Радев и Пендаровски проведоха телефонен разговор

Радев и Пендаровски проведоха телефонен разговор
Президентите Румен Радев и Стево Пендаровски проведоха телефонен разговор, в рамките на който обсъдиха подготовката на предстояща официална визита у нас на държавния глава на Република Северна Македония. Разговорът се състоя по инициатива на президента Стево Пендаровски, който поздрави Румен Радев за встъпването в длъжност и му пожела успешен мандат, съобщи пресцентърът на държавния глава.

Снимка: Президентство, архив

 

Румен Радев и Стево Пендаровски потвърдиха готовността си за продължаване на активната роля на двете президентски институции в подкрепа за по-нататъшното развитие на двустранното сътрудничество. В тази връзка двамата президенти отбелязаха очертаващата се нова динамика в двустранните връзки, която се очаква да доведе до укрепване на доверието между България и Северна Македония.

 

 

Коментари

 • Интересно

  21 Яну 2022 15:15ч.

  Пендаровски дали е провел телефонен разговор и с пишман макетата от Илинден. Вчера ни плюе, днес поздравява президента ни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Славов

  21 Яну 2022 16:23ч.

  Стево повлече крак,да се готвят Байдън, Си, Ердоган и т.д.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Самоказвам

  21 Яну 2022 19:45ч.

  Славов, левашки се разкки, че си руснак - иванушка дурачок, простафиля! Т. Д., а? Бегай, че вече началникът те е погнал :)))

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  21 Яну 2022 21:55ч.

  Пендаровски е изключително нагъл тип. Не виждам смисъл от каквито и да са контакти със северните египтяни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи