Прокуратурата: Тръмп е надписал състоянието си с 3,5 милиарда долара повече

Прокуратурата: Тръмп е надписал състоянието си с 3,5 милиарда долара повече

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Доналд Тръмп е излъгал колко е богат в по-големи размери от очакваното. Това обяви прокуратурата в щата Ню Йорк в навечерието на дело срещу бизнес компанията на бившия президент и неговото семейство.

Според обвинителите, Тръмп е надписал състоянието си с повече от три и половина милиарда долара. Той и досега беше обвинен в същото, но в значително по-малки размери. Тръмп отхвърля обвиненията. Да се лъже колко заможен е човек или компания е незаконно, защото може да послужи за измама. Представяйки завишени оценки на състоянието си, Тръмп би могъл да подведе банки или застрахователи, предава Нова.

Източник: "Труд"

 

 

 

Коментари

  • Измамник

    09 Sep 2023 19:02ч.

    Ако се окаже, че Асен Василев e надписал приходите в бюджета, то той също ли е виновен?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Леля Фанка

    09 Sep 2023 20:02ч.

    Асен Василев е делкарирал жилище 54 квадрата и 63 хил. лева, бедничкият.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Франк & Щайн

    09 Sep 2023 20:12ч.

    По различни оценки се твърди, че има 3-4 милиарда (горе-долу за толкова се спряга и Борисов), но се надува, че има към 9. Домусичев с някакви 2.1. милиарда според Форбс, но пък е по-млад.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • горд евро-гей

    09 Sep 2023 23:58ч.

    Във Америка ВСЕКИ лъже че е по-беден и крие доходи за да плаща по-малко данъци. Затова и Тръмп докато имаше казина в Атлантик Сити обявяваше фалит през 5-6 години...... Тоя съд в Ню Йорк е съставен от чернилки- демократи и никой не им вярва.....

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бахама - бама, измама - мама. Защо си с шапка, или защо си без шапка

    10 Sep 2023 1:26ч.

    Да се лъже колко заможен е човек или компания е незаконно, защото може да послужи за измама. Да се лъже колко беден е човек или компания е също незаконно, защото може да послужи за измама.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban

    10 Sep 2023 1:45ч.

    Че цял САЩ е надписал състоянието си!Правилната формолировка е;Надписал състоянието си не по правилата.И що за обвинение?1.Няма престъпление 2.Всяко търговско предприятие си има счетоводители,одитори и т.н.Дори данъчната декларация на Тръмп е съставяна от някой друг.Няма НЕ ВИНОВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.Винаги трябва да има вина/умишлена,не предпазлива и т.н/.Е каква е вината на Тръмп.Някой съставил неверни баланси на състоянието му?Гавра някаква.Великите фалшификатори които създадоха виртуалната ''икономика'' на САЩ и натрупаха състояния за 10ки трильони обвиняват този дето искаше да се разправи с тях в своите грехове?Древен и покварен Рим днес би бил образец пред САЩ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи