Радев: Алтернативата след въвеждането на зеления сертификат е затваряне

Радев: Алтернативата след въвеждането на зеления сертификат е затваряне
Ако сега затворим с локдаун и така решим проблема с увеличаващия се брой случаи на Ковид у нас, след няколко месеца пак ще влезем в локдаун. Има напрежение след въвеждането на зеления сертификат, но другата алтернатива е затваряне. Това коментира президентът Румен Радев при среща със студенти по медицина в Пловдив, съобщава БНТ.

Снимка: архив

 

По думите му, трябва да се търси баланс между опазването на здравето, лечението на болните и функционирането на държавата.

 

Румен Радев критикува начина на въвеждане на мерките, но подкрепи по същество решението на служебното правителство.

 

Президентът Румен Радев изнесе лекция пред преподаватели и студенти от Медицинския университет в Пловдив на тема "Здравеопазването в Плана за възстановяване и устойчивост - акценти". Събитието е част от традиционното за академичната общност на висшето учебно заведение тържествено отбелязване на Деня на народните будители - 1 ноември, съобщава БТА.

 

В обръщението си Румен Радев подчерта, че здравето е ключов фактор, без който не може да се развива нито една друга обществена област и кризата с COVID-19 ни е подтикнала да преосмислим отново значението на нашето здраве, значението на вашата професия. Аз съм сигурен, че всичко това, което става в последните година и половина - две ще доведе до ускоряване на процеса на трансформация на модела на здравеопазване, каза Румен Радев. Той добави, че накъдето и да се върви, ние не можем да поставим и да постигаме амбициозни национални цел без ефективно и иновативно здравеопазване, насочено към бъдещето и с фокус към младите хора и тяхната реализация тук, в България.

 

Според него този процес е скъп, здравеопазването изисква много средства затова и Планът за възстановяване и устойчивост е важен инструмент, който дава наистина значими средства и ща даде мощен тласък на този процес на трансформация на модела на здравеопазване, но той може да даде и много посоки, много варианти. 

 

Източници: БНТ, БТА

 

 

Коментари

 • Радев: Алтернативата след въвеждането на зеления сертификат е затваряне

  28 Окт 2021 13:14ч.

  Странно нещо е военнщината. Гледаш го Генерал, а с манталитет на старшина?!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дачков

  28 Окт 2021 13:15ч.

  хунтата на радев се готви за тотална блокада и крадене.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • тотал щета

  28 Окт 2021 13:19ч.

  По всяка вероятност ще бъдат отменени изборите! Много им се услади краденето!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • КороноТъпак

  28 Окт 2021 13:21ч.

  Ко ? Военен изнася лекция в Медицински Университет !?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зодия Прасе

  28 Окт 2021 13:21ч.

  Защо, лечението не е ли алтернатива?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Желев Желязко-има и други алтернативи

  28 Окт 2021 13:24ч.

  Ако ги напиша ще ме изтрият.Много бих искал да зная с колко е превишено натоварването в болниците спрямо обичайното.Нека позная средно претеглено е О и под нея.В Енергетиката Доган пребира едни пари за да поддържа студен резерв.Предполагам ,часните болници прибират едни пари да поддържат прием от спешна помощ.Та колко,кои,с натрупване,достоверност ? Мисля алтернативите ясни без да ги пиша.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мара канибала

  28 Окт 2021 13:29ч.

  Има и други, по-разумни и по-малко насилствени начини на превенция, г-н натовски офицер!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • киркор

  28 Окт 2021 13:33ч.

  Не очаквайте от човек, който вече е потъпкал основния закон - Конституцията и е излъгал, че не е знаел, че го нарушава, да признае, че зеленият сертификат е поредното потъкване и суспендиране на Конституцията, в името на неговите задксулисни господари на мрака! Душегубец, който се прави за загрижен за вашето здраве, като не просто ограничава, а суспендира правата и свободите на здравите хора, а пуска болните и изкуствено заразените с псевдо ваксините им носители, да да се разхождат свободно, защото автоматично получавали зелен сертификатат, срещу продадената си душа. Важното е да се боцнат, никой в следващите месеци няма да се интересува дали веднага не са се разболели, добили ли са желания имунитет и за колко време. Ако не дай боже нещо се случи с тях, то да бъдат спокойни за статистиката - никой няма да ги брои като короновани.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Друг път

  28 Окт 2021 13:36ч.

  Стига с това бинарно мислене, за срамотията проявете малко гъвкавост и разнообразие във вижданията. Колко време ще ви трябва да се усетите че освен психология, има и медицина. Защото хората най-много се страхуват от затваряне, хоп затварянето стана алтернативата на зеленият сертификат, който пък е инструмента за принудителна незадължителна ваксинация. Смеете ли да затворите? Ако го направите всичко ще тръгне обратно по веригата, и така обсебилата ви ваксинация ще спре. Затварянето е психологично средство в принудата, а не решение, да не говорим че другите щети ще бъдат колосални. Много от нещата които виждаме са предизвикани от натиск и прехвалени "експерти", а не от демонизираният "вирус". Който си е дробил попарата, да я сърба.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А алтернативата на Радев коя е?

  28 Окт 2021 13:38ч.

  Ще разбере на 14 ноември, поне избор има - бол.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Въпрос към конспираторите

  28 Окт 2021 13:41ч.

  Кои са тези алтернативи?! Само не рекламирайте хлорокина на Киро Гела или пък преболедуването с всичките рискове от пост-ковид откл'чване на нови заболявания при здрав хора или хронифициране в по-тежки стадии. Или може би ще препоръчате преболедуването на бременни, чиито бебета загиват в утробите им, защото пъпната връв се запушва от тромби, защото тромбообразуването е характерно при ковид, както обясни един лекар-акушер в Румъния, че му се случва почти всеки ден с неговите пациентки родилки. При всяка ковид-вълна локдаун ли ви е алтернативата?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • София

  28 Окт 2021 13:47ч.

  А звезди на реверите на инакомислещите кога ? Хитлер е бил по-експедитивен !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • диктатура

  28 Окт 2021 13:50ч.

  Радев, за това какво ще кажеш: РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2021/953 от 14 юни 2021 г. В РЕГЛАМЕНТА НИКЪДЕ НЕ СЕ ПОСТАВЯ ИЗИСКВАНЕ ЗЕЛЕНИТЕ СЕРТИФИКАТИ ДА СЕ ПОЛЗВАТ ЗА ДОПУСК ДО ОБЩЕСТВЕНИ И РАБОТНИ МЕСТА https://afera.bg/%d0%bd%d0%b5-%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%bf%d1%83%d0%bb%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%b9%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b8-%d0%bd%d0%b0%d0%b1%d1%83%d1%82%d0%b2%d0%b0%d0%b9%d1%82%d0%b5-%d0%bf%d0%be%d0%b4/ Нещата са точно за юристи и съд. От началото на седмицата разни глашатаи ни заплашват с т.нар локдаун. Започвам да си мисля, че това се и цели с оглед политическа причина. Излиза някой и казва при какви бройки заразени ще изпаднем в локдаун -а. Че то тия бройки могат да се сътворят точно за една нощ - вече е публична тайна как се получават не само у нас, ами в цял свят. Напънът за тестване на учениците е със същата цел - постоянно увеличаващи се заразени, получени с някакви тестове.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Въпрос към конспираторите на 28.10.2021 в 13:41

  28 Окт 2021 13:52ч.

  Като начало спрете агитацията за масова ваксинация и зелените сертификати! Ето ви алтернатива, която ще успокои населението като ще намали стреса! Самото поддържане на натраплива истерия по медиите сломява психиката на хората и понижава имунитета. Уплашеният или отвратен човек може да даде положителен тест, а освен това въпросът с тестовете и тяхната роля в процеса на разболяване е пълна мъгла и за специалисти, и за лаици. Оставете мерките на относителна или пълна изолация и носене на маски, но същевременно допуснете широк граждански контрол до начините на обявяване на смърт от ковид и ежедневните статистики, както и започнете дебат за методиките на лечение на болестта.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • OLD

  28 Окт 2021 13:59ч.

  Като няма превенция в първият ешелон на медицината ни, няма какво друго да е. А май, затварянето ще е преди 14 ноември? И тогава, какво става с 2 в 1? А е така заради Костовата / Кацаров и Семерджиев/ рИформа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кои са тези алтернативи?

  28 Окт 2021 14:04ч.

  Една е напълно достатъчна. Отмяна на мерките, в качеството им на половинчати, ненавременни, антилогични или простичко казано вредни. Колатералните щети нанасяни от "мерките" вече в пъти надхвърлят преките, нанесени от самия вирус.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • тромбообразуването?

  28 Окт 2021 14:06ч.

  Тромбообразуването стана характерно при ковид, когато страничният ефект на повечето от "ваксините" стана тромбообразуването. Стига с тези фармацевтични решения преди да е ясно с какъв медицински проблем се сблъскваме. Драги "Въпрос към конспираторите", конспирацията идва от там че медицински проблем стана основно политически и икономически който се решава с всички други средства, но не и това което е същността му. Конспирацията идва от там че използването му за тези цели напълно се препокрива с версията за създаването му с тези цели.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • девиант заради вас

  28 Окт 2021 14:13ч.

  Самата им изначална предпоставка, че има обективна реалност, на която не влияе нито системата на обговаряне, нито съзнанието на обговарящия или потърпевшия, е ГРЕШНА, пак ще го повторя - дълбоко погрешна. От един такъв постулат следват всичките извращения, в които се използва т.нар. обективна наука с нейната неистова вяра в т.нар. естествена причинност. Тестовете са измислени от хора, те са прокарани от заинтересовани лица, те измерват това, което е част от плана или експеримента на въпросните лица. С ваксините е същото, още повече, че т.нар. ваксини са по генно-инженерна технология и все още неизпитани. В момента ковид-истерията действа като психотронно оръжие, твърде е възможно половината от даващите положителен резултат на тестовете да са просто психично пренапрегнати и да повлияват върху резултата именно чрез силите на субекта, а не защото обективното състояние на организма им клони към болест, и то точно коронавирус...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ха ха ха

  28 Окт 2021 14:17ч.

  Айде затвори бе мухльо да те видя, той БОКАСА случайно ли избяга мислиш? ... и полицията му каза в прав текст, че няма да му играят по свирчока, та по твоя ли ще заиграят?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хаха 28.10.2021 в 13:52

  28 Окт 2021 14:27ч.

  Оставаме агитацията и сеенето на страхове само от конспиратори и шамани, които като Кацаров да успокояват "Всичко е под контрол. Няма място от паника!", а като стигнем до пик в заразяването и болничен прием ще успокяват, че корабът потъва като "Титаник" и никой да не се плаши, а да плува, и това щяло да намали стреса в населението:) Като започнат да не приемат пациенти за каквато и да е болест и започнат да умират по стълбите пред болниците и улиците, защото болниците ще са блокирани от ковид-болни, шаманите ще успокяват, че "Бог дал добро!"?! В ковид-отделенията няма приети пациенти без сериозна симптоматика, независимо от тестването и на входа на болницата се прави триаж не по показания от тестовете, а приемат кой има по-високи шансове да оживее. Какъв граждански контрол от некомпетентни?! Вие или което и да е гражданско НПО имате професионална патоанатомична експертиза? Знаете ли дори какви са техническите изисквания за залата, в която се извършват аутопсии при такива заразни заболявания и че такива в България почти не съществуват? Въпреки че, вече има няколко десетки аутопсии у нас, направени при най-висок риск от патоанатомите и то предимно жени, но това не е достатъчно. Затова пък по света постоянно се правят аутопсии, има и споделен експертен опит, но анализите и докладите продължават да се събират, за да се направят генерални изводи един ден в бъдещето, но не и сега, както се опитват да манипулират и лъжат конспираторите. ---> https://bnr.bg/horizont/post/101378041/d-r-nia-sarbanova-autopsiite-na-covid-pacienti-sa-malko Какви методики за лечения ще представите, като не сте експерти, има си вече подробни динамично актиулизиращи се портали, протоколи и стандарти, основаващи се на световния мед. опит, а не на нЕкви шамани и врачки. Всеки екперт има достъп до професионалните портали и там се водят научните спорове и представят научни доказателства, кое да се приеме и кое да се отхвърли, а не защото по интернет някой го написал/казал. Хайде, У лЕво на вашата диктатура на тъпингуриата!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Алтернативата

  28 Окт 2021 14:30ч.

  Признаване че НЯМА ЕПИДЕМИЯ. Никога , в нито един момент, не е имало критерии за епидемия от ОРЗ - минимум 200 болни /10 000 население. След като няма епидемия - всички биофашистки мерки стават незаконни и неаргументирани. Спиране с вакханалията на PCR тестовете. Това не са медицински тестове и не служат за диагностика. Позоваването на тези тестове е ИЗМАМА. Трето - премахване на абсурда "клинична пътека ковид 19" , тъй като няма епидемия от такова заболяване, няма изобщо такъв циркулиращ вирус в момента. Такъв вирус не е доказан медицински, не е изолиран, не е потвърден чрез класическите постулати /Кох и Пастьор/ и не е видян и сниман на електронна микроскопия в клетки от болен човек ! Без фалшивата пътека "ковид 19 " лекари и здравен персонал да лекуват БОЛЕСТИТЕ , а не измишльотини.... Тези мерки трябва да вървят успоредно със съдебни мерки срещу престъпниците суспендирали Конституцията и правовия ред в България. Иначе нямат никакви шансове за успех.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Някой да предаде това на този ...

  28 Окт 2021 14:33ч.

  https://tv.gab.com/channel/redvoicemedia/view/pharmacy-manager-quits-over-store-intercom-616eba8c8f4384de11aa3fcf

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ....

  28 Окт 2021 15:13ч.

  този няма ли кой да го затвори

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ваксина

  28 Окт 2021 15:27ч.

  скоро ще се мре яко и трябва да се опитат да донабоцкат колкото се може повече овце за Великден. Пардон хора

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Раздайте Хювемектин (търговското название на Ивермектина в България)

  28 Окт 2021 15:38ч.

  и всичко ще се нормализира. Също внесете Sputnik V за хората които нямат доверие на Pfizer.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стиви

  28 Окт 2021 15:43ч.

  И преди ВСВ всички до последно, до вратите на концлагерите са си мислели – "Не е възможно, нищо лошо не сме направили, нали изпълняваме всичко, което искат, нали сме послушни, те не може да са чак толкова лоши" и т.н. И въпреки това немислимото се е случило. Направено е малко по малко – отнемане на имущество, отнемаме на средства за препитание, изолиране в гета, макар с възможност да излизат, след това са забранили и излизането... Разделяли са хората на комунисти, на членове на профсъюзи, на евреи... И когато са действали поотделно, никой от останалите не се е намесвал. Всеки друг си е казвал: Да, наистина, не е правилно да дискриминират евреите, но ние не сме такива, и ще си мълчим. От днешна гледна точка е лесно да вярваме, че е можело този геноцид да се размине. Но съвременните събития ме карат да мисля, че нищо не се променило. Слагането на маски запушва гласа на хората. Локдаунът води до изолация и липса на протестиращи. Медиите заглушават всичко различно. И щом си позволиха да блокират един американски президент, без значение от оценката за него, значи Фейсбук, Туитър и подобните им имат огромна власт над света. Как да си обясним техните сайтове за проверка на факти? Нима са се докоснали до божественото и само и единствено те знаят Единствената Истина? А нима ускореното въвеждане на електрически автомобили не е мярка за локализиране на населението в малък регион при липса на възможност за пътуване? С една такава кола можеш да се движиш в радиус от 50-100 км, и толкова. Да не говорим, че са тотално неекологични. За производството само на батерията се отделят 3 пъти повече вредни компоненти, отколкото произвежда стара 20-годишна кола. На дневен ред са масовите полети. Ще получат такова увеличение на екотаксите, че цената ще стане непосилна за масовия пътуващ. Поредната изолация. Да не отварям дума за мобилните телефони, които до такава степен наложиха изолирането, че в метрото например не можете да видите хора, които не гледат в екраните. Във връзка с днешната ситуация си спомням, че след Нюрнбергския процес е приет и едноименният кодекс. Причината е никога да не се повторят медицинските експерименти и ваксинации, провеждани от нацистите и SS. Днешните "световни" лидери обаче имат амнезия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • зелен чорап от НАТО

  28 Окт 2021 15:45ч.

  Нарушителят на Конституцията няма право да се обажда и да продължава да бъде президент.Има право само да си даде оставката, защото алтернативата на оставането на Чорапа на власт е рухване на държавността.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • OneDi

  28 Окт 2021 15:55ч.

  :))) Един от коментиращите настоява за ивермектин! Само да напомня, че един 3-дневен курс на лечение с него в Индия е $ 1.80. Масово тестван от десетилетия по света, без странични ефекти. Но Бил Гейтс е вложил 10 милиарда във ваксини при очакван приход от 200 милиарда! А иначе индийските данни от най-населеният им щат Утар Прадеш (240 милиона), в който пред април са спрели намесата на СЗО, са следните – 5% ваксинирани, масово ивермектин, и към днешна дата около 200 положителни теста. Мексико и част от Латинска Америка мисля, че са по същата схема. Между другото, имам приятели в Австралия. Говорим си често за положението, но миналата седмица са взели крайни мерки, и вече са в Швеция. Продали са всичко и са се махнали, защото в Австралия се строят ковид-концлагери, след Нова Зеландия, а вече и Германия. В момента там оборудват стари миньорски селища за тази цел. Армията разбива вратите на хората и ваксинира насила. Не искам да вярвам какво се случва, но едва ли ще ни подмине, ако си мълчим.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Баба Мара

  28 Окт 2021 15:59ч.

  "...но другата алтернатива е затваряне." Да - на здравния министър, доцент Мангъров на неговото място и край с цирка, дето ни го играете.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • NOVA (CIA/ЦРУ) TV

  28 Окт 2021 16:09ч.

  Владислав Вълканов по официален път е придобил този документ, от който става ясно, че властите не знаят дали има починали от КОВИД. КОЙ И ЗАЩО НИ ЗАЛИВА С НЕДОКАЗАНА БРОЙКА НА ПОЧИНАЛИ ОТ КОВИД http://afera.bg/wp-content/uploads/2021/10/ZA31.jpg Продължава да остава открит въпроса, кой и защо ни залива с недоказана бройка на починали от заразата? Вероятно всички се досещаме вече каква е целта? Общата и клинична патология е основна медицинска специалност, която чрез изучаване на морфологичните изменения в тъканите и органите на различни структурни нива изяснява структурно-функционалните взаимоотношения в организма и създава концептуално-методологична база на медицинската логика. Анализът на морфологичните изменения позволява да се разкрият етиологичните фактори на заболяванията и тяхната патогенеза. С клиничната патология се установяват двете главни характеристики на заболяванията - вид и локализация на болестния процес. https://afera.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D1%81-%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B9%D0%BA/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • БЕЗ НАС, стъпкалия Конституцията !!!

  28 Окт 2021 16:14ч.

  "Кадрова немощ, зависимост от мошениците около тебе, позорно коленичене пред САЩ и Херо Мустафа, безумни управленски решения. http://afera.bg/wp-content/uploads/2021/10/PREZ8809.jpg http://afera.bg/wp-content/uploads/2021/10/PREZ097.jpg До този момент – с две поредни служебни правителства, назначени от Румен Радев, за които той носи пълна лична отговорност, с безумни некадърни и крадливи кръгове от узуновци, копринковци, киридобревци, герговци, прокопиевци, с продуктово позиционирани мошеници остапбендеровци, които нагло нарушават конституция и закони, с нефелни, невчасови министри и „кадри“, с фашизма, който си позволи да въведе със зелените сертификати, с поръчки да бъдат убити медии, които не подгъзуват на радевата власт – Румен Радев и „цвета му на нацията“, „почЕтените“ и „новоморалните“ единственото, което направи е не да срути Бойко Борисов и кохортата му, а с всеки ден, ежечасно да работи за вдигането на процентите на ГЕРБ. „С вас съм!“ – е тъпия слоган на Радев, който са му измислили идиотските му „стратези“ и пиари."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • диктатура

  28 Окт 2021 16:19ч.

  Мдаа, Австралия и Нова Зеландия са просто пример за гурутата по телевизиите в Европа, който те неистово искат да видят и тук. Правилно са я попитали колко й плащат. Тази жена беше нормална преди да влезе в играта. Кацаров и той беше нормален, ама вече не е. Просто няма шанс такава лоялност към линията да не е подплатена с финикийски знаци. Учителите могат да ги отпишат като участници в експеримента.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Старши офицер от запаса

  28 Окт 2021 16:25ч.

  По времето на Народната република този паркетен генерал (произведен за бригаден генерал по заповед на „Козяк“ при 4 (четири) летящи машини в Графа), стъпкал Конституцията, щеше да получи унизителна присъда от ОФИЦЕРСКИЯ СЪД НА ЧЕСТА.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Limited edition!!!

  28 Окт 2021 16:30ч.

  „83 000 медицински работници в Ню Йорк са готови да напуснат работата си, вместо да приемат инжекция с иРНК или ваксина“ https://ok.ru/video/2442646063617

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • killbill

  28 Окт 2021 16:35ч.

  Абе Радев, стига говори глупости - нали знаеш, че никой не вярва на това. Нали уж знаеш английски. Хайде чети тогава: WINNING: Florida Now Has the LOWEST Rate of New Covid Cases Per Capita in The Nation – State Has Remained Open With No Mandates, No Masks, and Almost No Restrictions http://www.stationgossip.com/2021/10/winning-florida-now-has-lowest-rate-of.html Florida has officially become the nation’s leader in getting the Covid-19 crisis under control – and the best part of it all, they validated their strategy of ignoring the ‘expert advice’ of the tyrannical public health regime in the process.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мързелив работохолик

  28 Окт 2021 16:42ч.

  Може ли някой от телевизионните експерти да обясни Как точно зеления сертификат прекъсва веригата на заразяване, та всички властимащи вкупом се втурнаха да ни обясняват, че бил единствената алтернатива на тоталното затваряне.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Грета

  28 Окт 2021 17:02ч.

  Вие ограбихте моето детство и моите мечти! Единствената алтернатива на глобалното затопляне е "зеленият сертификат" (GREEN PASS), с чието придобиване притежателите му ще се охладят до температурата на земята и така ще спасят планетата от прегряване!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • фатмака е фатмак

  28 Окт 2021 17:51ч.

  "Кацаров доложи".... това чух на заседанието в неделя от устата на РРадев!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • или или, за неразбралите

  28 Окт 2021 19:01ч.

  Или преклонена глава сабя не я сече?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аз идвам от другаде!

  28 Окт 2021 20:38ч.

  Свободно!г-н ОТ БРАТЯТА ,,G,,,благодаря ,че Ви използвахме да осъществите плановете ни,но мисля,че този път сте разконспириран!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Генерал , професор - това звучи обидно !

  28 Окт 2021 22:39ч.

  И този път май не случихме на президент !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стиви

  28 Окт 2021 23:14ч.

  Чета едно проучване в "Lancet Infectious Diseases", публикувано днес, 28 октомври в Irish Examiner. Накратко: Research shows vaccinated as infectious as those without Covid-19 protection. People vaccinated against Covid-19 are equally as infectious as the unvaccinated, according to new research. “Our findings show that vaccination alone is not enough to prevent people from being infected with the Delta variant and spreading it in household settings,” said Professor Ajit Lalvani of Imperial College London, the co-leader of the study. А ще познаете ли какъв е изводът в края на проучването, което доказва, че ваксините не вършат работа? Оо-о-о, да, познахте от първия път! Ваксинация и реваксинация до дупка!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Но аз ви питам, господин Президент: в коя страна фашистите не са диваци и варвари?

  28 Окт 2021 23:35ч.

  "Радев: Алтернативата след въвеждането на зеления сертификат е затваряне".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ИСКАТЕ ДА ВЪЗСТАНОВИТЕ ИНТЕРЕСА КЪМ Т. НАР. ВАКСИНИ?

  28 Окт 2021 23:44ч.

  Престанете с глупавата циркаджийска пропаганда. Направете ЕДНО ПРОСТО НЕЩО. Премахнете Декларацията за информирано съгласие и го обявете ГРЪМКО НА ВСЕОСЛУШАНИЕ. Ако ви стиска? Може пък и да ви се получи....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Алтернативата е да не се говори за ковида по медиите

  28 Окт 2021 23:48ч.

  И всичко, ще е спокойно. Паниката я създават медиите и лобистите за ваксината. Вярва ли Радев в Господ? Вярва ли Радев във ваксината? На второто явно да, а на първото?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да насилваш хората, да подписваш документ за информирано съгласие

  28 Окт 2021 23:50ч.

  И да ги убеждаваш, че е доброволно ваксинирането, ...... тия са болни мозъци!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иван

  29 Окт 2021 0:44ч.

  Оставка, съд и затвор за Румен Радев!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Адвокат от САК

  29 Окт 2021 1:25ч.

  Румбата отърва изборите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Хора, бдете!"

  29 Окт 2021 7:54ч.

  Никой не е защитен от агресивното настъпление на либералфашизма. Ако продължаваме да отстъпваме (насилствено инжектиране, , сертификати, 31 пола, Стамбулски фетви, зелени сделки, веганство, насекомоядство, дивашка цензура и автоцензура, антиобразование и пр.), ще дойде моментът, в който оня фашизъм ще ни се стори недотам сполучливо упражнение. А и този вилнее по цялата планета и за разлика от предишния няма в момента сила, която да го спре, освен всички нас.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отвън зелен отвътре кафяв

  29 Окт 2021 8:36ч.

  Въвеждането на зеленият сертификат е фашизъм, обоснован на медицински критерии. Самото въвеждане на сертификата е очевидно погазване на коституцията - с тази заповед са ограничени право на придвижване, което по конституция не може да се извърши без закон, ограничава се право на труд, извършва се целенасочена гавра с хората, като се приписва доброволност на една принуда и се наказват всички, които са си позволили да не се регистрират като болни от Ковид. Същевременно медии, юристи, журналисти и лекари са превърнати в клакьори на новата пропаганда. Никой не смее дори да коментира доброволността на ваксинирането, никъде никога не се е чуло ваксините да имат вреден ефект, ваксините са непогрешими, дори не се споменава вече думата ПРАВО, думата право се превърна в мръсна дума. Водещи юристи се превръщат в антиконституционалисти, този фашизъм се пропагандира и налага единствено с манипулацията, че добрата цел оправдава всичко, пропагандата се командва твърдо и с желязна ръка от едно място и всички платени страхливи и сплашени клакьори на новия ред са верни роби на коронадиктатурата. Засега само мачкат и се гаврят с хората, зеленият сертификат е гавра с човешкото, с всякаква остатъчна духовност. Тази гавра трябва да се поддържа, за да бъде смачкан народът, за да бъде смачкан всеки, дано не стане така

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Който няма зелен сертификат е унтерменше ,да го затворив в клетка, няма право на труд,лечение и на работа.

  29 Окт 2021 8:43ч.

  Не говорете за фашизъм, става дума за типичен нацизъм. Фашизмът е италианско дело сътворен от Мусолини и приет от германските нацисти. Методите са типични сто процента нацистки.Първият, който е въвел зелен сертификат е Адолф Хитлер в нацистка Германия и целият европейски нацистки райх.. Пропаганда, политика, поведение, мислене , насилие, говорене, съждение на официалната власт е нацистко и то на фронтова територия,каквато официално е обявена от Сащ България-. Двама ,трима генерали - напълно некадърни и катастрофирали инсталирани от чужди държави , и една шайка сбърканяци около тях ,тероризират населението ,всяват хаос , принуда,разделеност и безнадежност. Всяка сутрин ,броят трупове, унищожават здравеопазване, плашат хората с отказ от лечение, отказ от образование, народа мре, колабират икономика, разделят хората,дискриминират,формират страх, затварят, фалират, организират тотална лудница.Народа е скован от страх ,отчаяние, безпътица и безнадеждност. Резултата от нацизма заливащ европа е това , точно такъв ,какъвто е замислен от Рибентроп, Химлер и върушката на нацистка германия, през 1943 година когато част от нацистката върхушка планира следвоенното устройство на европа. Резултата вече се вижда, нарастващ хаос ,лъжи,пропаганда,,страх,насилие,ограбване,робство ,икономическа криза и разруха. Манипулирани новини, официални лъжи, заплахи, малоумия, колабс на обществото, тормоз , и побъркване на хората,укриване на истината, и пропаганда в типичен нацистки стил.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Алтернативата е ИВЕРМЕКТИН

  29 Окт 2021 12:21ч.

  Профилактично и терапевтично. Ето какво мислят 8 прочути лекари, лекували хиляди болни до сега... https://www.investmentwatchblog.com/covid-conversations-8-prominent-doctors-scientists-engage-in-a-remarkable-exchange/ Не е нужно да си анти-ваксър, за да избягваш ваксинирането.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Haho

  29 Окт 2021 12:26ч.

  80%

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Агентът-провокатор Методиев

  29 Окт 2021 14:26ч.

  "Румбата отърва изборите. " Онзи с пръстовете няма да мирне докато не съсипе окончателно тази хилядолетна държава! Цялата тази предизборна врява и "хаос" се дължи на Чекмеджян и щедрото му купуване на всички, върху които може да стъпи, за да надигне туловището си върху гърба на символичния "Бял Кон". Просто в момента, в който дори Анжела Меркел си замина достойно от сцената, той с истински български инат се натиска да е част от европейския купон... Да видим колко може да се радва на пировата си победа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи