Радев към посолството на Украйна: Захранването с оръжия увеличава риска от глобален военен сблъсък

Радев към посолството на Украйна: Захранването с оръжия увеличава риска от глобален военен сблъсък

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Позицията на държавния глава Румен Радев, че конфликтът между Русия и Украйна няма военно решение, е известна. Всеки ден тази война води до жертви и разрушения, които не са в интерес не само на Русия и Украйна, а имат и тежки икономически, социални и политически последици за цяла Европа."

Тази позиция изразява българският президент след запитване на bTV и след като по-рано днес до медиите беше изпратено становище на посолството на Украйна. В него се посочваше, че "именно Украйна е тази, която най-много иска мира, а именно агресорът настоява да води война“.

„Захранването на бойните действия с все повече оръжия увеличава риска от глобален военен сблъсък. Затова президентът Румен Радев счита, че дълг не само на пряко участващите във военните действия, а и на международната общност, е да положат системни усилия за деескалация и преустановяване на военните действия и търсене на реално мирно решение със средствата на дипломацията, основано на принципите и договореностите в рамките на ООН и международното право“, посочват още от прессекретариата на българския държавен глава.

По-рано президентът Румен Радев заяви на Рожен, че "Украйна настоява да води тази война, но също така трябва да е ясно, че сметката се плаща от цяла Европа. Тази война има много измерения – икономическо, социално и политическо. Тя е заплаха и риск за цяла Европа“.

Източник: бТВ

 

 

Коментари

  • СССР 2.0

    15 Юли 2023 19:38ч.

    Си Цзинпин : “Нека да играем с открити карти . Нека бъдем честни! Съюзът БРИКС , в който сме членове ние Китай и Русия , плаши Америка и алианса . Те го виждат като заплаха , но ние не застрашаваме света , светът е застрашен само от Америка и алианса . Алианса е създадена с цел да унищожи Русия и да отнеме нещо от други държави. Америка и алианса е време да си променят политиката и да не влизат в чужди страни като хиени за да крадат и търсят плячка. На света му писна от тяхното господство , писна му на света от това те да си мислят , че са господари на този свят. Стига с вашата демокрация , която погубва човечеството . Ако целта на Америка и алианса е това , държавите членки на Европа и алианса да воюват срещу Русия и Америка да воюва срещу Китай за да не заплашваме вашата икономика , ще кажа , че сте на много грешен път , а най-важните карти са в нашите ръце с Русия , а ние не застрашаваме вашите икономики. Не може вечно Америка и алианса да господстват в света и да си правят каквото си искат , време е Америка да не влиза повече в чужди държави и да си промени политиката , а алианса е време вече да не съществува в света , защото вашето не е нищо друго от унищожение . Не заплашваме вашите икономики , Америка вместо да гледа други държави , да работи в своята и да произвежда за да си плаща и дълговете , за да си прибере и бездомните хора от улицата , които умират от глад . Америка е фалирала държава и е време Америка да мисли само за Америка и за своя народ , време е Америка да бъде държава с истински политици . Време е Америка да спре да заплашва държави. Нека бъдем честни! Трета световна война няма да ви докара нищо добро , а съюз с Китай и Русия в трета световна война може да подпише края на Америка и алианса . Русия има много оръжии под вашите води, които при активиране могат да да превърнат щатите просто в океан , ако Русия бъде нападната , оръжиите под вашите океани ще се активират автоматично и ще потопят изцяло Америка . Защо ни е трета световна война ? Трета световна война , в която всички държави ще загубим и хора , и икономика , всичко . Можем да бъдем единни , да се разбираме всички държави и да има световен мир , Америка може просто вече да излезе в пенсия и да спре да влиза в чужди държави , просто гледайте вашата страна , вашите щати , вашите хора . Накарайте Украйна да преговаря и престанете да давате оръжия за продължение на война умират хора , а Зеленски да престане да проси оръжия от цял свят , а да седне на масата за преговори за доброто на света . Китай и Русия не са заплаха за света . Икономиката на никоя държава не ни интересува нас като страна , нашата икономика ни стига , а ако в света стане трета световна война , последното нещо , което ще ме интересува е икономиката . Америка и Европа , както и алианса , вие се самоунищожавате, не копайте гроб за нас , а измъкнете се от вашите гробове и мислете единствено за вашите страни и народи . “

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Си Цзинпин

    24 Авг 2023 19:13ч.

    А, несъществуващият източник е?... Не съм казвал такова нещо ;)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защо така? - Сетих се!

    15 Юли 2023 19:45ч.

    Радев, както сам заяви, действа в синергия с дневния ред на САЩ! Тоест, Радев говори като говорител на САЩ. На онази масажистка ли е, сексоложка ли е, вудо-магьосница ли е, която е начело на посолството на Украйна трябва най-накрая да й светне, че укро-нацистите, водени за носа от наркоман, талмудист, ционист и фашист, 1/2 хазар по произход, загубиха в САЩ. САЩ им бият шута Зеленски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Новоеничарите

    15 Юли 2023 19:49ч.

    в България и в окраина/покраина/украина на Русия са в емоционален шок! Очакват се всички новоеничарски фекалии на вентилаторите на "правилните медии"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Николова

    15 Юли 2023 19:55ч.

    Не разбирам защо всички се правят на ощипани. Отказахме се от руската газ и живота поскъпна с повече от 30%. Плащам в момента два пъти по- скъп хотел на Черноморието. И всичко това благодарение на нацистите от Усрайна. Осраха цяла Европа. Като искат да умират за интереса на САЩ , да умират. Ние нямаме апетит към Русия и нейните ресурси , няма причина да се месим в конфликта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • нагли и бизскрупулни

    15 Юли 2023 20:30ч.

    Изключително нагла, безскрупулна и безцеремонна нация, такова и посолството със секс специалистката посланичка. Уверихме се в това от украинските нашественици, които забравиха, че са бежанци и с претенциите си на вип персони източиха държавата и вбесиха най-бедните европейци, които обедняват и заради тях

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мунчо упорито мълчи по въпроса, че

    15 Юли 2023 20:34ч.

    Първо Матушката му трябва да се изтегли от жалките 85 000 кв. Км , които и според Лукашенко са украински, но явно според Мунчо не са.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Трябвало да се изтегли щото били украинска ??! А те ОТ КОГА СА УКРАИНСКИ? от 32 години насам, преди какви бяха??? ИЛИ това което ти преподзават в Американския университет понятие като история повече от 2 месеце назад не включва?

    15 Юли 2023 21:07ч.

    От къде ги копаете такива невежи тролове?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Манипулираш

    15 Юли 2023 21:10ч.

    Република Крим се присъедини към Руската федерация на 18.03.2014 г. след общонационален референдум на 16.03.2014 г. Руският народ в бившата Автономна република Крим се самоопредели! През същата 2014 г. в Донецка и Луганска области на фашистка и нацистка Украйна се състояха референдуми, на който двете области, след референдуми, се обявиха за Народни републики. През септември 2022 г. след референдуми в ДНР, ЛНР и в новоосвободените Херсонска и Запорожка области, от фашистката и нацистка хунта в Киев, самоопределящи се като руснаци, се състояха референдуми за присъединяване към Руската федерация и станаха неотменна част от Руската федерация. Конституцията на Руската федерация забранява да се накърнява територията на Руската федерация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ми кой ви разпадна Ссср кочината , бе ?

    15 Юли 2023 21:41ч.

    Нали сами си я разпаднахте. Кой ми сра в съветските гащи. Сега тръгнали да правят ссср 2. Ми никой не ви ще кочината. То само като видиш кои са националните празници на бившите съветски републики ти става ясно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хрушчов подари Крим на Украйна 1954г. без да има право на това

    15 Юли 2023 22:05ч.

    Преди това и след завръщането си в Русия, на която принадлежи, Крим е руски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ТАЙНА

    15 Юли 2023 23:13ч.

    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_largest_historical_GDP СССР беше втора икономика, и я сринаха, да не стане първа, и победителят САЩ взе всичко. 1985г. СССР е първи. Андрей Фурсов: Малко преди смъртта си Яковлев заявява, че с тяхната перестройка той и неговите съратници са рушили не само Съветския съюз, но и хилядолетния модел на развитие на Русия. Не мисля, че Яковлев е посвещавал Горбачов във всички свои планове, но относно това, че Перестройката беше удар не само по СССР, но и опит да се промени векторът на цялата руска история, нямам никакви съмнения. Показателно е, че в края на 80-те години горбачовият отбор кани в Съветския съюз нобеловия лауреат по икономика от руски произход Василий Леонтиев, който трябвало, според горбачовци, да потвърди нуждата от сериозни системни промени в Съветския съюз именно поради икономически проблеми. Леонтиев работи тук няколко седмици и стига до извод – да, Съветският съюз има сериозни структурни проблеми в икономиката, но няма нито един проблем, който да налага системни изменения. Оказва се, всъщност, че горбачовската позиция е неадекватна. (Хитлер: "Правителството няма да защитава интереса на германският народ, чрез икономика, организирана от държавата, а ще подкрепя частното предприемачество") КИТАЙ НЯМА ПРИВАТИЗАЦИЯ. ДЪРЖАВАТА Е ЛОКОМОТИВЪТ НА ИКОНОМИКАТА. Хитлер: "Правителството няма да защитава интереса на германският народ, чрез икономика, организирана от държавата, а ще подкрепя частното предприемачество" https://i.dir.bg/kino/films/12003/13433.jpg Европейският Съюз, и ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ, с цвят на кафе или лайно, казват, че ГАЗ ОТ СЪРЦЕТО НА ЕВРОПА, е добър ГАЗ, доставян от Германия, а от ГАЗПРОМ е лош газ. Животът е прекрасен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • от университета на сорос

    15 Юли 2023 23:59ч.

    Не ви ли учат да смятате бе . Русия е завлядала 23 % от украйна ,до сега .Ха сега смятай от територия от 700 хиляди кв км която притежаваше украйна 23 % които са вече притежание на русия ,на колко хиляди кв км се равняват .Това са грубо сметнато около 130 -140 хиляди кв км загубени украйнски територии . .а не 85 хиляди както ги смяташ ти със сорпосоидният си мозък .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Александрова

    16 Юли 2023 0:16ч.

    Кочината сега е още по-голяма!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Имах предвид, че

    16 Юли 2023 0:19ч.

    Всички бивши съветски републики имат за национален празник деня в който са се отказали от кочината.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това е публична информация, бе

    16 Юли 2023 0:21ч.

    Рубладжийски. Превзели сте 100 села и нито един областен град.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • “ Хрушчов подари Крим на Украйна”

    16 Юли 2023 0:50ч.

    Хрушчов направи нещо много по-лошо. Обвини Сталин и пусна всички затворници в ГУЛАГ. А те бяха затворени, защото са нацисти и са се били на страната на Хитлер. Сега децата и внуците на тези нацисти, бивши затворници са нацистите в Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Крим е "подарен" през 1954 г, т.е. върнат на Украйна от Хрушчов срещу отнета територия през 1925 г.

    16 Юли 2023 12:38ч.

    Крим е "подарен" през 1954 г, т.е. върнат на Украйна от Хрушчов срещу отнета територия през 1925 г. Крим е бил "подарен" на Украйна - това отново е само ехо на кремълската пропаганда, защото Крим наистина е прехвърлен от РСФСР в състава на УССР през 1954 г., но е имало и обратен трансфер на територии. През 1925 г. от съветска Украйна са отнети териториите на Източен Донбас и Таганрог и са прехвърлени в съветска Русия. В замяна украинското съветско ръководство е разчитало да получи населените с украинци земи на Белгородска област и Източна Слобожанщина – само, че надеждите му за справедлив обмен се оказват напразни. Вместо реципрочна и навременна замяна на отнетата територия, Хрушчов "подарява" на УкраинскатаСССР опустошения след неуспешната колкетивизация, депортация на местното население и неуспешен опит да се създаде първата еврейска съветска република на п-ов Крим по онова време чак 1954 г. При това самият Крим, след депортацията на неговото коренно население, която е преминала на няколко етапа в течение на 1941-1944 г., през 1954 г. е бил съвършено, както обичат да казват немците, kaputt. Във всеки случай този разсрочен във времето обмен не може да се нарече "подарък".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Границите, колкото и условни да са били те в СССР, вече след разпадането на СССР се потвърдиха от международните договори

    16 Юли 2023 12:53ч.

    Обявяването на независимостта на Руската федерация през декември 1991 г. в Беловежкото споразумение и Договора за дружба, сътрудничество и партньорство между Украйна и Руската Федерация от 1997 г., призната в целия свят, формира границите на Украйна и напускането на Крим от РФ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Що се отнася до правния статут на Крим и...

    16 Юли 2023 12:55ч.

    ... и многобройните договори, в които е гарантирана териториалната цялост на Украйна, и по които Русия е неизменно един от гарантите, то може да изброим следните международни договори, чиито условия Русия наруши през март 2014 г. , като окупира и анексира Крим: Хелзинският заключителен акт на СССЕ, чл. 5 от Споразумението за създаване на Общност на Независимите Държави (1991 г.), т. 2 от Будапещкия меморандум за гаранциите във връзка с присъединяването на Украйна към Договора за неразпространяване на ядрено оръжие (1994), чл. 2 от Договора за дружба, сътрудничество и партньорство между Украйна и Руската Федерация (1997), Договора за украино-руската държавна граница (2003).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вж. доказателствата факти/карта, опровергават рашистките пропаганда и фалшификация на историята

    16 Юли 2023 13:00ч.

    http://likbez.org.ua/crimea_was_not_exchanged.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    16 Юли 2023 13:41ч.

    За онзи, дето го манипулиат! И Австрия се присъедини към райха на референдум, грижливо охраняван от Вермахта! Крим и донбас... охраняващите референдумите се срамуваха да си сложат отличителни знаци и се водеха "вежливи човечета". Та - знаем ги тия референдуми, до нищо трайно не са довели. В крим и Донбас - обезмъжаване на населението.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вивчо мамин,

    16 Юли 2023 14:56ч.

    Крим е историческа територия на Русия. Австрия никога не е била територия на Германия, освен обединена в нацисткия съюз, с любезното съдействие на Франция, Британия и Италия в Мюнхен 1938 г., който просъществува от 1938 г. до 1945 г. Укро-нацистите си измислиха език - така наречения "украински език". Укро-нацистите искат руснаците да говорят на измисления "украински език" в измислената през 1918 г. държава "Украина" от Австроунгарската и Германската империи, и от юдео-болшевишкото правителство на Ленин в РСФСР, като австроунгарски и германски протекторат за победа на Централните сили над Антантата в ПСВ, и за запазване на властта на Ленин в РСФСР. Германците не са искали такова нещо от австрийците, а австрийците не си нарекоха германския език "австрийски език", за разлика от укро-нацистите и маке-нацистите в съседна РСМ, които репресират всеки, който не се има за "украинец" и за "македонец". Ти, понеже си дълбоко зомбиран до състояние на еничар на служба на съвременните северноатлантически фашисти, няма как да проумееш това, което казвам. Нужно ти е електрошоково лечение в психиатрия, за да си в състояние да проумееш причинно-следствените връзки на състоялата се реална история.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    16 Юли 2023 15:49ч.

    Маминия, Крим е била историческа област и на Българското царство! Освен това на Древна Рус /която не е московията а Киев!/. До 1791 г. е историческа област в Османската империя. След тази година е област в Руската империя до няйния край през 1917 г. От 1922 г, до 1954 г, е в състава на Руската ССР. След 1954 г. е дадена Украинската ССР в замяна на това, че Руската СССР взема Белгородската област. След 1991 г. Руската федерация ПРИЗНАВА, че крим е част от Украйна в множество международни договори, в един от който се заявява като ГАРАНТ на териториалната цялост на Урайна! Та, на коя Русия е историческа област Крим, по начин, по който Ръската федерация може да си позволи да не спазва подписани не само от нея договори?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • кал

    15 Юли 2023 21:00ч.

    Вече е решено! България ще изгони американския и украинския посланици! Българското общество вече ги определи за "персона нон грата"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лошото е друго! България е определена пак да става Булгаристански Санджак на Турция...

    15 Юли 2023 21:10ч.

    Кой разбрал- разбрал! Когато се появява локална суперикономика с 80 милиона активно индустриално население останалите 5 милиона полуцигански тролове никой за нищо не ги брои...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • а още по-лошото е, че такива интелектуални гиганти като вас

    16 Юли 2023 3:15ч.

    говорят, пишат и МИСЛЯТ за Родината ни с ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ, без милост и загриженост, като за "Булгаристан"... Всеки родител е близо до гроба си, щом няма поне едно от децата му истински да го пожали... И да - който разбрал - разбрал!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джони инглиш

    15 Юли 2023 21:22ч.

    Радев, не говори глупости. Захранването с оръжие към Окрайна води единствено и само до изчезването на Окрайна и окраинците, по последни сведения в Окрайна вече има по малко от 25 милионо от 50 милионното население през 1989- та година.. Като периферно и не маловажно действие се цели отслабване на Руската икономика на фона на фалиращата западна икономика.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Украинците съвсем онагляха

    15 Юли 2023 22:30ч.

    https://obektivno.bg/ukrainskoto-posolstvo-obvini-rumen-radev-v-ruska-propaganda-i-hibridna-vojna/. Явно раболепието на Денков и жълтопаветниците, както и на представляващите ги в НС партии ги окуражава да си избият чивиите от гаврата над Zеленски във Вилнюс върху Президента ни ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    15 Юли 2023 21:27ч.

    А бе генерале! Какво им се обясняваш на тия нацисти и убийци. И какво като има глобален конфликт. Нима не го знаят нацистите в уСрайна? Че те го търсят. Понеже са умни, територията им ще стане пустиня.И им се обясняваш на тия идиоти, вместо да я извикаш тая фашистка Курва и да и кажеш да си затваря сливата, пардон устата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Яре, яренце

    16 Юли 2023 3:07ч.

    в цивилизована държава живееш уж, а даваш такива дебилни съвети...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • еврозадругата

    15 Юли 2023 21:51ч.

    По-напред да поделим с Ердо вакъфите в македонския санджак,па сетне ще мислим за Украйна.?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сигурно му е тежко на Румен Радев

    15 Юли 2023 22:07ч.

    защото знае с какво "ала-бала" узурпираха властта.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    15 Юли 2023 22:16ч.

    Един от наи-големите проблеми на българина е, че вечно гледа да направи хорската сметка. Вместо собствената си! Сметката била плащана от Европа?! Нека не мисли за ЕС, там са си направили сметката, за какво да плащат и за какво не! На Радев сметката как излиза? То за сметката на БГ явно никой не се интересува.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А България не е ли част т ЕС?

    16 Юли 2023 0:17ч.

    Или вече сме се отървали?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "... Нека не мисли за ЕС, там са си направили сметката... "

    16 Юли 2023 2:57ч.

    Да, направили са я, ама без кръчмаря, защото я плащат с НАШИТЕ отрудени пари. Така че Радев с право каза на Zеленски всичко което му каза. Цял свят го похвали за куража му и всички алтернативни медии цитираха думите му. Гордея се с Радев, както и с нашия свещеник, който анатемоса целият им кортеж в дъжда!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    16 Юли 2023 13:50ч.

    "Отрудени пари"?! Това ще си го запиша! До резултате от продажбите на българската военна промишлинест от 24.02.2022 г. до днес. Направо да ожалиш българската икономика! Ааа, можехме да не си нарежем самолетите на скраб, а да спечелим и от тях, но нали не трябва да разрастваме "конфликта"...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Манол Кехая

    15 Юли 2023 22:23ч.

    Абе и на Радев работата не му е лесна. Вчера ли, оня ден ли е бил на опера в летния тетър във Варна. И там някакви прости актьорчета му вдигат скандал, искат му оставката, снимат с телефони, изпадат в истерия задето казал така за Украйна. Вече човека не може и културно мероприятие да посети без някакви синьо жълти зомбита да му се нахвърлят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гост

    15 Юли 2023 22:48ч.

    Сам си го направи. Кой го караше да бута Кирчовците във властта. Много хора писаха тогава що за хора са. Да напомням ли думите му че няколко такива като Кирил Петков ще оправят България? А и Корнелия Нинова да не се прави на света вода ненапита. Защото прави пари от оръжията за Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Глупости - сам си бил направил...

    16 Юли 2023 3:06ч.

    Не виждате ли, че това е активно мероприятие на ООО (Сорос) и Украйна, защото се чудят как да всяват размирици у нас, както и в трите ПРИФРОНТОВИ държави - Полша, Румъния и България - защото са определили да ни замесят в конфликта? А нашите празноглавци от коалицията на войната - ПП/ДБ, ГЕРБ/СДС и ДПС - всеки ден ни доближават до ръба на пропастта с идиотските си идеи и гласуване на противодържавни закони и политики/мерки. Тези престъпници, които се поздравяват с "high-five" всеки път, когато "преодолеят" гласовете на Възраждане, БСП и ИТН са за затвора по обвинения в държавна измяна, ама да видим до кога още ще ги изтърпим...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джони инглиш

    15 Юли 2023 22:42ч.

    Не знам на какво мероприятие е бил Радев , но точно той ни лансира с помоща на САШтисаните Киро тъпото и ококореният п е дал. А точно тези американофили съсипват България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гадно ли ти е?

    15 Юли 2023 23:59ч.

    Свиквай с обстановката, няма го СССР да ви помогне

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • старите хора употребяват една дума за такива като теб: "ФУКАРЪ"

    16 Юли 2023 3:25ч.

    Поинтересувай се какво означава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Jack

    15 Юли 2023 23:37ч.

    Светът е в патова ситуация. Руската империя не може да бъде победена от обединения запад . Изтока не е монолит и няма интерес да завладява дивия запад. В случая никой не печели освен тарикатите от ВПК и разните паразити , накачени по веригата на доставки на оръжия и подобни шитни за изтребване на глупавите народи . Докато не се изтребят паразитите от властта навсякъде по света - така ще е интересно . Няма да скучаем .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • също и едни хора

    16 Юли 2023 3:28ч.

    които захванаха втори проект - "Земя без хора, за хора без земя, 2.0".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ще има да му хвърлят

    16 Юли 2023 0:27ч.

    Копейки на Мунчо кат минава по улиците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    16 Юли 2023 0:55ч.

    Ще има мир на украинската земя, но първо още 100 хил русначета трябва да бъдат избити като кучета

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стоил Малевски

    16 Юли 2023 0:58ч.

    Велик главнокомандвашт имаме в лицето на Радев, държавник с визия и бистра мисъл, сравнима само с Орбан, Путин и Зевде

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    16 Юли 2023 0:59ч.

    " Това е публична информация, бе 15 Юли 2023 21:21ч. " 1. Донецк, Луганск и целия Крим, броим ли ги? 2. Даже и да не ги броим - и в най-дебелите чутури, вече трябва да е светнало, че това не е война за територии, а за численост. Териториите ще капнат после, като зрели круши. Преди седмица припомних за Курск. Станаха 80 години. Ама градът Курск няма нищо общо. Най-голямата танкова битка в историята е станала около едно селце, далеч от Курск - Прохоровка. При това, няма победител. Даже руските загуби са били по-големи. Нооо! След нея, всичко свършва! Вермахтът е бил изтощен и военно и психологически. Не десантът на плажовете в Нормандия, не в пясъците на Сахара, не в Западна Европа, където съюзниците са се биели с месеци с пожарникарски батальони от старци и деца, а там край Прохоровка се е решила войната. По-интересно е сега, какво ще правите сега, когато Русия набие канчето на хохлите? Ми вие нямате резерви, щатните бойни единици са на ръба - едва ли ще има мераклии да влязат в бой с руснаците. Те ще са набрали скорост, а ваште пилоти не могат да си намърдат задниците в кабините. И изобщо, как си я представяте - че вие ще диктувате ваши условия на руснаците? Урсула ще тропа с юмрук по масата на Пригожин? Ну, ну!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Копейкин

    16 Юли 2023 1:05ч.

    пий си хапчетата по-редовно

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    16 Юли 2023 1:08ч.

    Тва напрао мъ уби!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Проблемът е, че Денков/Тагарев обещаха

    16 Юли 2023 3:33ч.

    и ще дадат над 100 БТР-и от нашето МВР! Не сме ги били ползвали... Няма ли съд който да разгледа тези престъпления срещу държавата? Нямаме ли Прокуратура която да се заеме с тази ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Скитник

    16 Юли 2023 1:50ч.

    Господин президентът да спре да се обяснява наляво - надясно какво бил казал, защо го е казал, какво е имал предвид. Геополитическата карта се променя, парадигмата се променя, някои хегемони си отиват, други идват, и т.н. Светът е друг , президентът за разлика от някои хора разбира и отчита реалностите. Да не се натъжава от уличните подхвърляния, те отразяват не него като техен обект, а субектите, които общо взето са в тежък евроатлантически дисбаланс.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Луганск

    16 Юли 2023 13:43ч.

    Мечтата на Деков се сбъдна - тази сутрин укронацистите са употребили далекобойни касетъчни боеприпаси срещу мирното население в Луганск, който за разлика от Донецк не беше обстрелван през изминалите години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Педро

    16 Юли 2023 16:13ч.

    Имаше Мински споразумения с Гаранция Франция. Не искала война Украинската колония на САЩ. Мръхльовци.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи