Путин в Пекин: Ако Русия е загубила войната, както казва Байдън, да дойде в Москва на чаено парти с палачинки

Путин в Пекин: Ако Русия е загубила войната, както казва Байдън, да дойде в Москва на чаено парти с палачинки

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Свързани статии: Байдън: Путин вече загуби войната в Украйна

Руският президент покани ръководството на САЩ на чаено парти с палачинки по повод победата на Украйна във войната. Така иронично Путин коментира развитието на специалната военна операция и твърденията, че Киев е на пътя на победата. 

Руският държавен глава информира още, че самолети със системи "Кинжал" започват да патрулират над Черно море, отговаряйки на журналистически въпроси след посещението си в Китай.

Държавният глава нарече удара по болница в ивицата Газа ужасно събитие и катастрофа, която може да означава край на конфликта в Близкия изток, изрази увереност, че доставките на американски ракети АТАСМС няма да помогнат на Украйна, и говори за разговори с китайския президент Си Дзинпин "на чаша чай".

ТАСС събра основните изявления на Путин:

За "кинжалите" над Черно море

"Руските военновъздушни сили започват постоянно патрулиране в неутралната зона на въздушното пространство над Черно море. Нашите самолети МиГ-31 са въоръжени с комплекси "Кинжал". "Тези комплекси имат обсег на действие над хиляда километра и скорост девет Маха."

Това решение е взето в момент, когато Съединените щати са все по-силно въвлечени в украинския конфликт. "Плюс това и на фона на конфликта в Близкия изток, всичко това се случва, всичко това нагрява атмосферата".

"Това не е заплаха, но ние ще упражняваме визуален контрол, контрол с оръжие върху това, което се случва в Средиземно море".

Относно доставката на ракети ATACMS за Украйна

Ракетите ATACMS, които Вашингтон тайно достави на Киев, няма да могат да променят коренно ситуацията: "Първо, това със сигурност е вредно и представлява допълнителна заплаха. Второ, ние със сигурност ще можем да отблъснем тези атаки."

"В този смисъл за Украйна няма нищо добро. Това само удължава агонията."

За специалната военна операция

Твърденията, че Руската федерация е победена в Украйна, са нелепи: "Ако войната е загубена от Русия, защо ще им доставят АТАКМС? Нека си върнат АТАКМС и всички останали въоръжения, и да дойдат при нас на чаено парти с палачинки".

Украинските въоръжени сили са започнали поредната контраофанзива, "отдавна обявена и очаквана", сега в Херсонското направление: "Резултат още няма, има загуби. Няма никакъв резултат, точно както беше в Запорожие и други направления".
Москва регистрира промени в реториката на Запада и Киев по отношение на възможните мирни преговори. "Ако украинската страна иска истински преговорен процес, е необходимо това да стане не чрез някакви "театрални жестове", а първото нещо, което трябва да се направи, е да се отмени указът на украинския президент [Владимир Зеленски], забраняващ преговорите".

За конфликта в Близкия изток

Ударът по болницата в Газа е "ужасно събитие, стотици убити, стотици ранени". Може би това ще бъде сигнал, че "трябва да прекратим този конфликт възможно най-скоро, поне да сведем въпроса до възможността да започнем някакви контакти и преговори".

Телефонните разговори на Путин с лидерите на пет близкоизточни държави създадоха впечатление, че "никой не иска конфликтът да продължава, да се развива и да влошава ситуацията". "На практика няма готовност за развитие на конфликта, за превръщането му в мащабна война".

Русия винаги е подкрепяла независимостта на Палестина: "Що се отнася до създаването на палестинска държава, ние имаме принципна позиция, тя изобщо не е свързана с настоящата криза, въпреки че, разбира се, изкарва този проблем на повърхността".

За отношенията с Китай

Русия изпревари Германия по отношение на търговския оборот с Китай, а "сред нерегионалните държави" е на второ място след САЩ: "Обемът на търговския оборот, за който говорим днес, е наистина впечатляващ. В края на краищата ние си поставихме за цел да достигнем 200 млрд. долара през 2024 г. И когато формулирахме това през 2019 г., ще ви кажа честно: малко хора вярваха, че това изобщо е възможно."

Правителствените ръководители на Русия и Китай ще представят подробно осемте точки, договорени по време на посещението на Си Дзинпин в Москва през март, и ще подпишат план за сътрудничество между двете страни до 2030 г. на среща в Бишкек. "Това е много добър план, той е толкова конкретен, съществен".

Путин и китайският лидер обсъдиха поверителни теми на четири очи след разширените и тесни разговори: "Ние с него разговаряхме на четири очи на чаша чай. Говорихме час и половина, може би два часа, и обсъдихме някои много поверителни въпроси лице в лице.

Източник: ТАСС

 

 

Коментари

  • С една дума

    18 Окт 2023 15:23ч.

    Държавник!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За ужас на ЗападнАЛия свят,

    18 Окт 2023 15:48ч.

    Путин се оказа не само държавник, но и световен лидер, както е видно напоследък...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хайдукът Софиянски

    18 Окт 2023 16:16ч.

    Не си прав! Държавник беше Сталин. Държавник беше и Брежнев докато беше здрав. А Путин е на нивото на андропов, горби и ельцин. Договорняк!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Държавници много, но…

    18 Окт 2023 16:38ч.

    умни, мъдри и уравновесени личности като Путин на Запад липсват (има ги, разбира се, но са изтласкани с коварни методи на заден план, по-"полезни" сега са нео-идиотите).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джо гладника

    18 Окт 2023 17:51ч.

    който разбрал, разбрал!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джо гладника

    18 Окт 2023 19:26ч.

    хайдук, добре си си избрал ника. нищо не вдяваш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    19 Окт 2023 5:16ч.

    сещам се за Буш, излезе от Кремълския дворец като замаян и престана да говори, че Русия е бедна страна, а сградата е строена по времето на Сталин, не е царски дворец

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жалък си!

    19 Окт 2023 9:20ч.

    Държавник не е диктатор, като Сталин и Брежнев, но ти точно, откъде да знаеш това?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Путьо вече почна да

    18 Окт 2023 15:26ч.

    Си говори сам. Когато Щатите сринаха Ссср 1 не само ядоха палачинки, ами имаха съветници във всяко едно министерство. Когато сринат Ссср 2 не ми се мисли какво ги чака мужиците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Загубеняк,

    18 Окт 2023 15:31ч.

    сбъдна се кошмарът на реднешките стратези- Русия и Китай срещу сащ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • !!...

    18 Окт 2023 15:37ч.

    Глупако, добре е да започнеш да вникваш в казаното от Путин, вместо да повтаряш стари псалми, като проскубан папагал, защото утре можеш да се събудиш много изненадан... Днес в Пекин се решават въпросите за бъдещето на Човечеството, докато сенилния БайГън вече не го приемат в някой държави... От 195 държави в света, представители на 150 са в Пекин и внимателно слушат, какво говорят Путин и Си Дзинпин. Това, как ти се струва? Кой всъщност е в изолация, малоумнико?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бацко, 15:26, мило евроджендърче недоклатено, жълтопаветниче недокъпано!

    18 Окт 2023 16:02ч.

    Ако си от "умно-красивите" безмозъчни твари - простено да ти е! Нямаш мозъчец, ма не си виновен ти - галя от посолствоТО като каже, къде ще "рипаш"! Иначе, баце, "ти си просто диване и какво ли още не"! А, и бацко, не се напиняй, козяшки лебец нема да има за тебе днес! Анадънму, като е казал шиши!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хайдукът Софиянски

    18 Окт 2023 16:21ч.

    15:26ч., СССР не беше сринат от ФАЩ, СССР беше предаден и продаден от прогнилата номенклатура на КПСС, начело с андропов, горби и пияндето ельцин. Чети академик Андрей ФУРСОВ!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • малоумничеството е порок

    18 Окт 2023 16:56ч.

    АВЕ елементарник плиткомозъчен яяя да видим https://t.me/InfodefBULGARIA/18175 хехеее

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рейгън

    18 Окт 2023 17:27ч.

    Така хубаво го засилих по пързалката, че се размаза в отсрещната стена.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Е, не самия Рейгън, а мозъкът му. Още докато беше президент спря да разпознава хората около себе си

    18 Окт 2023 17:33ч.

    Но в Пиндостан президента никога не е управлявал много-много държавата, особено след Никсън. И слабоумния Рейгън не управляваше.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мда

    18 Окт 2023 17:41ч.

    да показва жената на горбачов тоалетите си по света, да ги канят по приеми в президентски и кралски дворци и резиденции

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Путин в Пекин: Ако Русия е загубила войната, както казва Байдън, да дойде в Москва на чаено парти с палачинки

    18 Окт 2023 15:44ч.

    Желаната от В.В.Путин среща ще се състои при други обстоятелства. След победата на Украйна, Байдън ще посети В.В.Путин в неговата килия в хаагския затвор и ще му донесе топъл чай с палачинки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ха, ха, ха

    18 Окт 2023 15:53ч.

    Напушен ли си или здраво надрусан! Това, откъс от твоите мокри сънища ли е или една жена пред блока ти го каза?!... А може би звездите ти го говорят?!... А най-вероятно, изобщо не си от тая планета, защото явно не си в час и не знаеш, какво се случва в истинската Реалност (не във виртуалната)... Как изобщо има още такива жалки смешници, като теб?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Русия също както и Щатите

    18 Окт 2023 16:44ч.

    Никога не са подписвали споразумението за Хага … иначе до сега щеше са е пълно с американски лидери …. Израел също не го е подписал ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необходимото и достатъчно условие да си евроатлантик е да си малоумен

    18 Окт 2023 17:35ч.

    Тая по-по-горе го доказва всеки ден

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жорко

    18 Окт 2023 19:40ч.

    За да стане това Бай-д(р)ън трябва да е безсмъртен!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    18 Окт 2023 21:12ч.

    Още един, дето сънува розови слонове. Може би ти се иска, но не сме в екшън филм на Сталоун, нищо, че Зеленски е актьор-комедиант. От къде ще дойде победатата? Ще отидеш лично на фронта, за да я извоюваш ли? За съжаление Украина няма думата - ще си я делнат и ще остане само Киев и областта около него. Поляците вече завзеха икономически Лвов и западните части. Русия си взима рускоговорящите територии, и ако им позволи запада ще си вземе и Одеса.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рози

    18 Окт 2023 21:23ч.

    Вие също не сте далече от розовите сънища. Точно това мислят и руснаците, как ще си върнат Одеса без разрешение от запада.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • cihocah

    18 Окт 2023 21:53ч.

    Рози, по същия начин по който си взеха Крим, Мариопол, Бердянск, Донецк и др.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    18 Окт 2023 22:00ч.

    Рози, а вие от къде сте сигурна, че западът не им е разрешил вече? Приднестровието нещо да ви говори? Молдовците предпочетоха да се пишат румънци, но не и да имат претенции на изток.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рози

    19 Окт 2023 9:34ч.

    Съжалявам, че не сте станали иронията - Русия няма нужда да и иска разрешение от когото и да било за да си върне изконно руски земи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    18 Окт 2023 15:45ч.

    А междувременно САЩ продължават да потъват гордо, заедно с васалите си. Съдбата на Титаник се повтаря. Да не забравяме, че Титаник потъна точно поради агрегатното високомерие на създателите и на капитана му, които си бяха категорично убедени, че този кораб е непотопим... Същото сега се случва с хегемона и западнаЛАта му коалиция. Добре е на запад, наистина да започнат да се вслушват в думите на Путин и Си Дзинпин, с цел просто да осъзнаят неизбежните промени и да приемат мъжки последствията от собствената си грешки, за да оцелеят и да намерят място в новосформиращият се свят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Величко

    18 Окт 2023 16:49ч.

    Оффф... , за съжаление деменцията на Куку Байдън няма да позволи стареца да осмисли казаното от дедя Вова ! Всички останали васали са безгласни букви и не смеят да имат собствено мнение ! Пък и САЩ са си избрали послушковци като наш Кирчо !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кой е изолиран? Русия или САЩ с васалите си?

    18 Окт 2023 17:26ч.

    В Китай се срещнаха лидери от 130 държави. Никой от САЩ или васалите им не бе поканен. Смешното бе, когато Макрон и Шолц заявиха, че ще бойкотират срещата. Китайците им казаха: “Никой не ви е канил”.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На срещата са поканени само васалите на НР Китай

    18 Окт 2023 21:20ч.

    Например сред поканените липсва и лидера на най-многолюдната страна в света, тъй като тя отказва да е китайски васал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гудериан

    18 Окт 2023 17:30ч.

    Не ми достигнаха няколко километра до чаеното парти в Кремъл.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За сметка на това пък братушките превземат Берлин за трети път

    18 Окт 2023 17:38ч.

    Моли се да няма четвърти. Ама много се моли.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гуди, историята учи следното:

    18 Окт 2023 17:44ч.

    На който не му стигнат няколко километра до Кремъл, обикновено продължава на метър-два надолу и спира там. Навеки

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Златния шанс за чаено парти

    18 Окт 2023 17:49ч.

    беше в края на 90-те след разпада на СССР, но Саддам обърка нещата. Паметник трябва да му вдигнат в Москва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Косев

    18 Окт 2023 17:42ч.

    Путето пак е оперило гребена след като неговите палячовци все пак устискаха на украинското настъпление. Ще каже човек, че са всеки я Одеса, я Харков или барем мегаполиса Краматорск, но в завземането дори на многострадалната Донецка област остава мираж.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хм...

    18 Окт 2023 18:52ч.

    Теб не ти ли омръзна да демонстрираш тъпота в чист вид? Вярваме ти убедени сме, че си тъп. Успокой се..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Този Косев ме развесели

    18 Окт 2023 20:18ч.

    Краматорск бил мегаполис!!! Град с население около 150 хил. бил мегаполис. Смятайте господа, че у нас на всеки 200- 300 км. имаме по един мегаполис. Найс , а?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    19 Окт 2023 12:39ч.

    Хайде не пишете, като не сте наясно. Не се подигравайте на Краматорск. Колкото и да е голям, или малък, заедно със Славянск са ключът към сърцето на Украйна. Не Харков им трябваше на руснаците. Ако в началото на т.н. СВО бяха взели тези две селища, войната може би щеше да е свършила до момента.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса

    18 Окт 2023 17:56ч.

    Чаено парти . 1. ) Бостънско чаено парти, събитието белязало формалното начало на американската революция; Чаено парти, американско политическо движение от 2009 г. Чаеното парти (на английски: Tea Party movement) е обществено-политическо движение в САЩ, чиито заявени цели са борба за намаляване на правителствените разходи и данъците, намаляване на бюджетния дефицит и държавния дълг. Определяно е като американо-консервативно, либертарианско, консервативно-либерално и популистко. 2.) Чаеното парти се появява през 2009 г. в серия от протести, координирани на местно и национално ниво и породени като реакция от плана Полсън (по името на финансовия министър на САЩ Хенри Полсън) за спасяване от банкрут на големите корпоративни американски банки със 700 млрд. долара от Федералния резерв, който е определен като недопустим от участници в движението, които заявяват, че той е отпуснат в нарушение на Конституцията на САЩ. Сред известните републиканци, участващи в движението са Сара Пейлин и Мишел Бахмъ „Чаено парти“ - консервативни, религиозни, бели и гневни на Обама 3.) С палачинките Блинкен ли споменава? Революция ли да чакаме в САЩ?, или само бели и гневни на Обама

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ново парти

    18 Окт 2023 18:46ч.

    Не случайно намеква за чаено парти Путин. С чаено парти започна войната за оделяне на колонията в С.Америка от Великобритания. В САЩ набира сила ново чаено парти за отделяне на нормалните американци от глобал-либераст-марксистите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Алиса търси под вола теле

    18 Окт 2023 20:21ч.

    В китай не се пие кафе, а чай, путин говорил със дзин пин на чаша пай, казал чаено парти, хайде сега покажете ни колко знаете ьа сащ....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • thenewone

    18 Окт 2023 19:09ч.

    Чайче с полоний, палачинки с арсеник и стари дантели за безпилотния Байден

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не разбирам

    18 Окт 2023 19:39ч.

    ентусиазма ви. Китай ще чака дълго край реката. Русия е пречката на американците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джони инглиш

    18 Окт 2023 20:09ч.

    Този Путин все повече ми харесва. Живите мощи байдън на чай с палачинки при Путин. ХА ХА ХА ХА ХА ХА. И зеленски ще им свири с оная си работа на пиано. ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чайковского,

    18 Окт 2023 20:19ч.

    первъй концерт.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Синергетик

    18 Окт 2023 22:37ч.

    Владимир Владимирович е ТИТАН! От първото поколение богове, дете на Уран и Гея.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Каквото и да казва Путин,

    19 Окт 2023 1:29ч.

    Русия се оплете в Украйна като пиле в кълчища.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Русия иска Одеса и Харков

    19 Окт 2023 15:47ч.

    Но не ги иска разрушени .Това да не са Дрезден през ВСВ и Газа сега . Изтощиха и съсипаха ''държавата ''Украйна , с помощта на САЩ и коромпетата начело и .Сега като Полша, Унгария и Румъния си вземат областите наистина ще остане Киев и околността му с благословията на Путин . Язък за толкова загинали и осакатени .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    19 Окт 2023 16:18ч.

    Кой какво иска, Харков или Одеса или двете, не е важно! Важно е, че Украйна има международно признати граници, които от 1991 г. са признати и от Руската федерация! Ако тази федерация днес признава едно, утре не признава... да не се чуди, че й нямат доверие. И туканка не помнят как ни изостави 1991 г., разпускайки Варшавския договор и СИВ. Също съюзникът й в новият й военен съюз - Армения, също може да оцени до колко може да се вярва. На РФ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател 13

    19 Окт 2023 3:37ч.

    В Украинските инфоканали в ютуб водещите твърдят, че Си е отсвирил Путин и въобще не се е срещал с него а му пратил някакъв министър. Някой че лъже лъже ама чак толкова? Гледам ги заради коментарите, стотици коментари които се свеждат до Благодаря за правдивата информация, приятно е да слушам такива новини, смърт на орките. Това е за другарите дето от време на време споделят радостта си за разгрома на руснаците получена от УНИАН. Ако не беше трагедия щеше да е комедия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    19 Окт 2023 12:45ч.

    Не го е посрещнал на летището, изпратил е някой си. Има се предвид какъв е формата. За някакъв път идеше реч, чието трасе между другото заобикаля Русия. Срещата в рамките на формата може да е имало, но Путин е главното лице на сбирката и другаря Си се държи по този начин. Защото главното в Юсамита" е другаря Си и този път. Путин е гост. Както представителите на държавите, които са изпратили представители. Между другото от ЕС единствения е Орбан, с когото Путин се срещнал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    19 Окт 2023 12:52ч.

    Всъщнос Путин НЕ Е главното лице. Другарят Си е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател 13

    19 Окт 2023 3:52ч.

    Срещата е за Пътя на коприната и затова Индия няма работа там след като е търговски конкурент. Индийците стоят донякъде успешно засега на два стола но има едно но. Индия не е Китай. С години съм работил в Китай и посещавал многократно Индия. Просто не виждам как индийците ще се отърват от мизерията а дали го искат? Кастовата система им е отровила съзнанието и въобще не им прави впечатление, че някой живее като животно на улицата. От друга страна на индийците им е в кръвта да раболепничат пред силните и да тъпчат по главите на всеки който се озове под тях и успешно се приемат и вписват в западните общества. Ходът с избирането на Сунак за МП на Великобритания силно напомня избора на поляк за папа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател 13

    19 Окт 2023 4:12ч.

    Един от коментиращите другари споменава факта, че в руските министерства и на други отговорни места имало американски съветници като доказателство за разгрома на СССР. Може и да е прав, не знам. Но преди 20-25 години четох статия, че е присъщо на руснаците в моменти на криза да се прибират в бърлогата и да се готвят за следващия скок. Първия опит с Кинжал ако не ме лъже паметта е извършен 2005. Като го прочетох първата ми мисъл беше Тези американци къде са бляли? Конструирането на Сармати, Булави и друго въоръжение до влизане в производството отнема над 15-20 години. Така че и там са проспани нещата. А и преди това е имало вземане на решение и осигуряване на финансиране, наблюдаващите и това не са видели. От друга страна изобилието на хайвер с водка в компанията на пищни красавици замъглява ума. Борбата между различните Кремълски кули в Русия и сервилното отношение към Запад се прие на Запад като безусловна победа в С.В. Доста повърхностно умозаключение ни сервира гореспоменатия другар. Восток дело тонкое.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ако бяхте конструирани нещо

    19 Окт 2023 9:24ч.

    Друго, а не Кинжали сега можеше да сте нормална държава, а не нова С. Корея.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • боде ли те Русийката, че таквоз денонощно внимание й отделяш?

    19 Окт 2023 9:55ч.

    Да почвам ли да ти изброявам какво сме конструирали, вкл. и наши момчета изобретатели в США? Айде стига с тая женска пропагандна злобица, барем да четеш и да смяташ можеш...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А може би такава е била уговорката

    19 Окт 2023 10:35ч.

    и може и съвсем да не е проспиване. Англичаните поставиха Горбачов начело на СССР, и той го разпадна. Американците поставиха Елцин, и предотвратиха разпада на РФ. С цената на две чеченски войни и много кървави атентати. Англичаните разпаднаха СССР с цел да ударят САЩ, /ето днес е годишнина от сривът на Уолстрийт 87г/., като очакваха, че САЩ ще се разпаднат, но САЩ устоя. Верно, устрои войни и хаос по света, навсякъде против интересите на Англия, но устоя. И не без мълчаливата подкрепа на Русия. Защото САЩ и Русия са двете страни на една и съща монета, с общ враг Британската империя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател 13

    19 Окт 2023 12:15ч.

    Има нещо вярно че Великобритания и САЩ хем са съюзници хем не пропускат възможност да си направят проблем щом се касае за влияние в света. Нанобританците все още смятат Западните колонии за тяхна бащиния и не могат да приемат някакви си червеноврати да не им се подчиняват. САЩ и СССР след 2СВ играят заедно там където се касае за разпад на Незалязващата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи