Путин: Сблъсъкът на Русия с неонацисткия режим, възникнал в Украйна, беше неизбежен

Путин: Сблъсъкът на Русия с неонацисткия режим, възникнал в Украйна, беше неизбежен

Следвайте "Гласове" в Телеграм

„Сблъсъкът на Русия с неонацисткия режим, възникнал на територията на Украйна, беше неизбежен. И ако през февруари не бяха предприети съответните действия от наша страна, всичко щеше да е същото, само че от по-лоша позиция за нас". Това заяви руският президент Владимир Путин на среща с историци и представители на традиционните религии на Русия по повод десетата годишнина от възстановяването на Руското историческо и Руското военноисторическо общество, съобщава ТАСС. 

Говорейки за конфликта в Украйна, Путин посочи, че днешното противопоставяне всъщност е в рамките на един народ. "Русия винаги се е отнасяла топло към народа на Украйна, така се отнася и сега, въпреки днешната трагична конфронтация", подчерта Путин.

"Западът прекрои съзнанието на милиони хора в Украйна, наложи им псевдоценности, опитвайки се по този начин да подпали фитила на разпадането на Русия. Буквално пред очите на едно поколение Украйна се превърна от просперираща република в диктатура и жесток антируски инструмент на западните режими. Сегашната ситуация беше самоубийствена за народа на тази страна и смъртоносна за Руската федерация", заяви Владимир Путин.

„Сблъсъкът на Русия с неонацисткия режим, възникнал на територията на Украйна, беше неизбежен. И ако през февруари не бяха предприети съответните действия от наша страна, всичко щеше да е същото, само че от по-лоша позиция за нас", продължи руският президент.

Русия винаги се е отнасяла топло към народа на Украйна, така се отнася и сега, въпреки днешната трагична конфронтация, подчерта Путин. „Също така е трудно и болезнено, че един народ всъщност се бори помежду си. Всъщност конфронтацията протича в рамките на един народ. Точно както беше след катаклизмите от 1917 г. Хората отново бяха изправени“. В същото време „Бандеровското ръководство мисли“ само „главно за парите, които са скрити в западните банки“.

В същото време Путин нарече глупости твърденията, които се чуват в Европа, че Украйна е освободила европейските страни от нацизма по време на Втората световна война поради присъствието на Червената армия на украинските фронтове.

 

 

 

 

Коментари

  • Също и с фашисткият режим, възникнал в Европа

    04 Ное 2022 20:46ч.

    Под влияние на фашисткият режим, възникнал в Северна Америка

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Larrynop

    05 Ное 2022 1:07ч.

    порнуха екатерина https://bestpornuha.com/ натуральная порнуха <img src="https://bestpornuha.com/picture/Basketbolistki-lesbiianki-posle-trenirovki-poterlis-mokrymi-kiskami.jpg"> <a href=https://www.reporter-channel.com/bermain-flying-fox-300-m-pacu-adrenalin/#comment-145093>порнуха страпон</a> <a href=https://atmslot88.com/2020/12/06/hello-world/#comment-16>дикая порнуха</a> <a href=https://greendoorhobart.com/2021/08/11/poetry-reading-open-mic-7-30-21/#comment-2939>порнуха трахают девочек</a> <a href=http://concretosdolu.com/2020/03/19/hello-world/#comment-212083>порнуха брат мама</a> <a href=http://oporayar.ru/forum-yaro/?mingleforumaction=viewtopic&t=3870#postid-11602>видео гей порнуха</a> <a href=https://ict-trainings.com/web/php>про порнуху</a> <a href=https://www.morganreed.co.uk/hello-world/#comment-24388>порнуха пухлые</a> <a href=https://faithdreamlife.com/what-if-everyone-had-equal-wealth/#comment-8329>порнухи сэкс</a> <a href=https://www.seabeachmedia.com/top-gadgets-to-have-for-a-smart-apartment/#comment-1802>порнуха в тюрьме</a> <a href=https://fxprimer.ru/index.php?topic=209296.new#new>порнуха видео секс бесплатные</a> 8ad82a9

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария

    04 Ное 2022 20:52ч.

    Работайте, братья!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Славин

    04 Ное 2022 21:11ч.

    Да Владимир Владимирович, използваха и зомбираха украинците, поляците и балтииските “тигри” срещу Русия. А Европа никой не я пита. Онази Европа, за която се бориха Горби и Кол от Лисабон до Урал, та и чак до Владивосток, америте никога нямаше да позволят, защото те искаха и искат Русия като територия със всичките и богатства, но без руската държава. Това никога няма да стане, докато Русия е сплотена и има такъв президент като Вас. Дерзайте!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Имат държава, имат и Президент

    04 Ное 2022 21:34ч.

    или както е писал Славейков "Що е Божа дарба, то за свят е чудо".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    04 Ное 2022 21:35ч.

    Това щеше да е вярно само при условие, че войната беше приключила за една седмица.. За 8 месеца буквално превърнахте всички славяни и източни народи в стадо аборигени, забравили език, история и религия, уплашено стадо роби на лукавият, без цел и посока оцапано в кръв и лъжи! Да вярваш на Русия и руснаци говори за наивитет и отчаяние...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Николай

    05 Ное 2022 0:14ч.

    Кво говориш ве хахо

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Говори укропитешки опорки

    05 Ное 2022 7:48ч.

    Глупости, с други думи

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викторе, откажи се

    05 Ное 2022 10:06ч.

    от възвишените употреби като "забравили език и история" и карй по същество. Руският език, момко, беше конституционно отменен като официален от Порохата насам. Паметниците на Пушкин, Булгаков и др., а не просто на съветската армия са съборени от хунтата.Нещо тук не ти се връзва в приказките.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    05 Ное 2022 11:55ч.

    "Викторе, откажи се" откажете се Вие! Тези неща не ги отмениха ПРЕДИ, а след като държавата на украинците беше подло нападната и подложена на унищожение! Вие какво очаквате, да очакват разбиране от тези, които им откраднаха името на държавата и историята? За Ваше сведение държава Рус възниква в Киев, не в Москва! Което добре са разбирали дядовците ни, защото са имали тази песен, надям се сте я чували: пустите клисурци, станали московци, а панагюрци - донски казаци!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вива,

    05 Ное 2022 13:16ч.

    Чети внимателно текстовете. Кое е преди и кое сега. Не ме информирай така наивно с току–що измислени прочити на историята за "мое сведение" . Плисковска България не е Плиска. Киевска Рус не е това, което днес претендира да е Украйна. А и Дон не се намира в Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    06 Ное 2022 11:58ч.

    Интересно защо коментирате така, след като знаете кое след кое следва! Бихте ли посочили кога точно е бил отменен руският език в Украйна? За да не се говори напразно. А сведението явно наисина Ви е необходимо. Защото понятието "Плисковска България" е известно само на Вас. А относно Дон... Той от кога е в Русия? Когато Московското княжество се е наложило над всички княжества по онези зами и откраднало каквото е могло от всяко от тях?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • София

    04 Ное 2022 21:47ч.

    Успех на Русия в борбата с глобалистичното зло, извратените западни ценности и лъжедемокрацията, които искат да ни превърнат в безмозъчни роби , борещи се единствено за физическото си оцеляване без да знаят какви са от къде идват и за какво живеят!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Софке,

    05 Ное 2022 14:21ч.

    Стига с тия лозунги. Направо си пращай внуците на Пригожин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    04 Ное 2022 21:51ч.

    Всички ние сме наясно с това, ама не виждам що чакаш... давай по-бързичко, че ни писна от простотиите на тия!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Напъдени

    04 Ное 2022 21:56ч.

    В Русия се повтаря Гражданската война от 1918-1922г. И тогава ,и сега имаше интервенция от Западните държави. И тогава,и сега интервентите са едни и същи. Тогава,както и сега интервентите ще бъдат напъдени.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    05 Ное 2022 11:57ч.

    И в какво точно се състои интервенцията? Пропуснал съм, че някой е нахлул на територията на Руската федерация?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пинокио

    04 Ное 2022 22:47ч.

    Точно с тези думи Хитлер е обосновал планът Барбароса! Совпадение? Не думаю!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • С кои.

    04 Ное 2022 23:21ч.

    Цитирай, не лай безпредметно посред нощ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лъже дългоноското

    05 Ное 2022 7:49ч.

    Той друго не умее

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Чен Ун

    05 Ное 2022 9:00ч.

    Той поне Хитлер да беше. Само е негова пародия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Джубран Халил Джубран

    04 Ное 2022 22:55ч.

    Горко на народ, разделен на части, всяка от които си въобразява, че е народ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българи и "македонци"?

    04 Ное 2022 23:22ч.

    ??????

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Точно обратното

    05 Ное 2022 0:21ч.

    Ха-ха-ха. Всичко което казва е вярно, но на 180 градуса. Рашизмът ще завърши като предтечата му нацизмът. Злобното джудже ще се самоотрови, както тейко му Хитлер. Скоро ще го направи. Няма изход, този нещастник, масов убиец и людоед.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Росссс

    05 Ное 2022 15:22ч.

    Ще се задаваш от храчки ,бе човек! Поеми си малко въздух!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Франк & Щайн

    05 Ное 2022 0:57ч.

    Русия трябва да бъде унищожена, между временно Европа - съсипана, Китай после разкостен и кастриран, Индия също и т.н. Като не остане нищо за разрушаване, САЩ ще бъдат ненужни и разпаднати.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Развитие на събитията

    05 Ное 2022 1:24ч.

    Започна се с гражданска война в Украйна. Включи се и Русия. Сега войната е на Запада срещу Русия. Не е за пръв път и всеки знае как винаги това свършва.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus https://morningstarnews.org/2016/04/woman-in-china-killed-after-demolition-crew-buries-her-and-husband-alive/

    05 Ное 2022 6:44ч.

    Пропагандата ни погребва живи, като онова китайско семейство, заровени живи заради това, че си имат християнска църква, която правителството тръгнало да руши... заедно с тях, жената е задушена под пръстта. Нашите русофили боготворят ценностите на Путин и Китай еднакво, Путин бил християнин, Китай бил велик, жестоките противоречия се изгубват в устите на троловете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    05 Ное 2022 6:49ч.

    Проблемът на пропагандата е, че ви кара да считате за добро нещо, което не е добро, когато хората „верват“ те започват да се надяват. А когато започнат да се надяват, те започват и да разчитат и да поемат рискове. След това страдат от поредното разочарование, като напазарувал фалшиви джунджурии от евтин сайт. Помнете Левски - не вярваше на никой навън!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    05 Ное 2022 6:53ч.

    Божков като изобличаваше Борисов, по-добър ли беше? Може и да е казал някоя истина, заради което сума протестъри го издигнаха в кумир и до ден днешен влияе в политиката чрез лица от „новите“ партии. Путин говори истини, които много преди него казваха хора и у нас, включително аз. Това не прави управлението му духовно и бяло.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    05 Ное 2022 6:55ч.

    Колкото до „запада“ демонизирането му на общо основание от Путин е също кансел култура, още по-зле е когато неговите тролове говорят така за България и Европа. Но с говоренето си не водят битката на Левски за България, а само рушат останалото читаво, това не е път към обновление, сляпото следване на Путин не е решението!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ГАГА

    05 Ное 2022 13:00ч.

    Идиот? Тъй вярно, идиот.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    05 Ное 2022 8:42ч.

    Дано този път, всичко приключи само с Украйна, щото нас тоя път няма да има кой да ни освобождава. За европейските райски градини да мислят други.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ким Чен Ун

    05 Ное 2022 8:59ч.

    Бягат орките от Херсон вече официално, по заповед на вожда. Прападнала държава, която се хвалеше, че била военна сила.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЙВС

    05 Ное 2022 9:31ч.

    Руснаците отстъпваха много и през ВСВ. После знаем как завърши всичко - с разгром на настъпващите. Така че не плачи на чужди гробища, реви на своите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пинизи

    05 Ное 2022 10:29ч.

    Укрохунтата не вярва в това "бягство", ама ти наивно по чичовски си бистриш военните действия. Има пинизи в тая игра, ловушки всякакви.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    05 Ное 2022 12:09ч.

    ЙВС, 1. ВСВ войната водеше СССР! 2. СССР имаше съюзници, които му помагаха. Сега кои са съюзниците на Путин и с какво му помагат? Ако не намираш разликите между ВСВ и сега... по-добре си мълчи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Росссс

    05 Ное 2022 15:28ч.

    Само се моли да не му писне на руснака и да реши да ти покаже каква военна сила е! Ще му научиш не само отговора, ами и говора и ще започнеш и да сънуваш на руски!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Teodora

    05 Ное 2022 9:10ч.

    Искате да бъдете нов полюс, но засега не предлагате нищо ново. Война и пак война. Едните правят война срещу "авторитарните режими", другите срещу "неонацистките". С това мислене до никъде няма да я докараме. Не че и аз знам какво да се прави... Просто засега не показвате признаци на друг полюс, да си знаете. :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ала бала

    05 Ное 2022 10:19ч.

    съществуват методи на нелинейно противопоставяне, които са по силите на Русия. Например връщане на Аляска. Цялото ни внимание по много странен начин е приковано обаче от линейното - в противен случай няма да могат да ни дебилизират в полза на потребителския капитализъм. А при линейното САЩ удобно и тривиално се крият зад васалите и робите си и ги изтикват напред да джафкат и да се мотат в краката й, хапейки, за да изтощават Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • viva

    05 Ное 2022 12:02ч.

    Тцъ! В дълбока заблуда сте! Алабализмите, които споделяте, са явно следствие на дълбокото непознаване на историята както на Руската империя, така и на СССР! За да говорите за връщане на Аляска, първом си отговорете на въпросите: 1. Кой е наследникът на Руската империя. 2. На кого е наследник днешната Руска федерация?.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Те от Херсон бягат

    05 Ное 2022 14:20ч.

    Той за Аляска фантазира.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тъп пиндоциганин

    05 Ное 2022 16:02ч.

    Ай стига го кара на чикии от желаещо мислене.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мъдрият Сталин изчака нацистка Германия и фашистка Европа, начело с Хитлер да нападне СССР,

    05 Ное 2022 12:01ч.

    за да спечели световното обществено мнение и успя. Понеже хрушчовистите, власовците, бандеровците, юдаистите, прасето Горби и пияницата Елцин поругаха делото на Сталин - неслучайно именуван като баща на народите - и му вмениха несъществуваща вина за 22.6.1941 г., погрешно възпитаният Путин постави в риск Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "топло към народа на Украйна", който не съществува. Да изясним понятията

    05 Ное 2022 12:17ч.

    Народът се формира чрез единен етнос, единен език, обща култура и обща история. Няма "украински народ", а има единствено украински граждани. В Украйна има около 35 етноса с различни култури (вероизповедания), различни езици и всичките те с отделни истории. Всъщност, общата история на изкуствената държава Украйна започва едва през 1992 г. и е вътрешно противоречива. Има разлика между народ и нация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има ли американски народ? - Все още не! САЩ е съвкупност от индивиди, групирани по народности, вероизповедания, но преобладаващо с общ език и с обща история

    05 Ное 2022 12:31ч.

    Тоест, населението на САЩ все още не е единен народ, а е в процес на формиране на общ народ, който продължава 2,5 столетия. Киевският нацистки и фашизоиден режим, дошъл на власт на 22.2.2014 г. в резултат на кървавия фашистки преврат се опитва насилствено да формира "украински народ".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Що е нация? Нацията възниква с формирането на капиталистическите производствени отношения

    05 Ное 2022 12:41ч.

    Нацията е съвкупността на всички индивиди, народи, народности, етноси и чужденци в рамките на единния капиталистически възпроизводствен процес - този, който формира БВП. В този смисъл има американска нация, израелска нация, украинска нация... които не се припокриват с народите, които формират тези нации. Руската нация също не е съставена само от руснаци. Погрешно е да се говори за националности в рамките на нацията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ГАГА

    05 Ное 2022 13:08ч.

    Путин води войната много нерешително. Проточването на военните действия не води до нищо добро. Така и стана. И през 2014 г. по времето на нацисткия пуч Путин действаше крайно нерешително. Той трябваше да защити законния президент Янукович и това следваше от всичките договори със страните от ОДКБ и СНГ. Не го направи и допусна огромна грешка, резултат на която е днешната война с укрия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Така е

    05 Ное 2022 13:44ч.

    И теб да те държат за гърлото и слабините, и ти ще действаш по същия начин. Договорки, разговорки, театър и самодейност на световната сцена. Целият свят е сцена, а режисьорите са много за текущата постановка...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Съвременна РФ не е СССР, както и РБ не е НРБ

    05 Ное 2022 16:06ч.

    за да може да действа Путин решително трябва мнозинството да е готово да прави жертви или да е принудено да ги прави от силен репресивен апарат. Отделно пък едрия капитал да не си гледа само изгодата, как става всичко това при либералната демокрация? Трудно, сложно и постепенно, при нас пък хич биля.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ивайло

    05 Ное 2022 13:37ч.

    Абе , и ти си един смотаняк...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи