Президентът: Надявам се на стабилно и редовно правителство

 Президентът: Надявам се на стабилно и редовно правителство
"Нека караме по ясно определена хронология, според закона и Конституцията. Нека видим обнародване на списъка с народни представители от страна на ЦИК. Тогава ще взема решение и издам указ за свикването. Оттам нямам никакво намерение да бавя. Редно е в обстановката, в която се намираме, час по скоро да имаме яснота и, надявам се - стабилно, оперативно, редовно правителство", каза още той пред журналисти.

 

На въпрос за коментарите от страна на ГЕРБ, че няма търпение да състави служебен кабинет, държавният глава отговори: "Както виждате, се засилват спекулациите от определени политически партии, от определени поръчкови коментатори относно служебно правителство. Това издава само страх и притеснение от възможно повдигане на розовата завеса за управлението на страната от това служебно правителство".

По-рано избраният за депутат от ГЕРБ Даниел Митов заяви: "Очевидно е неговото желание да състави служебен кабинет, то просто извира от всяка пора на президентското тяло".

Радев изтъкна още, че ще следва Конституцията и ще види дали ще има първо и второ връщане на мандата.

"Едва тогава ще говорим за трети мандат", добави президентът, без да отговори коя партия би избрал за него, както му позволява законът, без да е длъжен да посочва третата подред в резултата от вота.

 

 

 

 

 

 

Коментари

  • "Едва тогава ще говорим за трети мандат", добави президентът, без да отговори коя партия би избрал за него, както му позволява законът, без да е длъжен да посочва третата подред в резултата от вота.

    12 Апр 2021 20:51ч.

    Ама пък голям вой се вдигна, защо БСП казала, че ще говорим за втори президентски мандат, след парламентарните избори. НАЛИ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Елеонора Митрофанова

    12 Апр 2021 21:46ч.

    Войната между Дондуков и Позитано се разгаря след като днес един съветник на Нинова зададе много важни въпроси.Няма спор, че между Нинова и Радев има дълбока пропаст.Във ФБ оня ден тя спомена, че след изборите се е чувала с Радев,призна си, че е изгубила гласове, че не го е подкрепила, но дори и не намекна, че БСП ще застане зад него. Разривът в БСП между поддръжниците на Нинова и на Радев е очевиден за всички. А на мен ситуацията ми напомня класиката Прелъстена и изоставена. Радев, както и апологетите му от рода на Йончева и Христов, използваха БСП и после й казаха Чао

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • в 21:46 герберският мислител допълни:

    12 Апр 2021 21:57ч.

    и в сладкия симеон-ХАСАН.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Сон го лаже

    12 Апр 2021 22:17ч.

    "Елеонора Митрофанова" Е то БСП кой ли не я използвА да си изтъче платното и после да и ритне кросното - та Луканов,та Гоцко,та Добрев,та сега Радев. Междувременно плеяда джендъри и соросоиди 30 години се изпаразитираха върху гърба на БСП и се шматкаха като министър-председатели,министри ,депЮтати и и евродепЮтати.А и сега паразитират. Нинова още официално нищо не казва ,но за нас гласоподавателите нещата вече са ясни. Ако Радев си мисли,че има капацитет да направи партия ,уж национална и отговорна със и чрез изпърдяни задкулисници,джендъри,соросоиди иии божии премъдростни теософи..... излъгал се е,сон го лаже.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Убря

    12 Апр 2021 23:03ч.

    Митрофано ма ,срам нямаш ли, смени си Ника никаквице

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Койнев

    12 Апр 2021 23:19ч.

    Маската на Илияна е характерно розова - микс между кърваво-червено комунистическо минало, про-европейско социалистическо настояще и бял санитарен тампон, използван срещу мензисния провал на миналите избори.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Елеонора Митрофанова

    12 Апр 2021 23:24ч.

    Ако държи на достойнството на БСП и на своето, след като има пълен контрол над апарата, трябва да си издигне Нинова собствен кандидат за президент, а не да подсмърча след слави и маяма и генерала, които се врекоха във вярност на льотчика. Да видим без подкрепата на БСП, само с партията на Слави,тоя ще види ли втори мандат. Като видиш кой подкрепя Радев, Слави и Арман, ти става ясно що за велик президент е. Мутри, вън!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И стана безпощадно ясно,

    12 Апр 2021 23:24ч.

    Нинова е права, казано на шахматен език, жертва количество за качество. Разкарай джендърите и колаборационистите Корни. Ако искаш нещо ти да значиш, трябва границата да прекрачиш.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Този Илия Илиев нали, седемдесе и косур годишния предател

    13 Апр 2021 0:00ч.

    ако живееше по времето на Сталин, щеше да бъде шеф на група за масови убийства на КГБ, той това е вършел в наши дни в София - чрез откраднатите данни от МО, е гарантирал смъртта на хиляди български войничета по време на война. Ето с такива изроди е тапицирано по министерства и служби в София, там живеят най-мръсните кремълски изчадия, заради които над ДВА МИЛИОНА ДУШИ отидоха да живеят в чужбина. Такива като Илиев, Дачков, МАлинов, Костадинов, Румен Петков ще посрещнат руските части още на границата и ще пълнят манерките им с вода или ще ги клатят. В България е пълно с такива мръсници насекаде.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Брекзит изглежда като част от големия план, за смяна на парите

    13 Апр 2021 0:10ч.

    за голямото Ужилване, с дигиталните пари. В дъното на голямото пре-зареждане от Давос какво е , ако не парите и властта. Голямата концентрация на парите. Голямото обедняване. Който може да си позволи, да купи имот, или земя, някъде. Пари в брой в банките ще се загубят. пари в брой извън банките ще изгорят както при всяка смяна на парите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Такаааа

    13 Апр 2021 0:44ч.

    Значи президентът ще говори едва за трети мандат, ако има връщане на първите два, а Нинова трябваше да го подкрепи 6-7 месеца преди изборите за президент. Това как да го разбираме?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Елеонора Митрофанова"

    13 Апр 2021 3:45ч.

    Уважаема редакция, ако редовно тръгна да пиша постове със съмнителна истинност и откровено провокативни и пропагандни внушения в тоз форум под никнейм "Херо Мустафа", сигурни ли сте, че също тъй редовно няма да ме триете? Защо системно го допускате за лъже-елеоноромитрофанови?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Такива като Илиев, Дачков, МАлинов, Костадинов, Румен Петков ще посрещнат руските части още на границата"

    13 Апр 2021 3:51ч.

    Емиии..., квот' повикало, таквози и ответило. В Скрижалите никъде не е написано, че такЪви кат Вазе имат право да приветствуват практическата окупация на България в момента от САЩисани войски в български военни бази, без да са се допитали до българските граждани. Нале?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ala_Bala

    13 Апр 2021 7:42ч.

    По конституцията: най-бързо до служебно правителство, което да продължи най-дълго за да се изчисти геберската зараза!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Елеонора Митрофанова

    13 Апр 2021 8:08ч.

    Забавни са крясъците на някои чугунени глави защо никът ми е такъв.Всички те са от някоя секта, Свидетели на Радев ,Нинова, БСП, Герб, Путин и т.н. Аз пък в коментарите си пиша от позицията на негласуващите, на истинския народ, отвратен от всички до един.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ми, пиши се ма - Херо Мустафа и се кротни най-после.

    13 Апр 2021 9:45ч.

    Сутрин ходиш ли в руското посолство за закуска да правиш метани!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Да се изчисти герберската зараза"?

    13 Апр 2021 9:48ч.

    И да се замени с путинска? Ходи у лево и не натрисай мнения на рублажийския тролиат. Ако имаше нещо добро при Борисов - това е, че успя малко да ни откъсне от руската орбита.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Толкова сте ми опротивяли с тия ревове за "Елеонора Митрофанова",

    13 Апр 2021 9:51ч.

    че ще започна да се прадставям като "брат,чеда на Митрофанова"

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ala_Bala

    13 Апр 2021 10:05ч.

    "Да се изчисти герберската зараза"? на 13.04.2021 в 09:48 И да се замени с путинска! Не да се изчисти от простотията и нахалството герберско, да се изчисти от тулупи, калинки и мисирки, джендъри. И не се опитвайте да ни пробутвате американското протеже и джендър Митов!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OLD

    13 Апр 2021 13:07ч.

    Как "кой" ще е носител на третия мандат, ако се стигне до там? Партията бабувана от Козяк. Даже прехвърли на партията победител , нейн кадър за Министър председател!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Вселовод до костовиста "Елеонора Митрофанова"

    13 Апр 2021 15:00ч.

    Подкрепям ви горещо. Разкритията стават все по-гадни! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е бил член на БКП! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е мутрата Буда! Кумът на Иван Костов (а не на Бойко Борисов) е Румен Николов-Пашата. Иван Костов (а не Бойко Борисов) е пазил бизнеса на този Мишо Бирата, а после го е убил. Сретен Йосич ще разкатае м.амицата на Иван Костов (а не на Бойко Борисов). Простакът Иван Костов (а не Бойко Борисов) дреме / цъка sms-и на Нобеловите награди. Каратанчева е била малка, когато Иван Костов (а не Бойко Борисов) се е закачал перверзно с нея! Иван Костов (а не Бойко Борисов) е пъхал мръсните си мутренски пръсти в устата на непълнолетни, когато е рязал лентa при откриване на сменените контакти на детска градина! Казват, че затворниците обилно пълнят отзад тварите, радвали се на непълнолетни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи