Путин: Всички руски ваксини срещу COVID-19 са ефикасни

Путин: Всички руски ваксини срещу COVID-19 са ефикасни
"В момента Русия предоставя ваксината си "Спутник V" за вътрешна употреба, независимо от факта, че изпитанията през последната фаза още не са завършени. Вече има две регистрирани ваксини. Всички изследвания показаха и потвърдиха, че на първо място тези ваксини са сигурни и нямат сериозни странични ефекти след употреба, и второ - те са ефективни", каза Путин по видеоконферентна връзка на срещата на високо равнище на Шанхайската организация за сътрудничество (ШОС).

Руският президент Владимир Путин каза днес, че всички руски ваксини срещу коронавирус са ефикасни и добави, че страната скоро ще регистрира трета ваксина срещу вируса.

 

Путин каза още, че Москва е готова да си сътрудничи за ваксините срещу коронавируса и се съгласи с пакистанския премиер Имран Хан, че ваксинацията трябва да бъде достъпна за всички хора. Днес Русия съобщи за 20 977 нови случаи на зараза и за 368 починали. По общ брой на потвърдените случаи - 1 817 109, страната е на пето място в света, след САЩ, Индия, Бразилия и Франция.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Вярвам му

  10 Ное 2020 14:03ч.

  защото Русия е страна, която не се опитва да редуцира населението си, а напротив - стимулира раждаемостта с огромни инвестиции в здравеопазването и социалната им политика. Жалко е, че правителството на ГЕРБ вече се изказа, че няма да купуваме ваксини то Русия... Глобалистите и предците им може да са емигрирали на Запад от Украйна и Русия, но сатанинската им цел е да сведат населението на света до 500 милиона души (документирано, и то издялано върху камък, т.н. камък от Джорджа...). А който се интересува от пандемии - може да види това видео с превод на Български език: https://www.youtube.com/watch?v=UDmhM06z_Wo.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Путин съхранява руснаците...

  10 Ное 2020 14:18ч.

  Сега уж ги ваксинира и после заболеваемостта ще изчезне изведнъж и така Би ГЕЙ няма да може да се докопа до тях! Скоро всички бели християни ще станем руснаци!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Скоро всички бели християни ще станем руснаци!"

  10 Ное 2020 14:47ч.

  Ха?!? Любопитно съждение, въпреки че е неволно, но показва вярната посока, не ли?. Ще се върнем към корените си!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Путин съхранява руснацете.

  10 Ное 2020 15:51ч.

  Пу, пу. Така ги съхранява , че републиките се чудят как да се откъснат от матушката. Така ни съхраняваше и нас източноевропейците. От началото на петдесетте години започна да ни съхранява и към 30 години ни съхраняваше с танкове и Червената армия. И не попита Източна Европа дали е съгласна да я съхранява. Протестите в Хабаровск не спират два месеца и не стихват като у нас. За това просто вече не се говори. Протестите в Беларус - също. Обаче там пък щял да ходи Путин "да ги съхрани" и тях. В Сирия ги съхранява вече шеста година.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не само съхранява руснаците, но съхранява и себе си

  10 Ное 2020 16:16ч.

  В бункера.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • задунайска уфсъ с евразийски манталитет

  10 Ное 2020 16:23ч.

  предишните двама колеги, какво разбирате вие от ваксини, руската била 146% ефективна, а не само 90% :-)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ефективността на руската ваксина надминава дори подкрепата за Путин

  10 Ное 2020 16:41ч.

  Той 86%, тя 90 и отгоре.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • дебь!ли

  10 Ное 2020 17:45ч.

  руския слон най-голям в света.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • топ 10

  10 Ное 2020 18:18ч.

  Добре, че е Русия, да поддържа човечността, че иначе ще ни уморят тия западащи психопати от трансхуманистично потекло.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До русофобите.

  10 Ное 2020 22:50ч.

  Преди да дрънкате простотии изучете историята.Няма идеални народи и държави.Има различни исторически реалности. А преди са се критикува чуждия двор оправи своя. Лично аз обичам България като Родина но мразя държавата като институция.А по отношение на Русия дълбоко ги уважавам.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всичко им е ефикасно, не само ваксините.

  10 Ное 2020 23:41ч.

  Те са си родени ефикасни. Интересно - това е една държава, която вече 100 години след великата им революция не може да си изхрани народа. Държава, където основна и главна мечта на всеки е да избяга на Запад. Което го няма никъде другаде. А за "човечността" може да се каже, че това е пример как може да избиваш милиони, може да тероризираш всичките си съседи, може да ги окупираш , всичко това няма никакъв ефект върху определена част от човечеството и по специално върху русофилите. Лошото е, че нормални хоа са принудени да съжителстват с тези шизофреници.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "това е една държава, която вече 100 години след великата им революция не може да си изхрани народа"

  11 Ное 2020 6:30ч.

  Опорката ти е от 50-те години, смени я или иди на лекар. Тая страна към момента е износител на пшеница и ръж №1 и първа в Европа по производство на свинско и пилешко. Модераторите трябва да трият постове включително и по същество тогава, когато съдържат грандиозни лъжи. Мястото на лудите е в лудницата, а не да тролят по форумите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • на 11.11.2020 в 08:30 не само са №1 производител на зърнени храни

  11 Ное 2020 10:23ч.

  но техните зърнени храни не са генно модифицирани, защото ГМО са забранени със закон на територията на Русия. Търговията е законна човешка дейност. Ако не могат да произвеждат зеленчуци - имат достатъчно средства да си купуват всичко каквото не вирее в техните географски ширини или им липсва в достатъчни количества... Защото златните им мини добиват злато за Русия, а не си продават като нас ЗЛАТНАТА РУДА (заедно с всички съпътстващи ценни метали) на концесии за 1.5 %!!! Между впрочем нашите концесии не са това, което ние мислим за тях. Процентите са много по-високи. Например в Африка те са мин. 30% и повече, а Китай добива злато в Монголия при 45% концесионна такса! Нашата е 1,5% както ние знаем, но официално сигурно е поне 18%, което означава, че разликата от поне 16.5% захранва директно ЧЕКМЕДЖЕТАТА на хората които допускат/одобряват тези концесии... До преди няколко години снимките на тези "късметлии" бяха публикувани на уебсайта на ДПМ Inc. - сияйните Цв.Цв., през. Плевналиев и други наши рудо-любиви политици... Само през последните 2-3 години над 160 концесии са били подписани от изпълнителната власт. И това са концесии с 30-годишни срокове...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Значи "опорката ми е от 50те години"

  11 Ное 2020 12:06ч.

  Това коя година е? Горе долу 55та. Става ли? Не смееш да се върнеш назад ли? Това са 37 години от революцията. Или с други думи тогава 37 години след революцията не са могли да си изхранват народа. Ако се върнем още по-назад стигаме до Голодомора, когато НЕ СА ИСКАЛИ да го изхранят. Какво правим с 60те и 70те години? Можеха ли да се изхранват или не? Или с други думи през последните години се напънаха да се изхранват. Може да се предположи, че индикатор най-после да произвеждат нещо освн оръжие са санкциите от Запада. Или с други думи трябва да благодарят на Запада, че най-после освен оръжие започнаха да произвеждат и храна. Това се случва СЕГА 90-100 години след революцията. Браво на тях. Германците след ВСВ започнаха да произвеждат такива количества храна и индустриални стоки, че станаха първа икономика на Европа 20 години след войната.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Как не ви омръзна да пишете глупости?

  11 Ное 2020 12:46ч.

  В началото на 20 в. Русия е била феодална държава. Сталин я е превърнал в индустриална държава, и то в напълно враждебна обстановка - 2 световни войни, насочени срещу нея и с едничката цел да се докопат до природните и богатства. Ако сте нещастен, че на онази салфетка Рузвелт / Сър Уинстон и Сталин са написали онези % и ние сме попаднали в "погрешната" страна на чертата - няма какво да си отмъщавате на днешните руснаци / Русия. Колониалните метрополии които ръководят ЕС не са по-благосклонни към България, просто харесват българския гювеч, поднасян раболепно от ГЕРБ/ Борисов ЗА НАША СМЕТКА!!!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи