Русия предупреди Украйна да не влиза в НАТО

Русия предупреди Украйна да не влиза в НАТО
Русия предупреди Украйна да не се интегрира в НАТО и заяви, че предишните опити на Киев да се приближи към отбранителния съюз са имали нежелателни последици, предаде Ройтерс.
<p>&quot;Предишните опити доведоха до замразяване на руско-украинските политически контакти, до проблеми между НАТО и Русия и до разделение в украинското общество&quot;, заяви руското външно министерство в деня, когато външните министри на страните от НАТО се срещат в Брюксел.</p> <p>Украинският парламент днес одобри провеждането на съвместни военни учения със страните от НАТО и ЕС. С приемането на текста Украйна позволява в периода май-октомври 2014 година на нейна територия да бъдат извършени военни маневри. Предвижда се част от ученията да бъдат проведени в Черно море. Текстът е приет от всички депутати, които са присъствали на гласуването.</p> <p>&nbsp;</p>

Коментари

  • Настрадин Ходжа

    02 Апр 2014 1:48ч.

    Тия май нарочно дразнят мечката! Хич и не мислят какво ще следва после...Дано е поне след евроизборите!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Hunter Douglas

    02 Апр 2014 3:56ч.

    Това са хората на които Вашингтон наля пет милиарда долара за да дестабилизират руското пространство. Но не познаха. Сбъркаха Путин с Горбачов. Малкия ГОЛЯМ човек ги намачка за отрицателно време. Това е добре, руската мечка се събуди най после. Когато се опитаха да и ровят в бърлогата се усети. Но защо чак сега? Ние изгоряхме. Тя спа. Цяла източна Европа изгоря. Тя спа. Свга дано не проспи Сърбия. Трябва пак да ни освобождава. Господ здраве да и дава, че с тоз еврогейски съюз и с тез офшоркаджийски прецеденти дълго няма да ни бъде. Да живее България. Разчитаме на теб Русия. Орешко, Плевньо, Борисов и Местан не са Българския Народ. Да живее Русия. Смърт за НАТО и Еврогейския съюз.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи