Русия: Украински диверсанти влязоха на наша територия и взеха заложници

Русия: Украински диверсанти влязоха на наша територия и взеха заложници

Следвайте "Гласове" в Телеграм.

В ход е сблъсък с украински диверсанти, които са проникнали в граничната територия на руската Брянска област, съобщиха за ТАСС от службите за сигурност.

"Групи украински диверсанти са проникнали в две села, като в едно от тях са взели за заложници местни жители. Бойците от Росгвардия са влезли в сблъсък с бойците", заяви източник на агенцията. По-късно тя уточни, че заложниците са поне шестима.

Сред мирните жители има загинали и  ранени, отбеляза ТАСС, като опроверга съобщенията за загинало момиче, което е ранено в гърба.

Брянска област граничи с Украйна от юг и с Беларус от запад.

ТАСС обобщава какво е известно до 12 ч. днес:

В четвъртък сутринта украински диверсанти проникнаха в граничен район на Брянска област, съобщи ръководителят на областта Александър Богомаз. По последна информация те са навлезли в две села и се водят боеве. Федералната служба за сигурност е потвърдила, че в пограничния район се провежда операция за ликвидиране на проникналите на държавната граница.

Богомаз съобщи, че диверсантите са проникнали в село Любечане, разположено в Климовски район непосредствено на границата с Украйна. По думите му украинските сили са обстрелвали автомобил, в резултат на което един човек е загинал, а друг - десетгодишно дете - е бил ранен.

Освен това, според губернатора, атака с дрон е била насочена към граничното село Сушани.

Според източника на ТАСС в правоприлагащите органи диверсанти са атакували както Любечане, така и Сушани, които са отдалечени на около 15 км по права линия. Става дума за няколко десетки въоръжени мъже, каза той.

Води се борба между диверсантите и бойците на Росгвардия.

От ФСБ потвърдиха пред ТАСС, че "се предприемат мерки за ликвидиране на въоръжените украински националисти, които са нарушили държавната граница" в граничната зона на Брянска област.

До момента официално е съобщено за един пострадал и една жертва.

Украинските диверсанти може би държат до шест души като заложници, съобщиха за ТАСС от службите за сигурност. Източникът на агенцията е съобщил също, че има загинали и ранени сред цивилните.

Съобщения за украински диверсанти на руска територия постъпват редовно, но по правило става дума за действия на диверсионни и разузнавателни групи в нови региони на Русия.
 

 

 

Коментари

  • ??...

    02 Март 2023 12:20ч.

    ОК, ама не става ясно, какво се е случило в крайна сметка с диверсантите?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги Ат.

    02 Март 2023 12:24ч.

    То е ясно какво ще случи или вече се е случило, това не е важното. Какво ще се случи с родината на тия диверсанти от сега нататък ... ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    02 Март 2023 13:16ч.

    Е какво може да се случи ,ще бъдат избити до крак ,но другото е по важно до кога Русия и Путин щше си играят на хуманизъм .Крайно време е да бъдат унищожени държавните инсституции на Украйна и терориустът Зеленски да бъде ликводиран заедно със останалата политическа измет на Украйна .Инач ще стане като след великата отечествена война 10 сет години след нея Червената армия гонеше Бандеровските бантити по горите на Украйна които убиваха и тогава мирни жители .Въвтази гонитба загинаха над 30 сет хиляди мирни жители и воиници .Та и сега да не стане така Путин най накрая трябва да свали белите ръкавици и да бие наред ,щото иначе нищо добро не я чака Русия . И тук ще цитиурам няколко Български мъдрости измислени от нашите умни прадядовци ./Око за Око Зъб заЗъб . Бии за да те уважават и Ако не убиеш ти убиват теб .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • закакво ни е

    02 Март 2023 13:20ч.

    да знаем дали са умряли то е ясно ще умрат щото живи не се предават явно не са могли да изпълнят задачата за която са влезнали и са ги осетили.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Киро Снежния от 3 март

    02 Март 2023 13:24ч.

    Ама как да стане ясно като забраниха руските телевизии, каквото ти преразкажат журналята. То за това се учи преразказ в училище, за журналисти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Войната не е кръчмарско сбиване

    02 Март 2023 13:31ч.

    Абе не е много умно, да тичаш, накъдето те тика врагът ти. Ясно, че Щатите са организирали тази провокация с точно определена цел и би било глупаво, да изпълниш очакванията им. Ясно е, че целта е интензифицирането на конфликта. За да победиш някого, трябват ред неща, а можеш да загубиш всичките, ако проиграеш първосигнално международната си подкрепа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    02 Март 2023 14:00ч.

    Имаш интернет бе ,аз как ползвам Руская Весна Царград тв , Антимайдан ,Политнавигатор ,Известия и тн Имам си и гугъл преводач и си превеждам всяка една отворена страница от тези сайтове .Освен това ползвам и В КОНТАКТЕ Риа Новости . Ако имаш и телеграм още по добре .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Можеш да гледаш

    02 Март 2023 14:05ч.

    След като имаш Интернет,влез на Glaz.tv и можеш да гледаш който искаш канал

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    02 Март 2023 14:07ч.

    Информация по часове-https://m.tsargrad.tv/news/zahvat-zalozhnikov-v-brjanskoj-oblasti-vsu-podpisali-sebe-prigovor-prjamaja-transljacija_734600

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    02 Март 2023 14:34ч.

    Ето ти тук и Руските тв https://smotret.tv/ има и Русия 24 и другите Руски тв .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    02 Март 2023 15:37ч.

    Дошли, набързо постреляли, взвривили, снимали се и кръгом и пак напред към Украйна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ТАСС съобщи, че всички са напуснали територията на РФ, ама как така са ги изпуснали не обясниха, щото си е рашистка постановка:)

    02 Март 2023 18:57ч.

    ТАСС, позовавайки се на очевидци, съобщи, че "диверсантите" са напуснали територията на Руската федерация. „На територията на Руската федерация няма никой от украинската група, всички са напуснали. Сега се издирват, вероятно, останалите бойци от въоръжените сили на Украйна на наша територия“, каза един от събеседниците на агенцията. ----> https://t.me/tass_agency/182783

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    02 Март 2023 19:29ч.

    Е за сега ползвам това smotret.tv

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    02 Март 2023 20:29ч.

    в нета вече всичко се отваря, включително ТАСС

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оптимист

    02 Март 2023 12:20ч.

    Тия скоро и в Кремъл ще нахлуят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Реалист

    02 Март 2023 12:52ч.

    А жълтопаветните евроатлантици ще бъдат погребани в чужбина или никак.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    02 Март 2023 14:25ч.

    В бункера Шойгу се обръща към Путин - шефе Зеленски иска да разговаря с вас. -подай телефона- казва Путин - ама той е пред вратата на бункера с няколко войника- отвръща Шойгу.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    02 Март 2023 14:40ч.

    Абе гледай чеченците на Путин да не дойдат пшред твоята врата ,че ще си умиришеш апартамента на насрано .А може да те навестят и музикантите на Пригожин ,днес си равяваха знамето във центъра на Бахмут ,покачили се на една сграда .Видеото и напомни разяватото знаме над райхстага през 1945 година .Ама да те предопредя музикантите на Пригожин не взимат пленници карат със чука напред и толкова .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    02 Март 2023 15:42ч.

    Нахлуха вече преди две седмици: https://snob.ru/news/vygulivavshej-telenka-na-krasnoj-ploshadi-amerikanke-zapretili-vezd-v-rossiyu-na-40-let/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Тръмп

    02 Март 2023 17:37ч.

    Те руснаците ще се оправят с укрите, ама защо нашите не обелват и лаф, че френска авиоцистерна зарежда английски изтребители в българското небе.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    02 Март 2023 12:22ч.

    ШОО! Перфектен казус бели.Путин в момента свиква Совбеза. Чувам топоними: Мейн, ЛузитанияГлайвиц, Майнила, Тонкин. Кои изфабрикувани , кои реални, но перфектно използвани. Истинска феерия ни очаква дами и господа.... :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • По-далечни цели

    02 Март 2023 12:48ч.

    Янките са поръчали ескалация. Сегашното ограничено и позиционно развитие на конфликта не отговаряна целите им - нужна е повече кръв за подходящ политически ефект. Затова са включили например и химическите оръжия, нужно е да се създаде нетърпимост в руското общество към умерения ангажимент на руснаците в СВО. Най ще са доволни янкиге, ако започнат бомбените килими над Украйна, това, подобно на Пърл Харбър, ще позволи да бъдат заглушени противниците на войната в САЩ. Разчитам на хладния разум и пословично търпение на Путин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Те, мераците на янките не съвпадат с мераците на Путин и Си

    03 Март 2023 8:54ч.

    Щото правилния Казус Бели за Русия е един Авангард с проникваща глада и 10-20 килотона подземен взрив в центъра на Пентагона... Останалото - все гарнитури за париране на конвусивните движения на остатъците на Американската Военна Машина...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Държавен тероризъм

    02 Март 2023 12:24ч.

    Ако някой е имал съмнение, случаят е подходящ повод да оценим, кого всъщност въоръжаваме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Santana

    02 Март 2023 12:26ч.

    Положението наистина става казус бели и струва ми се кремълското ръководство няма с какво вече да обяснява невземането на радикални решения за разправа с врага, който и да е той.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кот Леопольд

    02 Март 2023 12:33ч.

    Ребята, давайте жить дружно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тероризъм в най-чистата му форма.

    02 Март 2023 12:40ч.

    В допълнение на фашизма. Западът и неговите слуги винаги са го подкрепяли. Така се правят и цветни революции и откровени преврати.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    02 Март 2023 12:50ч.

    Роман Абрамович вече е поръчал Айфони и да се приготвя тирамису за всеки един диверсант, за да покажат руснаците колко са широкоскроени! Кабаева ще ги покани в апартамента си на Сочи...на летуване! Много са жалки руснаците, месодобивни добичета без мозък!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @Виктор

    02 Март 2023 13:02ч.

    Понякога човешката глупост е покъртителна, а горното чак разплаква.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За кретена от - 02 Март 2023 12:50ч.

    02 Март 2023 13:24ч.

    Какъв пол си, не е ясно, но е ясно, че мозъкът ти наистина е безполов.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • @@ ??

    02 Март 2023 13:44ч.

    Кое му е глупавото ? Че последния път Абрамович транспортира освободените от Путин пленници с личния си самолет ? И ги храни и пои с хайвер и шампанско ? И че Абрамович си е все така близък до Путин , и косъм не е паднал от главата му ? И копейка не му е отнета от това което има в Русия ? И че е готов канал за поддържка на контакти с Партнерите, за следене на "договорняка" ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Чакам диверсантите да влязат в Кремъл

    02 Март 2023 13:22ч.

    Там могат да свършат много полезна работа за украинския и за руския народ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ще бъдеш н......н

    02 Март 2023 13:26ч.

    кармата ще те настигне, ще има да пищиш.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Те два пъти вече бяха,

    02 Март 2023 13:29ч.

    свършиха немалко поразии, но Бог закриля Россията от гибел.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • за - 02 Март 2023 13:22ч.

    02 Март 2023 13:34ч.

    Той и Наполеон влязъл в Москва, но както влязъл, с още по-голям зор излязъл! Продадените френски щатове на американците за едното нищо Франция губи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евгени Василев

    02 Март 2023 14:41ч.

    С никакъв зор не е излязъл! Кутузов пали дървенокоменна Москва и отстъпва "тактически"! Френската армия измира по обратния път от студ и глад .....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    02 Март 2023 14:42ч.

    Е няма да си жив че да го дочакаш това действие ,даже и пепел няма да остане от теб .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Евгени Василев

    02 Март 2023 14:48ч.

    Деде, пий си редовно лекарствата и не търси под вола теле, телето не бозае от вола, а само на Русия трола .... :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    02 Март 2023 14:54ч.

    Е ти няма да дочакаш да станеш дядо и теб ще те ядат глистите ,ама тези Руските и никакви лекарства няма да ти трябват .На четиристият ден ще гръмнеш като гей балон и толкова със теб .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    02 Март 2023 15:44ч.

    Ето ги: https://snob.ru/news/vygulivavshej-telenka-na-krasnoj-ploshadi-amerikanke-zapretili-vezd-v-rossiyu-na-40-let/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не разбирам как някой може да обича руснаците

    02 Март 2023 13:32ч.

    и да е съгласен управниците им да превръщат родината им в една голяма Северна Корея.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Путин е единствената надежда на света

    02 Март 2023 13:36ч.

    А северна Корея какво не и харесваш? Нямаш идеяза действителността там, тръгнал да сравнява. Плюнка тролска.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Това е съдбата на всяка държава, която има залежи на своя територия

    02 Март 2023 13:39ч.

    А нас в какво ни превърнаха американците и европейците? Не трети свят, а никакъв свят!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    02 Март 2023 14:50ч.

    Е ти обичаш гейпардите и содомията и зоофилията .Тези атлантически ценности вече ги няма във Русия ,а във Северна Корея направо ги разстрелват . А за държава като СевернаКорея има само да си мечтаеш .Те всичко си имат самодостатъчна държва са .Липсват оиим такива отрепки като теб и затова са здраво общество изритали са демократите либералите и глобалистите от живота си . Мога да ти предложа как да гледаш телевизията на Северна Корея за да видиш какваподредена държава са .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • MarlboroMan

    02 Март 2023 15:03ч.

    ми тръгвай натам, бе - кво се мъчишв Европата

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    02 Март 2023 19:37ч.

    Абе ти за коя европа ми говориш ? Щото на континента има 53 държави ,27 са във еврогейският съюз ,другите не са . но във твоя разгащен пенделски мсъюз работа нямам ,той е предвиден за такива гейтаци като теб и содомити и зоофилистици също .Айде сега отивай да сменяш пола ,ако искаш направи се и на маймуна по ще ти отива .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    02 Март 2023 14:19ч.

    Редовната армия , та била тя и за диверсии не: Не взимат заложници,не ползват цивилни за жив щит, не водят огън безцелно (тоест няма цел пред тях но те си стрелят някъде върху населеният пункт), не пречат на цивилните да се изтеглят.Това го правят само терористите.Или групи от неконтролируеми главорези,отишли за убийствата.Знаете че войната е не наказуемо убийство и има садисти отиващи специално като на сафари.Така бяха американските спец отряди в Виетнам Лаос в Латинска Америка.Та вие на какво мислите тия изроди учат нацистите от уСрайна(уСрайна е от наСрана).Слава на Русия и ако е нужно удрят с ядрено оръжие по САЩ и тяхното пале Англия!И по западна уСрайна също-там е кошер на нацистите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • forsvaret

    02 Март 2023 14:22ч.

    Еха, много тъпи тия диверсанти. Атакуват село, влизат в магазина, взимат заложници..... Някой вързва ли се на подобни измислици целящи да оправдаят новата Отечествена? До няколко седмици ФСБ пак ще се взриви някой жилищен блок в русия и ако преди Путин каза че са чеченци, сега ще каже че са украинци..... Жаден е за подобни лъжи руския добитък.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Леле мале

    02 Март 2023 14:50ч.

    Фосрет, кво става в Бахмут, бе?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Самотният вълк

    02 Март 2023 15:00ч.

    Аз му обясних на тази продажна отрепка какво става във Бахмут ,днес хората наПригожин завзеха центъра награда и развяха знамето на Вагнер .Ами радват се момчетата свирят на китари и бият останалите живи укрофашисти Бойци на Вагнер заснеха видео почти в самия център на Артьомовск (ВИДЕО) Основателят на PMC Евгений Пригожин коментира пресни кадри от града, в който се водят ожесточени битки: „Момчетата са палави, снимат домашни клипове. Тази сутрин го докараха от Бахмут, практически от центъра на града. Источник: rusvesna.su

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • пресни кадри от града, в който се водят ожесточени битки

    02 Март 2023 15:06ч.

    с кого бе - нали е превзет от пригожиновите зеки

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Источник: rusvesna.su

    02 Март 2023 15:10ч.

    не смешите мои тапочки

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Жони Инглиш

    02 Март 2023 16:53ч.

    Това, на украински ли е?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "ний идем бодри партизани" в САЩ

    02 Март 2023 17:37ч.

    Три завода са гръмнали вчера и тази нощ на територията на САЩ, един влак с химикали отново е дерайлирал. По въпроса се мълчи, защото свободни медии на Запад няма. Но партизанското движение на местни индиански и мексикански групировки, отстояващи своята независимост, явно си действа. - https://rusvesna.su/news/1677727915

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Виктор

    02 Март 2023 18:16ч.

    Ей това е добра идея великият вожд Шайгу да се обърне към американските индианци(гол до кръста и с перо във фуражката) и да ги призове да се върнат обратно в Сибир, под неговото вещо командване, и да обявят война на вероломното племе на пиндосите, с лъкове, камъни и дървени сопи да си върнат Аляска! Не Крим, Аляска е НАША!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • чукча, не индианец

    02 Март 2023 18:33ч.

    Глупости не ми се четат. Какъв Сибир те гони бе, говорим за американски индианци... защо изобщо пишеш като не можеш да четеш?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Руски неонацисти...

    02 Март 2023 18:33ч.

    ... воюват за установяване на Брянска Народна Република:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • махваме с ръка като Хари Потър, и саботажът изчезва, няма такъв

    02 Март 2023 18:36ч.

    В Охайо, Източна Палестина, не останал здрав човек - химикалите изтровили американския народ... Бай Пън през това време пътува на другия край на света и помага на урките... и изобщо не се интересува от своите...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Интересно защо УЖ украински диверсанти не са ударили интересните стратегически обекти в Брянска област, ами се занимават със заложници? С каква цел? Или просто са руски диверсанти "под фалшив флаг":)

    02 Март 2023 18:53ч.

    Нефтопроводът "Дружба" минава през територията на Брянска област, която според руски медии е била атакувана няколко пъти ( https://tass.ru/ekonomika/17006491 ). Освен това в района на Климовски се намира затворена военновъздушна база ( https://real-vin.com/v-granichashhuju-s-ukrainoj-brjanskuju-oblast-rf-pribyli-jeshelony-s-voennoj-tehnikoj ).

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куци Коньов

    02 Март 2023 19:05ч.

    Що ти не ходиш да удариш един интересне стратегически обект като АЕЦ Козлодуй, например, да разбереш от личен опит защо не е лесно да се удрят "интересните стратегически обекти"? Жокер - щото се охраняват добре...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Партизанското движение в РФ става все по-силно

    02 Март 2023 19:21ч.

    Отговорност за проникването в Брянска област пое "Руският доброволчески корпус" (РДК), който публикува видео с двама от бойците си в телеграм-канал на прага на фельдшерско-акушерския пункт в с. Любечани в района на Брянск. Според изявлението им те воюват в състава на въоръжените сили на Украйна. Един от бойците на РДК каза, че около 45 души са влезли на територията на Русия, записали са видео и са "направили засада на две БМП". Според него те не са вземали заложници, "не се бият с цивилни" и призовават съгражданите си, руснаци "да вдигнат бунт и да се бият". Под видеото публикуваха текст: "В момента във всички интернет ресурси можете да видите новини за "украинските ДРГ", които убиха деца, взеха заложници, но в същото време набързо напуснаха и т.н. Всичко това е лъжа на кремълските пропагандисти. Руският доброволчески корпус дойде в Брянска област, за да покаже на своите сънародници, че има надежда. PS Малко по-късно ще споделим с вас видео за опровержение на фалшивите новини." ---> https://t.me/russvolcorps/424

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Видео с линкове от РДК с настъплението им в РФ

    02 Март 2023 19:26ч.

    https://t.me/gde_vakansii/36

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Руския доброволчески корпус" е сформирано през август миналата година подразделение на руски доброволци, които се сражават за Украйна от 2014 г. насам

    02 Март 2023 19:40ч.

    Негов основател е Денис Капустин (сега Никитин), известен с прякора White Rex, той също така е и на първия видеозапис, който се появи днес, известен е с дяснорадикалните си възгледи. Доброволческият корпус е част от Международния легион на ВСУ. Той е едно от двете подразделения, в които се сражават руснаци. Второто подразделение е "Руският легион на свободата". https://t.me/uniannet/91276

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво е РДК и кой се бие в неговите редици

    02 Март 2023 19:44ч.

    https://storage.googleapis.com/istories/stories/2022/11/30/moya-obyazannost-pomoch-bratyam-ukraintsam-raskherachit-vsyu-etu-ordu/index.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • танто за танто

    02 Март 2023 19:48ч.

    Никой няма да тръгне с тия терористи. Ще попуцат малко и ще напуснат. Обаче си отвориха голям проблем - сега руснаците ще сменят властта в Киев именно използвайки аналогични диверсионни групи, които ще представят като украинска опозиционна армия срещу режима.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И как ще стане това, като не могат да помръднат от Бахмут повече от половин година:)

    02 Март 2023 20:06ч.

    Руски диверсионни групи в Киев има още от първия ден в опити първо да извършат покушения срещу Зеленски, за да свалят властта и да я заменят с марионетки, но рашистки диверсанти "спящи клетки" има най-вече в Донбас и Крим още от 2013/2104 г., изпълняващи операции "под фалшив флаг". А тези партизани, които днес навлязоха в Брянск, са си руски граждани, сформирали доброволчески полк, който сега помага на Украйна да се освободи, но целта им е да освобождат Русия от кремльовския автократичен режим на Путин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • поосведоми се всъщност какво прави Вагнер в Бахмут; тактиката е доста неочаквана за любителите на класическите войни

    02 Март 2023 20:56ч.

    И защо да помръдват, като така е по-удобно и става с по-малко жертви и разходи - както виждаш, терористите сами идват при тях за утилизация, загиват с десетки хиляди. Голямата слабост на Запада в тая война, а и в миналата, е, че е експанзивен. Ти така и не си разбрал, че това не е война за територии, а за демилитаризация и дератизация на нацисткия режим. Другата съпътстваща цел е да лъсне пред всички, и даже пред такива като тебе, фашисткият облик на уж демократичния Запад. Защото много хора бяха заблудени, слушайки наратива на купените медии и вторачвайки се в целофана, прикриващ лай*ото.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • да, да, ама не!

    02 Март 2023 23:11ч.

    Утилизацията е при "вагнеровците". Вижте в Рашата колко нови гробища отвориха, предимно за "затворниците-гаворези на пригожин, въпреки денонощния режим ан работа на мобилните екарисажи. Рашистките опорки за нацизъм, ядрени/мръсни бомби, опасни биолаборатории, геноцид на рускоезичните и т.н. многократно са опровергавани, но се повтарят от кремльовците на путьо като оправдание за войната. А войната се води за "вътрена употреба" пред руснаците - да ги заблуди за пореден път да го преизберат и остане на власт въпреки лошото му управление, което не осигурява добър стандарт на живот на обикновения руснак. Това е характерно за всеки автократичен режим от Средновековието до сега - управление чрез войни. А фашизъм с всичките му характеристики в нова форма, наречен рашизъм има в Рашата: https://clubz.bg/125989-ruski_ikonomist_rezhimat_na_putin_e_klasicheski_fashizam

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наркоманът Кадиров призова за разправа със семействата на руските партизани

    02 Март 2023 20:11ч.

    Типично по комунистически - децата и близките да плащат за грешките на бащите си. >>> https://t.me/uniannet/91301

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • фашистче мамино

    02 Март 2023 20:58ч.

    Какъв комунизъм те гони бе, нали самите американци едно време казаха, че с терористи не се преговаря. Избиват се като кучета.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А некой иска ли да преговаря с терористичния режим на Путьо?!

    02 Март 2023 23:22ч.

    Те, руснаците, наистина се самоубиват, избирайки да умират за повече яхти, дворци, метреси, круизи на кремльовския "елит", както олигарсите им се избиват/ "самоубиват" и мрат като мухи на фронта, защото офицерите им са тъпи (загинаха около 30 и над 150 000 техни подчинени), армията им е корумпирана, изостанала, военният им министър не е ходил дори в казармата, повече от десетилетие идеологията на Дугин, неонациста Иван Илин и агент Гудняев им е внушил култ към смъртта, която единствено осмисля живота им, тъй като животът в Рашата е безнадежден, атомизиран, с рабити хоризонтални и вертикални връзки в семейството и обществото им.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ина

    02 Март 2023 20:45ч.

    терористи

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кой има доверие на ДС агентите?!

    02 Март 2023 22:58ч.

    Този се е родил като агент на соц. аристокрацията "със златна лъжичка", беше ДС агент "НИКОЛАЙ”, после ДС агент „СТЕФАН”, след това агент на "демокрацията", реституцията на червената буржоазия и касТовата приватизация, след това агент на плутокрацията, агент на бандитско-мутренското ГЕРБ управление, след това на автократичния уж десен консерватор Орбан, след това на европейските "народняци", които щяха да върнат на власт за малко Бойко и сега си прекарва щастлив пенсионерски живот в Унгария с "честно" заработените "червени" парички от ДС и задкулисието на прехода, което обслужва. >>> https://agentibg.com/index.php/bg/2014-02-18-15-58-30/151-2014-09-15-20-00-16

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Извинете, това беше за друга статия

    02 Март 2023 22:59ч.

    За Георги Марков.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи