Първанов: Правителството е слабо и неефективно

Първанов: Правителството е слабо и неефективно
Правителството е слабо и неефективно, заяви при посещението си в Сливен лидерът на АБВ Георги Първанов. Според експрезидента България няма полза от двуполюсност – ГЕРБ и БСП. „Води се титанична битка на двете формации, а никой не говори за държава и парламент, каквито трябва да са дебатите”, каза Първанов.
<p>Народното събрание има 8 процента доверие и никой не прави политика за хората, смята Георги Първанов. &bdquo;България има нужда от трети път за развитие и ние от АБВ предлагаме този път. Ние сме за това да има повече конкуренция&rdquo;, заяви бившият държавен глава, цитиран от &quot;Фокус&quot;.</p> <p>Той добави, че опитите да бъдат дръпнати ромските гласове не са най&ndash;работещите. Интеграцията на ромите предполага мащабна политика. &bdquo;Необходима е мащабна програма, която да включва темата за образованието, защото именно там има най-големи проблеми. Партинизирането на ромския проблем не е най-добрата алтернатива&rdquo;, каза Първанов.</p> <p>Експрезидентът добави още, че когато защитава позицията против санкции за Русия заради присъединяването на Крим, го прави, защото мисли, че това ще е добре за България. В противен случай страната ни ще загуби, а именно българската икономика и българският туризъм. &bdquo;Ние винаги сме били за добро взаимодействие с Русия, както и с останалите европейски страни&rdquo;, посочи Георги Първанов.&nbsp;</p>

Коментари

  • 9999

    07 Апр 2014 21:40ч.

    Този вече става нахален!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • виктория

    07 Апр 2014 21:51ч.

    Господине бивш президент, кажете нещо за колегата си, не си пъхайте носа там, където не разбирате. Как я кара той, добре ли се справя като обединител, добре ли говори, обича ли паството си. За опозицията какво Ви е мнението, нещо такова коментирайте. И кучетата вече знаят колко много Ви се иска да ни \&quot;оправяте\&quot; компетентно, но почакайте първо да Ви изберем. Все пак и ние сме хора, и от нас може би нещо зависи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ivanka

    08 Апр 2014 1:13ч.

    Г-не бивш президент 2 пъти съм гласувала за вас,за което дълбоко съжалявам.Сега си спомням,че по ваше предложение се дадоха привилегиите за бившите президенти-големи пенсии,лека кола,офис и др.И всичко това нещо е от бюджета-от данъците,коилто плащаме ние!Нямате ли поне малко срам да получавате тези привилегии на гърба на народа,и то пожизнено? Вие ако забравяте ние не забравяме и няма да ви подкрепим.ПОМНЕТЕ,ЧЕ НИКОЙ НЕ ОБИЧА РЕНЕГАТИТЕ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи