Путин подписа указ за ответни санкции срещу САЩ и ЕС

Путин подписа указ за ответни санкции срещу САЩ и ЕС
Президентът на Русия Владимир Путин подписа указ за прилагането на специални икономически мерки, които да гарантират сигурността на Русия.
<p>Указът забранява или ограничава за година вносът на селскостопански продукти, суровини и храни от страните, които са се присъединили към санкциите срещу Русия. Този период може да се промени, съобщават от пресслужбата на Кремъл.</p>

Коментари

  • Forbes

    07 Авг 2014 2:14ч.

    Сега я овапцахме - аз поне везх некоя кинта от Асенчо да му мислят тия дето залудо пишеха по форумите

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ИВАНОВА

    07 Авг 2014 2:28ч.

    ДРУГАРЮ ПУТИН,ВРЪТНИ ИМ КРАНЧЕТО С ГАЗ НА ТЕЗИ МАЛОУМНИЦИ ОТ ЕС И ИМ ГРЕДАЙ СЕИРА. ЖАЛКО , ЧЕ И БЪЛГАРИЯ СТРАДА НО УПРАВНИЦИТЕ НИ СА ЛОШИ И УМИРАТ ДА СЕ НАТЯГАТ НА ТЕЗИ ОТ ЕС. ОБИКНОВЕННИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ОБИЧА РУСИЯ И ТОЧНО ТОВА ДРАЗНИ И АМЕРИКАНЦИТЕ И ЕС.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • GG

    07 Авг 2014 3:52ч.

    Не стига,че Путин преди 69 години хвърли атомната бомба над Хирошима,ами и сега и санкции въвежда.Поне така разбрах от новините на БНТ,които този факт с Хирошима,така го изтипосаха и препраха,че изобщо по новото поколение българи,с по две висщи купети образования така разбраха този факт!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • има силни, и потърпевши от тях, и това е политиката

    07 Авг 2014 4:11ч.

    кОЛКО ДЪРЖАВИ ОСВЕН сащ, са правили филми за руската или съветската заплаха- ?? кога руската или съветската пропаганда са правили такова нещо, не знам и един филм да имат за американската заплаха, нито РАМБОВЦИ НИТО РОКИТА, НИТО ТОЗИ СНИМАНИЯ С ЖОРЖ ГАНЧЕВ ЧАРЛИ ШИЙН И ПАТРИК СУЕЙЗИ.. НИЩО ПОДОБНО, НИТО В РУСИЯ НИТО ДРУГАДЕ.. А ТО Е В ПОНЕ ВСЕКИ ПЕТИ ИЛИ ДЕСЕТИ АМЕРИКАНСКИ ФИЛМ, А ТЕ ПРАВЯТ МНОГО ФИЛМИ.. И ТО С БЕЗОБРАЗНО НАГЛА И САТАНИНСКА ПРОПАГАНДА.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • .

    07 Авг 2014 4:13ч.

    Сега САЩ да изкупят цялата наша продукция, на която бе сложена забрана от Русия, заради санкцийте. Да, ама няма да стане. Даже и да стане ние загубваме за неопределено време, ако не завинаги руския пазар. Така както ЕС ни съсипа селското стопанство заради Гърция, Испания, Франция и Италия. Ха да ни честито американско-европейското „приятелство и братско сътрудничество”.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ДЯСНОТО Е КРИПТОФАШИЗЪМ

    07 Авг 2014 4:18ч.

    ЗА АМЕРИКАНЦИТЕ СЛАВЯНИТЕ СА КОМУНИСТИ, НЕ ХОРА.. ПРОПАГАНДАТА ИМ И ПРОМИЛА МОЗЪЦИТЕ. А ПОД ЖЕЛЕЗОПЪТНАТА МРЕЖА В ТЕЗИ СТРАНИ ИМА МАСОВ ГРОБ - НА ВСЕКИ МЕТЪР ТРУП.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Подписа и се РАЗМИРИСА

    07 Авг 2014 7:38ч.

    На кагебизъм и комундеризъм

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • уточнение

    07 Авг 2014 17:02ч.

    Наистина се размирисва - поляците вече поискаха ЕС да ги компенсира, а започнаха и да протестират срещу войната. Макар и бавно (защо ли при тези \&quot;свободни\&quot; медии?), истината си пробива път и в другите страни, където също започнаха да протестират. Колкото и да се мъчат лакеите и техните господари, няма как да спрат вонята на войната.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи