Радев: Борисов прехвърля собствената си отговорност върху другите

Радев: Борисов прехвърля собствената си отговорност върху другите
"Продължаваме да слушаме гузната истерия на политика, който съсипа българското здравеопазване" - така президентът отговори от Добрич на нападките на лидера на ГЕРБ, че кабинетът не се справя с COVID пандемията, съобщава бТВ.

 

"Продължаваме да слушаме гузната истерия на политика, който съсипа българското здравеопазване, прогони  лекарите, игнорира протеста на сестрите. Борисов имаше 12 години да реформира здравната система, да изгради Национална детска болница, да достави медицински хеликоптери, да задържи младите лекари в България“, заяви Румен Радев, цитиран от бТВ.

 

Правителството прави всичко възможно да овладее кризата с Covid-19 и да осигури работоспособност на всички здравни заведения, без да се затваря държавата, добави Румен Радев при посещението си в Добрич, съобщава БНР. Според него всички мерки за подпомагане на бизнеса вървят и той може да избира дали да работи при условията, които са му дадени, или да затвори и да получава финансова подкрепа, допълни Радев. 

 

"Както знаете, правителството прави всичко възможно да овладее кризата, да осигури работоспособност на всички лечебни заведения - така че, ние да преминем през това изпитание без да затваряме държавата, без да лишаваме българите от социален и културен живот и възможност да упражняват своята професия и да имат доходи, без да разсипваме бизнеса".

 

 

Източници: бТВ, БНР

 

 

Коментари

  • Сиси

    04 Ное 2021 13:12ч.

    наглец

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поздрав

    04 Ное 2021 13:29ч.

    на духалките въздъхнали по-горе. :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги Киряков:

    04 Ное 2021 13:48ч.

    "Всяка атака на Борисов срещу президента Радев носи само допълнителна подкрепа за същия."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жалка,

    04 Ное 2021 13:48ч.

    дребна душица.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тотал щета на 04.11.2021 в 14:

    04 Ное 2021 14:53ч.

    Радев не атакува, а отговаря на въпроси, относно атаките на лидера на уж най-голямата партия в България, управлявала с вожда си последните 12г. Да бъдем коректни. На всички от ГЕРБ само Радев им е в устата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • гумен чук

    04 Ное 2021 15:33ч.

    Радев, спри се бе и отговори на въпроса, с какво пръскат небето ни натовските ти другари? Мълчанието ти е признание.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Я, 14;53

    04 Ное 2021 15:35ч.

    Борисов е бивш министър-председател и критикува служебното правителство! Радев какъв е? Действащ президент, кандидат-президент и ментор, шеф и командващ служебното правителство, което лично е назначил т.е. всичко! Е за кого да си говорим? Макар, че аз предпочитам темата за цените, за злоупотребата с власт, за нарушаването на Конституцията, за лъжите.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зелената свобода

    04 Ное 2021 15:39ч.

    "Това е изискване на ЕС. Трудно се взима такава решение, но ако не се въведе, трябва да затворим държавата. Сега хората могат да избират - ваксиниран, преболедувал или с тест. Все още не се осъзнава свободата, която дава този сертификат. Иначе се затваря всичко и седиш вкъщи на дивана", коментира Радев във фабрика за белене на слънчогледови семки и производство на слънчогледово олио в района на Добрич.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    04 Ное 2021 15:51ч.

    Не му съчуствам. Вече. Явно ще се избира, по-малкото зло, на този пост. На вторият тур.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • синергетик радефф

    04 Ное 2021 16:14ч.

    Хиляди пъти по-малкото зло от радефф и Герджиков е професорът, а Синергетикът е проклятие за България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • синергетик радефф на 04.11.2021 в 16:14

    04 Ное 2021 16:21ч.

    Извинявай, драго, не говориш за нищото в тези избори, Панов, нали? Той и другият професор, са дървета, без корен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • синергетик радефф

    04 Ное 2021 16:29ч.

    И Герджиков, и Панов са интелектуалци, мислещи, ерудирани и достойни, а "Доложи, Кацаров!" е абсолютното дъно. От всички кандидат президентски двойки няма по-ужасяващо вредна от Радев и Йотова.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кирчо Лудия,прокурор от специализираната прокуратура

    04 Ное 2021 16:46ч.

    Ново доказателство за престъпленията на радевата хунта - ЕК започва разследване на съветника на земеделския министър Емил Дърев. Не е зле да бъдат запознати читателите с него

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До синергетик радефф на 04.11.2021 в 16:29

    04 Ное 2021 17:31ч.

    "И Герджиков, и Панов са интелектуалци, мислещи, ерудирани и достойни", но от тях вони на дерьмокрация. Както е казвала бабата на Димитри Иванов "хващаш синергетик радефф и удряш "интелектуалците" Герджиков, и Панов!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Туземната на чичо Сам колониална администрация е късогледа ...

    04 Ное 2021 18:44ч.

    Туземната на чичо Сам колониална администрация дори не си представя какво я чака в близко бъдеще, когато прогоним от „Земята на Ботев и Левски американските колонизатори: “Англичаните, когато бягаха от посолството на 15 август, забравиха или просто хвърлиха на територията му документи с личните данни на афганистанците, които са сътрудничили с тях или са кандидатствали за сътрудничество. Британски журналисти телефонираха с помощта на някои от тези документи, които просто лежаха около посолството, и установиха, че някои от хората в тези списъци все още са в Афганистан. Отличен подход за евакуация на вашите съучастници. Заслужава да се отбележи, че Съединените щати наскоро предадоха на талибаните личната информация на граждани, сътрудничили със САЩ, които не могат да стигнат до летището. Всъщност те бяха предадени на милостта на талибаните. Талибаните могат милостиво да ги пуснат на летището, за да ги зарежат. .”

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Иван

    04 Ное 2021 22:49ч.

    От началото ма тази вълна са загинали над 7 000 българи, десетократно повече от миналия октомври!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Това е изискване на ЕС"

    05 Ное 2021 3:34ч.

    Това, което върши служебният ти Стойчо, НЕ Е ИЗИСКВАНЕ НА ЕС. ЕС изисква зелен сертификат единствено и само при преминаване на междудържавни граници. Останалото е в ръцете на неолибералфашистките колониални администрации в отделните държави.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи