Прокуратурата и ДАНС проверяват военен съюз за престъпление против републиката

Прокуратурата и ДАНС проверяват военен съюз за престъпление против републиката

Снимка: Българско Народно Опълчение "Шипка" - Варна/ Фейсбук

Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Опълченци" си поставят за цел да неутрализират и наказват предатели от властта

Прокуратурата и ДАНС проверяват военен съюз за престъпление против републиката. Сигналът е получен в прокуратурата в понеделник. В него се твърди, че дейността на Военен съюз – Българско народно опълчение „Шипка“ е противодържавна, съобщиха от  обвинението.

Случаят вече е разпределен на случаен принцип на прокурор от Софийска градска прокуратура.

Във вторник наблюдаващият прокурор с постановление е възложил на Държавна агенция „Национална сигурност“ да извърши проверка по случая. След приключване на проверката наблюдаващият прокурор ще направи преценка дали има достатъчно данни за извършено престъпление.

За резултатите обществеността ще бъде информирана, посочват от прокуратурата.

В официалния си сайт съюзът се определя като българска патриотична неправителствена организация, която обединява военни, офицери, сержанти, матроси, мичмани и служители на МВР и всички граждани, положили клетва. Лицето на организацията е старшината Дончо Русев, който често публикува видеа с призиви във фейсбук страницата на съюза.

 

Първоначалната цел на организацията е била да защитава интересите на офицерите, които са били уволнени от армията след нейното съкращаване. През първите години на съществуването си съюзът налага идеята за активна намеса на армията в политическия живот. 

Според сайта на Военен съюз – Българско народно опълчение „Шипка“ целите им към днешна дата включват обединение и защита интересите на всички български граждани в страната и чужбина, защита на българските национални идеали, на независимостта, на свободата. Друга тяхна цел е и противодействие, преследване, неутрализиране и наказване на всяка форма на държавна измяна от страна на висшето държавно и военно политическо ръководство на страната.

Съюзът призовава към ускорена мобилизация за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. 

"Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е обединени заедно - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка", е един от призивите, които споделят те на своя сайт.

 

Източник: "24 часа"

 

 

 

 

Коментари

  • Значи евроатлантици може!

    16 Дек 2022 11:12ч.

    А българско опълчение не може! Позор!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus Ако можеше, нямаше да има нужда от него.

    16 Дек 2022 11:34ч.

    Но ще ви кажа най-важното, всичко зависи от това кой точно го оглавява видимо и най-вече невидимо, защото той ще реализира през него собственото си виждане, иначе думите може и да са преписани от мен, имам предвид, че на думи може да е чисто. Важно е дали начело ще стои Левски или разни фейкове, както тогава е имало алтернативни на неговия комитет.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Helleborus

    16 Дек 2022 11:37ч.

    Костадинов непрестанно прокарва идеята, че не личностите са важни, а програмите, това не е вярно - Христос и убийците му са карали по една и съща „програма“. Затова не се лъжете по тази измама, личността е носител на дух, програмата е буква - духът може да е чист или нечист. Повечето „движение“ днес е на чужди служби, времената са много коварни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Времената са много коварни!

    16 Дек 2022 12:36ч.

    nATO по устав и на думи е военна организация за защита (от СССР, който не съществува от 1992 г.), а на дело е агресивна и непрекъснато разширяваща се на изток организация на световната клептокрация - капиталистическия интернационал за ограбване и поробване на народите по света. Следователно, времената са много коварни! А нАТО, заедно с команващата го световна клептокрация и сатанинска организация, е в основата на Третата световна война, която за сега се реализира по хибриден начин, а утре като нищо може да прерастне в тотална термоядрена война за ликвидация на Човешкия род. Мега капиталистите от сорта на Бил Гейтс, Бъфет, Търнър, Зикърбърг, разни коени, вартбурзи и тем подобни, неслучайно са си закупили противоатомни скривалища, на няколко етажа под земята, за да оцелеят като змии през ядрената зима, която ще продължи от няколко месеца до няколко години... Посолството на ул. "Козяк"-16, по сведения от строителите, е противоатомен бункер, на шест етажа под земята, за да могат слугите на змиите да преживеят ядрена зима...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Jcjvjvjcucuchcu

    16 Дек 2022 14:08ч.

    Твоите личности ги знаем-Боко Тиквоко, така че спри да крякаш тук и бегай в чекмеджето!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кирчо

    16 Дек 2022 21:32ч.

    Посолството е над бомбоубежището в южния парк. При социализма ни водиха е него. Сега сигурно козяците са си го присвоили.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бела чао

    16 Дек 2022 11:14ч.

    преди няколко дни арести в Швабландия ,горе-долу на същия принцип ,плюс завръщането на НДСВ в политиката след срещата на Симеон с Митрофанова ,която беше оповестена : случайност - не мисла

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лора Дан

    16 Дек 2022 11:20ч.

    А-а-а-а-а, как може в Германия да има опит за държавен преврат, а в България да няма? Ние твърдо подражаваме на нашите скъпи съюзници.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • читател

    16 Дек 2022 11:26ч.

    Ако наистина има такава организация с идеи, които са изложени в статията, шапка и свалям. Но се чудя дали не 2-ро действие на клоунадата във ФРГ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Има

    16 Дек 2022 11:47ч.

    https://www.bnoshipka.org/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Дефиниция за Опълчение

    16 Дек 2022 12:41ч.

    ОПЪЛЧЕНИЕ - думата има руски произход от глагола ополчаться със значение възстановявам, настройвам, противопоставям, противодействам (опълчвам се). Т.е. опълчението е отбранително понятие, противопоставящо се на преди това възникнали заплахи, агресии, разрушения и др. посегателства срещу ЦЕЛИЯ народ и/или държава с цел възстановяване на преди това нормалното битие на народа... https://www.bnoshipka.org/index.php?cat=3&subcat=0

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • вила вилекула

    16 Дек 2022 15:45ч.

    Точно това са идеите на БНО-Шипка и то не от вчера. Много намирисва активизацията на държавата и наистинна прилича на второ дейстивие на немската клоунада. Ще се препънат обаче, защото хората от тази организация са подготвени за въпросната активност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • читател

    16 Дек 2022 18:36ч.

    Колеги, благодаря за инфото. Изглежда, че има надежда за България все пак, независимо от мнението на Иво Христов за нас.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    16 Дек 2022 11:46ч.

    Напълно нормална ответна реакция на обществото, в което цари беззаконие. Колкото до Царя, май ще се бие едно темане с молба да помага за Шенген!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ретранслатора

    16 Дек 2022 12:41ч.

    Ако се замислим прокарването на идеята за президентска република е същата, но по мека реакция на обществото за ширещото се беззаконие!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Николай Николов

    16 Дек 2022 11:52ч.

    Ако интересите на НАРОДА не съвпадат с интересите на “държавата“ е лоша работа(за народа разбира се)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Свиват сърмите на националистите в Европа

    16 Дек 2022 11:53ч.

    Точно седмица от новината за "преврата" в Германия, измислят подобие и в България. И това ако не е поръчково.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лора Дан

    16 Дек 2022 11:56ч.

    Преди два дни Меглена Плугчиева нарече кандидатите за министри на проф. Герберовски "опълченци". Дали не става дума за същите лица? Хем искат да съставят правителство, хем искат преврат. Има точен термин в психиатрията, но да не задълбаваме.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Карачибук

    16 Дек 2022 12:03ч.

    Открит е оперативен план на Военен съюз "Шипка" за блокиране на властта. Според ДАНС той е професионално изготвен и ясно показва, че е дело на опитни конспиратори, навярно подготвени в Москва. Една от точките на плана е изключително брутална. Тя предвижда Главнокоманващият Радев на бъде блокиран в президентската тоалетна на "Дондуков" 2. За целта през октомври в тоалетната е бил извършен ремонт под привидения претекст тя да бъде сертифицирана по стандарта NATO WC Hybrid warfare defence. На тоалетната е монтирана тройно неотключаема брава и врата, която издържа дори пряк ядрен удар и изолира напълно всякакви комуникации с външния свят. Заговорниците са планирали по даден им отвътре сигнал да блокират влезлия в тоалетна президент и по този начин да го елеминират от управлението на страната.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Престъпление срещу републиката беше завличането и в ЕС и ОТАН без референдум. И това няма да остане незаплатено.

    16 Дек 2022 12:09ч.

    Ако не го платят сторилите го, ще го платят децата им. Ако не го платят децата им, ще го платят внуците им.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    16 Дек 2022 12:09ч.

    И да се пънат - все тая, не мое да се спре туй що не спира ? все повече ще стават тия организации и никой с нищо не може да ги спре!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    16 Дек 2022 12:11ч.

    Даже може да сте сигурни, че това ще има обратен ефект... добра реклама за сдружение "Шипка" ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • къде можем да се запишем, бе

    17 Дек 2022 7:03ч.

    ще трепем ли народни изедници, ме интересува

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Значи "бойни групи" на НАТО и окупация от US солджъри може,

    16 Дек 2022 12:14ч.

    А български опълченци в защита на националните интереси не може?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Русофобстващ олигофрен

    16 Дек 2022 13:44ч.

    Какво може и какво не може, днес решават русофобстващите олигофрени. Но това не може да продължи дълго.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban-OСТАВКА СЪД ЗАТВОР

    16 Дек 2022 12:16ч.

    Сам съм ,други няма.Така като чета няма противодържавна дейност.Напротив изпълняват свой свещен дълг.И са чели тефтерчето на Левски.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ало, ДАНС и прокуратурата ли сте?

    16 Дек 2022 12:17ч.

    Питайте на Ристю Бойкикев майка му за една яма от бомба в Централните гробища.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • без имена

    16 Дек 2022 12:19ч.

    Крайно време беше, че нашите „политици“ така са се разпищолили от безнаказаност, че някой трябва да им напомни не само за килията, а и за въжето.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поморийски

    16 Дек 2022 12:22ч.

    Очевидна кампания в страните от НАТО, подтикната от Израел и ЮК, разпоредена от Вашингтон и изпълнявана от продажни послушковци на власт в страните от ЕС. Интересно, когато утре се обърне палачинката, как ще се гърчат продажниците и у нас!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Щом земята на Ботев и Левски отново е робска земя и пак я газят фашисти,

    16 Дек 2022 12:22ч.

    Макар и преоблечени в палячовски "демократични" костюми, събуждането е неизбежно. И неотменно. As death and taxes, господа синергитици.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban-Хр.Кърпачев

    16 Дек 2022 12:38ч.

    Земята на Ботев и Левски отново е робска земя. Балканът с хайдушките песни отново размирно запя. Кой люби народа поробен и пази завета велик - на Левски завета бутновен - при нас нека дойде войник. Министри продават народа, стражари бесилки коват. Да вдигнем народа в тревога избитите жертви зоват. Народната мъка запали в кръвта ни хайдушки пожар, затуй сме ний знаме развяли, тъй както развял бе Чавдар. Със ботевски пламък в борбата, на Левски с духа несломим ний търсим в борбата разплата и робски вериги рушим. Кой люби народа поробен и пази завета велик - на Левски завета бунтовен - при нас нека дойде войник.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Румен Мустафа Радев

    16 Дек 2022 17:57ч.

    Авторът е поетът-партизанин Христо Кърпачев, загинал в сражение с полицията недалеч от Ловеч.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban-Питам

    16 Дек 2022 12:24ч.

    Кога ДАНС ще образува дело на Б.Борисов и РРадев по грамите от Уйкилийкс.Видно от там те са осъществявали противодържавна дейност в полза на САЩ.Видно също от последващата им кариера са получавали ПРЯКА подкрепа от САЩ.Видно от политическата им практика че нанесаха икономически щети за милиарди долари на България.Изброявам;Южен поток,АЕЦ БЕЛЕНЕ,Ф16!Стига за доживотен затвор.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Необичаен

    16 Дек 2022 12:25ч.

    Нормално. И апе кой ще пречи на обучените от "Юнайтед Груп", ултраси на"Левски", да се превърне е "ескадрон на смъртта"?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не се гаси туй, що не гасне, измекяри на ОО, АзБ, USAID, ЦРУ и ДД

    16 Дек 2022 12:25ч.

    Могар това не ви го казаха господарите ви?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • На стара коза яре

    16 Дек 2022 12:28ч.

    Не е нужно да членуваш в "съюз" за да си против колонията. Майната на тая лайняна територия.Дори понятието "колония" е вече несъстоятелно и дори обидно.Майната на територията.Мразя я тая територия.И с удоволствия при възможност работя против нея.Как питате вие?На чужденците разказвам каква мръсотия,бедност,престъпност,корупция е.Дори да е пресилено на 80% е вярно.Вижте си околната среда,селата и градовете и инфраструктура та и ме оборите. Ама не можете.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И какво постигаш? -

    16 Дек 2022 13:00ч.

    Още повече робство, цигания и мръсотия... Явно е, че старата коза е родила малоумно яре. Стой си яре в чужбина и хрупкай в супермаркетите. Няма нужда от мърши и малоумници в България.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban

    16 Дек 2022 13:02ч.

    Разбирам мразиш територията.Мразиш държавата.Твоя работа!Никой не може да ти попречи да мразиш и майка си,Никой не може да ти попречи да мразиш и родната си къща.Не разбирам какво търсиш във форума?Съмишленици?Чувстваш се самотен и НЕ НУЖЕН в държавата в кото си се спасил?Е тук като гледам съмишленици няма да намериш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кжижкжкхи

    16 Дек 2022 14:21ч.

    Ти си на старата коза лайното! Сигурно си в Германия дето замени ядрените централи за китайски панели! Те хич не са идиоти, нали? Обаче всички неграмотници плюете против нормалните българи, които не приемат истанбулската конвенция, гмо ваксините и т.н. Сега палячо помисли ако можеш, кой е идиота!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Омразата връзва толкова силно колкото и любовта

    16 Дек 2022 19:56ч.

    те затова така лесно преливат една в друга. Когато видя разведени да си правят мръсно чрез децата и други поводи, знам че силно са се обичали едно време. Така е при емоционално доминираните хора и общества, те вечно се люшкат от едната крайност в другата защото разумът им е слаб за да вземе връх и не може да ги задържи в неутрално положение. Това се "женски" тип хора и общества с доминираща дясна полусфера на мозъка, това се задава от културата и начина на живот още в детството и младостта, Наблюдавал съм колко се измъчват те когато емигрират в "мъжки" тип, рационално доминирани общества, където и жените са по-рационални от мъжете у нас. Затова им остава ей такова разтоварване в нашия Интернет, те са за съжаление, не трябва да ги осъждаме. Има и минуси пожеланието на Ботев "силно да любят и мразят", той ги е изпитал когато е дошъл с четата си в България, където е видял фактическата, не поетичната действителност.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Логика

    16 Дек 2022 12:48ч.

    "Опълченци" си поставят за цел да неутрализират и наказват предатели от властта ... Т.е. тези които са поръчали акцията срещу "Опълченци" са именно предателите от властта ! Тогава какъв е проблемът на ВЛАСТТА като цяло, ако приемем че голямата част от нея не са предатели ? Би трябвало сега службите да се задействат именно срещу тези, които са пуснали доноса, защото така са се издали че са предателите във Властта ! ! А ако Властта не се задейства срещу доносниците, излиза че цялата власт е от предатели ! ... Попаднали са в кьор сокак, както и да се въртят задните им чести все отзад остават.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "излиза че цялата власт е от предатели ! "

    16 Дек 2022 12:55ч.

    Цялата. От 10.11.1989 г. до момента. Може би единственото изключение беше онова момче - Жан Виденов. Може би.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban

    16 Дек 2022 13:10ч.

    Може би има и други.Събитията от последните 30г показват че ако бяхме се опълчили ни чакаше съдбата на Сърбия,Македония,Украйна! В крайна сметка става това което решат САЩ.Примерно решиха да разделят Чехия от Словакия.Нито чехи искаха да се делят нито словаци но ги разделиха.Открито противопоставене на САЩ не е добра идея.Но и пълното сервилничане след Виденов е гнусно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Онова момче - може би,-

    16 Дек 2022 13:11ч.

    но се оказа конче с капаци, слабохарактерно, малодушно и подаде оставка, когато трябваше да отстоява властта, дадена на БСП от народа. Но самата БСП е сурогат, подделка, подмяна на социалистическата партия БКП със смазка (катраник) на капитализма. Затова предателите Луканов, Лилов, Д. Станишев, Д. Джуров и др. съсипаха БКП, за да угодят на десните антикомунисти, и най-вече на американците, като си въобразиха, че ще са начело на България, както и децата им... Е, някои успаха... Просто използвачи, опортюнисти.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban-едно прокси гори

    16 Дек 2022 12:52ч.

    Трябва друго.България е подходяща.Как от държава се прави прокси?1.Терор над здраво мислещите 2.Колониална администрация 3.Нац.социалистически идеолози 4.Подмяна на нац.история и нац.ОБРАЗОВАНИЕ 5.Създаване на паравоенни формирования и впримчването им в целия спектър незаконни дейност.6.Овладяване на съд и прокуратура.Нека всеки сам си отговори къде сме по-описания алгоритъм.Кои са изпълнителите.И не си мислете че САЩ ще ни помогнат като почнем да горим.Ще се случи това каето става в Украйна!С пълното съдействие на колониалната администрация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Абсурд, Желев !

    16 Дек 2022 13:02ч.

    Българинът е най-големият сървайвар в световната история. Ще залегне , ще се покрие, ще си запуши ушите , ще хване гората, ще се скрие в мазата... но изброеното от теб няма как да стане. В България от доста години практически няма образование. Училищата са някакви зверилници в които се отбива номера. Децата няма как да им промият съзнанието масово. Каквото получат от родителите си /ако получат/ , това ще им остане. Част от тях ще получат родовата памет. Тези които нищо не получат - ще се учат от улицата. И в двата случая колонизаторите НЕ ПЕЧЕЛЯТ. Дори "елитните деца" - тези с югозападни университети и харвардите , дори те не са бетон верни за "Козяк". Ако вятър се обърне - ще служат на този който има властта и парите. Нищо чудно да се завъртят като дядовците си към Москва. Или към Пекин... На наша територия може външни сили да се бият, но българите в огромната си част няма да учавстват. Ще са заети да оцеляват , и в крайна сметка ще оцелеят.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • j.jelevban

    16 Дек 2022 13:25ч.

    Много пъти съм го писал това.ВИСШО задължение на народа е да ОЦЕЛЯВА.Държавата България днес я има не защото е имало Ботев и Левски.Има я защото 500г. народа е оцелял.С къртовски труд.Поколение след поколение Да си герой е лесно.Ръцете на чукове,главата на бомба и на 26г. те няма.Трудно е да превиваш цял живот гръб за да отгледаш и възпиташ децата си.За тези герои дълбок поклон.Като ги има,ще има народ,като има народ ще има държава.Борбата обаче днес е за 5-10% потенциални герои.На чия страна ще са?С народа си?С ценностите?С фалшивата кауза?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Респект към мнението ти, Желев !

    16 Дек 2022 14:51ч.

    Тази тема винаги ме отправя към класическото кино и един финален епизод от "Великолепната седморка". В него селянчетата мексиканчета са около един от героите Бернардо /Чарлс Бронсън/ , те се възхищават от него и искат да тръгнат с него, защото едното момче казва "нашите бащи са страхливци, срамуваме се от тях" ! Бернардо го хваща и почва да го бие по задника пред другите деца - "Никога не казвай това за бащите ви ! Мислиш че съм смел, защото нося пистолет и стрелям добре ? Бащите ви са много по-смели от мен, защото носят ОТГОВОРНОСТ ! За вас, за братята ви, за сестрите ви и майките ви ! Тази отговорност е огромна като скала, притиска ги, огъва ги, докато накрая ги смачка и ги погребе под земята ! Никой не казва че трябва да правят това, но те го правят, защото ви обичат ! Никога не съм имал такъв кураж като бащите ви , да управлявам ферма, да работя като муле от сутрин до мрак, без да имам гаранция че нещо ще се получи... Това е истинската смелост ! " Това се отнася 1/1 и към нашите предци, и към нас днес.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И животните оцеляват, не се гордейте с това

    16 Дек 2022 20:11ч.

    защото ако го смятате за постижение, си дайте сметка че от прословутата 1300 годишна история, през точно половината е имало само оцеляващи някак си българи, не българска държава, даже не и територия защото е имало и турци, татари, черкези и други, провинция на държавата на Босфора, първо византийската, после османската. Цената да я има пак България я платиха не тези оцеляващи българи, а сантименталните руснаци, по-точно тяхната държава която в имаше и можа да ги обучи, въоръжи и поведе, макар и да не беше готова за война, но я принудиха славянофилите. Познайте колко векове ще трябва пак да чакаме някой такъв бунак както дядо Иван, ако сегашната ни държава пак изчезне и минем в добре познатия на дедите ни режим на индивидуално оцеляване.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    16 Дек 2022 13:36ч.

    Не бях чувал за тази организация. Почит и уважение за такава патриотична организация, още повече че фашизираната власт у нас ще я преследва. Това показва, че е нужна и полезна в това чумаво време в което живеем! Ще търся начин да се включа в нея! Всеки обичащ България трябва да е с нея!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • аз съм за!!!!

    16 Дек 2022 14:19ч.

    САМО,че ИМА ЕДНА ПОДРОБНОСТ:НАРОДЪТ ГО НЯМА!!!!!ВРЕМЕ Е ЗА калашника!!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    16 Дек 2022 18:41ч.

    Не, време е за снайпера. Един по един, незабелязано. Останалите ще ще се разбягат като плъхове. Да бъдеш продажник трябва да стане опасно и животострашаващо занятие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • страх народен, страх Божи

    17 Дек 2022 8:55ч.

    Радикализирането в европа е неизбежно и в интерес на всички определящи фактори.Явно влиятелните служби активно работят в тази насока, макар че у нас ще се блъснат челно в стена от мързел и непукизъм. От друга страна,заплаха за виталността и телесната цялостност на индивиди от слугинажа,ще вдигне мизата и ще повиши цената за колониално администриране на територията, защото ще доведе до недостиг на ристюфци кокорчовци и пекановчета,зависими от най-различни свои миши подбуди да продадат майчиното си мляко,камо ли някаква си там родина.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи