Русия призова България да преразгледа решението си за ракетите за Украйна

Русия призова България да преразгледа решението си за ракетите за Украйна

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Руската Федерална служба по военнотехническото сътрудничество призова България да не предава на Украйна ракети за зенитни ракетни системи С-300, за да не бъде допуснато нарушение на международното право, предаде ТАСС.

"Предаването от България на Украйна на ракети за зенитни ракетни системи С-300 в зоната на бойните действия ще доведе до ескалация на конфликта и до невинни човешки жертви", се казва в изявлението на руската федерална служба.

Руската Федерална служба по военнотехническото сътрудничество отбелязва, че в съответствие с член 4 от Споразумението между правителството на Руската федерация и правителството на Република България от 5 септември 2002 година предаването на трета страна на оръжия и военна техника, получени в резултат на двустранното военнотехническо сътрудничество, е недопустимо без получаване на предварително писмено съгласие от Русия, отбелязва ТАСС.

"Става дума за поредния опит за грубо нарушение на българското ръководство на международните си задължения в областта на контрола върху оръжията, въпреки нееднократните разяснения на руската страна", се казва още в изявлението на руската служба.

Днес с тайно гласуване Народното събрание одобри предаването на ракетите на Украйна. В мотивите към проекта на решение вносителите посочват, че България ще предостави боеприпаси с дефекти, които могат да се използват от украинската армия. „Страната ни няма нужния капацитет да ремонтира самостоятелно тези боеприпаси. Тяхното използване от нашата армия би създало сериозен риск за живота на българските военнослужещи. За разлика от България, Украйна е декларирала, че има капацитета да вкара в употреба такива дефектни боеприпаси и те да послужат на украинската армия да се противопостави на руските обстрели на населени места, които водят до много цивилни жертви“, се посочва в мотивите към проекта на решение. 

Източници: БНТ, БТА 

 

Коментари

  • От седмица вече са там.

    27 Sep 2023 15:07ч.

    Над Гълъбово прелетяха транспортници , прехвърлящи червалъците им.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    27 Sep 2023 17:35ч.

    Между Русия и България има споразумение от 2002 г., чл. 4 от което забранява предаването на С-300 на трети страни, без писменото съгласие на Русия! Т. е. американските подлоги нарушават международното право… Киро наруши Конституцията, че един международен договор ли. Бог да пази България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джони инглиш

    27 Sep 2023 21:35ч.

    ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА, Денков измисленият "академик" разбирал и от ракети. И какво се оказа. Счупените руски ракети от булгаристан са по необходими от модерните натовски. ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА . Старото руско е по добро. ХА ХА ХА ХА ХА Дъртият лумпен тагарев бори русия с руско оръжие и то дефектно. ХА ХА ХА ХА ХА Дъртият лумпен тагарев на въжето на орлов мост. ХА ХА ХА ХА ХА

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джо гладника

    27 Sep 2023 15:11ч.

    мдам... мислех, че първо в разход ще отидат пшеките, румънците, после територията. май може да прескочим всички, заради отвратителната безгръбначност на политическата "класа".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    27 Sep 2023 15:16ч.

    Няма какво да се призовават умрели лисици и щрауси, обръщайте се директно към кака Галя, хигиенистката на посолството, тя така е постановила! Никаква милост дори и към най малкото българско кърмаче и то е предател и то е бъдещ доносник, тука трябва дълбока оран и тази зима ще се осъществи, което е хубаво! По дяволите България и българите, по гнусни от тях няма...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Петров от трети вход

    27 Sep 2023 15:28ч.

    Айде лягай да починеш, че довечера те чакаме на пейката пред входа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кака Галя внучка на Съби Димитров

    27 Sep 2023 17:00ч.

    Срам, дядо и се върти в гроба!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    27 Sep 2023 15:26ч.

    "Играйте по правилам". Глава Пентагона попросил российских военных не устраивать охоту на Абрамсы. "Повторение ситуации с немецкими Леопардами недопустимо. Когда на них объявляли охоту, я видел эти призывы. Играйте по правилам", — министр обороны США Ллойд Остин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    27 Sep 2023 15:28ч.

    Демек, "Карайте наред!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    27 Sep 2023 15:30ч.

    ...с ква лекота нарушаваме междуправителствени споразумения... ама то било с лошата Русия, значи може... невероятни ибрици... не си научихме уроците... ще учим руски... пак...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Народът е с Русия, управляващите са излишни марионетки на най-мрачните инфернали

    27 Sep 2023 15:31ч.

    Не е луд тоя, който изяжда баницата, а този, който им я дава. През главата на българския народ шепа назначенци продължават да се гаврят с културната, религиозна, етническа и историческа идентичност на народа ни, въпреки неговите коренно противоположни на конюнктурната им гнусна политика цели и предпочитания. Те си знаят за анатемата, измъкване от такова проклятие няма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев

    27 Sep 2023 15:38ч.

    На народа не му дреме за никаква Русия, не виждате ли, че всеки опит на копейките да организират протест в подкрепа на Русия приключва с нема и стотина смачкани маргинала и беззъби пенции. Хората си гледат живота и личното щастие, на никого не му се обвързва с руските имперски въжделения и други кретенизми.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Народът

    27 Sep 2023 15:49ч.

    се отврати от Русия, която нападна съседна Украйна, въпреки че беше подписала договора от Будапеща да бъде гарант за сигурността й срещу предаване на ядреното оръжие. По тази причина избра парламент с мнозинство над 2/3, което осъжда войната на Русия и подкрепя нападнатата Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    27 Sep 2023 15:51ч.

    ...на 80% от хората/народа/дебилите не им дреме по принцип за нищо... не само за Русия... а пепейките-дебейките като организират нещо, колко ли народ сбират...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • демократична власт е властта чрез избори, а не чрез финансиран от США майдан

    27 Sep 2023 15:53ч.

    Русия не можеше да гледа как незаконно правителство, дошло с преврат избива мирното население на Донбас. Някой трябваше да защити руснаците в Украйна. Западът си призна, че е нарушавал Минските съглашения. Правата на рускоезичните бяха нарушени чрез подмяна на законодателство, поело ангажименти спрямо Будапещенския меморандум. Подмяната на причината със следствието е гнусен фашистки троладжийски похват.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    27 Sep 2023 15:53ч.

    ..."народът" се съмнявам да знае нещо за договора от Будапеща...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тъй като Русия

    27 Sep 2023 15:58ч.

    не можела да гледа как “се избива мирното население на Донбас”, реши да се включи активно в това избиване.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • IAI

    27 Sep 2023 15:59ч.

    Еми защото всеки си гледа само личното щастие, корема, ракията и т.н. държавата ни е на изчезване. Като не му пука на населението то утре тука отново ще са на власт рязаните турци. Само че друго освобождаване няма да има. Хубавото е, че руснаците знаят, че населенирто и управата не са едно и също.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев

    27 Sep 2023 16:04ч.

    Русия така ги защити тия клети донбасци, че камък върху камък не остана. От началото на войната от двете страни са загинали вече няколко стотин хиляди рускоговорящи. Разрушени градове, милиони прокудени, смъртна омраза посята за векове. При това положение трябва да си пълен дебил да повтаряш опорката, че Русия искали да спасяват някого си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Украйна е фактически окупирана от НАТО страна

    27 Sep 2023 16:27ч.

    Ами Русия разчиташе на повече цивилизованост от страна на Запада, но така и не я получи - фактически Западът с намесата си на страната на Уркия усложни изпълнението на задачата. Западът можеше спокойно да се откаже от разширяването на НАТО към Украйна и от плановете да взривява газопроводите. Преди това можеше именно Западът да обуздае хунтата да не избива населението на страната си, но не го направи. Затова и Русия, след дълго чакане, изкара калъча, защото търпя достатъчно - цели 8 години... да стане очевидно невъзможното - западните хора да забележат нарушаването на човешки права в Донбас от хунтата. Е не се случи, всичките международни институции мълчаха оглушително или правеха така, че нещата да стигнат до закономерната руска намеса.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Д-р Психопатов

    27 Sep 2023 16:35ч.

    Невменяемоста на народа ни се диктува не от айфона, а от окупацията от ПЕНТАГОНа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • поясни

    27 Sep 2023 17:09ч.

    какво е инфернали...от инферно-ад...сиреч адови изчадия...те са си такива апропо...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Хю

    27 Sep 2023 17:12ч.

    Ти си дебил докторе... нещо много сериозано е повредено в задкормилното ти устройство та не знам дали и лоботомия ще помогне...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    27 Sep 2023 17:17ч.

    Народът 27 Sep 2023 15:49ч. Помниш ли "Мински споразумения" 1 и 2? Помниш ли ядрената заявка на зеленски от Мюнхен? А вота?- с вота направиха ала-бала както каза киро. Като прибавим и украинските извращения към собственото си население Путин даже закъсня.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ха ха

    27 Sep 2023 17:19ч.

    Дневникът на лудият Косев . Гледам аз как разрушените градове се възтановяват от Руските военни ,гледам аз Мариупол след въстановяването си стана един изключително красив град ,със нови жилища ,кина театри , училища и детски градини . Гледам аз как във освободените територии се строят и пътища и магистрали които ще новите територии със стара русия . Та лудият неграмотник Косев ,може да си плещи каквото си иска ,само че фактите във ютуб и другите руски медии говорят категорично какви прекрасни градове въстановява Русия във ново освободените земи .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абе лудия Косев

    27 Sep 2023 17:26ч.

    Във Донецк ,започва възстановяването на стадион Донбас Арена и той ще стане най красивия стадион във европа . Така разрушава градовете си Русия . Та ти си готов за лудницата писанците ти ми говорят че си напълно луд ,явно такъв ти е калъпа брак от всякъде .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ей лудия

    27 Sep 2023 17:32ч.

    Забравих да ти кажа че и международното летище във донецк ,ще бъде въстановено до края на 2028 година . Кой мислиш че ще въстановява тези нови региони , 30 хиляди украйнски военно пленници ще бачкат денонощно на доброволни начала да ремонтират това което разрушаваха най безмилостно .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Санитар Костов

    27 Sep 2023 18:44ч.

    САЩ и водения за ташаците от тях Запад са злодеи. "Съюзът" с тях, и по-точно подчиняването ни на тях погубва България, факт! И какво значение име, че повечето българи са апатични, обезверени и не им пука. Винаги е било така, но и винаги ще има Ботев и Левски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хахаха

    27 Sep 2023 19:26ч.

    ами то и договор няма...има меморандум, демек - паметна записка...:)))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БПФ

    27 Sep 2023 20:20ч.

    А аз пък видях друго. Когато киpливият зеленски се домъкна тука, НИТО ЕДИН българин или дори приютен в България украинец не отиде да му се радва !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • русский "освободитель"

    27 Sep 2023 23:58ч.

    за 8 години бяха убити 14 000 общо военни от двете страни плюс цивилни. Сега, благодарение на нас, руските "освободители" 14 000 общо за двете страни загиват за 2 седмици...а в годината има 52 седмици. Но това не е важно, важното е В.В.Путьо да е добре в бункера.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Injectoplyactor

    28 Sep 2023 9:38ч.

    Вие явно нямате идея за какво говорите. Ами време ви е да отидете и вие в канадския парламент и да ръкопляскате на нацистите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Injectoplyactor

    28 Sep 2023 9:43ч.

    Е то има ли народ, който да мисли с главите си в тая държава. То за да отидеш да се събереш в подкрепата на нормална човешка кауза, трябва пъряо да имаш нещо като човешка мисъл в главата си поне, а то в България не останаха много такива.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Injectoplyactor

    28 Sep 2023 9:47ч.

    Ами ако съдя по твоето изказване, явно под шапката няма нищо. Интересно ми е дали ще ти задреме като кирчо и кокорчо те пратят в месомелачката и как това ще се отрази на живота и личното ти щастие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оптимист

    27 Sep 2023 15:35ч.

    Жалък народ сме ние.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Изглежда е така

    27 Sep 2023 18:49ч.

    щом се редуват робство след робство. Но сегашното (почти) доброволно робство е най-унизително.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • русский "освободитель"

    28 Sep 2023 0:00ч.

    стана ли ти по-леко с тъпото клише за робството? А ако наистина се чувстваш роб, чемодан-вокзал-Москва и ще се освободиш веднага там, още на гарата в Москва:-)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    27 Sep 2023 15:41ч.

    мракобесническата БНТ с дива омраза всеки път манипулира българските граждани, че видите ли, Русия е много "агресивна" защото има $58 млрд. военен бюджет, но премълчава, че общият бюджет на страните-членки на НАТО е около $1200 млрд., както и че Русия няма нито една база до границите на САЩ или НАТО, а англо-американските извратеняци налитат като хиени да разкъсат и раздробят Русия, за да заграбят ресурсите й... и нито дума не изрича за фашизма и неонацизма, който американските престъпници създадоха и отгледаха отново в Европа...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БНТ не манипулира,

    27 Sep 2023 15:55ч.

    а се присмива на Русия, когато съобщава тази информация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    27 Sep 2023 16:03ч.

    Къде е шегата?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ами

    27 Sep 2023 16:09ч.

    Малко им е бюджетчето и затова и до никъде не стигнаха.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    27 Sep 2023 16:26ч.

    ...доникъде?... интересно...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    27 Sep 2023 16:55ч.

    Ами-то, "доникъде не стигнаха" с мижавото си бюджетче, затова сигурно държат 18% от територията на Украйна, която получи помощи от 120 милиарда. А последния месец руснаците са завзели 90 кв. км, украинците - 41 кв. км. Та кой всъщност провежда офанзива и кой "доникъде не стига"? "According to a September 19 scorecard by the Belfer Center at Harvard’s Kennedy School, Russia has gained 90 sq km (35 square miles) of territory from Ukraine in the past month while Ukrainian forces have taken 41 sq km (16 square miles) from Russian forces"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ами

    27 Sep 2023 17:13ч.

    За година и половина не са взели нито един областен град, не успяха дори да доокупират Донецка област. Това е все едно Турция да ни нападне и да заседне някъде в Хасковска област. Всъщност дори тяхното бюджетче е прекалено раздуто за такива мизерни резултати.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    27 Sep 2023 19:03ч.

    Посмали малко. Година и половина е от началото на операцията, което значи че областният град Херсон никога не е превземан, а тези 18 % окупирана територия към днешна дата, които бяха 24 % до есента на 2022 г., са си отпреди това. "Засядането някъде" е за контраофанзивата, която за три месеца е "доникъде".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • русский "освободитель"

    28 Sep 2023 0:04ч.

    в Рашистка Фашагия военният бюджет го увеличиха 3 пъти в сравнение с предвоенната 2021 година...и сега е по-голям от заложените пари за социална политика. Блазе им на колхозниците...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    28 Sep 2023 18:48ч.

    Още един, разпространяващ украинска пропаганда. Посмали малко. Ето какво твърди западната пропаганда: "In 2023, defense spending on a war budget was €63 billion – or 3.9% of Russia's GDP. In 2021, military spending was equivalent to 2.7% of GDP." “the Kremlin has set out its priorities — and the main priority is the war, followed by social spending and internal security,” Военният бюджет през 2024 г. ще е двоен в сравнение с предвоенните години (2021 г.), или 6% от БВП, като ще се увеличи с 4 трилиарда рубли спрямо 2023 г., а социалните разходи ще нарастнат с 1 трилион рубли спрямо 2023 г.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    27 Sep 2023 15:42ч.

    За пореден път България е на страната на губещия, защото политиците ни служат на външни интереси. Утре, когато САЩ, ЕС и Русия седнат на масата и си поделят Украината, ние ще трябва да плащаме репарации на Русия! Отново!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Искам да ти кажа,

    27 Sep 2023 15:53ч.

    че се очертаваш като най-тъпото парче в този форум. Не откривам по-глупави от тебе, така че идеята, че ще стреснеш или излъжеш някого е по-глупава дори и от тебе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    27 Sep 2023 16:04ч.

    Искам аз пък да ти кажа, че май ти липсва информация по въпроса, и изобщо исторически опит. Не говоря за информацията, качвана в медиите :) Остани си в матрицата :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 27 Sep 2023 15:53ч. Слушай, ма

    27 Sep 2023 17:03ч.

    Търси си го нейде друдаде! Войната на САЩ срещу Русия за ресурси е очевадна, а и те не го крият. Че такива като теб са се подложили, аха да изпитат оргазъм , си е твоя работа! Аман от незадоволени!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    27 Sep 2023 15:59ч.

    Народът 27 Sep 2023 15:49ч. - Вий даже ваште социологии не еб@вате.Те други работи разправят, а уж са ваши. Народът си е наред, само дето ви търпи още. А защо ревтуните, че ще загубите не само войната, а и себе дори? Спрафка: чехкинчето Юрова от фчера.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Социологията си е

    27 Sep 2023 16:40ч.

    социология, изборите са си избори. Това че над 2/3 от хората декларират симпатии към Русия, съвсем не им пречи да продължават да избират в НС мнозинство от над 2/3, което да осъжда кремълската агресия и да помага на Украйна. Не е точно търпение, а здрав разум, примесен с доза лицемерие. Българинът не е по-прост от онзи американски сенатор, който преди няколко месеца изрази задоволство, че САЩ с нищожен процент от своя БВП и без нито един убит американски войник причиняват огромна щета на агресора Русия. Ганьо разбра, че след Украйна идва неговият ред и тайничко се надява някой да озапти руснаците, без да му се налага той да мре на фронта. Иначе внимава да не се набива в очите на руснаците. Затова така усърдно лъже социолозите, че симпатизира на Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Хю

    27 Sep 2023 17:16ч.

    До социологията, буахахаааааа от там където слънце не огрява ли си извади това завъртяно умозоключение.. Ееее то бива умствени повреди бива, ама това вече е прекалено :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доктора

    27 Sep 2023 16:00ч.

    Незнайно защо и тук явно действат заръките на "Посолството", защото изтрихте моя коментар, а на тролът наречен "д-р Косев" си стои спокойничко да ни убеждава как сме "смачкани маргинал и беззъби пенЦии". Както ви харесва...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кой и как бърка по форумите не се знае

    27 Sep 2023 17:05ч.

    Мобилизирани са де що има куцо и сакато в името на Посолството.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • диктатура

    27 Sep 2023 16:08ч.

    Призивът на Русия е опит да се предотварти нещо, в което управляващите еничари целенасочено и съзнателно се стремят да ни набутат. На тях ни им дреме изобщо нито за българите, нито за България. Обясненията с дефектни ракети са за идиоти това е ясно. Значи имаме три ракетни системи с дефектни ракети?! И след някой и друг ден ще им дарим и системите, щото нямат ракети.?! Лъжи и таен вот. Що е таен? Ясно е, че нарушават договори точно, както началниците си. Генерират вредоносни решения всеки ден от юни насам. Това е пълен абсурд , тия са за затвора по НК. Събуждайте се докато е време!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Erez Bulgaria

    27 Sep 2023 16:09ч.

    Народът на България няма нищо общо със управляващите временно България. На избори ходят максимум 20 % и те не представляват народът на България. Всички претенции са към временно назначените да управляват за пред света. Всъщност народът на България е свикнал 500 години + 100 години + 45 години да управляват някакви назначени управители и не му пука за никои от тях. PS-Държавата България я прави народът, а не временно назначените управляващи , ако не сте разбрали.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    27 Sep 2023 16:12ч.

    България трупа страшна карма в момента! Сегашните действия на измислените ни управляващи по нищо не се различават от действията на ОФ след 9 септ. 1944г. Тогава под диктата на Москва, днес -под диктата на запада. Посягане на църкви, погазване на договори...живеем във втори (западен) комунизъм. Лошото е, че големите ще се разберат, а ние ще пак.....супата!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Най-страшна карма

    27 Sep 2023 16:21ч.

    трупат путинофилите, които подкрепят избиването на хора, защото много ги кефела диктатурата на Кремъл. Горките ви внуци и правнуци. Ще плащат жестока цена за злобата в душите на своите предци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Акаденков

    27 Sep 2023 16:28ч.

    ...въй.. леле, майко... ужаст...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Йоан 8:44

    27 Sep 2023 16:30ч.

    "Ваш баща е дяволът и вие желаете да вършите похотите на баща си. Той беше открай време човекоубиец и не устоя в истината, защото в него няма истина. Когато говори лъжа, той говори своето, защото е лъжец и баща на лъжата."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • просто глупак

    27 Sep 2023 16:30ч.

    Не ми излизай с номера, че с бензин се гаси огън, давай приноси за спиране на огъня, ако изобщо в тебе живее човек, а не западняшко зомби.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точно обратното

    27 Sep 2023 17:08ч.

    Единственото правилно решение е Кремъл да бъде унищожен. И ще бъде. Сам си го проси.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    27 Sep 2023 17:25ч.

    Леле, колко нови комунисти се разлаяха :))) какви путинофили, какви 5 лева сънувате? Вие световната история не я ли познавате? САЩ, за да си произвежда Ф-16-ките си, купува алуминий от Русия. Втечнен газ-пак от Русия. Не виждате ли, че това, което се води в Украина не е война? Това е пазар за оръжиеи богатеене на Русия и САЩ. Изобщо знаете ли как се водят "бойните действия" около Работино, Клещеевка, или горе на Первий Лиман? Всичките глупости, дето ги пишат ту едните, ту другите в телеграм са "театър".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Твоите деца и внуци

    27 Sep 2023 17:38ч.

    И правнуци ще плащат жетока цена че теният баща или дядо или прадядо е бил такъв подъл изменник . И от срам ще си сменят твоята фамилия и даже на гроба ти няма да стъпят и само кучета ще го препикават .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Най-страшна карма 27 Sep 2023 16:21ч.

    27 Sep 2023 20:07ч.

    абе, смешнико, я погледни сводките на УКРАИНСКИТЕ власти по колко убити и ранени има след "жестоките" руски атаки? май тук там по някой случайно попаднал не където трябва...а сега виж по какво стрелят "великите" укри...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Gretchen

    27 Sep 2023 16:22ч.

    Защо таен вот? БСП,Възраждане и ИТН да кажат как са гласували!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нинова дава подробности в Епицентър

    27 Sep 2023 16:22ч.

    https://epicenter.bg/article/Ninova--Reshenieto-za-raketite-e-grandiozen-skandal--predatelstvo-i-gavra-s-natsionalnata-sigurnost/327567/2/0

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Gretchen

    27 Sep 2023 16:27ч.

    Ще ви побърка. Скандал фермери, Руската църква сега ракетите . Зомбитата ви.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    27 Sep 2023 17:02ч.

    Начините за манипулиране от Чомски, които успешно прилагат у нас, особено в последните седмици: 1. Разсейване - Основният елемент на социалния контрол е отвличане на вниманието от важните за хората въпроси. Това се случва чрез непрекъснато насищане на медиите с незначителни съобщения, изпращани от управляващия страната политически и икономически кръг. Отвличането на вниманието е съществена възможност гражданите да бъдат лишавани от важни знания в областта на науката, икономиката, психологията, невробиологията и кибернетиката. Постоянното отвличане на вниманието на хората от реалните социални проблеми, преминаването към теми, които нямат реално значение гарантира, че гражданите са винаги заети с нещо и нямат време да мислят. 2. Създаване на проблем и предлагане на решението му - Този метод се нарича "проблем-реакция-решение“. Създава се проблем, вид "ситуация", която трябва да предизвика реакция сред населението. Тя, сама по себе си, трябва да изисква приемане на мерките за преодоляването й. Например, изброяването на нарастващо насилие в градските райони или организирането на кървави атаки, които са довели до това гражданите да изискват по-строги мерки за сигурност и политики, ограничаващи гражданските свободи. Или, осланяне на икономическата криза, за да бъдат нарушвавани социалните права и да бъдат съкращавани градските услуги." https://manager.bg/маркетинг/списъкът-на-чомски-10-начина-за-манипулация-чрез-медиите

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • каквото повикало…

    27 Sep 2023 16:34ч.

    След като дадем С300 на Украйна, Русия може де ни даде някой и друг Калибър. Ще бъде добра замяна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Няма страшно

    27 Sep 2023 17:20ч.

    Видехме ги тия калибри, най-много да съборят някой силоз и да подплашат чайките във Варна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Югоагент

    27 Sep 2023 16:34ч.

    Медийно имаше стратегия тази седмица. Изхабиха ни енергията с Руската църква и изведнъж идва това с ракетите. Каквото и да е обществото не може да устиска, щом бива атакувано по различни направления.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Всичко това ще завърши с българска Вартоломеева нощ, пред която всичко случило се през 1923 г., през 30-те години на ХХ в. и след 1944 г. ще бледнее

    27 Sep 2023 16:43ч.

    Ще се доближим до еталона

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тези инсталирани "управляващи",

    27 Sep 2023 16:53ч.

    които не са в състояние да управляват дори себе си, са нелигитимни, противостоят волята на българския народ и са не само продажни, а направо глупави, щом не могат да преценят последиците от тези си действия. Ако това беше нормална държава, щяха да бъдат съдени за национално предателство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точно обратното

    27 Sep 2023 17:11ч.

    Всичко което иска българския народ във ватнистан го няма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Хю

    27 Sep 2023 17:26ч.

    Плосък трол си ти плосък.. ето къде отиват милионите $ давани за "борба с дезинформацията" .. ама всяка стотинка се пише на вашите гърбове, осъзнайте се докато е време .. тези кървави пари ще ви изленат отзад.. и то пак с кръв.. Този който плаща, винаги си обира вересиите.. не го забравяте господа и дами нископлатени плямпачи...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точно обратното 27 Sep 2023 17:11ч.

    27 Sep 2023 20:12ч.

    отваряш ютубата и пишеш Сибериан фрийдъм...там ще видиш много клипове на австралийско семейство, преселило се в Алтайския край...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • русский "освободитель"

    28 Sep 2023 0:34ч.

    няма проблеми едно австр. семейство да го позлатят и поставят на витрината, за да може дебилите да го коментират...защото същите дебили няма да се досетят да коментират причините за десетки хиляди млади специалисти, които напускат "брацката" кочина Русия, отвратени от действителността в нея.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    27 Sep 2023 17:22ч.

    Да, май все пак в центъра на София ще се сеят картофи

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гражданин

    27 Sep 2023 17:34ч.

    Между Русия и България има споразумение от 2002 г., чл. 4 от което забранява предаването на С-300 на трети страни, без писменото съгласие на Русия! Т. е. американските подлоги нарушават международното право… Киро наруши Конституцията, че един международен договор ли. Бог да пази България!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    27 Sep 2023 17:35ч.

    Интересно е защо ГЩ и Евтимов са клекнали? Та ние сме голи и боси. На какво се надяваме? Имаме 3 камиона ЗРК, на които и украинци, и руснаци им знаят местонахождението, рег. номера и номера на рамата. Утре, ако даден руски кораб реши отново да влезе в икономическата зона на България в ЧМ и вземе да метне една ракетка..отидохме живи-изгорели. Няма с какво да я спрем тая ракета. В ГЩ има планове на целите, които ще бъдат атакувани в България. Всички те са незащитени. А ние си раздаваме арсенала......

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • незнайко

    27 Sep 2023 17:40ч.

    Гледай ти колко много дефектно оръжие имало в България? Ями да пратим и дефектното ни правителством то е по опасно за използване от ракетите,

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • dabedabe

    27 Sep 2023 17:51ч.

    Изходът е мажоритарни избори. Не виждам друг начин да се отървем от партийните клики.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Договор от 2002 г. правителство на Сакскобурготски с външен министър Соломон Паси и на отбраната Николай Свинаров!

    27 Sep 2023 17:59ч.

    Ми значи правителството на Денков и ПРОМЯНАТА П-ДБ се ИЗПЛЮ в ЛИЦЕТО на тримата Сакскобурготски, Соломон Паси, респ. Атлантическия клуб и Николай Свинаров. Бандитизъм в ента степен. То с какъвто се събереш такъв ставаш, нали троловете говедари.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дачков, то ясно, че е лесно да се дава акъл

    27 Sep 2023 18:00ч.

    Но твоя форум е супер достъпен за тролове. Тук един направо размива идеята за коректни мнения. Аман от едно и също. Подлива вода по всяко време, на всяко нещо. Противно е. Жалко за добрите статии.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НДСВ управлява от

    27 Sep 2023 18:01ч.

    Правителството на Сакскобурготски е от 24 юли 2001 г. до 17 август 2005 г. БЕЗ ДУМИ. Изхрачиха се в лицето на Симеон Борисов, на Соломон Паси и Н.Свинаров с ... БЕЗЗАКОНИЕ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Валя

    27 Sep 2023 18:34ч.

    Висшите ни чиновници май се забавляват с доставките на смърт ? Събудете се, българи! Гласувайте по съвест - може и да успеем да ги изметем ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи