024 16:57ч.

    Значи залозите чрез НАТО са вдигнати, а това означава противникът да поеме отговорност, че ако е нужно, комплексите ще бъдат унищожени с неконвенционално оръжие. Това ли искаш? Готов ли си за ядрения армагедон, след като с такава лекота вдигаш залозите? Няма цял живот само вашите детински претенции да удовлетворяваме...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Руснаците миналия месец

    24 Яну 2024 17:02ч.

    бомбардираха по погрешка свое село в Белгородска област, че се наложи после военните официално да се извиняват. Много вероятно е да са свалили по погрешка и този военнотранспортен самолет.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ключът за палатката

    24 Яну 2024 17:03ч.

    Защото ги е страх от пленниците,да не подкокоросат бунтове срещу хунтата. И аз се чудех защо руснаците охотно разменят пленници, но сега се разбра къде е ключът за палатката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уплашен

    24 Яну 2024 17:38ч.

    Уплашено ти е дупето и правилно е уплашено..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • никак не е вероятно даже

    25 Яну 2024 8:46ч.

    Киев официално призна че е свалил транспортния Ил 76. Въобще не следите информационния поток. НЯМА дилема "кой свали самолета". Пита се по каква причина ВСУ го свали. Или от идиотизъм, или от зла умисъл ?? Това е въпросът.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    24 Яну 2024 16:54ч.

    сс при оон още не се изказва какво чака за самолета над украина преди години ореваха света

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Излязоха първите кадри

    24 Яну 2024 17:08ч.

    от мястото, на което самолетът се е разбил. Засега не се виждат части от човешки тела, което е странно за пълен с хора самолет.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • това не е аргумент

    24 Яну 2024 17:16ч.

    Зависи каква е степента на допуск до видеото, може да е разрешено за малолетни и непълнолетни (до 21+ г.).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 17 украинци от руския списък

    24 Яну 2024 17:12ч.

    с 65 загинали, са си в Украйна. Живи. Прибрали са се при предходни размени на военнопленници. Един от тях си е публикувал снимка, направена днес след катастрофата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • само?

    24 Яну 2024 17:20ч.

    Това лесно може да се фалшифицира. Имаше достатъчно време СБУ да пусне контрадезинформация. И защо само 17, направо всички, имайки предвид, как укринформбюро има склонност да ни уверявав ежедневни сводки, че "всички руски ракети са били унищожени".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това българските русороби

    24 Яну 2024 17:31ч.

    сте наистина прост народ, както пише един колега. Ако не дай Боже, след 2-3 месеца руснаците почнат да обстрелват Варна и Бургас, както са го правили назад в годините, няма да разберете кога трябва да скриете децата си. Защото по руските канали ще ви казват, че такова нападение всъщност няма, а всичко е фейк на западната пропаганда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • US-роб

    24 Яну 2024 17:32ч.

    А ще ги обстрелват, защото....?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ще ги обстрелват,

    24 Яну 2024 17:38ч.

    защото Путин счита бг русофилите за предатели, допуснали България да обърне гръб на Русия. А от враговете Путин мрази повече само предателите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • това също не е никакъв аргумент - 24 Яну 2024 17:31ч.

    24 Яну 2024 17:38ч.

    Не трябваше изобщо НАТО да се меси в руската заваруха с укрите. Сами щяха да се разберат, защо изобщо се наложи да се зъбите на най-боеспособната нация на света и сега да ни поставяте в апостериорни хипотези какво щяло да стане в условията на война. Разследвания за т.нар. "обективна истина" са възможни само докато все още сме в оптимално и рационално мирни условия, късно е вече с тия ваши намеси в чужди конфликти. Ние сме страна в конфликта и за нас вече важат правилата на войната - имаше една френска поговорка в тая връзка... Това не е наша война, това е ваша война. Затова и ще знаем поне кого да проклинаме заради децата си - не руснаците, а вас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защото

    24 Яну 2024 17:42ч.

    там има команден център на ОТАН и пасище за Магарета.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нямаш идея колко си прав

    24 Яну 2024 17:55ч.

    От руска окупация на България трябва да се страхуват преди всичко изживяващите се като русофили. Тях Путин ще държи отговорни за многомилиардните доставки на българско оръжие в Украйна. Разрешенията за износ за “трети” страни бяха подписани не от Киро премиера, а от Корнелия социалистката министърка. От “Възраждане” си мълчаха заради електората от ВПК. Кирето ще се прибере в Канада, Асанчо си има топъл остров, Христо Иванов е купил на булката апартамент в Брюксел. Кой мислите ще остане тук, за да го тормозят руснаците. Волгин ще изхвърчи от радиото след второто предаване. Пишещите по форумите уж русофили ще объркат правата линия на третия ден и ще пренощуват в някое РПУ, като за начало. А за съдбата на Корнелия и Копейкин горчиво ще заключат, че революцията пак е изяла децата си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Варна и Бургас са край морето - при определени случаи вълните стават неудържимо големи

    24 Яну 2024 18:01ч.

    На мястото на някого бих се замислил за последствията от всичкото онова, което си позволяват атлантиците - https://www.focus-news.net/novini/mejdunarodni/Ogromni-vulni-zalyaha-amerikanskata-baza-na-Marshalovite-ostrovi-1978522

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист

    24 Яну 2024 17:42ч.

    Армии и войни / Тероризъм Руското министерство на отбраната посочи откъде е атаката срещу Ил-76 с пленници от украинските въоръжени сили Поражението на Ил-76 е извършено от украинска страна от района на Липци, Харковска област. Използван е зенитно-ракетен комплекс, съобщиха от руското министерство на отбраната. Ведомството уточни, че радиолокационната техника на руските ВКС е наблюдавала изстрелването на две украински ракети. Министерството нарече инцидента "терористична атака".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Диваци и варвари

    24 Яну 2024 17:49ч.

    Навсякъде по света са само фашистите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не се виждат части от човешки тела, което е странно за пълен с хора самолет.

    24 Яну 2024 18:26ч.

    ми явно не е бил пълен с човеци, а с боеприпаси. хохлите твърдят - с ракети.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ми баш явно не е

    24 Яну 2024 18:28ч.

    И кое му е явното, дай достоверна снимка от огромния детонационен взрив на ракетите!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дай достоверна снимка от огромния детонационен взрив

    24 Яну 2024 18:34ч.

    ми ти що не дадеш снимка на останките от над 70 човека на борда?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ще си платиш ли?

    24 Яну 2024 18:45ч.

    А ако ти дам, ти как ще поемеш отговорност за лъжата, че било явно?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мара канибала

    24 Яну 2024 18:48ч.

    Западът предостави ли снимки от телата на убитите пътници над Донбас през юли 2014 г., на основата на които обвини Русия за свалянето на малайзиския самолет? Не, разбира се. Целият съдебен процес протече на основата на юнашко доверие, че такива тела са открити и запазени.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ти как ще поемеш отговорност за лъжата

    24 Яну 2024 19:00ч.

    ще се извиня публично. а ти?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • няма да го направиш

    24 Яну 2024 19:35ч.

    Аз какво съм излъгал?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Цезар

    24 Яну 2024 19:12ч.

    Северноатлантическият алианс трябва да бъде унищожен заради желанието му да започне Трета световна война, написа лидерът на партията на френските патриоти, Флориан Филипо в социалната мрежа X. „Германският вестник Bild пък току-що публикува сензационна статия: Във вътрешен документ на Бундесвера се говори за това, че германската армия се готви за „въоръжен конфликт с Русия“, посочи той. Според него Западът не е престанал да мечтае да разпали нова световна война, използвайки за тези цели европейския континент.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Русия за две години

    24 Яну 2024 19:29ч.

    в Харков не можа да влезе, Кесаря за НАТО си прави устата. Как не ви омръзна да повтаряте папагалщините на руската пропаганда, от които струи огромният комплекс за малоценност на наританите и унизени в Студената война руски националисти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • именно за това НАТО трябва да се оттегли от окупираните територии

    24 Яну 2024 19:37ч.

    Преди всичко Русия не е фашистка държава, а се бори с фашизма. При това е сама срещу почти всички останали, които й обявиха война на унищожение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • baba Pena

    24 Яну 2024 19:41ч.

    Явно според теб Флориан Филипо и Билд са руски пропагандисти :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Без да ми се обиждаш,

    24 Яну 2024 19:42ч.

    но това, което гледам по Россия 1, си е баш фашизъм.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пеевски всеки ден

    24 Яну 2024 19:47ч.

    По нашите какво гледаш, или гледаш само руска телевизия?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гледам

    24 Яну 2024 20:06ч.

    каквото си искам. Проследете една вечер предаванията на Россия 1 и след това на Дождь ТВ и ще разберете какво значи организирана от държавата фашистка пропаганда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дождь пропагандира либерастия

    24 Яну 2024 20:38ч.

    Болна работа. Психясала.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дождь е либерален,

    24 Яну 2024 21:01ч.

    а Россия 1 е фашистки. Сравнението между двата канала е изключително показателно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • как да ги проследим ?

    25 Яну 2024 8:38ч.

    Нали са премахнати и са под цензура ? Впрочем, вие ЗАЩО гледате руска телевизия , а ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Преценка

    24 Яну 2024 19:19ч.

    България се управлява От Аглосаксонска украинска измет.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А по форумите

    24 Яну 2024 19:33ч.

    бъка от русоробски отпадъци, които озлобени от провала на великия СССР и неуспеха на днешна Русия да възстанови дори малка част от него, подкрепят геноцида над украинците, за да накривят шапката на Запада.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • геноцидът е в Газа, признаците са ясни

    24 Яну 2024 19:39ч.

    Остави провала на СССР, отговаряй за неолибералния провал днес. Не се вижда едно нещо, в което да не се провалихте, въпреки грандиозните ви оди и обещания преди 35 г.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    24 Яну 2024 19:22ч.

    Чудни хора сте. Вие май си представяте всичко като компютърна игра. Самолетът започва да се разпада още във въздуха. Поне един от двигателите му се откъсва. Обломките на самолета, а следователно и телата на загиналите са разхвърляни на площ 3 на 5 километра. Между другото земята е покрита със сняг и днес също е валяло. Пргнозата за утре е също сняг. А вие искате всичко да ви се сервира веднага на масата. Това го има само във филмите. Но не се учудвам, явно по друг начин не можете да мислите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Опаааа!

    24 Яну 2024 19:52ч.

    Падналото самолетче е летяло сабахлем над Иран и Сирия. Не ще да са водили украинските военнопленници на разходка. Май точно снарядчета и ракетки е имало на борда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    24 Яну 2024 20:13ч.

    Ето го още един. Летището в Белгород е затворено от 24.02.2022 г. Използва се само в случаи като този с размяната на военнопленници, след съгласуване с украинците. Самолета затова е летял без авио и РЕБ прикритие. Именно този самолет се е използвал винаги при размяната на военнопленници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ?????

    24 Яну 2024 20:18ч.

    И кога сабахлем е летял над Иран и Сирия след като е свален в 11.15 московско време(10.15 българско). А преди това е излетял от Чкаловск, Московска област. Откъде ви копат такива?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Даже първите полети

    24 Яну 2024 20:27ч.

    на гражданската авиация започват от 5:00 сутринта. Виж полетната информация на летище София например.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БПФ

    24 Яну 2024 20:07ч.

    Укропитешката нацистка сган вече избива и своите !!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На война

    25 Яну 2024 9:22ч.

    много се лъже , вярно е , НО украинците нямат стигане , вече всичките им ''приятели '' знаят това , ама им е по-изгодно да се правят на ''ударени '' . Сигурна съм ,че в един момент ще използват лъжите им , за да си ''измият ръцете '' от тях .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи