Президентът Радев ще връчи мандат за съставяне на правителство на ПП на 3 януари

Президентът Радев ще връчи мандат за съставяне на правителство на ПП на 3 януари

Снимка:архив

Президентът Румен Радев ще връчи мандат за съставяне на правителство на 3 януари на кандидата за министър-председател, посочен от втората по численост парламентарна група в 48-ото Народно събрание - тази на „Продължаваме Промяната“ (ПП). Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава. 

От ПП вече обявиха, че кандидатът им за премиер е акад. Николай Денков. В последния работен ден на парламента за 2022 г. ПП, „БСП за България“, „Демократична България“ и „Български възход“ обсъдиха възможните приоритети в програмната декларация, която се очаква парламентът да гласува в началото на януари. Николай Денков благодари за конструктивния подход на колегите си, изпратили своите предложения за приоритети. 

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

 

Коментари

  • Много ясно, историята е расистка, токсична и бялопревъзходна. Апропо, сега в средните им училища влиза задължително обучение по "климатични промени".

    29 Дек 2022 17:44ч.

    И както е тръгнало, третият мандат ще го връчи къде март. През което време т.нар. "парламент" в колаборация с т.нар. "служебно правителство" ще продължават да творят поразии като оръжията за братска Украйна. Сега на дневен ред е промяната на законите за влизането в еврозоната - само гледайте.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Извинявам се,

    29 Дек 2022 17:45ч.

    заглавието на коментара трябваше да бъде "Президентът Радев ще връчи мандат за съставяне на правителство на ПП на 3 януари".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тия двамцата от снимката

    29 Дек 2022 18:03ч.

    Разтягат неотвчера Конституцията сякаш е жартиерчето на Парапетката.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи