"Ролинг Стоунс" посветиха клип на Чарли Уотс

"Ролинг Стоунс" посветиха клип на Чарли Уотс
Легендарната група "Rolling Stones" пусна видеото "Living In The Heart Of Love", което се оказва малко носталгично и е заснето в естетиката на киното от 70-те . В клипа младият Чарли Уотс, както обикновено, спокойно седи на барабаните, почуквайки в бърз ритъм...

 

Черно-бялото видео е заснето от режисьора Чарлз Мелинг в Париж. В историята две момичета се срещат с приятели и след това отиват в стая, където слушат виниловия диск на "The Rolling Stones", гледат техните записи и танцуват.

 

Групата посвети този клип на паметта на Чарли Уотс. Видеото завършва с надпис на екрана: "Чарли е моят скъп".

 

 

 


На 20 септември, преди началото на турнето на бандата - "No Filter", Мик Джагър публикува в социалните мрежи видео от обръщението си към публиката преди частен концерт: "Това е първото ни шоу на турнето ни през 2021 г. Трябва също да кажа, че това е малко горчива вечер за нас, защото това е първото турне от 59 години, което правим без нашия очарователен Чарли Уотс. На всички много ни липсва Чарли много. Липсва ни като член на групата, липсва ни като приятел на и извън сцената. Имаме толкова много спомени с Чарли... " Джагър завърши кратката си реч с думите: "Надявам се, че го помните толкова, колкото и ние. Искаме да посветим това шоу на Чарли. Да пием на Чарли!"

 

Песента "Living In The Heart Of Love" ще бъде включена в преиздаването на "Rolling Album Tattoo You" на 22 октомври и ще бъде допълнен с бонус песни.

 

Междувременно турнето на "Ролинг Стоунс" - "No Filter", започна в САЩ. Началото беше дадено в Сейнт Луис, щата Мисури. За първи път от почти шест десетилетия групата излезе на голяма сцена без барабаниста си Чарли Уотс.

 

Шоуто започна с празна сцена, само под звуците на барабани със снимки на покойния Уотс на видеостената. След втората песен - вълнуващо изпълнение на "It's Only Rock`N' Roll (But I Like It)", Мик Джагър, Кийт Ричардс и Рони Уд се появиха и бурно ръкопляскаха в знак на благодарност към феновете.

 

"Много е емоционално да видя всички тези снимки на Чарли. Това е първото ни турне без него.  Той ни липсва много - и на сцената, и в живота", заяви Мик Джагър.

 

Турнето на "Ролинг Стоунс" беше планирано за 2020 г., но заради пандемията се наложи да бъде отложено. С "No Filter" легендарната група ще мине през десет американски градове, като финалът е планиран за 20 ноември в Остин, щата Тексас.

 

 

Източник: "Труд"

 

 

 

 

 

Коментари

Напиши коментар

Откажи