Путин: Нападението на украински бойци в Брянска област е терористична атака

Путин: Нападението на украински бойци в Брянска област е терористична атака

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Свързани статии: Русия: Украински диверсанти влязоха на наша територия и взеха заложници

Нападението на украински диверсанти в граничната зона на Брянска област е терористичен акт, заяви руският президент Владимир Путин в четвъртък по време на среща с участници в образователна програма.

"Днес те извършиха поредния терористичен акт, поредното престъпление, навлязоха в граничната зона и откриха огън по цивилни граждани. Видяха, че това е цивилна кола, видяха, че в нея седят цивилни и деца, не, това беше обикновена  (ЛАДА)"Нива", откриха огън по тях. Такива хора си поставиха за цел да ни лишат от историческата памет, да ни лишат от историята, традициите и езика ни", заяви държавният глава, обръщайки се към участниците в образователната програма на училището "Ментор". 

По думите на губернатора на областта Александър Богомаз украинска диверсионна група е проникнала на територията на Климовска област сутринта. В село Любечане нейни членове са открили огън по автомобил, като са убили местен жител и са ранили десетгодишно дете.

Центърът за връзки с обществеността на ФСБ съобщи, че на мястото на инцидента е започнала специална операция срещу въоръжени украински националисти, които са нарушили държавната граница. В операцията участват и сили на Министерството на отбраната.

От пресслужбата на Кремъл съобщиха, че президентът незабавно получава доклади за ситуацията в Брянска област, а ръководителите на Министерството на отбраната, Федералната служба за сигурност и Росгвардия информират Путин за предприетите от службите за сигурност действия за противодействие на терористите.


Източници: ТАСС, РИА Новости

 

 

 

Коментари

  • Отдавна вече трябваше да финансирате и снабдявате с оръжие сепаратисти и всякакви паравоенни опълчения в САЩ, каквито има по няколко във всеки щат

    02 Март 2023 14:53ч.

    Путин още не се е отървал от прозападните бръмбари в главата си. Юридическото образование е антиобразование за държавник.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евгени Василев

    02 Март 2023 15:10ч.

    То за тая работа пари трябват, а и американците са патриоти - това, че имат търкания с централната власт, не означава, че ще клекнат на Руснаците или Китайците! :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доброродни, жълтопаветниче некъпано, не си ти за сий форум!

    02 Март 2023 15:44ч.

    Ти си за пик, мик, капитал, дневник...! И, козяк, незачет! Опорките и днес много нефелни, бе! И, баце, козяшки лебец нема да има за тебе днес! Анадънму??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евгени Василев

    02 Март 2023 16:01ч.

    Анадък! Аз си заработвам добре от некозяшки източник! Просто се късам от смях, четейки коментарите, толкова неориентиран може да е само заблуден русороб!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • винаги, когато настане зор, като типични "богоизбрани" прегръщате тероризма

    02 Март 2023 17:30ч.

    Късал се от смях... Ти (и такива като теб) сте самото посмешище на света, за какво изобщо ти можеш да бъдеш пример на някого, жалък клоуне?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • почвай го с бастуня тоя евгени бе

    02 Март 2023 17:33ч.

    гиди седесара му със седесар ниеден

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • мивкокъртач

    02 Март 2023 17:56ч.

    За да го почна, първо трябва да му го изтръгна от ръцете. Ти можеш ли да ми услужиш с твоя (гледам те, че си дърто пенсне), за да му го набухам в главата, надявам се няма да се счупи и ще ти го върна обратно, както ти върнах лани тъпомера.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    02 Март 2023 19:48ч.

    Те американците н само ще клекнат пред Руснаците и Китайците ами ще се огъзят накрая .Правили са го много пъти ,Виетнам , Корея Куба ,Никарагуа , и накрая във авганистан ,там пък направо дадоха фира и избягаха като посрани и оставиха на чехладжиите оръжие за 80 милиарда долара .Така бягаха от авганиста че накрая си зареязаха и сътрудниците авганистанци ,оставиха ги на произвола на съдбата .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    02 Март 2023 19:51ч.

    абе и ти си ми ясен ,заработваш си хоноратите във вид на платена любовница .То от такива содомити друго не може да се очаква .а може и някой доберман да ти е любовник ,нищо чудно от вас либерал фашистите всичко може да се очаква .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Владимир Владимирович, след като е терористична атака, докога ще либералничите пи котлеополдовски?

    02 Март 2023 14:53ч.

    Никакво вземане на укрофашистки пленници; операция "Меню-2" до полската граница, че и отвъд, стига да се наложи; пълна дезинфекция на украинската земя от фашуги и бандеровска сган.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kiro Kanadeca

    02 Март 2023 14:54ч.

    Не знам, доколко е истина това, не знам доколко не е постановка, но ако е вярно - ще има клане. Като в Беслан

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сашо

    02 Март 2023 14:59ч.

    Рускато общество няма да търпи още дълго либералниченето ви. Или действаш като Сталин или иди на .....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • коментар от мрежата

    02 Март 2023 15:00ч.

    Украинците са непобедими, мачкат таралежи с гол задник и усилено увеличават териториите на гробищните си паркове, за сметка на намаляване на териториите на страната си. Слава на Бандера, Слава на Наркомана Зеленски!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    02 Март 2023 15:11ч.

    Абе ти Лидер ли си или лукова глава ? Защо требе да чакаш Патрушев утре да се върне от Куба за да свикаш Совбеза ? Руското общество очаква гигантско ШОО под формата на бомбени килими..... :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    02 Март 2023 15:33ч.

    Не само Патрушев, след 11 часа сутринта, Димон (Медведев) вече е мъртво пиян и обикновено проваля Сов.беза, като се търкаля като мечка и реве страшно, цялата сцена завършва с много смях и с никакви реално взети решения по въпросите на СВО и неговото обезпечаване....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • посмали, манго

    02 Март 2023 17:32ч.

    Многото смях ще отнесеш ти и твоят гнусен пост, жалък плазмодий такъв.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Уралското движение на трезвениците предложи на Медведев да се откаже от алкохола и да въведе "сухой закон для себя"

    02 Март 2023 20:33ч.

    "Предлагаю вам, дорогой Дмитрий Анатольевич, ввести так называемый сухой закон для себя. Это будет очень полезно и выгодно вам лично, вашему окружению и даже стране. Трезвость - сильный выбор. Пусть Господь его благословит на трезвую жизнь и не только его, но и президента заодно", - заявил глава местного общественного движения "Трезвый УрФО" Андрей Тумашов. И каква стана тая, товарищь Тумашов призова Господ да ги отрезви и двамката, както Медведев, но най-вече Президента :) >>> https://t.me/uniannet/91321

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    02 Март 2023 15:18ч.

    Модератора, спиш ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    02 Март 2023 15:21ч.

    Вече нета е пълен с публикации на руските партизани в Брянска област. Прогонват нашествениците на Путин, Пригожин и Кадиров. Оказа се, че не са украински диверсанти а местни партизани.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ще дойде време да плачеш за казаното

    02 Март 2023 17:33ч.

    На баба ти хвърчилото може да си съчини всичко, включително и тая уйдурма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мар4е, дукладвай ма на шефа си Пригожен да го сложи пудкожин

    02 Март 2023 15:22ч.

    ФАФАФФАФАФАФФАФАФ и лъйна мръсни глъсувити

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    02 Март 2023 15:27ч.

    Четете: https://dnes.dir.bg/svyat/ruski-dobrovolcheski-korpus-se-obyavi-za-osvoboditelna-armiya-v-rusiya-voyuvashta-s-rezhima

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ха ха ха ха

    02 Март 2023 15:39ч.

    Ха - ха - ха!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Руски партизани , бляд !

    02 Март 2023 16:35ч.

    От два дни имат нова опорка - "партизани" ! Завчера някакви дронове в Белорусия надраскаха руския А-50 (днес се оказва че нищо сериозно му няма ) , цялата западна васална пропаганда затръби ! "Белоруски партизани" ! "Борци с режима на Лукашенк" ... голям смях. Извънредни студия, извънредни гости, брекинг нюз ! "Белоруските партизани УНИЩОЖИХА (!!!) най-скъпия руски военен самолет..." Край ! Финал ! Енд ! Конец ! ... Днес същата опорка , но на руски терен. "Руски партизани срещу режима на Путин ! " , брях, брях... това е опорка за западната дебилна публика, защо я пускате в БГ ? Само ще ви се смеят. Русия никога не е била по-единна зад властта си в последните десетилетия, каквито и кусури да има Путин. Какви "партизани" халюционирате ? ...И какво направили "партизаните" , да попитаме ? Стреляли по една "Нива" и ранили 10 годишно дете, баси "партизаните" !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кои са руските партизани от "РДГ"

    02 Март 2023 20:41ч.

    https://storage.googleapis.com/istories/stories/2022/11/30/moya-obyazannost-pomoch-bratyam-ukraintsam-raskherachit-vsyu-etu-ordu/index.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И все пак беларуските партизани "изпратиха" АУКАС А-50У за ремонт

    02 Март 2023 20:59ч.

    Ето видео ( https://t.me/uniannet/91286?single )от днешното излитане на руския зенитно-ракетен комплекс АУАКС А-50У. от територията на Беларус до 325 Авиационен ремонтен завод в Таганрог, който ремонтира този модел самолет. Въпреки опитите на лукашенковците и путинистите да покажат, че самолетът е изправен, като пуснаха кратко видео как рулира по пистата, но днес вече го изпратиха за ремонт. >>> https://t.me/uniannet/91285?single

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кои са беларуските партизани от батальон "Кастуся Калиновски"

    02 Март 2023 21:04ч.

    https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%BA_%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8_%D0%9A%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%83%D1%81%D1%8F_%D0%9A%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За Украйна се бият предимно доброволци от бившите съветски републики, които след освобождението на Украйна ще освобождават своите Родини от 5-тата колона на Рашата

    02 Март 2023 21:19ч.

    Има още един белоруски полк "Погоня", който се сформира и се биеше в Донбас за Украйна от 2014 г., след което се разпусна и се трансформира в организацията "Обществен сектор на отряда за преследване", която на първо място се занимава с многостранна помощ на беларуските доброволци. Има два чеченски батальона доброволци "Джухар Дудаев" и "Шейх Мансур", Грузински легион, Македоно-български "Тодор Александров" и още един руски "Свобода за Русия" освен "Руски Доброволчески Корпус".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стига, бе

    02 Март 2023 23:33ч.

    Що така демократичната общност е пропуснала,че войната е от 2014 г. Не станА ясно кой е противникът на този полк и какво защитава. Смешки

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    02 Март 2023 16:09ч.

    Руснаците не се церемонят много с терористите, обикновено са единици дето стигат до съд (то и там присъдата е смърт, но нали имат мораториум). Лошото е, че и много цивилни страдат. Могат да черпят опит от Израел, как да се борят срещу тероризма, не че там са го изкоренили.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кво стана с Азовците?

    02 Март 2023 16:42ч.

    Дето ги уловиха в Мариопул... ни съд, ни присъда и по живо по здраво!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • сащ са сатанисти

    02 Март 2023 16:40ч.

    Незабавно трябва да изгоним всички от сащническото посолство в Бълхария и да не допускаме никакво идване на новия сащнически господар в България! Трябва да обявим ус-рай-на за агресор и да изпратим оръжия за християнска и братска Русия! Трябва да обявим агресорът ГЕЙсащ за сатанистка страна, трябва незабавно да изгоним всяко сащническо НПО от България, тотално трябва да забраним на хора, учили на запад, да нямат право да заемат държавна длъжност в България! Незабавно изгонване на сащническите войски от България и закриване на сащническите бази в България! Тотално изгонване от България на хора, платено пропагандиращи извращенията на УРОДА ГЕЙСАЩ - джендератлантическите им "ценности" = извращения! БЪЛГАРИЯ Е ХРИСТИЯНСКА СТРАНА! Война с Русия = война срешу Бог!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • MarlboroMan

    02 Март 2023 18:00ч.

    :) къде ви копат такива, бе - от некоя кунсткамера ли изпълзявате?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тебе веднага ще те пратив на фронта, да защитаваш зеления наркоман

    02 Март 2023 20:50ч.

    Първото гейче изскочи да протестира и в защита на кочината с цветовете на дъгата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Търгашът Путин замени 150 главорези от АЗОВ за кума си Медведчук

    02 Март 2023 17:39ч.

    16.55 Публицист Дмитрий Ольшанский: «Совершенно очевидно, что если бы летом прошлого года «побратимы» из «Азова» **, все эти Редисы и Калины, несколько недель повисели бы на строительных кранах и деревьях в Мариуполе, постепенно разлагаясь, — то сейчас никаких рейдов в Брянскую область бы не было. Почему не было бы? Да так, по странному совпадению. Украинским националистам очень нравится, когда им дают гарантии безопасности, а потом отправляют домой, — и ужасно не нравится, когда их публично вешают, а они знают, что им никто не поможет, ни Эрдоган, ни Абрамович. Но мы же не такие. Мы добрые. А, забыл. Зато у нас теперь есть Медведчук".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    02 Март 2023 17:50ч.

    На война - като на война.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Педро

    02 Март 2023 18:23ч.

    Нарочно предизвикват. Дразнят руското общество и го настройват срещу мекушавия лидер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Все идет по плану

    02 Март 2023 18:37ч.

    Търпението на Путин е най-силното му оръжие.. Само идеологизираните и от двата лагера не го схващат, ако и да са болшинство .. Именно търпението, ще му спечели войната.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бог винаги постъпва правилно, защото е най-дълготърпелив

    02 Март 2023 18:52ч.

    Напълно се съгласявам с казаното.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мария ...

    02 Март 2023 20:39ч.

    "Отишъл си е Цветомир Гетов - плевенчанинът, който бе посветил последните години от живота си да помага на българи и руснаци. Той е бил тежко ранен и е починал от раните си, информираха негови близки в социалната мрежа. Гетов бе доброволец в Донецк. Още през 2016-та засне филм за проблемите на руснаци и българи в района, озаглавен "Донбаска пролет". Гетов е от Плевен, имал е собствен строителен бизнес. Преди няколко години заминава за размирния регион и е включен в отряда за специални операции и бързо реагиране. Обясняваше своя избор и мотивация в интервю преди години така": "Като българин дължа уважение към Русия. Славянството, православна вяра, историята, всичко ни сближава с тази страна. Приемете, че съм дошъл като човек, обичащ Русия. Член съм на комунистическа партия в България и като интернационалист съм тук. Иначе всичко започна с желанието ми да направя филм за случващото се в региона през 2016 г. Просто защитавам своя братски народ. Така разбирам нещата."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много нагъл

    02 Март 2023 20:59ч.

    Тип. Трепането му е малко.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Соловев

    02 Март 2023 21:28ч.

    От много години изучавам девиантното поведение в руското общество. Интересът ми към тази тема възникна под влиянието на професор Яков Илич Гилински, учих при него в Санкт Петербург, защитих дисертация по тази тема. Той предупреди на много конференции, както и в лични разговори, че правителството, а именно Путин и неговата банда, съзнателно култивират в руското общество много голям брой структури с престъпен характер, хора с изключително нисък социален статус, които нямат какво да губят. И такива хора след това се подбират специално за армията или за частни военни компании. Или има неформални младежки групи, които съществуват под покрива на някаква криминална или полукриминална структура. Един от най-известните е "Начинът на живот на затворниците е един", младежка структура, може да се каже, субкултура. За да опростим, можем да кажем, че това са хора, които се стремят да станат уважавани хора в престъпните среди. В същото време става дума за тийнейджъри, които все още учат в училище, които са на 15-16 години и вече познават понятията на света на воровете на закона, което е абсолютно недопустимо за младите, а и за възрастните. Но тук децата се учат на такова поведение, когато смятат за правилно да "теглят" пари от съучениците си и да ги пращат в затвора, за да подкрепят крадците, които седят там и излежават присъдите си. След това всички тези хора могат да бъдат използвани като резерв, както каза професор Гилински, „резерв на висшето командване в борбата срещу оранжевите революции“. Всъщност нищо ново под слънцето, едно време сифилистикът ВЕИЛенин, пристигнал в Русия с пломбиран балон, напарви своята малка, но организирана по военен образец партия, като привлече в нея точно най-престъпните мутренски елементи от най-долните слоеве на обществото с единствената задача да арестуват умно-красивите хора, да им вземат парите и след това да ги разстрелят, което и направиха.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Соловев-2

    02 Март 2023 21:34ч.

    Тогава не разбирах какво всъщност означава това. Но ако искате такава война, на каквато сега сме свидетели в Украйна, ви трябват много хора, за които не ви е жал, хора, които никой не търси, хора, които, ако изчезнат, никой, дори родителите им, ще правят всякакви скандали, напротив, ще се радват, че са получили цветен телевизор от Путин за загиналия, или изобщо нямат родители. Често това са хора, които за всичко, което имат, за цялата си кариера са благодарни на един човек или на една структура, в която са започнали работа от млади години. И всички тези хора сега в една или друга степен са замесени в агресивната руска политика. Без тези хора агресивната политика на фашисткия режим на Путин би била невъзможна. Защото без военни структури, без частни военни компании нямаше да има ръце, които да извършват тази агресия. И тази агресивна война, която виждаме в Украйна, може да се води само от държава, в която има хиляди такива хора. Когато бях в Изюм и разговарях със свидетели, присъствах на ексхумации и чух за мъчения, които е трудно да си представим в обикновеното общество, разбрах, че това е резервът на висшето командване на режима, който извършва тези престъпления. Този резерв няма какво да губи, но има много да погуби.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво е това общество, което с лекота търпи толкова жертви?

    02 Март 2023 22:16ч.

    Вече всяко руско семейство познава друго, загубило в Украйна син или съпруг или роднина. Но не реагира. "Има ли Русия общество? Този въпрос възниква по естествен път от липсата на реакция на руснаците не само към чудовищната война, която отприщиха в Украйна, но и към чудовищните жертви, които те дават... Това състояние на нещата дава отговор на фундаменталния въпрос, зададен от Стинг в песента „Russians“ от 1985 година. Основното послание, рефренът на песента е, че голяма война няма да има, „ако руснаците също обичат децата си“ (But what might save us, me and you / Is if the Russians love their children too). Още тогава, през 1985-та, всички си задаваха въпроса: ами ако руснаците не си обичат децата? Ако са готови да ги жертват във война, само и само да има война? Нещо много драматично се е случило в Русия. Аз помня руснаците от 60-те та до края на 90-те години. Негласната идеология, която ги сплотяваше тогава, беше: „Никога повече война“. По тази причина търпяха дори идиотското управление на Леонид Брежнев („Поне няма война“). В първите две десетилетия на 21-ви век Путин лично подмени тази идеология с друга: „Можем да повторим“ – т.е. отново да превземем с военна сила половин Европа. С избледняването на спомените от ВСВ руснаците очевидно се поддадоха на този ура-патриотизъм. Но и това не обяснява онова, което описах по-горе. Ако в ситуацията бе замесена единствено сменената идеология, то тогава руснаците с лекота биха тръгнали към Украйна „да повтарят“, но бързо биха се отказали, след като стане ясно, че този път не могат да повторят. Не наблюдаваме нищо такова. Очевидно действат някакви фактори, които не виждаме. Според Елла Полякова, бившата председателка на Комитета на войнишките майки в Санкт Петербург, основният фактор е свързан - както при Стинг - с обичта: „Човешкият живот престана да бъде ценност в Русия… Майките вече не са майки, синовете не са синове… не вярват в себе си, не вярват, че животът е ценност сам по себе си – виждаме такава масова не-обич. Хората не разбират защо живеят, накъде вървят, какво подписват, защо… Русия бе поразена от масова не-обич. Тази жена не си фантазира. Тя е виждала и осмислила неща, за които ние имаме само най-бегла представа. И е стигнала до извода, че руснаците не знаят защо живеят и затова не се обичат един друг, нито дори самите себе си. Загубата на чувството за смисъл и на чувството за близост с ближния прави съществуването на едно общество невъзможно. Няма нищо, което да осмисли живеенето заедно, нито пък да му даде някаква надежда за бъдещето. Как Русия загуби бъдещето Загубата на бъдещето води до потъване в миналото („Можем да повторим“). Загубата на надеждата, на свой ред, лишава от смисъл самото живеене. Целта на руския живот, както от години тръби местният нацист Александър Дугин, се оказва смъртта. Тук вече разбираме посланието на руския „патриарх“, полковник Гундяев, който неотдавна каза на руските мъже следното: „Вместо да мрете от водка, ходете да мрете на фронта, да има поне някакъв смисъл от вас“. Като че става разбираемо както поведението на войниците пред Бахмут, така и на техните майки. След като единственият смисъл от живеенето е да се умре, то няма драма. Умрял – изпълнил си предназначението. Давайте следващия, после по-следващия и така – до последния. Защото само умирането има смисъл и ценност. Това е окончателният край. ..." - Ев. Д-ов

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ето кой ще спаси Путин и неговите кремльовци от "вражеските" партизански движения, заобиколили Русия:)

    02 Март 2023 21:51ч.

    Неведнъж Путьо се оплаква, че цяла Русия е заобиколена от "ВРАГОВЕ". Ама, всички се чудехме кои са тези "ВАРАГОВЕ", къде са, кога ще се покажат. И ето, от днес в Брянск нек'ви чужди диверсанти. Нек'ви беларуси поеха отговорност. Ами, утре? Ще се покажат и другите партизани, оранизирани в полкове - чеченци, грузинци, не дай се Боже македоно-българи:) А товарищь Путьо сега е мнозо зает, да бори глобалните "ВРАГОВЕ" - то не беше САЩ, то не беше НАТО, то не беше колективния Запад, то не бяха "враждебните" държави като нашата, то не бяха "предателите" олигарси, които го лишиха от джобните и другите руснаци, които му избягаха от мобилизацията. Сега ще трябва и с тези "ВРАГОВЕ" диверсанти да се бори, които както казва всичките са само "украинци", щото той нали не признава суверенността на народите на Русия, нито пък техните граници, нито пък техните език, култура, идентичност и право на самоопределение и независимо от Кремълската диктатура развитие. И кой ще спаси Путин и Рашата от всичките тези "украинци", нищо че са чеченци, беларуси, грузинци, казаци, македонци... ? Кой?! Ами, бабите на Путин, естествено ---> https://www.actualno.com/europe/babite-na-putin-poiskaha-da-se-zabranjat-vyoryjenite-sili-na-ukrajna-video-news_1918179.html © Actualno.com

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи