Президентът предлага България за домакин на преговори между Москва и Киев

Президентът предлага България за домакин на преговори между Москва и Киев

Президентът Румен Радев счита, че България може да претендира за домакинство на преговори между Русия и Украйна. Това коментира той от Русе, където беше на посещение днес.

Включването на България в списъка на Русия с неприятелски държави е неудачно решение, каза още държавният глава и обясни, че е логично да има среща между президентите на Русия и Украйна. „Надявам се тя да стане. От двете страни все повече осъзнават, че войната не е решение. Русия може да спечели тази война във военно отношение, но тя не може да спечели мира. Мир не се печели с агресия. Това ожесточение ще има дългосрочни последици между двете страни”, смята той.

 

По думите на Радев преговорите са решение, а България има основание да претендира да бъде място за провеждането им. „Но това трябва да стане в координация и с Европейския съюз. Трябва да търсим единно европейско решение, единен европейски подход”, категоричен е държавният глава.

Президентът посочи, че очаква държавата, като основен координатор и организатор, да бъде още по-ангажирана и срочно да изготви алгоритъм, в който да е пределно ясно какво е разпределението на отговорностите между централната и местната власт. „Очаквам да се изгради гъвкава, но в същото време устойчива връзка между пунктовете, местната власт, общините и бизнеса, който е готов да предостави работа”, заяви Радев.

Румен Радев посети подкрепителния пункт, разкрит от БЧК-Русе на ГКПП „Дунав мост“, в който доброволци, съвместно със служители на общината, посрещат и осигуряват помощ и консултации на влизащите в България бежанци.

„Надявам се, че тази криза ще даде на 47-ото Народно събрание възможност да задейства нещо, което отдавна очакваме. Голяма част от тези хора са с български произход. Очаквам по най-бързия начин да бъде решен проблемът с бързото издаване на документи за самоличност на хора от нашата историческа диаспора”, уточни президентът.

Относно мярката от 40 лева помощ за бежанците, Радев уточни: „Тези пари не се дават на украинските граждани, а на собствениците на хотели и места за настаняване, които регистрирано могат да докажат, че осигуряват покрив и храна на тези хора.”

Работната среща бе в сградата на общината с кмета Пенчо Милков, областния управител Анатоли Станев и представители на компетентните институции и структури на местно ниво, ангажирани с оказването на подкрепа за сънародниците ни, които търсят спасение в България от военните действия в Украйна

 

 

Коментари

  • Владимир Владимирович Путлер

    11 Март 2022 13:49ч.

    Много смешен пиар на Радев.Той щял да посредничи между двамата фюрери?! Колегата му Земан ясно посочи,че Путин е луд, колегата му Орбан ясно се обяви срещу Путин, наш Льотчик седи разкрачен между русия и украйна. Длъжен си да обвиниш агресора категорично, Радев. Сега си без позиция и на практика подкрепяш Русия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ОМОН

    11 Март 2022 13:56ч.

    Провери дали не си вече в полезрението на ОМОН, заедно с фашистите от Централното управление за психическо въздействие на Украйна..... Не се майтапя.... IPто не помага. Виж снимките им в сайта на ОМОН

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • OMOH

    11 Март 2022 14:15ч.

    Сайта не позволява препратки към "бременната от Мариупол" и към "окървавената глава" от Изюм. Но.... И двете са актриси на служба в Централното управление за психическо въздействие на Украйна и са известни на ОМОН. ПРОВЕРИ, преди да напишеш поредната лъжа !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Рисия ще изправи на съд

    11 Март 2022 14:16ч.

    тези, които лъжат, манипулират и водят необявената информационна война срещу руския народ, срещу руската държава, като пазител на руския народ от опустошителните измами на колективния запад, този колективен запад, който доброволно се подчини се на бащата на лъжата - на дявола.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    11 Март 2022 14:19ч.

    "Длъжен си да обвиниш агресора категорично, Радев" Когато видя, че някой говори глупости, длъжен ли съм да му кажа, че е идиот?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола

    11 Март 2022 13:52ч.

    ??? Господин "триморие", ще обясниш ли какво беше тава "триморие" и защо секна барабар със сопола на зеленския шут? ... и предателите не си знаят мястото в тази държава!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Déjà Vu

    11 Март 2022 13:59ч.

    Янев е USA proxy на Киро Тъпанара, който вече е отстрелян мат'риал. Янев и новата му ЕДИННА България е поредната US измама

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    11 Март 2022 13:56ч.

    Късно е, фатално късно. Ако си спомняте, май предлагах подобна идея, когато още искахме да даваме самолети... Всъщност каква беше тая дивотия със самолетите и защо? Самите американцие се отказаха от нея. И за какъв дявол движихме толкова време въздуха, след като постоянно вии казвахме, че това е идиотщина? Толкова ли не можете да проумеете елементарни неща?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Опит за ПР, но няма грам информираност как да се реши по дипломатически този спор

    11 Март 2022 14:01ч.

    Путин не смята, че ЕС съществува, а Лавров дори няма да пусне саркастична шега по отношение на бившия им най-верен сателит България. С тази путлерска надменност, въпреки БВП на глава от населението му да е под този на Коста Рика, трябва друг подход - този на Кенеди с Хрушчов 1962 г. На Путин му трябва компромис, който да продаде на руснаците като победа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Владимир Владимирович Путлер

    11 Март 2022 14:21ч.

    Така е.Дотолкова е затънал в тинята, така е притиснат до стената, защото няма печеливш ход, че отчаяно търси начин да се измъкне.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • България има основание да претендира да бъде място за провеждането им

    11 Март 2022 14:01ч.

    И какво е основанието? Леещата се денонощно безмозъчна пропаганда? Цензурата? Ограниченията към руски IP-адреси? Подкрепата към нацитата от украинската гвардия? Кое е основанието? То свърши, де, сетила се Мара да претендира за неутрална територия.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Турция е посредник и е извън списъка на неприятелските държави

    11 Март 2022 14:02ч.

    Но Турция, за разлика от България не извърши неприятелския акт да си затвори небето за Русия. Турция не е заявила, че ще си затвори пристанищата за руски кораби, а България истерично извряска с устата на министъра на транспорта и корупцията. Радев нарочва Русия за враг, позволява България да стане плацдарм срещу Русия и лицемери за посредник.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Владимир Владимирович Путлер

    11 Март 2022 14:14ч.

    Радев нищо подобно не прави.Той е един послушник на Путин,който гледа да не го подразни, и откакто заяви,че Крим е руски, е очевадно това, прави се на антипутинист.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ????

    11 Март 2022 14:27ч.

    Кирчо, що си не вземеш Линда и да си ЕПМ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Красимир

    11 Март 2022 14:36ч.

    Мислех и аз да кажа две, три думи по въпроса за посредничеството на Турция, но ти си го казал. А по отношение на президента Радев и той виждайки накъде вървят нещата се опитва да "спасява" България и себе си от това което се задава за нас! Късно е либе за китка! 34 години русофобия на държавно ниво, няма как да се парират последствията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Крим наистина е руски. Бил е руски и ще бъде руски.

    11 Март 2022 15:55ч.

    Ленин обещава Крим на Ню-Йоркските банкери юдеи срещу помощ за новата юдо-болшевишка власт. Сталин откланя искането на съветските юдеи за тяхна съветска република в Крим и им създава Еврейска автономна област в Далечния изток. Хрушчов като роден в Украйна и по административни съображения прехвърля Крим в УССР, неразделна част от СССР.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    11 Март 2022 14:07ч.

    "Опит за ПР, но няма грам информираност как да се реши по дипломатически този спор" Не може да се реши тази задача при общества, движени от единствено от алчността. Няма как да стане. Отказът от войните изисква друг начин на мислене и светоглед. Не може да стане за ден-два и по мирен път.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кой е агресор?

    11 Март 2022 14:09ч.

    Русия беше провокирана да действа в положение на неизбежна отбрана. Има достатъчно доказателства за подготвянето на биологична атака срещу Русия. Има достатъчно факти, които доказват, че Зеленски беше в състояние да изготви мръсна атомна бомба и той заяви готовност за атомна бомба на 19.02.2022 г. в Мюнхен. Западът му изръкопляска. Русия предотврати подготвяната биологична и ядрена война в Европа.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Владимир Владимирович Путлер

    11 Март 2022 14:16ч.

    Тия опорки на путиновата хибридна война вървят само сред промитите мозъци.За радост огромната част от обществото смята Путин за агресор.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    11 Март 2022 14:18ч.

    Slowly, slowly... Yavas, yavas...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Su38

    11 Март 2022 14:18ч.

    "За радост огромната част от обществото смята Путин за агресор." Кое "общество"?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ОМОН

    11 Март 2022 14:19ч.

    А ти провери ли дали вече си не си в списъка на ОМОН Москва ? До седмица две ще ти се наложи да отговаряш !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Хибридната война е западно откритие

    11 Март 2022 14:21ч.

    Не друг а западът води хибридната война. Опита се да подчини и да разпарчетоса Русия. Въобрази си че Русия е СССР. Въобрази си, че Русия ще се разпадне на части като Югославия. Иди да си отбиеш службата в Израел. Русия няма да се разпадне и Нова Хазария няма да изникне върху Украйна. Плачи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Владимир Владимирович Путлер

    11 Март 2022 15:22ч.

    Българското.Само 32% одобряват Путлер.Двама българи срещу един путиноид.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Верно:)?

    11 Март 2022 15:36ч.

    Защо тогава Юда български е нещастен?:)))

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Възмездие

    11 Март 2022 17:09ч.

    Абе Путьо Маринкин, Педерас Педерасович - джендъре гнусен, хващай си себеподобните от най-горе до най-долу и беж да ви няма, че няма да ви стигнат колесниците и фюзелажите на краварските снамолети.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кой е агресор?

    11 Март 2022 14:29ч.

    Навремето Полша нападна Хитлер, а Финландия СССР. В по-ново време Грузия нападна Русия, та е съвсем нормално и Украйна да я нападне.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    11 Март 2022 14:48ч.

    А нее,Това е фейк новина.Обратното е.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • хехе

    11 Март 2022 15:35ч.

    Точно така, който не познава историята/миналото, няма и бъдеще и го ползват като полезен идиот, защото... винаги може да го манипулират и "обяснят" фактите на 180 градуса. България е рекордьор на полезни идиоти, обработени от хибридчиците на 5-тата колона.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За Грузия - нападна и за 5 дни падна

    11 Март 2022 15:43ч.

    Украйна напада от 2014 г., но зомбираните от сатанистите, защитават дявола и викат, че Русия била нападнала. А кой избиваше руснаците в Донецк и в Луганск? При това руснаци с руско гражданство - 14000 избити мирни руснаци, вкл. 500 убити и осакатени деца. Не си ли видял руското дете с откъснатите крака, с откъсната дясна ръка и полуослепено от нацистите в Киев? И после - олеле, нападнаха ни!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Донецк и Луганск са области от коя суверенна държава?!

    11 Март 2022 16:33ч.

    Какво прави Русия на териториите в суверенна Украйна в Донбас - Донецк и Луганск, вкл. и Крим? Все едно Македония да окупира Благоевградска област и обяви Македонска НР, а Турция - Кърджали и обяви автономна джамахирия:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Оопс!

    11 Март 2022 18:44ч.

    Нещо бъркаш понятията! Руската Македония е Покраина/Окраина/Украина на Русия. Няма такава държава! Има създаден на 03.03.1918 г. фактически германски протекторат, суровинна база на кайзера за войната му срещу Антантата в съдружие с юдо-болшевишката власт, срещу запазването й.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Мъдрият български народ е казал:

    11 Март 2022 14:29ч.

    "Когато атовете си мерят оная работа,къде си буташ задника,бе?" Този обитател на "Дондуков" № 2 дори със втори мандат,почна да се изживява като Путин,като диктатор.Абе той Ердоган,доказан политик,нищо че е диктатор ,не успя ,а нашия харманлийски селяндур си бута задника.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Другарят президент

    11 Март 2022 14:45ч.

    не може да се примири,че сме определени от товарищ Путин като вражеска страна. За това другаря Радев иска руска путинова делегация,та заедно със Й

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • продължение

    11 Март 2022 14:47ч.

    Илиана Йотова ,роболепно да приклякат и да доказват,че са верни до гроб на Путинова Русия.Вълкът ,козината си мени,нрава ,никога.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Когато си неграмотен

    11 Март 2022 18:49ч.

    не само че ще слагаш запетайките не на място, но ще съчиняваш и глупости. Всички разбраха, че Радев е кукла на конци на Мустафа, само най-захлупените анти-комунисти и бабите бесепарки не го разбраха.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Колониалната ни администрация дава по 40 лева на ден на украински мигрант

    11 Март 2022 15:04ч.

    На 23.02. зеленски обяви всеобща мобилизация на мъже от 18 до 60 години. Полските и румънските граничари пропускат украински мъже срещу 5 до 7 000 евро.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Операция Z

    11 Март 2022 15:05ч.

    НАТО въоръжава народните милиции на ЛНР и ДНР със Stinger и Javelin (Javelin - "копие, стрела"; е с оръжейен индекс - FGM-148). https://www.youtube.com/watch?v=noR2KxxEhXQ

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Примерът на Кенеди - хладнокръвен и с повишена бдителност провеждане на преговори за деексалация на ситуацията, като се осигури "изход" на Путин

    11 Март 2022 15:07ч.

    Путин не може да си позволи да отстъпи, а светът иска да го види като труп или най-малкото осъден след всичките тези нечовешки престъпления. Но не трябва да се поддаваме на тази емоция, а да се спре кръвопролитието. Не трябва да се съгласяваме с исканията на Путин, защото това ще е катастрофа и би поощрил фашисткия му глад, както при Хитлер, да завзема още и още територии.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...

    11 Март 2022 15:08ч.

    Украйна не трябва да се предава, а да преговаря. Първо трябва да се даде възможност Путин да говори на света. От съществено значение е правилния компромис: светът не може да приеме генерална смяна на режима и марионетно правителство в Киев. Това Путин дори го е осъзнал, че дори да завземе Украйна, няма как да окупира дългосрочно 44 милионна враждебна му нация.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...

    11 Март 2022 15:10ч.

    Ожесточената съпротива, въоръжавана от Запада, ще направят новата му територия неуправляема. Следователно, всичко, което му позволява да се оттегли, обявявайки успех, ще е приемливо за него. Трябва да му се предложи територия "извън границите" на Украйна - Крим, окупиран от него 2014г. така или иначе вече е извън контрола на Киев.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...

    11 Март 2022 15:13ч.

    В Крим масово имат руски паспорти, тийнейджърите дори не помнят да са украинци, а са възпитавани като руснаци. В Донбас - също. Крим и Донбас вече имат фактическа независимост и руско самосъзнание, колкото и да не се хареса това на Киев. Едно от решението е тези области да станат автономни или самоуправляващи се.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...

    11 Март 2022 15:14ч.

    Това ще е по-добре и за Украйна, която се сплоти и мобилизира като нация от 2014 г. заради руските инвазии. Другата отстъпка ще е Украйна да се откаже от НАТО чрез Конституцията, което така или иначе Зеленски заяви, че е охладнял към членство в нея.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Какво трябва да се изисква в замяна?

    11 Март 2022 15:17ч.

    Първо, незабавно прекратяване на огъня и оттегляне зад границите на Донбас. Второ, Русия да се ангажира никога повече да не напада Украйна. Но тъй като Путин винаги лъже, то Западът трябва да помогне за изпълнение на план за защита на Украйна. Подкрепен с пари, въоръжаване и разузнаване от демократични държави.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...

    11 Март 2022 15:18ч.

    И Путин, както всеки в Русия трябва да разберат, че агресията няма да се толерира, балансът вече се е променил и няма връщане назад - към бъдещ СССР, който ще атакува отново Запада.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...

    11 Март 2022 15:19ч.

    Трето, Украйна трябва да бъде приета в ЕС и стане културна и фин. икономическа витрина на ЕС. С колективната помощ на Запада за качествен стандарт на живот, който не е военна заплаха за Русия, а напротив - пример за цивилизовано добросъседство с руснаците.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А какво трябва да се направи с диктатора Путин?

    11 Март 2022 15:21ч.

    Засега трябва да се запазят жестоките санкции към Русия. Тя трябва да остане нация-парий, докато не се смени режима на военния агресор в Кремъл с неговите приятели гангстери олигарси. С течение на времето бруталните санкции ще доведат до падането на Путин и клептократите му, тъй като вече се надига общественото мнение срещу тях.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ...

    11 Март 2022 15:22ч.

    До тогава светът трябва да следва пътят на Кенеди - хладнокръвно и с повишена бдителност върху позициите на противника и за намиране на заобиколни пътища на избягване на подобна налудничавост.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Омуртаг

    11 Март 2022 15:11ч.

    Президенте стига лицемерие.Направихте всичко възможно Русия да ни счита за неприятелска държава и сега изведнъж "те ти булка спасов ден".Стига се крихте зад тази "в координация с европейския съюз."

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Продължение

    11 Март 2022 15:18ч.

    Това са за нас два братски народа и от тази гледна точка ако намерението за организиране на преговори е искренно не ни трябват никакви трети,четвърти и т.н.лица .Не ни е нужно ничие позволение,ако можем да помогнем за спирането на това братоубийство.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И как си го представят?

    11 Март 2022 15:23ч.

    Представителите на Русия с бензиноколонка ли да дойдат или с ракетите, да перефразираме дълбоката мисъл на протежето му просток...?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Златко

    11 Март 2022 15:31ч.

    "Каква среща тук между Русия и Украйна бе, каква среща „в координация с ЕС“? Я си стой под полата на Херо Мустафа и не се изживявай като „фактор“, защото си прост Слуга, Слуга!!! „в синергия с дневния ред на САЩ“. Никой не те бръсне за друга слива, освен за тази! Ама България била вече в списъка с неприятелски държави на Русия, пелтечи Радев." - аферабг

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Реформатор

    11 Март 2022 15:42ч.

    Мисля, че след големия гаф , който президента направи с " ПРОСТО КИРО " и малоумното му правителство това е добър ход, макар и закъснял. Мисля , че след истеричната и необмислена подкрепа за санкции , никой няма да ни обърне внимание , а може и да ни теглят една руска и то с пълно основание.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Войната е мир

    11 Март 2022 16:00ч.

    Европейският фонд за мир ще отпусне допълнителни 500 милиона евро за военна помощ за Украйна. Барел Войната е мир. Оруел

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Наблюдател

    11 Март 2022 16:08ч.

    Само неутрална държава би могла да е домакин. Неприятелска държава не може.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Късно е, чадо,

    11 Март 2022 16:21ч.

    вратата хлопна и тн....След дъжд качулка...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Елмо

    11 Март 2022 16:28ч.

    На Радев повече му прилича да предлага среща по инициативата "Три морета".

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Да беше взел пример

    11 Март 2022 16:30ч.

    от Ердоган - как той можа да защитава националните интереси на държавата си, без да зависи от други страни? Ето защо сега Путин ще го предпочете...Хайде, Турция е голяма...Но Унгария е малка, а Орбан? Той също направи всичко, което зависи от него, народът му да преуспява!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    11 Март 2022 16:32ч.

    българия е в списъка с неприятелските държави не може да бъде посредник само австрия става за посредник защото си гледа собст интереси а не на ес и нато

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ННа България и трябваше неутралитет.

    11 Март 2022 16:35ч.

    Атовете да се бият, но магаретата да си траят. Каква полза за магаретата?!?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Владимир Владимирович Путлер

    11 Март 2022 16:42ч.

    По думите на Шойгу, повече от 16 хиляди доброволци от страните от Близкия изток са готови да дойдат на помощ на ДНР и КНР.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Най-накрая

    11 Март 2022 16:50ч.

    Историята, като независим съдия, ще отсъди кой как е изпълнил задълженията си към отечеството и кой как ще остане в нея...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Много станаха

    11 Март 2022 18:49ч.

    простите начело на държавата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • недонатотакован

    11 Март 2022 19:55ч.

    Радев, Радев, руски Крим такъв...! Посредничеството предполага неутралитет. От България се очаква да е ВРАГ на Русия, ДО ПОСЛЕДНО. Българската армия се скатава и бие отбой. Той и цар Борис Трети се скатаваше...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Само посттоталитарно съветско соц. идеологическо мислене поставя въпроса за ВРАГА - до теб, в колектива, завода, Комсомола, Партията, държавата, света

    11 Март 2022 20:08ч.

    Само при съветската идеология светът беше разделен на два полюса - социализЪма и капитализЪма, Изток и Запад, Варшавският договор и НАТО и т.н. Към такъв черно-бял модел, в който СССР се възстановява и дори разширява се стреми и Джуджето. За цивилизованият човек светът не е черно-бял, а МНОГОЦВЕТЕН и хората си сътрудничат и договарят, а не се противопоставят и унищожават.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Духът на времето

    11 Март 2022 21:40ч.

    Я си припомни историята дали СССР нападна западните държави и Япония или имаше тяхна интервенция срещу него, КОЙ първи спусна желязната завеса в речта във Фултън, кое е създадено първо - НАТО или Варшавския договор и кой единствен употреби ядрено оръжие върху цивилни.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Куролация

    11 Март 2022 20:33ч.

    Умнико Радев,за целта би се избрала неутрална страна,а не колония пълна са американски лизачи.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи