Проф. Сербезова: Ще запазя доброволната ваксинация, докато е възможно

Проф. Сербезова: Ще запазя доброволната ваксинация, докато е възможно
Проф. Сербезова каза пред БНТ, че изискването за зелен сертификат не е дискриминация и не смята да отменя заповедта на бившия служебен министър на здравеопазването Стойчо Кацаров.

 

Влизането със зелен сертификат в Министерски съвет е заявка за национален план, за да имат българските граждани администрация, в която всеки е спокоен, че са предприети всички мерки за ограничаване на разпространението на COVID-19. Това каза новият министър на здравеопазването проф. Асена Сербезова в предаването "Още от деня" на БНТ.

 

Тя напомни, че зеленият сертификат дава три възможности: ваксинация, тестове и сертификат от прекарано заболяване. "Ако някой има съмнения относно ваксините, остават другите две възможности", поясни проф. Сербезова и напомни, че "няма по-голяма ценност от живота".

 

"В условията на пандемия ние трябва да осъзнаем перспективата на общественото здравеопазване. Решението е индивидуално, но последствията са за всички. Ние сме с най-ниското ваксинационно ниво в Европейския съюз", напомни проф. Сербезова. Тя даде за пример Португалия, където нивото на ваксинация е 90%. "В тяхната стратегия ясно е разписано, че за ваксини се говори от специалисти основано на факти, а не от политици", допълни здравният министър.

 

Проф. Сербезова каза, че изискването за зелен сертификат не е дискриминация и не смята да отменя заповедта на бившия служебен министър на здравеопазването Стойчо Кацаров. "По отношение на разбирането на пандемията и успешното справяне с нея, ние все едно сме във втори, трети клас, докато другите пишат дисертация", заяви проф. Сербезова.

 

"В другите държави се въвеждат още мерки срещу Омикрон, защото този вирус има 40 мутации. Това което казва науката е, че въпреки че ваксините не са разработени срещу тези мутации, те ще осигурят висок процент ефикасност", каза министърът на здравеопазването.

 

"Ние сме в условия на намаляване на заболеваемостта и не е логично мерките да се затягат, но в момента, в който видим повишаване на заболеваемостта и смъртността, ние сме длъжни да запазим живота", подчерта Сербезова.

 

Тя допълни, че ще запази доброволната ваксинация до тогава, до когато е възможно. 

 

"Обмисляме формирането на съвет на науката, съвет за съхранение на живота. Ще използваме науката, за да убедим хората. Ще бъде преформулирана комуникационната кампания. Ваксините не са експериментални продукти и имат разрешение на употреба", каза министър Сербезова. 

 

Проф. Сербезова коментира заповедта на бившия служебен министър Кацаров за сливане на Педиатрията и болница "Лозенец" и това дали има частни интереси за построяването на детска болница: "Този проблем с построяването на детската болница не е решен повече от 15 години. Той има голяма предистория. Има доста интересни факти. В момента, в който си съставя цялостно мнение, ще бъде осветлено всичко това, за което питате. Това са важни въпроси и трябва да се огласяват в обществото. На всички тези въпроси ще отговоря, но дали има или не, това е в сферата на хипотезата, не бих си позволила нищо да ви кажа освен факти", заяви Сербезова.

 

Целият разговор вижте във видеото

 

 

 

Коментари

  • И каква е целта в края на краищата на зеления сертификат

    16 Дек 2021 21:25ч.

    За какво е той? Увъртат нещата точно йезуитски. Значи ако съм здрав, съм враг. Разболея ли се, вече съм ваш човек.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • не сме овце

    16 Дек 2021 21:26ч.

    Имаме съмнения в краен брой възможности, които ни предлагате. Вие сте клиенти или направо слуги на чужди сили. Държавата не ви е бащиния, нито сте нещо повече от гражданите. Няма да имате легитимност, ако апартейдът продължи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Проф. Големанова: Ще запазя доброволната ваксинация, докато е възможно

    16 Дек 2021 21:36ч.

    Докато е възможно. Значи, ще дойде момент да не е възможно. Не съм изненадана, че и тя е дребна душичка. След като се е съгласила да я ръководи "приятелят" на българската конституция Петков. Как всички се продадохте за тези министерски столове. Но не сте познали. Няма да се ваксинираме, няма да се ваксинираме. Това е българската пиеса, която ще бъде много успешна този сезон.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сербезова

    16 Дек 2021 21:37ч.

    Направете обществена поръчка за звънчета за ваксинираните.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Явно идеята на Петков и Сербезова е

    16 Дек 2021 21:52ч.

    да се повдигне бойният дух на българите. И интересно колко ще ни струва бъдещият пункт за ваксиниране в Министерски съвет, който щели да откриват. Има достатъчно места, който иска, да се ваксинира там. Така и така не достигат мед. специалисти, та някои от тях ще дремят и в Министерски съвет.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • за коментар

    16 Дек 2021 21:56ч.

    https://www.youtube.com/watch?v=RVDF1aNAhe4......за ваксини се говори от специалисти основано на факти, а не от политици

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вакса

    16 Дек 2021 21:58ч.

    Какво ме интересува колко % били ваксинирани незнам къде си, като са с маски, затварят ги, разболяват се, искат им пак тестове.... С никой не искам да се състезавам, който иска да се боде и 10пъти. В България има 120000 с бустерни дози и с тези аргументи и факти толкова ще си останат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    16 Дек 2021 22:06ч.

    "Ваксините не са експериментални продукти и имат разрешение на употреба", каза министър Сербезова. " Защото така казаха политици, които служат на давоските мизантропи. Ако искате хората да се ваксинират, дайте истински ваксини от класическите технологии. Защо ги криете и не посягайте да децата с тези бъркочи, които карат организма да произвежда токсичния спайк белтък.! Не лишавайте хората от работа, защото не са ваксинирани. Здравните работници в 80% са боледували по един или друг начин, Професор, Сербезова ние те защитавахме, когато Буда искаше да де съди! Но насилствената ваксинация или принудителната поради заплаха от отстраняване от работа няма да ти простим!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Четец Български

    16 Дек 2021 22:08ч.

    . https://pik.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D0%B2-%D0%BF%D0%B8%D0%BA-%D0%B8-%D1%80%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE-%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%8A%D1%80%D0%BA%D0%B0%C2%A0%D0%B2%D1%8A%D1%80%D1%82%D0%B8-%D0%BA%D1%8E%D1%87%D0%B5%D1%86%D0%B8-%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-news1073708.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вашите имена /задължително/

    16 Дек 2021 22:10ч.

    Батьовците с многото милиарди и технологии са си повервали, че са богове и каквото те решат за човечеството - това ще е. Наште тамагочита здраво пеят в хора и се готвят масово да ни поведат на заколение, без да мислят, че те са следващите. Накрая Господ ще си прибере версиите, без да го е грижа, кой какво е планувал и на Земята ще настане мир, любов и хармония.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    16 Дек 2021 22:14ч.

    Най-големите врагове на давоските мизантропи са преболедувалите, които не са умрели и не искат да се ваксинират в препарати изготвени по технология за лечение на злокачествени тумори. Има истински ваксини!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • !!!!!!!!

    16 Дек 2021 22:21ч.

    Много е проста

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • честито на жабите, които са в тенджерата на котклона,

    16 Дек 2021 22:32ч.

    а той е включен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Проф. Сербезова: Ще запазя доброволната ваксинация, докато е възможно

    16 Дек 2021 22:33ч.

    Дакато е възможно…. АХАААА! Докато е възможно!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доктор

    16 Дек 2021 22:37ч.

    Изключително двулично селско парвеню. Доскоро твърдеше, че ваксинацията трябва да бъде доброволна, днес докато това е възможно, а утре?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До Идеалиста

    16 Дек 2021 22:42ч.

    Приятелю, не са само политиците. От 32 години ни учат да възприемаме света само по документи. Учителите и учителската стая са в Брюксел. А министерството на образованието съм сигурен, че се сещаш къде е - да, позна - във Вашингтон. Но там не е последната инстанция. Тия във Вашингтон също са управлявани от една напълно извратена секта. Нейните вождове къде са, обаче, не знаем. Това е тайна. Наистина. Проф.Сербезова, в момента в който се съгласи да стане министър, вече е куче на каишка. Това отдавна го знаехме и въобще не се изненадваме. От БСП се съдраха да реват, че болниците трябвало да престанат да бъдат търговски дружества. Да. Наистина е така. "Бизнесът" няма приложение във всички сфери на обществения живот, макар че напъните за това не спират и до днес. Но, както виждаме, и от БСП мълчат по този въпрос днес, нищо че влязоха, макар и само с Нинова във властта. Личи си и от Луната, че от т.нар. "политици", за които си губим времето да гласуваме - абсолютно нищо не зависи. Не зависи дори и от Брюксел. Аз вече реших за себе си - повече няма да си губя времето да ходя да гласувам, само за да ги легитимирам. България вече е унищожена. Мораториумът за изкупуване на земя от чужденци вече изтече и в момента земята ни се изкупува от чужденци - всякакви. Да припомня, че Косово стана албанско, защото постепенно, албанците му изкупиха земята. Същия процес в момента върви и у нас. Докато България не бъде ликвидирана, западняците няма да мирнат. Запомни го! Но, до голяма степен си заслужаваме тази съдба. Ние никога не се опълчихме срещу модните вълни. Никога не показахме на света, че желаем да сме себе си. Чудехме се как да го имитираме и да чакаме да ни похвали за това. Така му дадохме възможност да си играе с нас като с топка. Защото буфосинхронистите са за пътуващия цирк. Те нямат място в сферата на истинското творчество. Погледни ни само медиите, телевизиите и ще се увериш сам. Най-вероятно министър Сербезова в един хубав ден ще се появи по някое ТВ и ще ни уведоми, че нещата са станали страшни и ваксинацията става задължителна. Макар че навсякъде по света, държавите с ваксинирани 90% продължават да отчитат рекорден брой новозаразени отт поредният нов щам. Така ще продължи, докато по-слабите натури от населението не се набодат максимален брой пъти, за да е сигурно, че с това ще допринесат за намаляване на човешката популация - тази нечовешка идея, лансирана пак от западния "елит". Така че - Сербезова е равно на Кацаров, равно на Ангелов, равно на Мутафчийски, равно на Кунчев, равно на Кантарджиев. Просто бандата се увеличи с още един активен член.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • „ПоДмяната“ продължава!" и делото за ваксините срещу Петър Москов и компания

    16 Дек 2021 22:46ч.

    ПРОДЪЛЖАВАМЕ „ПРОМЯНАТА“! АСЕНА СТОИМЕНОВА ЩЕШЕ ДА СИ БИЕ ЗАБРАНЕНАТА ТУРСКА ВАКСИНА, А МОСКОВ КРЕЩЕШЕ: „БРАВОООО!“. На 11.12.2018 АФЕРА публикува: СКАНДАЛНО! БИВШАТА ШЕФКА НА ИАЛ – АСЕНА СТОИМЕНОВА ОБСЛУЖИ МОСКОВ НА ДЕЛОТО ЗА ВАКСИНИТЕ. АСЕНА – СЕГАШЕН СЪВЕТНИК НА ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР АНАНИЕВ ЩЯЛА ДА СИ БИЕ ЗАБРАНЕНА ТУРСКА ВАКСИНА! А МОСКОВ КРЕЩИ: „БРАВООО!“ http://afera.bg/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D1%88%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%88%D0%B5%D1%84%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%B0%D0%BB-%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B0/?fbclid=IwAR2gTi5DNZlMVKQA7391y2k3TDPu-jVf9f9hjhYt5PWsys2FOfQOiL1npSk Припомняме тази публикация, заради актуалната ситуация, както с въпросната Асена, която сега е здравен министър, така и с ваксините. „Промяната“ продължава!: „Присъстващи вчера на делото за ваксините срещу Петър Москов и компания в Специализирания съд, бяха потресени от скандалните свидетелски показания на бившата шефка на ИАЛ – Асена Стоименова. ... https://afera.bg/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d1%8a%d0%bb%d0%b6%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%bc%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bc%d1%8f%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b0%d1%81%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d1%82%d0%be/

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ваксинираните също заразяват

    16 Дек 2021 22:59ч.

    Този факт превръща зеления сертификат в дискриминационен.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пандемия няма

    16 Дек 2021 23:01ч.

    Откак върлува Ковид 19, населението на Земята се е увеличело с няколкостотин милиона души. Не е намаляло, както е обичайно за пандемиите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Приказка за бял Ролс-Ройс и бял Макларън

    16 Дек 2021 23:13ч.

    Новата коалиция се договорила болниците да не бъдат търговски дружества и здравето да не било тръговия. Ама, има ли още някой нормален, който вЕрва на такива откровени лъжи?! Смях през сълзи. Какво им пука, като яко ще се източва обществения фонд НЗОК за медицински консумативи от този, който умело върти кючеци, а женицата му стана здравна министърка. И всичко ще е законно, всичко ще е точно, спете деца. ------------> https://pik.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D0%B2-%D0%BF%D0%B8%D0%BA-tv-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%B2-%D1%85%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D1%83%D0%B4%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D1%8E%D0%B6%D0%B5%D1%82---%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B8-%D1%81%D0%B5-%D1%81-%D1%80%D0%BE%D0%BB%D1%81-%D1%80%D0%BE%D0%B9%D1%81-%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%80%D1%8A%D0%BD--news1073994.html

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    16 Дек 2021 23:30ч.

    RE : До Идеалиста на 16.12.2021 в 22:42. Справедливи разсъждения и опреснени, забравени факти. Не съжалявам, че преди две години участвах в символичната и обществена подкрепа и защита на тогавашната смела фармаколожка, казала истината за лекарствата. И разследван от гешевтурата, с внесено обвинение. Но днес е както е написал колегата по форум, "кучка на каишка". Жалко!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Ще запазя доброволната ваксинация, докато е възможно"

    16 Дек 2021 23:56ч.

    Така, така. И ние няма да те уволняваме, докато се държиш смирено и прилично.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ехааа, каква министърка - сватбарка ще имаме

    17 Дек 2021 0:10ч.

    Картинките разкриват - избиване на комплекси. В неделя при Лора Крумова и двете се държаха неприятно. Лора пита за болница Лозенец, Асена вика - ми ще видя има много интереси!!!! .... Моляяяя, долу ръцете от държавните болници, тези болници са построени от народа и ще останат на народа, кой ви дава право да ги закривате. ... За зелените хартийки подкрепям мнението на всички колеги. ... А за ЗЕМЯТА - това е трагедията! ... Обезпаричиха, обедниха изглежда целенасочено българското население, за да НЕ може да обработва земята си и хората взеха да я продават.!!! ... Е, има една фирма дето рекламира повсеместно и изкупува с хиляди декари из цялата държава. .... Някъв МОРАТОРИУМ върху изкупуването на земя не може ли да се наложи?! !!!! .... Преди две години крал Абдула си поиска обратно земеделските земи дадени под наем за 70 години на Израел. А още преди 20 години, когато Кръстьо Петков беше шеф на КНСБ и на един Обединен блок на труда - Израел искаше да наеме няколо милиона декара от чернозема на Горнотракийската низина за да засаждали царевица и пшеница. .... Тогава не успяха. Днес как е? .... А земята ни е безценна и който има земя ще оцелее - земята НЕ СЕ обезценява!!!! ................. Земеделски сайтове пишат, че в Иран животните гладуват - нямат фураж, хранят ги с патладжани и банани, нямат валута за да купуват отвън... дет викаше баба ми, кога най-се нервираше чифутска лошотия в света.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • когато нацисткото мислене наднича зад белите престилки,съпротивата е на живот и смърт

    17 Дек 2021 0:17ч.

    Тази усмихната весела хороигра иска да ни направи щастливи,да ни подари вечен живот,да пречупи душите ни,да ни направи добри и морални като нея,за ограби волята ни. Въпроса е какво да я правим,след като ни подари щастие по ваксинационната програма,като ни лиши от правото на работа,правото на придвижване,правото на свобода, правото на свободна воля,правото да изхранваме децата си,,правото да живеем спокойно на родната си земя,правото да мислим различно,правото да бъдем господари на живота си. Заплахата,която отправя тази мила женичка притеснява милиони българи,всява страх,предизвиква гняв и я прави излишна за мястото на което случайно е инсталирана. Денят ще дойде ! Историята учи ,всяко насилие получава съответното възмездие. И да не забравяме, че и Хитлер е имал своите ценности и първи е въвел зеления сертификат и в името на своите ценности е провел геноцид нямащ равен в световната история . Подкрепяли са го ,юристи,професори,лекари, академици и е бил приветстван от милиони европейски народи. Но възмездието за престъпленията срещу човечеството не е избегнал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ддр

    17 Дек 2021 1:00ч.

    Идеалист на 16.12.2021 в 22:06 Коя е класическата технология на ваксините? На роберт кох ли?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ха ха ха

    17 Дек 2021 1:16ч.

    Тая май забрави как цивреше... аз щот помня, само да не циври пак, че този път никой няма да се отзове!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • https://www.segabg.com/node/170497

    17 Дек 2021 1:22ч.

    Помните ли я, като и повдигнаха обвинение как цивреше по медиите? Асена Стоименова... да напомня само, че оня горе гледа и записва ;)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Woland

    17 Дек 2021 1:58ч.

    Временно управляващите територията на република България както винаги се увличат от временното си чувство на всемогъщество и правят глупости. Винаги. Властта е много мощен наркотик и замъглява слабите умове и ги кара да се мислят за полубогове . Като изтрезнеят от употребата на властта някои от тях проглеждат за истината , повечето - не.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ивайло

    17 Дек 2021 6:23ч.

    Брей, как се вживява тази женица. Ясно е, че е слуга на чужди сили. И не се опитвайте да въвеждате задължителна ваксинация, защото ще бъдете изритани!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въпрос

    17 Дек 2021 7:30ч.

    Какви са условията, за да спре минкстърката доброволното ваксиниране и да го направи задължително? Заповед отгоре? Доказване, че ваксините спасяват? Ме сега какво правят?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • злобар

    17 Дек 2021 7:55ч.

    Горе главите хора , нали знаете приказката че утрото е по мъдро от вечерта . Нямам съмнения че щом тия подкараха старата песен на нов глас догодина ни очакват избори но дотогава и тези ще крадат колкото могат.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Доктор Семов

    17 Дек 2021 7:56ч.

    Проблемът както на тази , така и на останалата шайка управляващи е че съвместяват в себе си токсичната комбинация - арогантност, алчност, властолюбие и ПРОСТОТИЯ. Да. Наблюдавам с интерес цялата управляваща гмеж както тук на запад, така и в БГ. Характеристиките им са едни и същи. Тези същества са изключително ниско компетентни, професионални инвалиди. Точно такива са необходими на сатанистите -изпълняващи и неразмишляващи. Ако тези същества имаха минимум компетентност, и разбира се професионален морал, те щяха да се ужасят от това което вършат. Да осъзнаят бездната в която тикат народите си... В цяла Европа тези сатанистки слуги са побеснели. Няма значение "Петата вълна" - както е на Запад, или "Четвъртата вълна" - както е в България , на тях са им паднали капаците и вече не броят "вълните" на несъществуващата "пандемия". Ваксини и ваксини ! Сега тук върви подготовка да бодат дечицата от 5 годинки !!! А някъде вече са започнали, не се съмнявайте че това ще натискат и в България. А междувременно т.н. Омикрон се оказва че поразявал избирателно ВАКСИНИРАНИТЕ -" Льо Фигаро" - Au Danemark, le variant Omicron touche-t-il davantage les «triple-vaccinés» ? - ОМИКРОН ЗАСЯГАЛ ПРЕДИМО ТРОЙНО ВАКСИНИРАНИТЕ ? https://www.lefigaro.fr/actualite-france/au-danemark-le-variant-omicron-touche-t-il-davantage-les-triples-vaccines-20211215 В по-малка степен двойно ваксинираните, почти не засягал неваксинираните ! И това не е конспиративен сейт , това е от флагман на западноевропейските медии ! Не се бодете .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 17 Дек 2021 10:52ч.

    Преди да четете и слушате ценните мисли на тази жена изгледаите кадрите от свабата й ….Удари в земята чалгаджийките,миските и плеимейдките…Тежък кич и еаснафлък но с много пари…Как човек с такова мислене може изобщо да бъде министър????Абсурдно е но е факт.Простотия до шия!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поручик Ржевски

    17 Дек 2021 11:23ч.

    Ние пък няма да те събаряме от този пост докато е възможно.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • либерална цензура

    17 Дек 2021 12:36ч.

    Относно сватбата й - това е пир на наш гръб, пир по време на чума. Съдбата винаги поставя своите знаци. Казано е в писанието: "Но горко на непраздните в ония дни...". Сватба в съдни дни е чудесна визитна картичка за вакханалията, която прокарват чрез здравеопазването, съчетана с подигравки спрямо ония, спрямо които се прилага. Нямам нищо против нея като частно лице, имам против инсинуациите, които се опитва да прави, подготвяйки не да поемаме собственото си бъдещо унижение от страна на факторите, на които лакейски ще изпълнява директивите. И забелязах, че сте ми изтрили пост от снощи. Пак модераторът прилага цензура!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Kubis

    17 Дек 2021 13:14ч.

    Сербезова, щом имаш медицинско образование не може да не ти е известна вредата от тези “ваксини“, и това, че тези Зелени сертификати са излишни, но и незаконни! Не може да има нито един честен лекар който да не е наясно с вредата от така наречените ваксини, с изключение на платени такива. Не може да има човек с техническо обраование, който да не е наясно с вредата от тези “ваксини“, ако не е платен. Аз не съм срещал такъв колега, това са хора свикнали да мислят с главите си. Това се отнася и за всички хора които са образовани и свикнали да мислят. Изключения може да има само за журналисти и хора учили обществени науки, за които тези въпроси са непонятни. Затова отправям призив към всички лекари, вие сте наясно с огромните вреди от така наречените ваксини които не са ваксини, надигайте глас пртотив това престъпление! Вие сте задължени да направите това, след като сте се клели!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Закони на нютон

    17 Дек 2021 16:45ч.

    Който не учи законите на Нютон в училище, ги научава като чужд слуга и министър в България, и то не защото иска, а защото ще му се наложи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ..........

    17 Дек 2021 17:19ч.

    разбрахте ли сега че имат намерение да са задължителни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Верно, сербез

    17 Дек 2021 19:05ч.

    тая Сербезова..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Бай Иван

    17 Дек 2021 21:35ч.

    Гледах филмчето за сватбата им. Заключение-едни богати сноби без грам интелигентност! И такива хора стават министри! Боже пази България, защото ние не можахме да я опазим!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи