Путин: Дворецът в Геленджик не е нито мой, нито на мои роднини

Путин: Дворецът в Геленджик не е нито мой, нито на мои роднини
Според руския президент с подобни слухове се правят опити за промиване на мозъка на руснаците.

Снимка: ТАСС


Руският президент Владимир Путин заяви, че дворецът в Геленджик, който му се приписва в едно "разследване", не принадлежи на него или на негови близки роднини, съобщава ТАСС.

„Не гледах този филм, просто защото нямах свободно време да гледам такава информация, но разглеждах видео селекциите, които асистентите ми донесоха“, каза той на онлайн среща със студенти. Нищо от това, което беше показано като моя собственост, не принадлежи нито на мен, нито на моите близки роднини няма и никога не е принадлежало. Никога!", категоричен беше Владимир Путин. 

 

 

Той смята, че със слуховете за неговия "дворец" в Геленджик се правят опити за промиване на мозъка на руснаците. "Тази информация вече се разпространява повече от десет години. И сега събраха всичко и решиха да промият мозъка на нашите граждани с всички тези материали, пуснаха някакви филми, видеопрограми в интернет", добави Путин. 

Руският президент обърна внимание на студентите, че при всяка недвижима собственост трябва да има някакви документи, данни за финансови транзакции, „поне някои регистрации при нотариус - там също трябва да има следи, в нотариални книги, в електронна форма“, добавя ТАСС.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

  • резозен въпрос

    25 Яну 2021 14:48ч.

    Карнавални, като е толкоз неподкупен, що не отиде да разследва дворците на английската кралица (и у дома, и из цялата британска общност) и после да запознае тамошното гражданско общество с резултатите?! Путин не е монарх, за да има дворци, но защо ли в Меката на демокрацията, каквато е Британия, няма проблем държавният глава и да е монарх, и да има дворци, независимо от количество и качество?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • observer

    25 Яну 2021 15:19ч.

    Значи, другарю, Навални или Карнавални, както си го нарекъл, няма никаква нужда да ходи и да разглежда дворците на английската кралица. Вместо това може да разгледа дворците на руските царе. Ако досега не го е сторил, което не е за вярване. В случая имаме друго нещо. За разлика от монархиите, където на крале, царе и благородници им се полага по право да стоят над простия народ, да живеят в дворци, да носят корони и всичко останало, в една република същият този народ е длъжен да си задава въпросите, чий е този дворец, с какви пари е построен, има ли нямаква злоупотреба в това или няма. Ето, Путин казва, този дворец не е мой, но на кого е тогава, това също е интересно. С какви пари? От честен бизнес, от злоупотреби, от корупция? Собственикът не може да не се знае от властите, все пак не е някаква колиба, вдигната незаконно в гората.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • задунайска уфсъ с евразийски манталитет

    25 Яну 2021 15:26ч.

    ех това невинно лице на снимката, как така го набедиха в корупција, а? Понеже не е само нјакаква си къшта(за нјаколко милиона долара), а комплекс за 1,3 милиарда, дали може да се намери реално објаснение на кого аджеба принадлежи? Јавно не е на държавата, ако е на държавата е лесно да се покаже-еј така се финансира от държавата, та нали е държавна собственост. А то-финансиран от един кръг от пријателчета на Путин, задължени на него лично за успешнија си бизнес чрез посреднически офшорки за загубване на следите, и от много лица.Ама чакај, достъпът по море бил забранен, а над тази територија не могло да прелитам самолети(и други нешта като тези нахални дронове...) За кого може да се издаде такова нареждане? Путин не знае на кого принадлежи двореца за да каже јасно“не е мој дворевца, а е на(име)“? И да “изјасни“ на 80 млн зрители на филма, којто нито тој, нито Песков били гледали, заштото зашто да си губјат времето, а? А пък аз, понеже съм много прост, направо му вјарвам, та това невинно личице на снимката веднага би си признало ако има нешто нередно...хахахахаха

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • обсерввиращия щатен съветник

    25 Яну 2021 15:47ч.

    русофоб-обсървър, заври си русофобската мутра в задния канал. там има много за обсервиране. после ни информирай чии са двореците, дето се набабунил. за всяка болка си има лечение.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    25 Яну 2021 15:59ч.

    аз не разбрах това момче навални какво работи какви са доходите му плаща ли данъци

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 555

    25 Яну 2021 16:08ч.

    Защо ни занимавате с този американски слугинаж, Навални!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пппп

    25 Яну 2021 16:24ч.

    Прави се на луд другаря путин. Имота се охранява от държавни подразделения като полоса на държавна граница.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "в една република същият този народ е длъжен да си задава въпросите"

    25 Яну 2021 16:31ч.

    Оставете републиките, дайте да видим защо монархиите са извън това правило, след като съществуват в условията на конституционно легитимирана буржоазна демокрация и стойността на феодалната дворянственост уж била само символична. Така че въпросът остава: с какво Британия и останалите конституционни монархии, понеже не са републики, са извън контрола на гражданите и как техният вече мним аристократизъм продължава да се вписва в несъществуващата кастовост на модерния граждански ред?! Умеещият да си отговаря на такива въпроси индивид, никога не би се оставил такива дежурни профани като Навални и профанизаторите, които му финансират клоунадата, да им промиват мозъка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пппп на 25.01.2021 в 16:24

    25 Яну 2021 16:34ч.

    Имотът не е на Путин, колко пъти трябва да ти се казва на тебе? Или ще си сричаш опорката до утре сутринта?! В мрежата вече има достатъчно материали чий е имотът, от кого се ползва и за какви цели. Прочети и други източници, не само спуснатите от Козяк.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • задунайска уфсъ с евразийски манталитет на 25.01.2021 в 15:26 ех това невинно

    25 Яну 2021 16:40ч.

    Е прост си по презумция. Нали си овца! А M - уйчо?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • observer на 25.01.2021 в 15:19 Значи, другарю, Навални или

    25 Яну 2021 16:48ч.

    Добре ти е казал Българина, тук, за потайностите на светлата ти душа. Чедо на Деница!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ха ха ха

    25 Яну 2021 16:49ч.

    "Прави се на луд другаря путин. Имота се охранява от държавни подразделения като полоса на държавна граница." Ма допуснаха да бъде сниман с дрон... я бегайте с тая смешна пропаганда бе!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги

    25 Яну 2021 16:51ч.

    обсерввиращия щатен съветник Простащината не е аргумент!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дамиен

    25 Яну 2021 16:51ч.

    Е, щом е казал значи е така! Трябваше още да каже ,че питерската милиционерска бригада не е крадлива и лъжлива , и че не са милиардери за сметка на руския бюджет и готово.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги

    25 Яну 2021 16:55ч.

    Тези студенти що не запитаха Путин защо е затворено въздушното пространство над двореца? И защо плавателните съдова трябва да заобикалят брега там на цяла миля?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • топ 10

    25 Яну 2021 17:01ч.

    Може да е цивилно-гражданско прикритие на ракетна база, откъде накъде ще ви дават обяснение за специален обект?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ционист

    25 Яну 2021 17:02ч.

    Путин не може да има собственост, но Ротшилд може да има 44 къщи в Англия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги

    25 Яну 2021 17:04ч.

    Пппп на 25.01.2021 в 16:24 Я ни светнете чий е имотът, от кого се ползва и за какви цели! Дайте някой линк от мрежата! А в мрежата има ли някакво обяснение за затвореното въздушно пространство?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Георги

    25 Яну 2021 17:07ч.

    топ 10 Това за "цивилно-гражданското прикритие на ракетна база" направо изби рибата! :) :)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • гоп 10

    25 Яну 2021 17:19ч.

    Ми изхвърли си аквариума с избитите гадинки, ний сме си все още живи и здрави.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Имотът не е на Путин, колко пъти трябва да ти се казва на тебе

    25 Яну 2021 17:21ч.

    Ти явно зобиш само правда и комсомолски молодец. Отвори и прочети. Частен имот се пази като държавна граница от държавни подразделения , кое не е ясно??

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хнм

    25 Яну 2021 17:23ч.

    Виновен е другаря путин , вижда се по очите, крие си поглида, прегърбен и посмачкан. Да не би другарите от КГБ да са го нарочили за смяна?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • честен частник

    25 Яну 2021 17:24ч.

    Ти как разбра че е частен, дедо Бай Гън лично ти го каза ли?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ти как разбра че е частен

    25 Яну 2021 17:27ч.

    Смотльо, чети ,информирай се тъпак неграмотен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • как разбра че е частен

    25 Яну 2021 17:29ч.

    От там му дърпат конците на офицер путин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Значи, да караме наред.

    25 Яну 2021 17:32ч.

    ПЪРВО защо трябва да се вярва на Путин? През 40те и 50-те години, по времето на сталинските репресии Любов Орлова пееше песента за Родината, която представете си, била единствената държава "где так волно дышит человек". Тя пееше тази песен във времето, когато лагерите в Гулаг работеха на пълни обороти и с цялата си мощ затриваха руския народ. Като последно ни казват историците, че са затрити има-няма 30 милиона. Но дори след 90та година у нас не се коментираше тази велика "тайна" и някой истерясал комунист можеше да ти се нахвърли за "лъжата". ВТОРО - Мисля, че това дали е на Путин нямя АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ. Дворецът е построен във време, когато голяма част от народа продължава да гладува, във време когато да кажеш на руснака ,че една ръкохватка за тоалетна хартия струва 1500 евро, а той няма пари за вечеря не е никак без значение. Особено при положение че в Русия имат поне още 100 дворци, където да се шири руската държавна машина. Не знам Путин не се ли срамува да правят тази постройка, на фона на руските села, където покривите са още сламени. Доста нахално двучи. ТРЕТО. Във филма на Навални се дава подробна информация добре документирана кое колко струва. ЗАТОВА РУСКИЯ НАРОД ИМА ПРАВО ДА ЗНАЕ КЪДЕ ОТИВАТ ПАРИТЕ МУ. А щом интересът е толкова голям - нека отворят двореца, да може целия народ да го разгледа, нека прозрачно информират чия е собствеността. Те са направили там в този Геленжик - държава в държавата. Пиле не може да прехвръкне камо ли човек да влезе. Защо са тези тайни ако това е всенародно дело? Само да не вземат да обясняват, как това било секретен военен обект и всичките му екстри , зали за електронни игри плувни басейни и игрища. И от чий зор е тази огромна спалня като футболно игрище с всичките му балдахини , мека мебел и копринени завеси? Мисля, че е НЕМОРАЛНО ДА СТРОЯТ ТОВА ФИНАНСОВО ЧУДО. И то затова е такава конспирация - те много добре знаят какво ще си помислят хората за това разточителство. Единственото, с което се хвали Путин откак е на власт са военните разходи за оръжие за масово онищожение. Как може държавен глава да се хвали с нещо, което унищожава хора? Това само на комунистически лидер може да му хрумне. Когато се похвали, че е дигнал стандарта на живот - да заповяда с хвалбите си.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    25 Яну 2021 17:32ч.

    Лидера влиза в обяснителен режим и това означава, че е уязвен. Маша плаче срещу YouTube. Володин пак тръби- няма Путин няма Русия. Нещата са сериозни. След Болотная Путин се спаси чрез Крим,Донбас и Сирия! Мисля, че отново е време за знаменитата формула на Вячеслав Плеве - Маленкая победоносна война! Аз ако съм на съседите на Русия ще почна бая да се притеснявам! :)))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    25 Яну 2021 17:38ч.

    Предлагам да залагате- Къде ще удари Путин? Украйна,Беларус,Молдова,Грузия,Сирия,Либия,ЦАР,Судан и так далее.... :))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • много лицемери-русофоби тука загрижени за руския народ

    25 Яну 2021 17:42ч.

    Днес сенатор Пушков критикува медиите, че прекалено много внимание обръщат на САЩ, лягат и стават със ставащото там и казаното от тоз и оня официозен американец. Не вярвам всичкото това да е руска заплененост по янките, по-скоро съм склонен да го таксувам като операция по прикритие. някой трябва да осигури на Америка безвоенно рухване, а най-добрият начин за това е чрез притъпяване на вниманието.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • дон баз

    25 Яну 2021 17:46ч.

    Междувременно, предната седмица руски военнотранспортни самолети бая войска и техника стоварили на летище в Северна Сирия. Някакви американски военни с 40 бронетранспортьора тръгнали от Ирак да осигуряват мира в някакви кюрдски региони, та братушките им секнали мераците да се придвижват към удобна точка. Залагания няма да правя, но че ще има шамари и ритници, и то не само по прокситата на дедо Бай Гън, нямам съмнение в това.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Искам да кажа няколко думи

    25 Яну 2021 17:54ч.

    за ужасният Крал Слънце - Луи 14ти. По негово време завършва строителството на най-големия дварец по това време Версай. Той също е имал огромен парк като Путинския. ЦЕЛИЯТ ПАРК Е БИЛ ОТВОРЕН ЗА ВСЕКИ ФРАНЦУЗИН. /Между другото Кралят Слънце е баща или дядо на онци ужасен Луи 16ти, заради когото французите направиха Великата френска революция. Та как се е влизало в парка на Версай? Ако носиш шпага или друго хладна оръжие - влизаш си без проблеми, защото явно си аристократ, ако не носиш шпага - срещу минимална такса. А самият отвратителен Крал Слънце, за да им е по-лесно на гражданите в парка на двореца написал следното опътване: "Драги читателю, ти който ще посетиш тези прекрасни градини, не прави като онези твои предшественици, които късат цветята, газят тревата и драскат по статуите." Явно човекът и през ум не му е минало да не пуска на теритарията на двареца хора с шпаги. Както биха направили това болшевиките, които се страхуват и от сянката си. В ГРАДИНИТЕ НА ДВОРЕЦА НА МАРИЯ ТЕРЕЗИЯ -ШЬОНБРУН, също всеки е влизал свободно - това е бил градски парк. Но австрийците започнали да цапат, да се съвокупляват и да драскат навсякъде, та Мария Терезия направила вишки и ако някой хвърлял боклук или вършел нещо неблагопристойно - от вишката забелязвали и извършителя бивал изхвърлен от парка. Дааа, срещу тези ужасни тирани европейските народи правеха революции. Срещу комунистическата сган единственото право, което имат хората е да ги обичат. Иначе - знае се какво го чака всеки, който мрази комунизма.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Путин е дебнещ хищник и винаги възмездието не закъснява спрямо ония, които са зли и несправедливи към неговата персона

    25 Яну 2021 18:02ч.

    Днес МИД на Русия пусна официален протест до ам.посолство срещу американската намеса във вътрешните работи на РФ с подкрепа на протестите. Ясно се усеща намек, че Русия си запазва правото на протестни действия при следващи протести в самите Щати, а това може да означава нещо много опасно за развитието на ситуацията в тази безкрайно разделена страна.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • леля Камарила

    25 Яну 2021 18:10ч.

    Така че, след тази откровена грозна сценка с измишльотините на Карнавални и последвалата кавалкада с протестиращи деца отпред, добавям към вариантите за руска намеса, предложени от тов. ЗИП още един - тоя път нищо няма да спре руснаците директно да спонсорират и организират размирици в САЩ срещу управляващата фашизираща се плутократична върхушка. Хак да им е на килъристите - сами си го изпросиха.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    25 Яну 2021 18:11ч.

    Прекалено много неграмотни хора описват положението в Русия, в която никога не са ходили и никога не са посещавали дворците които има там. Толкова много лъжи забелязах в постовете, че даже си помислих, че освен, че са писани от неуки, са писани и от ненормални. Нормален човек не лъже!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НИК

    25 Яну 2021 18:16ч.

    КАПИТОЛИЙСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ , АМЕРИКАНЦИТЕ ЩЕ ХВЪРЛЯТ МНОГО ЯКО ДИМКИ ЗА ДА Я ЗАГЛУШАТ , ПОТУШАТ !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лелче Камарилче,

    25 Яну 2021 18:44ч.

    хич не си и помисляме, че Путьовците ще спрат с провокациите на Запад. Даже Запада пък и целия свят е свикнал с това. Създаваха компартии по света и членския внос отиваше в Москва, В Испания се развихриха и изнесоха златния резерв на държавата през 1938 ма година - 700 тона злато /виж "Аз бях агент на Сталин" от Валтер Кривицки/. Златото е качено на кораб, който акустира в Одеса и оттам с влак - в Москва. Златото още не е върнато на Испания. Но има и по-големи екстри - на 8ми април 1935та година "Известия" публикува постановление подписано от Калинин и Молотов, озаглавено: "Мерки за борба с престъпността при децата". С това постановление се въвежда смъртно наказание за деца навършири 12 години - от дребни кражби до предателство. Така ОГПУ си извоюва законно правото да прибира стотици хиляди малка деца, изпраща ги в концлагери или на принудителен труд, а нерядко просто ги ликвидират. /Пак там/. ТОВА ЗА ТЕЗИ, които реват с фалшиви сълзи за излезлите на протест деца. Накрая болшевиките разбират какво всъщност вършат и изкупителните жертви естествено са тези, които по заповед отгоре са убивали децата.На този "процес става ясно, че в Ленинск-Кузнецк 160 ученици са били натъпкани в килиите заедно с криминлни престъпници, спели направо на земята и в продължение на ОСЕМ месеца, ги подлагали на непрекъснати нощни разпити. Палачите на тези деца получили присъди от 5 до 10 години. Но въпреки тези ужаси постановлението от 8ми април 1935та година пак не е отменено и никога няма да узнаем броя на жертвите от 35та година насам. А В това време вестниците публикуваха снимКи на усмихнатия Сталин в ролята на любящ ръководител и приятел на съветските деца. Книгата "Аз бях агент на Сталин" е излязла от печат през 2018ма година от издателство "Прозорец" ЕООД. Та на никой и през ум не му минава, че путиновци и цялата му кохорта ще преустановят с кражбите и терора. Това си е тяхно занимание вече 100 години.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • observer

    25 Яну 2021 18:54ч.

    Постарах се да бъда максимално умерен и обективен, за разлика от едни простовати хорица, на които написаното от мен не им допаднало. Нека го кажа с думи прости тогава. Всички спорове и цялата атака на Навални ще отидат в кереча, достатъчно беше само да се каже - Това е държавна резиденция, или това е имот на Тимченко, на Ротенберг, на попзвездата Филип Киркоров, на Лука Заболотний, вор в законе най сетне. Държавата не може да не знае, на кого по дяволите е този имот.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП на 25.01.2021 в 17:38ЗИП на 25.01.2021 в 17:38

    25 Яну 2021 19:02ч.

    Най добре ще е в епицентърът на твоите работодатели?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • observer на 25.01.2021 в 18:54

    25 Яну 2021 19:04ч.

    Май си от типа, говорещи с, и разбрани, само от сините Теменужка?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Държавата не може да не знае, на кого по дяволите е този имот.

    25 Яну 2021 19:06ч.

    Не само знае, ами тя охранява този имот с държавна войска. Изводите са ясни. Така че , който подценява руския народ и дърпа мечката за опашката както в момента го прави другаря путин, в един момент ще му се види тясна страна огромная. А селската вечеринка пред американския капитолий е направо хоремаг седянка сравнено с броженията от събота в Русь.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Помпео

    25 Яну 2021 20:10ч.

    За протестите в Ниската земя: https://colonelcassad.livejournal.com/6502212.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Елена Гунчева

    25 Яну 2021 20:12ч.

    ...Ну и напоследок – про «склад грязи». Цитата: «Гардеробные для официантов, мясорыбный цех, овощной цех, цех выпечки, цех обработки яиц. Очень нам понравился «склад грязи» — 18 квадратных метров». Понятно, что речь шла не о «складе грязи», а о слове mudroom – прихожая. Прихожая на 18 метров – куда лучше, чем тупой перевод «склад грязи», который выдает гугл переводчик словам mud room. Забавно, что обратный перевод через Яндекс выдал вариант "dirt warehouse" – это дословно. А вот вариант перевода mudroom через Яндекс дал бы нам «грязелечебницу». Что было бы воспринято куда лучше, чем «склад грязи», который как раз и дал всем нам однозначное понимание того, что Навальный получил свой текст от англоязычных товарищей, скорее всего, из ЦРУ или от Ми-6. Но оригинал текста был на английском. https://www.facebook.com/danilin.pavel.50/posts/10223415413640794

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Панн

    25 Яну 2021 20:27ч.

    Загледахме малко филмите на Навални за руската корупция. Бившите другари съветски комунисти са задминали Ротшилд. А Борисов и българските бивши комунисти са направо девственици пред олигархията на Путин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • observer на 25.01.2021 в 15:19

    25 Яну 2021 20:40ч.

    нахални като е такъв борец за всичко хубаво против всичко лошо, антикорупционер и блабла...да каже как с декларираните от него сами 5 400 000 рубли плаща наем за апартамент от 160 кв в центъра на Москва, кадето неемите са няколко стотин хилки на месец, как издържа дъщеря си в Станфорд, като месе ната и издръжка по нени думи е 4000 долара месечно? Откуда деньги, Зин?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • observer на 25.01.2021 в 18:54

    25 Яну 2021 20:47ч.

    " държавата не може да не знае чий е този имот?" Държавата може и да знае, ама Путин не е държавата...А навални не показа нито един документ чий е този имот. Той защо не се е допитал до държавата ами хвърля ей така хипотези ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Загледахме малко филмите на Навални за руската корупция

    25 Яну 2021 20:51ч.

    Потресаващо. Народен съд и Гулаг за цялата путинова администрация .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • логореята

    25 Яну 2021 20:59ч.

    Тука един джудейски озлобен трол се насRа да хули Путин, явно много го боли, че именно заради мъдрите и дръзки ходове на Путин любимите му САЩ са пред разпад, а с неолиберализма е свършено. Умиргай от яд, говньо!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • observer

    25 Яну 2021 21:13ч.

    Да кажеш, че Държавата знае, чий е имотът, а Путин не бил държавата, е детински наивно. Приемаме, че това не е двореца на Путин, достатъчно е само да нареди на секретаря си да му изготви доклад и цялата ибформация ще е на хартиен носител на бюрото му за часове. Що се отнася до Навални, също е детински наивно да разсъждаваме в категориите на добро и зло. Ако Путин е лошият, няма никаква гаранция, че Навални е добрият. Единственият безспорен факт е, че този дворец е олицетворение на колосално социално неравенство, а също и на примитивен вкус.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не си струва

    25 Яну 2021 21:13ч.

    Случаят “Навални” е една гигантска провокация, проект на ЦРУ, за замитане на следите на корупционера Байдън в Украйна. Нашите платени журналиститутки се хвърлиха с голи гърди (извадени цици) да защитават руския Волен Сидеров. Самият Навални е едно жалко нищожество, не заслужаващо даже нашето презрение. Прекалено е да му отделим такова внимание.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • нека да замълчим (от срам)

    25 Яну 2021 21:19ч.

    Не ми пука как се управлява Русия и дали Путин е демократ или диктатор. Това е работа на руснаците. Може да е всякакъв, но е в пъти по-умен от всички американски президенти по време на неговото управление, взети заедно (Бил Клинтън, Буш, Обама, Тръмп и Байдън). Когато узреем да оправим нещата у нас, тогава ще съдим другите. За сега просто трябва да си замълчим от срам, че търпим мафията да ни управлява.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нйв

    25 Яну 2021 21:25ч.

    В неделя руснаците са пак по площадите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • джудейски озлобен трол се насRа да хули Путин

    25 Яну 2021 21:27ч.

    Що да не го хули , путю да не е свещен и непогрешим?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Атанасов

    25 Яну 2021 21:32ч.

    „Дайте ми средствата за масова информация и аз от всеки народ ще направя стадо свине.”/ „Една лъжа, повторена 100 пъти, става истина“ - Йозеф Гьобелс. Кучетата си лаят, керванът си върви. Кой разбрал, разбрал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • CMEXXX

    25 Яну 2021 21:33ч.

    Ейййй колко загрижен народ за Русия! Тцтц, ако тоя народ беше толкова загрижен и за собствената си страна, цена нямаше да има! Не гледат, че са затънали до гуша в помия, тръгнали и други държави да оправят... До къде ли не води безхаберието на един народ....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • sapientia dei

    25 Яну 2021 21:44ч.

    Путин препоръча законодателно да бъде забранено отъждествяването на СССР с нацистка Германия - https://vz.ru/news/2021/1/25/1081886.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Що да не го хули , путю да не е свещен и непогрешим?"

    25 Яну 2021 21:47ч.

    Защото лъжата е грозно и наказуемо нещо, глупако.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Все пак не бива да се разчита прекалено много на руското общество

    25 Яну 2021 21:53ч.

    защото такова ако изобщо съществува, е дълбоко развратено и изгнило вследствие близо век социален инжиниринг, превърнал хората в предатели един спрямо друг, например и до ден днешен вместо да съдят Кремъл че излъга невинни деца като Зоя Космонавская да си запашат коктейлите на Вячеслав Молотов и да прескочат в тила на противника като диверсанти, което е забранено от Женевската Конвенция, те излъгаха децата, а после търсиха одрезаната тситса на детето да я показват на пьолнерчеета да моот те да бият по-убилни тшекий, питайте Дейвид Увадее той йа спицялист по пьолнерски тшекий, там Сашка гола си купай гроба, на Друга пък и забиват КОЛ голата муминска грът и какво ли готвят сега за Курнелее

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Как само гледка - сущи Христос

    25 Яну 2021 22:44ч.

    и ени тасквиз сини очета честни, честни .......и тва е. ОБАЧЕ - Путин - "если вы прослушаете, что я говорил в прямом ефире, то знаете - я как раз ПРОТИВ ТОГО, ПОДНИМАТЬ пенсионный возраст" /октомври 2005та година/ Путин - 2021ва година "Нямам дворец и никога не съм имал".Путин - "Ни при каких обстоятелЬствах МЕНЯТ Конституциу НЕ НАМЕРЕН" /2005та година/. Путин - 2021ва година - "Нямям и никога не съм имал дворец." Мамата си трака или както му се казваше в такива случаи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Защото лъжата е грозно и наказуемо нещо, глупако

    25 Яну 2021 22:45ч.

    Тъпчо , това го казваме на лъжеца путин, той се прави на луд, долния му милиционер.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 007

    26 Яну 2021 5:33ч.

    Доколкото познавам нравите на руснаците, тоя дворец ще се окаже на някоя мега корпорация, която цица пари от държавния бюджет чрез поръчки в строителството, примерно. Там е и акцента на "разследването", да се заровят в документите лайкучите, и да се опитат да навъртят някакви спекулации. А Путин и семейството му нямат почти никакви активи, ВВП никога не е ламтял за имущество, това е обсесия присъща на нагломасонските общества. Колто до Нахални, той е известен ренегат и момче за поръчки на 1-2 напъдени олигарси, хванати в мощни злоупотреби, и опитващи се да ухапят, като наритани псета.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Гледайте интервюто, заслужава си

    26 Яну 2021 8:14ч.

    Путин е толкова притеснен, толкова си е загубил самочувствието, че на човек му става едно такова жално. Изглежда като дете, което са го набили.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • отвъдокеанци и техните местни лакеи

    26 Яну 2021 9:37ч.

    Ето какви идиотски лозунги са издигали навалнистите в събота на митинга, може ли човек, който е патриот на отечеството си да призовава за това, освен ако не е директен лизач на дирника на дядя си Сам (това ли е руският народ, по който се възхищават тъдявашните наследници на българския главорезки фашизъм?) - https://politikus.ru/uploads/posts/2021-01/1611618170_2021-01-26-00.41.41.jpg

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Шок!

    26 Яну 2021 13:46ч.

    Шефката на българските блондинки Олга Ускова патентова апарат, който може да разчете по снимка духовния профил на всеки човек на земята. Русата дама се похвали за постижението си пред репортер. Тя допълни, че е изучила кодовете на извънземния произход на хората и това й помага при разчитането на профилите. Сред първите изследвани с машината чудо, наречена кодер, е руският президент Владимир Путин. Данните показвали, че той е робот-андроид, настроен да действа по определена програма. Според проучването на блондинката Путин ще действа праволинейно до 2024 година, когато му предстои да бъде сменен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи