Проруските нелегални активисти в Херсон започват да използват натовски оръжия

Проруските нелегални активисти в Херсон започват да използват натовски оръжия

Съпротивителната организация "Руски Херсон" заяви, че е получила натовски оръжия благодарение на свои съратници, служещи във въоръжените сили на Украйна, съобщава ТАСС.

Проруските нелегални активисти в Херсон започват да използват натовски оръжия благодарение на съратниците си от украинските въоръжени сили. Както се посочва в изявление на съпротивителната организация "Руски Херсон", за бойна работа ще бъдат използвани стрелково оръжие и гранатомети.

„Сега имаме възможност да използваме оръжия на НАТО в полза общото ни дело по унищожаване на (украинските) бойци. Благодарение на нашите хора в редиците на украинските въоръжени сили, сега имаме гранатомети и стрелкови оръжия, а те ни предоставят и боеприпаси, които ще използваме в помощ на настъпващите руски сили", се казва в изявлението. 
 

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

  • Красимир

    19 Апр 2024 18:06ч.

    Май партизанската война срещу усрайна започна?! А само преди година политическите вещери предсказваха, че ако усрайна загуби войната украинците щели да започнат "партизанска" война срещу РФ. Те нацистките им формирования не щат да мрът за провалената западна война срещу Русия, а да не говорим за "украински" партизани. Бандеровците освен наказателни отряди по време на ВСВ не са имали!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тихомир Томов

    19 Апр 2024 18:35ч.

    Каквото има на пазара, това се и използва !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Коментар

    19 Апр 2024 18:12ч.

    ВСУ прави нов опит в блатата около Кринки и Херсон. Защо? След като се знае, че там руснаците изградиха цял подземен град (даваха го по телевизията-не нашите) с кухни, перални, 2 автобуса под земята, превърнати на апартаменти. Кринки е село с една улица, дето от едната страна седят русначетата, отсреща-украинчетата. И вечер излизат и си пият заедно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Медведев

    20 Апр 2024 8:21ч.

    Тази нощ трима войника на ВСУ се предадоха на левия бряг на Днепър преминавайки реката успешно с предварителна уговорка с руската страна. Всички са живи, здрави, нахранени, осигурена медицинска грижа и чакат приключването на войната. Всички войници непринадлежащи към чуждестранния наемнически легион, НАТО или нацистките формирования могат да се свържат с руската страна и да си спасят живот. Гарантира им се всичко за нормален живот до края на войната, когато ще бъдат пуснати. Честота 149.200, позивна "Волга"!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи