С таен вот депутатите одобриха ракетите С-300 за Украйна

С таен вот депутатите одобриха ракетите С-300 за Украйна

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Приет е проектът, за който вчера говорихме" - това обяви депутатът от ДПС Делян Пеевски пред журналисти в парламента относно проекта на решение за даване на дефектни ракети С-300 и боеприпаси на Украйна.

Как са гласували депутатите не е ясно, тъй като вотът им мина при закрити врата.

Проектът на решение бе внесен от лидерите на ГЕРБ и ПП-ДБ Бойко Борисов, Кирил Петков и Христо Иванов, както и от депутатите Делян Пеевски, Ивайло Мирчев и Христо Гаджев. Още вчера той бе светкавично приет на извънредно заседание на военната комисия в парламента. И там, и при днешния дебат в парламента "Възраждане" и БСП се обявиха шумно против. От "Има такъв народ" пък искаха да дарим боеприпаси, но не и ракети.

В Народното събрание пристигнаха началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов и заместник-командирът на ВВС бригаден генерал Петьо Мирчев.

За дарението бе решено пет часа след началото на дебата по темата днес. Имаше обаче дълги почивки, декларации и спорове. А заседанието бе закрито след като Петър Петров от "Възраждане" поискаха военните да им обяснят колко неизправни ракети С-300 и боеприпаси с отпаднала употреба имаме. Информацията обаче е секретна и заседанието бе закрито.

Източник: "24 часа"

 

 

Коментари

  • София

    27 Sep 2023 15:07ч.

    Позор , тия ще ни вкарат във война, за да ги оставят да си харчат спокойно откраднатото , ще плащат с живота на децата ни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ох, ох, ох...

    27 Sep 2023 15:55ч.

    Ох, какъв чувствен kоментар. Живота на децата ни, ох, ох...Ами, хващайте оръжието и тръгвайте към парламента бе, ракиенo-салатни бойци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мдаа...

    27 Sep 2023 16:45ч.

    Господарите досега да са ни вкарали във войната вече, ноооо .... понеже МСМ са новият Холивуд, а истината е, че нямаме качествено и количествено въоръжение, защото нямаме оръжейни специалисти-професионалисти и реурсно-материлната база се краде много яко от колонизаторите, а за нас почти не оставят нищо. Нали ги чувам последно време, особено вечерно време с тези гърмежи дори повече от 5 минути не могат да изкарат. Жалка работа дори и да търсят някакъв психологически ефект, ама и там удрят на камък.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Отче Ваш

    27 Sep 2023 16:46ч.

    Следващата пратка трябва да бъде в жива сила от дефектиралите войници, като - Тагаревич, Боко, Пеевски, Мирчев, Киро тъпото, Ристьо Мравояда, Надка юристката и да не забравим Гнома и Молеца. По-продажно правителство едва ли е имало в Булгаристан, в новата му история. Не знам още какво трябва да стане, този малък, НО МНОГО ПРОСТ НАРОД, за да се вдигне и да помете тия предатели, който ни управляват. В противен случай си заслужаваме си съдбата!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джони инглиш

    27 Sep 2023 18:00ч.

    ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА . След всичкото модерно западно оръжие което получиха окраинците щели да побеждават със повредено руско оръжие от булгаристан. ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И какво крият

    27 Sep 2023 15:10ч.

    с "таен" вот?? Та ние не сме вчерашни и почти сигурно сме наясно, кой какво е одобрил! Или да няма доказателства след време!...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Киро - най-простия и най-тъп американски шпионин в България

    27 Sep 2023 16:57ч.

    Ния простите, боковите тикви, мравоядите и догановците бяхме естествено против, но възраждане, бсп и итн бяха за и ракетите заминаха за укрия. ИстЕна ви казвам, както винаги! Алангро!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 123

    27 Sep 2023 15:25ч.

    Na izborite trqbva da im pokajem kakvo se slucva c maikoprodavcite trugnali sreshtu sobstveniq si narod i Rodina

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • те погребват Отечеството ни

    27 Sep 2023 15:26ч.

    Поредното национално предателство! Хора от поне три правителства и два парламента са за Народен съд заради съдействие на международната фашистка мафия, която пали и поддържа войни и човекоубийства. Нито един от гласувалите подобен позорен акт няма да се отърве от Божието възмездие. Същите тия хора, ако им заповядат от отвъдокеанската фашистка локва, като народ ще ни пратят на смърт заради чужди приоритети и цели. Отървете се от илюзиите и спрете да им участвате в маскарада!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Таен, щото

    27 Sep 2023 15:28ч.

    ги е страх от едни стълбове и едни въжета... Какво пречеше "експертите" да ви обяснят на закрито а вие да си гласувате на открито? Но не се притеснявайте, ние си ви знаем!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    27 Sep 2023 20:08ч.

    Таен е вота за да може да са спокойни предателите, че не оставят следи! Иначе тези, които си ги знаем, те вече са си осигурили място в американските самолети и не се страхуват от народния гняв! Нашия народ няма да си вземе поука и явно ще стигнем и до четвърта национална катастрофа ! Има една китайска древна мъдрост, която гласи: "Който забравя поуките от Историята е осъден да ги изживее отново!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев

    27 Sep 2023 15:33ч.

    Правилно, Украйна се защитава и трябва да й помогнем. Ако кремълските фашета толкова искат мир, могат просто да се приберат на своя територия и мир ще има веднага.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бензинджия

    27 Sep 2023 15:35ч.

    после да не плачеш, че "цветът на нацията" троши камъни на строежа на аец "белене"... или за теб е твърде сложно да предвидиш поне една стъпка напред.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Проктолог

    27 Sep 2023 15:57ч.

    д-р Косев, никакъв мир за Покрайна, само здрав секс докато може да мърда!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • “ трябва да й помогнем”

    27 Sep 2023 16:57ч.

    Но не и с нарушаване на международни договори. Само с разрешение на държавата от която са купени може да се продават или подаряват на друга държава. Леопардите, които Испания даде на Украйна, бе след разрешение на Германия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • какъвто мир

    27 Sep 2023 17:18ч.

    имаше в Донбас преди ли? с артилерия срещу собствения народ ли? или с бойни групи "хулигани" срещу бременни жени, като в Одеса?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    27 Sep 2023 20:13ч.

    Искам да попитам така наречения д-р Косев, как може да е толкова нагъл и да нарича руснаците фашисти след скандала в канадския парламент с отдаването на почит на отявления украински фашист от СС? А може би той нищо не е чул за случая или не иска да чуе и си е сложил тапи в ушите? За съжаление всички соросоиди, като него са такива дебелооки и глухи за човешкото страдание! Важното е на тях да им текат центите от тролене!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • логиката на политическото в тия дни би следвало да оспори политическата логика, ама не би

    27 Sep 2023 15:36ч.

    Тоя път анатемата ще обхване и ония, които отиват да гласуват за очевидните им псевдополитически циркове. Като казваме бойкот, трябваше цялото гражданско общество да обяви бойкот, оспорвайки правото на самозвани политици (всички до един продажници, както се оказа) да обладават власт и да претендират за управление. В такива времена се води въоръжена антифашистка борба, а те тръгнали да им участват в избори. Пълна безнадеждност по отношение на изворите на легитимност не просто на партиите, а на самата политика.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • то е ясно

    27 Sep 2023 15:38ч.

    Мислят си, че като е тайно, не се знае кой как е гласувал. Това няма да ги спаси от следващия Народен съд, който ще е да националните предатели. Справедлив съд.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    27 Sep 2023 15:40ч.

    в края на ВСВ министърът на лъжата във фашистка Германия - Й. Гьобелс за да избегне разобличаване и осъждане, убива собственоръчно съпругата си и децата си и се самоубива. а дали осъзнават лъжците във фашистките ТВ (БНТ, БТВ, НоваТВ, Евронюз - България и др.), надявайки се да останат неразобличени през следващите 7-8 години, че Провидението ще ги накаже, като удари по техните деца и внуци ?...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    27 Sep 2023 15:46ч.

    Не, Магда Гьобелс=жена му, собственоръчно отравя себе си и 7-те им деца. Тя е била по-нацистска и от съпруга си. Много прилича на Урсула като поведение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    27 Sep 2023 15:44ч.

    За пореден път България е на страната на губещия, защото политиците ни служат на външни интереси. Утре, когато САЩ, ЕС и Русия седнат на масата и си поделят Украината, ние ще трябва да плащаме репарации на Русия! Отново!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kolossal

    27 Sep 2023 16:02ч.

    Най-готиното е как възрожденците са гласували "ан блок" с герберите и сектантите както винаги досега по всички ключови решения. Варненското цигане вее чужди знамена и едни оФци му се радват...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    27 Sep 2023 16:18ч.

    галя върна ли се от отпуск?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сабрутко Сабрутев от сабрутковците на Киро и Кокоро

    27 Sep 2023 17:35ч.

    Kolossal+на простотия! Киро, ти ли си?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    27 Sep 2023 16:02ч.

    Тайно, тайно колко да е тайно ? Проекторешението е внесено от: киро тъпото,боко тиквата, христо да гама, шиши, крушевския тигър и украинеца христо гаджев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тайната е колко броя, а не кой е гласувал

    27 Sep 2023 16:23ч.

    Щом малчат толкова сигурно ще дадат 20 броя ей така.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • E kak koлко?

    27 Sep 2023 19:34ч.

    Всички, разбира се!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Окупирани сме и то за дълго

    27 Sep 2023 16:39ч.

    Докле не отхвърлим веригите на пренаписващия вота ни отвъдойеански поробител.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лицемер

    27 Sep 2023 16:57ч.

    Тайно гласуване - Страхливци! Когато са гласували изпращането на смърт, да ли са осъзнали, колко хора ще бъдат убити? Независимо да ли са украинци или руснаци! Това са хора. Родоотстъпници и убийци са гласувалиje за изпращането им.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тайно или не,

    27 Sep 2023 16:58ч.

    гласувалите подкрепят неонацизма. Да се запомни, да не се забравя - не само "правителството, а и депутатите подкрепят неонацизма. С други думи - не само "правителството", а и депутатите подкрепят престъпления срещу човечеството и стават съучастници в тях, повличайки и народа, който очевадно не поддържа такава външна политика.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Делфийският оракул

    27 Sep 2023 17:00ч.

    Абсурдно е две лица, които са пряко зависими от закона Магнитски и един доказан психопат, да продължават да използват държавата за собствени цели. Без авиация и без боеприпаси за зенитно ракетните комплекси, България на практика е с нулева бойна готовност. За това състояние се носи съдебна отговорност. Безкрайното толериране на тези лица предвещава анархия в страната. Разбирам, че лакеите от тесния кръг на тези лица нямат много полезни ходове, но ако сега не скъсат с тях, ще бъдат смазани заедно с тях.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Маги

    27 Sep 2023 17:10ч.

    Щом е тайно,не се знае колко и как са гласували и, следователно, трябва да не се признава! Значи самите те много добре разбират, че постъпката им е против българските интереси и така се опитват да ни излъжат! Това гласуване трябва да се анулира като незаконно!! Къде го има в правилника на Народното събрание?? Да се анулира и да гласуват явно и с подпис, за да се знае един ден кой какво е навредил на страната!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    27 Sep 2023 17:19ч.

    От сега избраните в така наречения парламент си струва да се гласува единствено за Възраждане! Останалите са плазмодии към краварското посолсво.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • онуфри

    27 Sep 2023 17:27ч.

    Много таен, няма що! Какво щеше да стане ако е публичен? Пак щяха да го одобрят. НеКоалицията си го е навила на пръста и го решава въпреки каквото и да е мнение. Все едно не е избирана от народа, не работи за народа... Тя се е самоизбрала и работи за когото трябва. Разиграват един театър. Тайна майна!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гост

    27 Sep 2023 22:10ч.

    Ха ха. Таен вот. Що ги е страх хероите да излязат с имената си? От посолството щяха тайно да им закичат по един тиквен медал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Венецът на съзиданието

    27 Sep 2023 22:52ч.

    Не е за смях! https://www.facebook.com/Truden/posts/1051212592976538/?vh=e&extid=MSG-UNK-UNK-UNK-IOS_GK0T-GK1C

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЕдНа

    27 Sep 2023 23:51ч.

    Ами тайно ще гласуват, защото след дебатите вече никой не може да се оправдава, че не е разбрал какво означава да гласуваш "за" подаряването на ракетите, а след това и на самите зенитни комплекси!Предателите вече няма да спят спокойно и се опитват да се размесят с останалите депутати, гласували против,но напразно! Всичко важно се видя и чу по време на обсъждането!Оттук нататък вече ще гласуват абсолютно монолитно, за да не го докарат до нови избори и загуба на неприкосновеност!Особено тъжно е,че в залата имаше толкова юристи, които не предупредиха колегите си за тежката квалификация на стореното от тях!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи