Проф. Мутафчийски си постави трета игла от ваксината срещу Covid

Проф. Мутафчийски си постави трета игла от ваксината срещу Covid
Примерът на проф. Мутафчийски бе последван от негови колеги, общо 11 медици, които си поставиха допълнителна защита срещу COVID-19, съобщава на сайта си Военномедицинска академия.

Снимка: ВМА

 

"С този вирус трябва да се води решителна борба. В момента 97% от хоспитализираните с инфекцията пациенти в COVID-зоните на ВМА са неваксинирани. Надеждата, с която посрещнахме 2021 година се оправда – ваксините на този етап са единственият начин да се защитим от коварното заболяване. Доказано е, че определен период след имунизацията защитата намалява. Затова нямах никакви колебания, както и при „първата игла”, да си поставя и „трета”, съобщава ВМА.

 

Шефът на ВМА, проф. Мутафчийски, си постави "трета игла", а примерът му бе последван от негови колеги, общо 11 медици, които си поставиха допълнителна защита срещу COVID-19.

 

Коментари

  • Атанасов

    24 Sep 2021 12:33ч.

    Трета, пета, n-та... И така до края на живота. "Пари, пари, пари! - рекъл едно време Наполеон I и зяпнал беше да глътне цял свят; пари, пари, пари! - думат нашите букурещки народни базиргени и слухтят де кой ще да умре, за да му лапнат имотецът; пари, пари, пари! - думаше наш кир Михалаки и беше - чорбаджия. Парите са ум, парите са чувства, парите са живот, парите са бог. За пари Генович е станал шпионин, Найденов мекере, а Михайловски подлец ..."/ Ботев/ "Това Ви чака"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • =====

    24 Sep 2021 12:40ч.

    Избераме го за президент и всинца българи получаваме и четвърта поредна игла...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Карачибук

    24 Sep 2021 13:09ч.

    Генерал Мутайфчийски сега е с две звезди на пагона и три игли забити под него. Очаква се съвсем скоро Венци демонстративно да смени пола си. Операцията е планирана за месец ноември в първа коремна хирургия на ВМА. На нея ще присъстват и окуражават смелия генерал Нейно Превъзходителство Херо Мустафа, както и Негово Високотиквие Тиквоний I Хипертоник, доктор на пожарникарските науки. Операцията ще бъде директно предавана по Нова телевизия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • !!!

    24 Sep 2021 13:09ч.

    Четиримата по-горе са ми ясни. Но искам да попитам, защо Мутафчийски си слага трета доза ? Нали щеше да бъде само за определени рискови групи ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Операцията ще бъде директно предавана по Нова телевизия."

    24 Sep 2021 13:19ч.

    По-скоро се чудим защо набождането на генерала медик с трета бустерна игла бе пропуснато от телевизията на CIA. Умолява се Н.Пр. посRаник Херо Мустафа да бъде така добра чрез телевизията си у нас своевременно да предупреди бантускотския ни народ кога ще бъде излъчвано набождането с трета бустерна игла от забранения японски препарат на Модерна на тризвездния генерал от пожарникарските войски Тиквоний І Хипертоников!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да заведе и родата си да я

    24 Sep 2021 13:21ч.

    Набодат. Ей това е самоотверженост.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • анти

    24 Sep 2021 13:25ч.

    Това се казва съвестен човек, че и с маска да не мърси климата, като отделя въглероден двуокис. Да му се дадат повече привилегии.. след няколко месеца.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мутата

    24 Sep 2021 13:28ч.

    Ако ще и кожената инжекция да си постави.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Нали щеше да бъде само за определени рискови групи ?

    24 Sep 2021 13:46ч.

    Определените рискови групи са просто начело на списъка за чистене на население. С тях почват и следват останалите. Та и с третата доза или на жаргон "трета игла" /ууууууу, колко грозно звучи само/ са получили инструкции да набоцкат всички, участващи във ваксинацията. гадост отвсякъде.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само питам

    24 Sep 2021 14:05ч.

    Какво ми гарантира, че на Мутафчийски и на мен ще поставят еднакви препарати? Щом така настойчиво ме убеждава да се ваксинирам, вероятно за него има някаква ваксина или безвреден разтвор, а за мен - токсична мухоморка.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    24 Sep 2021 14:12ч.

    Показателно е инструментализирането в названието на акта на ваксиниране "първа игла", "втора игла", всякаш става дума за индустриален процес. Всякаш става дума не за хора, а за животни. В този дух ще си позволя да доразвия идеята на колегата Карачибук: Преди демонстративната операция по смяна на пола, генералът ритуално ще бъде подложен на "първа п@тка" и "втора п@тка" (ако се опъва ще има и "трета п@тка" ) .

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • изгледайте това видео

    24 Sep 2021 14:21ч.

    https://thebulgariantimes.com/Какво-се-случва-в-кръвта-на-приелите-ек/ Докторите директно наричат ваксинацията ЕВТАНАЗИЯ !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    24 Sep 2021 14:28ч.

    Ала процесът далече не свършва с ритуалното тропосване с "първи инструмент", "втори инструмент" и последваща смяна на пола. На по-късен етап следва напълване на тялото с трици с изкуствен интелект. Когато и тези трици изразходят ресурса си, тялото бива предавано като експонат към изложбата "Körperwelten" на "твореца" на сатаническия реализъм Гюнтер фон Хаген.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само питам на 24.09.2021 в 14:05 Какво ми гарантира, че на Мутафчийски и на мен ще поставят еднакви препарати?

    24 Sep 2021 14:31ч.

    Ами за да не питате, по-горе беше обяснено много професионално , и от близо до Мутафчийски ! Но го изтриха светкавично !! Мутафчийски, както и другите актьори по сатанистките медии се инжектират с 0,9% натриум хлоратум. 1 милилитър физиологичен разтвор ! Даже не е и 5% глюкоза, защото глюкозата интрамускулно леко боли... Щадят актьорите. Пазят крехката им психика. Какво става с истинската доза мухоморка (уж) за Мутафчийски ? Отива разбира се в коша , но партидният й номер се записва и с него генерала има напълно редовен здравен сертификат ! Ей така ги правят нещата за ВИП персоните.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мечо Кух

    24 Sep 2021 14:51ч.

    Евтина пиар акция в стилистиката на Севда тв

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • д-р Топалов

    24 Sep 2021 14:52ч.

    Бзспорен факт е спадането на възрастта на умрелите без ваксини. Естествен отбор!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до Зодия Прасе от 14:12 ч.

    24 Sep 2021 14:57ч.

    Уважаеми, намирам предложението ви за медицински издържано и изключително полезно от бизнес гледна точка. И така, дори и малките деца знаят, че хирургическата практика изисква след премахване на генерал-майорския пенис да се извърши поредица от интервенции. Повечето от тях имат козметична цел - освободената пенис-площадка трябва да се дооформи във вагинална зона, подходяща за кацане и приемане на еректирали фалоси. Изключително добре сте назовали тази оформителна дейност като "първа", "втора" и т.н. п?тка интервенции, които за радост вече се поемат от НЗОК. Тези медицински процедури с лекота могат са се трансформират в серии от телевизионна поредица с работно заглавие "Есента на една генералска п?тка". Вече си представям как действието достига 12-та серия. В нея предусещам появата на голи сестри от първа линия, заедно със знаменитости като Заари Бахуров, Явор Тестногърдев, Хасан Блатечки, като и корифея Командарев, командир на специални кинематографични сили за бързо филмиране. Повечето сестри, виждайки пубиса на Мутафчийски, по женски му завиждат. Пет от тях ипотекират жилищата си за да получат нужните пари за дооформяне на своите, инак гостоприемни, но лишени от аристократичната елегантност на генерала, п?тки. Нека спрем тук - ако не го сторим, до половин година ще се къпем в пари или ще лежим в затвора, една крачка е между тези две неща.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До само питам

    24 Sep 2021 14:58ч.

    Правилни се сещате.За вип персоните има специална ваксина, а за простолюдието съвсем друга.Да не говорим ,че в болниците ПСР тестовете пристигат в кутии с надписи "позитив" и "негатив".В нашата болница например "специалистите" са се оплакали че са им свършили отрицателните тестове!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Идеалист

    24 Sep 2021 14:59ч.

    Нелибералния антихуманизъм в действие!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • .За вип персоните има специална ваксина,

    24 Sep 2021 15:07ч.

    Не ! За ВИП персоните няма никаква ваксина , защото няма никаква епидемия - пандемия ! Само физиологичен разтвор за театрото за пред овцете... Ваксините-мухоморки са именно за последните . ТЕ разболяват , а не фантомният вирОс...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Физиологичен разтвор

    24 Sep 2021 15:15ч.

    Ако изобщо някой е бил боцкан

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    24 Sep 2021 15:44ч.

    "Мумията", в наш вариант?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Българинът е най-умен.

    24 Sep 2021 16:19ч.

    Като прочете човек коментарите, му става ясно защо държавата ни е в това незавидно икономическо и каквото там се сетите състояние.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куентин ТАРАНТИНО / Quentin Tarantino

    24 Sep 2021 16:29ч.

    ВАКСИНАЦИЯТА като КРИМИНАЛЕ на Куентин ТАРАНТИНО / Quentin Tarantino Куентин ТАРАНТИНО / Quentin Tarantino: КРИМИНАЛЕ Черен хумор: Bad Kings: https://www.youtube.com/watch?v=P-tSqZ3HMSE

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Но искам да попитам, защо Мутафчийски си слага трета доза ? Нали щеше да бъде само за определени рискови групи ?

    24 Sep 2021 16:33ч.

    Генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски, д.м: Ако нямаше овце, нямаше да има вълна. Нито първа, нито втора. За трета и четвърта вълна да не говорим. Каламбурът се е запазил и в превода... Можем да бъдем не само “полезем идиот“, "полезен негър", "полезен индианец", "полезен евреин" но и дори полезен бял туземец, нали?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ю. И. МУХИН: I Put a Spell On You Омагьосвам те

    24 Sep 2021 16:38ч.

    „Първоначално ни казаха, че след ваксинацията ще имаме антитела. Но когато хората отидоха да бъдат тествани и получиха отрицателни резултати, всички бързо си смениха обувките и тестовете за антитела изведнъж станаха „грешни“ и като цяло „това е безсмислено прахосване на пари“ и „той няма да покаже нищо“. Тогава ни казаха, че няма да се разболеем (тъй като невидимите антитела присъстват в тялото след ваксинацията). Когато започнаха болестите на тези, които бяха ваксинирани, всички отново смениха обувките си и вече „ваксинацията не е гаранция срещу болестта“. „Но лесно ще се разболеете и няма да умрете“, казаха те. Сега, след като вече има сериозни пациенти след ваксинацията и дори смъртта, всички те се вмъкват в статистика, грешки, индивидуалност на имунитета и т.н. Предвиждам следващия им аргумент: "Е, това е ПОЛОЖЕНИЕТО!" В Съединените щати, с помощта на адвокат Томас Ренц, знаещи хора се опитват да проникнат през съда до обществеността, като твърдят, че от 40 до 100% от пациентите, лежащи в болници в САЩ с положителни тестове за коронавирус, са били напълно ваксинирани. Тези хора твърдят, че повече от 45 000 американци вече са починали в рамките на 3 дни след ваксинацията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Карачибук

    24 Sep 2021 17:28ч.

    24 септември, петък, 18.33 ч. Бравата на апартамента на петия етаж замърква като щастливо коте. По команда услужливо отваря вратата на апартамента. В дома си влиза цял генерал-майор при това проф. и д.м.н. Да това е той, героят на деня. Безумният смелчага днес поведе след себе си единадесет юнаци - млади, храбри, до един двойно хабилитирани и вече тройно ваксинирани. Пред очите на цяла България те смело я поеха в себе си - страшната трета игла. Жена му е заета в кухнята, заобиколена от послушни кулинарни роботи. Не чува и не усеща, че Негово генералство се е прибрал, тройно дезинфектирал в банята и облякъл еротичния си антивирусен халат с везани от нея генералски пагони. Той я изненадва точно в момента, когато тя му приготвя любимия афродизиак - сок от целина с оранжево еректирали моркови от Кривина и конфи от дъждовни конгоански червеи. Нежно я прегръща и целува сочните й устни. После нацелува и кухненските роботи - до един андроиди с медицинско образование и офицерски чинове, произведени във фабриката за хабилитирани българи в Гуанджоу. После всички сядат около масата, вечерят, бъбрят. В 23 часа генералът и жена му са в спалнята с изкуствен интелект. Съвършено голи. Голи са и кулинрлните андроиди, но те са в съседната стая и тръпнат да чуят дактилните скърцукания на генерлското ложе. Чуват го. Чуват и задъханите думи на генерала: "Жена, усещаш ли разлика? Третата игла влезна в теб!". Спалнята с равен и спокоен глас само отбелязва: "Кръвно налягане 130 на 80, пулс 90, сношението продължава нормално!"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Затова нямах никакви колебания, както и при „първата игла”, да си поставя и „седма”

    24 Sep 2021 18:26ч.

    А като свърши азбуката, тогава?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи