Проф. Аргирова: Има световна търговска война между ваксините, всички имат нежелани ефекти

Проф. Аргирова: Има световна търговска война между ваксините, всички имат нежелани ефекти
"Налице е световна търговска война, с "Джонсън и Джонсън" става същото". Всички ваксини имат нежелани ефекти. Не трябва да се смесват ваксини, хора с първа игла на "Астра Зенека" да си поставят втора игла с РНК ваксина", категорично заяви вирусологът проф. Радка Аргирова в предаването "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

 

Проф. Аргирова подчерта, че ваксината на "АстраЗенека" е много ефективна и в никакъв случай не е лоша ваксина. "Не искам да влизам в подробности на търговски войни, но в света е налице една световна търговска война с "АстраЗенека", същото става с "Джонсън и Джонсън". Трябва много добре да се разбере какъв е механизмът на възникване на тези съсиреци. Но все още е рано да говорим за причинна връзка между ваксината и тези нежелани явления. Съвсем спокойно хората да отидат да се ваксиниратс втора игла. Много е важно да се знае, че това се случва само след първата игла... Всички ваксини имат странични действия, нежелани ефекти", подчерта проф. Аргирова.

Антителата срещу ваксините успяват да неутрализират, макар и в различна степен. Ние година и четири месеца сме с един щам, т.е. каквито и мутанти да има, антителата успяват да неутрализират, което показва, че все още сме с един щам. Това говори, че ваксините, които се произвеждат днес, ще бъдат ефективни. Едва ли ще се наложи, както някои мислят, два пъти в годината да се сменят ваксини, обясни проф. Аргирова в предаването.

Тя коментира и информацията за изолиране на български вариант на коронавируса от две лица в България. "Този нов мутант е идентифициран точно, но трябва да се потвърди. Непрекъснато ще има нови варианти, това е животът на вируса", допълни проф. Радка Аргирова.

По думите ѝ Национален оперативен щаб за борба с коронавируса трябва да има, който трябва да прави разбор ежедневно или през няколко дни. Според нея хората не са уверени, че навреме се отваря и затваря. "Медицински експертен съвет продължава да съществува и не е разпуснат. Очаквам коренно различен щаб", добави проф. Радка Аргирова.

 

Коментари

  • ха ха ха

    18 Апр 2021 9:46ч.

    Не лъжете, кажете истината - това не са ваксини! Това е геноцид!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    18 Апр 2021 9:46ч.

    Не е вярно, само „ваксината“ от американската демокрация има нежелани ефекти !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да сине майчин

    18 Апр 2021 9:52ч.

    Те най-вече! Хората ослепяват, оглушават, парализират се, задушават се или директно умират от американските инжекции - за това са създадени!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • бедкрайното западно лицемерие

    18 Апр 2021 9:54ч.

    Както винаги, докато непрекъснато поставя въпроса за човешките права по разни форуми и стъгди, Западът за сетен път нагледно демонстрира, че големите пари и печалбите на корпорациите са по-важни от живота и здравето на всякакви хора. Как се наричаше безконтролната власт на корпорациите и държавата, която я гарантира? Точно така, фашизъм!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Sin

    18 Апр 2021 10:28ч.

    "Този нов мутант е идентифициран точно, но трябва да се потвърди" - баба Радка кърти мивки, бързо , качествено и зрелищно ! Смехът за публиката е гарантиран :-)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ashurbanipal

    18 Апр 2021 10:32ч.

    Не мога да разбера антиваксърите. Вирусът рано или късно ще ги зарази. И тогава имат шанс да умрет 1/1000 в най-добрия случай, вероятно и по-голям. Вероятността да получат тежки усложнения от ваксините ги дават около 1/1000000, и това ако не отидат веднага за помощ в болницата. Т.е. има поне 1000 пъти по-голяма вероятност да умрат следващите няколко години, ако откажат ваксините. Какъв е тоя бяс на неграмотността, който ги е обзел? От къде идва? Да не са религиозници?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До ashurbanipal на 18.04.2021 в 10:32

    18 Апр 2021 10:39ч.

    Ама верно ри не ни разбираш. Що така!? А можеш ли да четеш, имаш ли компютърче и нещо в кратуната! Да си жив и здрав! Можеш да се ваксинираш всеки месец с различна ваксина, натам вървят нещата. Сега се сетих, снощи в предаването на Минчо Христов симпатичен адвокат показа договорите за ваксините, подписани от Еврокомисията и отделните държави членки. Това се слуша, а не изперкали бабета и старчоци с бръснати глави, тлъсти заплати и още по-тлъсти бузи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Вирусът рано или късно ще ги зарази"

    18 Апр 2021 10:39ч.

    А ако т.нар. ваксини подпомогнат тая зараза и даже я гарантират, тогава какво правим, пак ли да нахулим съмняващите се, че били световни конспиратори?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Аз пък не мога да ги разбера ваксърите...

    18 Апр 2021 10:48ч.

    Наистина ли мислите, че пропагандата, която върви на Запад, може да мине при нас тук? Малко повече сме с акъла си, отколкото си мислите! Флавия Гроган, румънски пневмолог, разкри как убиват болните в болниците с прекомерна кислородна терапия и интубация, която според нея всъщност „убива“ болните . Твърде многото кислород за твърде дълги периоди довежда до мозъчен оток, който от своя страна причинява смърт. Интубацията е още по-опасна, според бронхопневмолога - последвалите опити да бъде уволнена и осмяна не минаха, както това се случва на Запад! Вчера бащата на мой приятел умря по-същия начин в болницата... човекът се изплашил като му казали диагнозата и пожелал да влезе в болницата, е след едномесечен престой успяха да го довършат - не влизайте в болница! За "ваксините" си знаете, не припарвайте до тоя неизследван бъркоч!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наистина не разбирам

    18 Апр 2021 10:57ч.

    Наистина ли не виждате какъв геноцид се извършва върху човечеството в момента??? Не виждате ли как докторите се превърнаха в убийци за пари? Имате ли информация колко пари получава болницата при умрял от "ковид"? За какви ваксини става дума, като смъртността от ваксините вече е по-висока от тази на вируса? Кога полудяхте бе хора???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Лекарите в болниците...

    18 Апр 2021 11:10ч.

    ...са разцепени на два лагера. Безскруполно малцинство от мръсници, които печелят безпрецедентно от лъжата "ковид пандемия" . Мълчаливо мнозинство, което разбира за какво става въпрос, но го е страх да се опълчи открито на ЛЪЖАТА и геноцида. Само вижте ОПЛ-тата ! До преди няколко месеца се бяха изпокрили и не взимаха никакво отношение по цовид и "пандемията". Сега ги включиха в далаверата с по 10 лева / ваксиниран ! Една средна практика от 1500 пациента гаранитар на джипито 7-8-10 бона допълнителен доход на ваксинационен сезон /2 пъти годишно ??/ Вижте ги вече как ентусиазирано подскачат в кабинетите си ! Как убеждават, как организират убожданията, как висят пред центровете да вземат душегубките ! Как уж "Пфайзер" с изискването за -70 градуса не ставаше за масова ваксинация , а изведнъж стана "подходящ" ! Животът ви е алъш-вериш и значителна част от лекарите са в алъш-вериша. Тези които не са, до тях трудно ще стигнете за съвет, а страхът ще попречи да го получите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • поточна линия за трупове

    18 Апр 2021 11:28ч.

    Лекарите си убиват възрастни хора в болниците от време оно, още преди ковида. Доверието в тях е безрезервно, а повечето от диагнозите са украсени измислици и пренасочват умишлено към най-скъпите клинични пътеки. Медицината днес е всичко друго, но не и желание да помогнеш - и защо да го правиш, след като ти се е събудило желанието да спечелиш, а старият човек така и така ти се е отдал като пациент, който сам не може да се грижи за здравето си именно защото не са го учили на най-същественото в тоя живот...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Добре

    18 Апр 2021 11:38ч.

    А какво ще стане, ако се плаща на лекарите само при излекувани или закрепени пациенти?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А какво ще стане, ако се плаща на лекарите само при излекувани или закрепени пациенти

    18 Апр 2021 11:43ч.

    Ще стане нещо подобно на системата "Семашко", което днес е абсолютна фантастика. Не забравяйте и факта, че професионалното ниво на болшинството от медиците днес е КАТАСТРОФА. Един възрастен доктор, завършил през 70-те или 80-те е много повече ЛЕКАР от един завършил през новото хилядолетие или новозавършил медик. И това е световна тенденция, но в България е особено зле положението.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • До А какво ще стане, ако се плаща на лекарите само при излекувани или закрепени пациенти на 18.04.2021 в 11:4

    18 Апр 2021 12:28ч.

    Лекарите през цялото съществуване на човечеството са били повече хора от голяма част от днешните. Съжалявам, че го казвам, но виждам истината, аз съм човек на фактите! Моите уважения за истинските лекари, най-вече в провинцията, съща и за медицинските сестри, санитарите, шофьорите и помощниците в съсипаните и изоставени болници. Грехът на "ръководителите на здравето" ни през последните 30 години е голям, пълно разложение. Те ще отговарят някъде.... Мога да дам много примери, включително и за елементарни кожни проблеми, когато известен кожен лекар в София си беше заврял носа в портмонето ми, за да види колко пари имам. Просто се потресох от отвращение! А проблема ликвидирах по елементарен начин, с два компреса с оцет! Перфектен резултат. Не мога да повярвам, че хора с най-човешката и важва професия стигат дотук, при положение че не са гладни и бедстващи. Това е дъното!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • анти

    18 Апр 2021 13:12ч.

    Сертификат за Ваксина ID- Изкуствен Интелект не болест, че да се ваксинираме! Още повече до месеци се очаква да се хакнат ваксинираните с някаква предстояща кибер криза!!! Аре, без мен!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до анти

    18 Апр 2021 13:18ч.

    Кибератаката е планирана за юли,за да нулират всички с-ми,в.т.ч.всеки компютър и база данни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Желев Желязко-прочетете

    18 Апр 2021 13:42ч.

    https://zen.yandex.ru/media/osnmedia/ezda-na-krasnyi-svet-epidemiolog-obiasnil-pochemu-massovaia-vakcinaciia-ot-koronavirusa-ne-nujna-606d951301bd4224ca45a9ad Проф.Игорь Гундаров-епидемиолог. За проф.Аргирова.Дразнещо интерпретативна.Дават или не дават ваксините усложнения следваше да се аргументира с данни от България.Не случайно големи държави изпитаха ваксините на собствена територия.Другото заблуждение което пробутва е за изолирания български щам.НИЩО НЕ СМЕ ИЗОЛИРАЛИ.Не можем.Вземат проби и ги изпращат в чужбина каквото кажат.А казват това което е в техен интерес.Не знам дали ставам пароноик ,но съм склонен да вярвам на тези които твърдят,че сарс ков2 не е изолиран.Аргирова следва да се пита къде изчезна грипа.Ноември декември твърдеше ,че е изолирала вируси на грип в пациенти.Очевидно е ,че вирусологията ще е част от нац.сигурност сега и за в бъдеще.И то най важната.Искат ни 2% военен бюджет.Добре. Да подготвим кадри и лабаратории от военния бюджет.Пентагона финансира лабаратории по цял свят.Значи е признат военен разход.И наместо самальоти и льотчици специалисти и лабаратории.А не аргировки.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Епидемиолог

    18 Апр 2021 13:42ч.

    Радке, вместо да обикаляш по студиата на кабеларките МУ, изолирай този прословит вирус SARS-CoV-2 !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Проф. Велко Вълканов – „СЕМАШКО” – една велика система на социалистическо здравеопазване

    18 Апр 2021 13:50ч.

    Проф. Велко Вълканов – „СЕМАШКО” – една велика система на социалистическо здравеопазване https://septemvri23.com/valkanov_semashko/ татията е публикувана на 21 март 2012 г. във в-к “Нова зора” След фаталния за нашия народ Десети ноември заварените обществени структури бяха подложени на безогледен разгром. Държавните престъпници Желю Желев и Филип Димитров бяха главните организатори на ликвидацията – в буквалния смисъл на тази дума – на нашето селско стопанство. Създадените със закон ликвидационни съвети унищожиха и ограбиха кооперативно имущество – сгради, машини, животни – за милиарди долари. Правителството на Иван Костов пое щафетата на разрушението, като ликвидира нашата промишленост. Интензивно протича разложението на системата на духовните ценности. Нашето образование падна под критическия минимум. Колкото повече образователни реформи се правят, толкова по-малко деца учат и толкова по-малко се учи. Особено тежко – защо да не кажа катастрофално – е положението в областта на здравеопазването. Имаме великолепни лекари, но подчинени на една система, чужда на смисъла на здравеопазването, те не са в състояние да разгърнат своя потенциал. Здравеопазването у нас е болно, дори много болно. Без всякакъв успех завършват всички опити за „реформи” в здравната система, защото те са насочени към отстраняване не на причината за болестта, а само на някой от нейните симптоми. През последните две години и половина бяха сменени двама министри на здравеопазването, а третият е на път да бъде сменен. Не се осъзнава, че е необходима не смяна на министрите, а смяна на системата, основана върху разбирането, че здравето, подобно на всичко друго в тази така наречена пазарна икономика е пазарна величина, т.е. стока, продавана по принципа на търсенето и предлагането. Тази система означава, че на здравеопазване ще се радва само онзи, който има пари. За онзи, който няма пари, правото на здравеопазването ще остане конституционен текст, лишен от всякаква реална стойност. Какво наистина остана от чл.52, ал.1 от Конституцията, съгласно който „Гражданите имат право на здравно осигуряване, гарантиращо им достъпна медицинска помощ, и на безплатно ползване на медицинско обслужване при условия и по ред, определени със закон”? Една силно вгорчена илюзия! ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Друг Доктор

    18 Апр 2021 14:52ч.

    Класически метод за изолиране, доказване и показване на един вирус, метод който може да направи всеки университетски център у нас, е инокулация на вируса от клинично болен човек в клетъчна култура. Размножаване и наблюдение на електронен микроскоп. Вирус като SARS co v 2 с много характерна морфология, и сравнително голям ,би се наблюдавал лесно. Морфологията му на електронна микроскопия би "заковала" инфекциозната диагноза. Електронните микроскопии биха могли да се фотографират, показват из медиите, да се убеждава обществеността за наличието на този вирус у болни ! Да се доказва на хората че вируса циркулира и има ЕПИДЕМИЯ ! Година и нещо мина, нищо подобно не виждаме да се прави. Нито в България, нито в чужбина. Вместо снимки от електронни микроскопии, света е залят от милиарди еднотипни фотошопчета , едни и същи стилизирани коронки, имащи за задача внушение върху хората. Но предизвикащи само досада у специалистите. Има ли такъв вирус изобщо (пита се по-горе) ? Има. Несъмнено такъв вирус беше създаден и даже пуснат в "циркулация" през пролетта на миналата година. Циркулира ли такъв вирус в момента ? Отговорът е еднозначен - НЕ. Такъв вирус в момента не циркулира, какво е станало с началния вирус /"химера"/ е друг въпрос... Но в момента, и поне от 10 месеца няма абсолютно никаква "епидемия" , Няма абсолютно никаква "пандемия". Има глобална гигантска ЛЪЖА , лъжата стъпва на няколко глинени крачета, основното от които е PCR -тестовете. Ритнете това краче и ОГРОМНАТА ЛЪЖА ще се срути.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Желев Желязко-до друг доктор

    18 Апр 2021 15:42ч.

    Благодаря.За пояснението.Мислех си че е много сложно изолирането на вируса,Спомням си началото в Китай когато от там предупредиха ,че са нужни симптоми+тест+изолиран вирус за доказване на совид19.Следва логичния въпрос :При толкова ''болни'' логично е поне 1на1000 да е проверен по трите критерия.Доколкото разбирам не е.Но направихме разходи,пропуснахме ползи и нанесохме щети за 10ки милиарди.И уморихме поне 10 000 оправдавайки се с вируса? Не мога да повярвам.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Друг Доктор на 18.04.2021 в 14:52

    18 Апр 2021 18:59ч.

    https://anonybulgaria.wordpress.com/2021/04/18/sars/ ...Тази обща техника във вирусологията е правена от десетилетия за изолиране на бактериофаги1 и така наречените гигантски вируси във всяка лаборатория по вирусология, тя позволява на вирусолога да демонстрира с електронна микроскопия хиляди идентични по размер и оформени частици. Тези частици са изолираният и пречистен вирус. След това, тези идентични частици се проверяват за еднородност чрез физически и/или микроскопични техники. След като се определи чистотата, частиците могат да бъдат допълнително характеризирани. Това включва и изследване на структурата, морфологията и химичния състав на частиците. След това техният генетичен състав се характеризира с извличане на генетичен материал директно от пречистените частици и използване на техники за генетично секвениране, като секвенционирането на Сангер, които също съществуват от десетилетия. След това се прави анализ, за да се потвърди, че тези еднородни частици са екзогенни (отвън) по произход, тъй като вирусът е концептуализиран да бъде, а не нормалните продукти на разпадане на мъртви и умиращи тъкани2. До към май 2020 год., вирусолозите знаем, че няма начин да се определи дали частиците, които виждат, са вируси или просто нормални разпадни продукти на мъртви и умиращи тъкани3. ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до друг доктор на 18.04.2021 в 15:42

    18 Апр 2021 19:02ч.

    ...Ако сме стигнали толкова далеч, тогава сме изолирали напълно, характеризирали и генетично секвенирали екзогенна вирусна частица. Все пак трябва да покажем, че е причинно свързано с болест. Това се извършва чрез излагане на група здрави субекти (обикновено се използват животни) на този изолиран, пречистен вирус по начина, по който се смята, че болестта се предава. Ако животните се разболеят от една и съща болест, както се потвърждава от клиничните и аутопсийните открития, човек вече е показал, че вирусът всъщност причинява заболяване. Това показва заразност и предаване на инфекциозен агент. Нито една от тези стъпки дори не е опитвана с вируса SARS-CoV-2, нито всички тези стъпки са били извършени успешно, за който и да е така наречен патогенен вирус. Нашите изследвания показват, че в медицинската литература не съществува нито едно-единствено проучване, показващо тези стъпки. Вместо това, от 1954 г. вирусолозите взимат непречистени проби от сравнително малко хора, често по-малко от десет, с подобно заболяване. След това обработват минимално тази проба и инокулират тази непречистена проба върху тъканна култура, съдържаща обикновено четири до шест други вида материал – всички те съдържат идентичен генетичен материал по отношение на това, което се нарича „вирус“. Тъканната култура е ненахранена и отровена, и естествено се разпада на много видове частици, някои от които съдържат генетичен материал. Против здравия разум, логиката, използването на английския език и научната цялост, този процес се нарича „изолиране на вирус“. След това това сготвяне, съдържащо фрагменти от генетичен материал от много източници, се подлага на генетичен анализ, който след това създава в процес на компютърна симулация предполагаемата последователност на предполагаемия вирус, така наречения in silico genome. В нито един момент действителния вирус не се потвърждава чрез електронна микроскопия. В нито един момент геномът не се извлича и секвенира от действителен вирус. Това е научна измама. Наблюдението, че непречистеният образец – инокулиран върху тъканна култура заедно с токсични антибиотици, говежди фетални тъкани, амниотични течности и други тъкани – унищожава бъбречната тъкан, върху която е инокулиран, се дава като доказателство за съществуването и патогенността на вируса. Това е научна измама. ...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • абе...

    18 Апр 2021 20:44ч.

    не беше ли тя, дето преди няколко месеца каза, че тоя вирус имал 30 000 варианта?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В подкрепа на Друг Доктор

    18 Апр 2021 21:21ч.

    Да попитам, какво тогава е това https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7224615/figure/F1/ ? Почти всички наблюдения на електронен микроскоп на Вируса датират от началото на 2020. Извод ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Поне каза да не се смесват ваксините

    19 Апр 2021 1:20ч.

    Това е важно - запомнете го! -- да не се смесват ваксините. Това не е супа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Въпрос:

    19 Апр 2021 1:43ч.

    знам мои познати, които преболедуваха вирус, който според Пср тестове и според техен личен опит е бил ковид (техен личен опит: по-различно преболедуване от минали грипове, които са имали). ... ... Въпрос: ВЪЗМОЖНО ЛИ Е сред населението да има случаи от миналогодишния ковид (пуснат през пролеттта на 2020) - без епидемия, просто отделни случаи, дори мутанти на ковид от пролетта 2020 ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • до Въпрос: на 19.04.2021 в 01:43

    19 Апр 2021 8:05ч.

    Този въпрос е важен, но отговор на него не може да има. Проблемът е диагностичен. Година и половина след появата на този странен вирус, неговото шествие в медиите надмина всяка тема - от Исус до наши дни. Но в реалната лечебна практика диагностиката му е смайващо еднообразна. Тя се прави само по методиката PCR, за която се изписаха тонове мастило и вече всеки непредубеден знае. Тази методика НЕ ДОКАЗВА ВИРУСА. В перфектния случай, ако е изпълнена коректно с умерен брой ДНК амплификации, тя може да сочи че индивида е имал може би контакт /кога ?/ с НЯКАКЪВ коронавирус. Това НЕ Е ДИАГНОСТИКА НА ОПРЕДЕЛЕН ПАТОГЕН. Това в най-добрия случай е някакво общо насочване към диагноза , но НЕ ЗАКОВАВА ДИАГНОЗАТА. Не случайно на резултатите на много лаборатории и у нас и в чужбина е написано със ситни букви под резултата , че той трябва да се интерпретира само свързано с клиничното състояние на пациента , както и с други параклинични изследвания. Така че към ден днешен ние /УМИШЛЕНО/ нямаме точна диагностика на SARS co v2 . Другите медицински подходи за диагностициране на ковид 19 са още по-размити и не сигнификантни. Ковид 19 не може да се докаже по данни на анамнезата, няма специфични клинични симптоми, диференциалната диагноза е огромна, не се прави хистология приживе, тестовете за антитела не са масовост , а и по тях не може да се прави ранна диагностика... нещата са така устроени, че всичко се върти около PCR теста. Затова ако търсите добронамерен и професионален отговор на въпроса - а има ли все пак отделни случаи на ковид 19 днес , април 2021 , пряк отговор не може да получите. Остава да търсите косвени отговори по това което правят властите и медиите в отразяване на пЛандемията. Това обаче не е медицинска тема.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • P.S.

    19 Апр 2021 8:31ч.

    Припомням. Коронавирусите в природата са голямо семейство от десетки видове. Първите болестотворни коронавируси за хората са установени още през 1965 г. От тогава до днес, включая SARS co v 2, са доказани 7 /седем/ патогенни коронавируса за хората, коронавируси които могат да причинят ОРЗ на дихателните пътища. Сами разбирате че това не е нова инфекциозна патология. PCR методиката въобще не ви гарантира, че засича точно и само следи от последния, 7-ми коронавирус . Ако изобщо ви гарантира че засича следи от коронавируси , а не се позитивира и от други неща, например деградационни продукти от клитъчния цикъл... PCR методиката НИКОГА до сега не се е прилагала в клиничната медицина. Това е методиката открита през 80-те години на 20-ти век , за която Kary Mullis получи Нобел за химия в началото на 90-те. От тогава до сега по света са преминали поне половин дузина пандемии и епидемии, вкл. SARS co 1, MERS , Птичи грип , Свински грип, Ебола в Африка, Зика вирус и др. Имало ли е при тях такъв океан от тествания тестове и милиарди хора подлагани на тях СКРИНИНГОВО ?? За пръв път в историята на медицината милиарди човеци бяха принудени да правят диагностичен СКРИНИНГ за вирус ??? Здрави хора без никакви клинични оплаквания се тестват да им се търсят хипотетични антигени, от вероятен контакт, с някакъв коронавирус , в някакъв отминал момент... Това е ГИГАНТСКИ АБСУРД от медицинска гледна точка. Съчетан с медийното цунами "КОВИД , КОВИД , КОВИД ...!" в глобални измерения, то сочи на всеки средноинтелигентен човек че зад някакъв реален или дори отминал незначителен епидемичен момент , се търси планетарен резултат , далеч надхвърлящ здравните аспекти. Търси се социален инженеринг, икономическо прекрояване на света, редукция на популацията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Komodor

    19 Апр 2021 13:02ч.

    Българинът отдавна е разбрал, че медицината и докторите са шашма, затова вярва само на врачки и баячки!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи